Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γίνεται με το wanam xposed.

Δουλεύει και σε LG συσκευές; Διάβασα ότι είναι για Samsung.

Φιλικά, Κατερίνα

Έχω την εφαρμογή hangouts για μηνύματα και από έναν συγκεκριμένο αριθμό δεν μπορώ να λάβω μεγάλο sms. Λαμβάνω κανονικά μηνύματα με δυο τρεις λέξεις αλλά τα μεγαλύτερα δεν έρχονται ποτέ. Και μόνο με έναν συγκεκριμένο αριθμό. Από όλους τους υπόλοιπους κανονικά έρχονται όλα. Επίσης ο άλλος αριθμός στέλνει και διαβάζονται κανονικά μεγάλα sms παντού εκτός από μένα.

Να σημειώσω ότι το sms που δεν λαμβάνω φαίνεται στον αποστολέα ότι έχει σταλεί κανονικά και έχει παραληφθεί.

Έχετε κάποια ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει;

καλησπερα! ρωτησα και σε αλλο τοπικ αλλα νομιζω εδω ειναι το σωστο.

λοιπον εχω το μοτορολα g2. κατεβασα το Zedge και καθως επαιζα με τους ηχους καταλαθος εβαλα το προγραμματακι σαν default επιλογη. μπορω να το αλλαξω και να το κανω οπως πριν? (να με ρωατει δλδ με ποιο προγραμμα να μπει στους ηχους κλησης? γιατι ουτε τους στοκ ηχους δεν μπορω να βαλω πλεον):(

Πήγαινε Ρυθμίσεις > Εφαρμογές και βρες την εφαρμογή που έκανες προεπιλεγμένη.

Πάτα επάνω της για να μπεις στις λεπτομέρειες και μετά πάτα το κουμπάκι Εκκαθάριση Προεπιλογών.

Όταν το κάνεις θα μπορείς πλέον να επιλέξεις πάλι ποια εφαρμογή θέλεις να ανοίξει την επιλογή ήχων.

Yngwie RULEZZZZZZ !!!

καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα , όταν συνδεω το κινητο με usb cable το μονο που κάνει ειναι να φορτιζει.. δεν μου βγάζει το κινητο τις επιλογες που ε'ιχα πριν να συνδεθω με το pc.

1.Δοκίμασα άλλον καλώδιο

2.Εκανα επαναφορά εργοστασιακων ρυθμισεων

3.εβγαλα σιμ και αφαιρεσα μπαταρια

Δεν το βλέπει .. στον αποθηκευτικο χωρο δεν εχω την επιλογη για συνδεση με usb το κινητο μου ειναι το huawei honor 3c

καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα , όταν συνδεω το κινητο με usb cable το μονο που κάνει ειναι να φορτιζει.. δεν μου βγάζει το κινητο τις επιλογες που ε'ιχα πριν να συνδεθω με το pc.

1.Δοκίμασα άλλον καλώδιο

Δεν το βλέπει .. στον αποθηκευτικο χωρο δεν εχω την επιλογη για συνδεση με usb το κινητο μου ειναι το huawei honor 3c

Drivers; ρυθμίσεις..usb debug..

1.Δοκίμασα άλλον καλώδιο

Δεν έχεις επιλογές στο τι θα κάνει όταν το συνδέεις;(στο κινητό πχ Hisuite,μόνο φόρτιση κλπ)

Δεν έχεις επιλογές στο τι θα κάνει όταν το συνδέεις;(στο κινητό πχ Hisuite,μόνο φόρτιση κλπ)

οχι τιποτα . μονο το λαμπακι της φορτισης ανοιγει...

Το παρατηρησα μετα από hard reset, πιο πριν συνδεοταν κανονικα , μου εδινε επιλογες για hisuite, flash drive , mtp

καλησπερα! ρωτησα και σε αλλο τοπικ αλλα νομιζω εδω ειναι το σωστο.

