Jump to content

Giambas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    44
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Giambas

  • Ημ. Γέννησης 26/07/1976

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Giambas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Ήθελα να ρωτήσω τους διαχειριστές! αν θα γίνει κάποιο τοπικ για το συγκεκριμένο ρολόι.....
  2. https://www.amazon.com/gp/product/B07MW48KSF/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_s00?ie=UTF8&psc=1 δεν είναι άσχημη η τιμή για μαυρο χρωμα!!!
  3. να σε ρωτήσω... αμα θέλεις να τη βγάλει βγαίνει εύκολα... γιατί διάβασα ότι κόλλα σκληραίνει και ότι δεν βγαίνει απο την οθόνη..ξερεισ κατι?
  4. εσείς ποιο τζαμακι έχετε βάλει και έχετε μείνει κατα κάποιο τρόπο ικανοποιημένοι;;;
  5. αυτό το έχει βάλει κανείς;;; να πει εντυπώσεις https://www.skroutz.gr/s/25475563/Forever-5D-UV-Full-Face-Tempered-Glass-Galaxy-S10.html
  6. κανείς δεν είπε ότι το το hawei είναι σμαρτ... αυτό μπορεί να το καταλάβεις απο τα σχόλια πριν το αγοράσεις.. είναι band ρολόι κάπως ποιο εξελιγμένο... Εκεί βασίζεται και η αυτονομία του... Τώρα αν εσύ βρίσκεις το sumsoung καλύτερο λόγο των αναγκών σου καλύτερα πούλα το... δε σου κάνει ... τώρα όσο αφορά τα προβλήματα που όλοι σχεδόν έχουν απλα προσπαθείς μπας και το σώσεις κάπως και γι αυτό του κάνω επανεκκίνηση... όλοι ελπίζουμε στη καλύτερη αναβάθμιση και σταθερότητα του ρολογιού... με 120 εύρω πάντως μη ψάχνεις κάτι καλύτερο....αν και να σου πω την εμπειρία μου και σε ακριβά μπραντσ δεν ήμουν και τόσο ικανοποιημένος σε πολλά θέματα άσε που τα καλα σμαρτ αρχίζουν απο 200αρες 300αρες!! ας το πούμε λοιπόν ένα τίμιο ρολόι του φτωχού!!
  7. Nαι το αναγνωρίζει και σου δείχνει το ποσοστό μέσα στα δεδομένα δραστηριοτήτων!! ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το ρολόι φιλαράκι εγώ προσωπικά το βρίσκω μια χαρα!!! και τα βήματα μετράει ακριβός και την αποσταση..... ένα θεματάκι έχει με του καρδιακούς παλμούς αλλά του κάνω επανεκκίνηση πάντα πριν αρχίσω την άσκηση και καθαρίζω και αισθητήρες και είναι κομπλέ... στο κολύμπι επίσης μια χαρα είναι .. στις αναπάντητες μου δείχνει κανονικά το όνομα σε σαμσουνγκ σ10 ..και δεν μου βγάζει διπλές ειδοποιήσεις ... το μοναδικά μου προβλήματα είναι το στραβα και η αυτόματη παύση που αρχίζει μετα απο ένα λεπτό ,, κατα τ αλλά είναι εάν τίμιο ρολόι για τη τιμή του!!! είχα και το σ3 και το σουοντο... που κάνουν τη διπλάσια τιμή και είναι το ίδιο ικανοποιημένος!! τώρα εσύ τι κόλλημα έχεις φάει δε ξέρει!!
  8. Αυτό που έχω παρατηρήσει και εγώ είναι ότι ο αυτόματος συγχρονισμός αφορά μόνο το ρολόι.. όσο έχει να κάνει με τι συνδεμένες εφαρμογές πρέπει να το κανείς χειροκίνητα!!
  9. όχι δεν θα το ρουταρω ούτε θα τρέξω WTRP απο τη στιγμή που θέλω να βάλω την official... απλα απο samobile είναι σίγουρα η official της σαμσουνγ??? αλλά αν δεν είναι λογικά δε θα τη φλασαρει απο odin έτσι δεν είναι!!??
  10. Εννοείτε επαναφορά και στήσιμο απο την αρχή!!! Απλα το θέλω Ελληνικό το λειτουργικό... Σήμερα μίλησα με Samsung στην Αθήνα και μου είπαν ότι δεν ξέρουν ούτε αυτοί αν θα χτυπήσει το knox... και μάλλον θα απευθυνθώ στο XDA ... αυτοί ξέρουν σίγουρα!!! Πέτρο ασχολιoσουνα ποτέ με τα warez σαν petrosgr!!????
  11. Γεια χαρα σε ολου!!! Έχω μια ερώτηση και αν ξέρει κάποιος μου απαντάει!! Εχω ένα σ10 πλας και έχει εκδόση firmware apo UK τελειώνει σε TDK9 .. δεν έχει πάρει ακόμα την αναβάθμιση 11... αν φλασαρω το ελληνικό firmwire το official apo sumobile θα χτυπήσει το Knox που αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να χάσω την Εγγύηση;;;Αν ξέρει κάποιος σίγουρα ασ μου απαντήσει!! Ευχαριστώ!!
  12. Γεια χαρα σε ολου!!! Έχω μια ερώτηση και αν ξέρει κάποιος μου απαντάει!! Εχω ένα σ10 πλας και έχει εκδόση firmware apo UK τελειώνει σε TDK9 .. δεν έχει πάρει ακόμα την αναβάθμιση 11... αν φλασαρω το ελληνικό firmwire το official apo sumobile θα χτυπήσει το Knox που αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να χάσω την Εγγύηση;;;Αν ξέρει κάποιος σίγουρα ασ μου απαντήσει!! Ευχαριστώ!!
  13. Εγώ όλα ανοιχτά εκτός μόνιμα οθόνη.... αλλά με 2,5-3 ώρες τη μέρα άσκηση 4-5 μέρες!!! :wacko::wacko: ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μετράει όλες τισ άσκησης απλα πρέπει να περάσει μια εβδομάδα... και επίσης απο αερόβια και πάνω! ----- προσθήκη μηνύματος 116 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----[/size ----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τη νεα αναβαθμηση την εκανε κανεις? 1,0,11,20??
  14. φοβήθηκες όμως μην έχει πρόβλημα το ρολόι... χεχεχεχεχεχε
  15. και καλα κανει και δουλεύει ετσι για να μπορεί να κανει καλύτερη εξοικονόμηση μπαταρίας... σπορ ρολόι το είπαν όχι ρολόι γραφείου... χεχεχεχ αλλά και σπορ που το είπανε α να δουμε θα γίνει ποτέ;;;
×
×
  • Create New...