λοιπον εχω το μοτορολα g2. κατεβασα το Zedge και καθως επαιζα με τους ηχους καταλαθος εβαλα το προγραμματακι σαν default επιλογη. μπορω να το αλλαξω και να το κανω οπως πριν? (να με ρωατει δλδ με ποιο προγραμμα να μπει στους ηχους κλησης? γιατι ουτε τους στοκ ηχους δεν μπορω να βαλω πλεον):(

Καλησπέρα πήγαινε στην διαχείρηση εφαρμογών και πήγαινε εκει που είναι η εφαρμογή zedge και θα δεις εκει που λέει εκκίνηση από προεπιλογή και πάτα διαγραφή προεπιλογών και τελείωσες.

Xiaomi Redmi Note 7

Guest YiorgosA

Ας γράψω εδώ κάτι που μου κακοφάνηκε σχετικά με το αντρόιντ, μήπως κάποιος έχει κάποια λύση.

Θεωρώ ανεπίτρεπτο, ένα λειτουργικό που θεωρείται υπολογιστής τσέπης, να μην σε αφήνει να διαχειριστείς τα συνημμένα αρχεία απο τα μειλ, και να μην μπορείς να τα αποθηκεύσεις σε κάποιον φάκελο (πχ downloads), για χρήση όταν δεν θα υπάρχει πρόσβαση στο ίντερνετ, είτε απο wifi, είτε απο δεδομένα.

Ας γράψω εδώ κάτι που μου κακοφάνηκε σχετικά με το αντρόιντ, μήπως κάποιος έχει κάποια λύση.

Θεωρώ ανεπίτρεπτο, ένα λειτουργικό που θεωρείται υπολογιστής τσέπης, να μην σε αφήνει να διαχειριστείς τα συνημμένα αρχεία απο τα μειλ, και να μην μπορείς να τα αποθηκεύσεις σε κάποιον φάκελο (πχ downloads), για χρήση όταν δεν θα υπάρχει πρόσβαση στο ίντερνετ, είτε απο wifi, είτε απο δεδομένα.

Στο maildroid που χρησιμοποιώ γίνεται.

Φαντάζομαι θα γίνεται με κάθε ανάλογο πρόγραμμα...

Android=ελευθερία =πάντα υπάρχει λύση (σχεδον) ..ψάξε πρώτα ...

Και στο gmail γίνεται. Είτε επιλέγοντας απευθείας save, είτε έμμεσα, επιλέγοντας view και μετά όταν ανοίξει το αρχείο με όποια εφαρμογή ανοίξει (πχ. εικόνα με το galler ή με το es explorer κλπ) επιλέγουμε share και απο εκεί save to sd. Με τον πρώτο τρόπο το αποθηκεύει κατευθείαν στο Downlads της sd, με τον δεύτερο τρόπο επιλέγουμε εμείς που θέλουμε να αποθηκευτεί.

Guest YiorgosA

Δλδ? Τι πρέπει να ψάξω? Γιατί τις ρυθμίσεις των εφαρμογών της έχω ξεψαχνίσει και δεν έχω βρει κάτι σχετικό.

Επίσης έχω ψάξει και τους φακέλους με τον ES file manager και δεν έχω βρει τίποτα.

Τώρα αν είναι μπροστά στα μάτια μου και δεν το έχω δει...

Κοίτα τις παρακάτω 2 εικόνες, βλέπεις κάτι σαν αυτά?

Στην πρώτη είναι αυτό που περιέγραψα στο προηγούμενο ποστ μου. Στη δεύτερη πατάς στις τρεις τελίτσες και σου εμφανίζει επιλογή save.

http://cdn.androidadvices.com/wp-content/uploads/2012/04/Gmail-1.jpg

http://www.imobileandroid.com/wp-content/uploads/2014/04/Download-and-Save-Gmail-Attachment-in-Android-mobile-1.png

Το gmail μάλιστα έχει μιά επιλογή στις ρυθμίσεις που λέει...

Λήψη συνημμένων

Αυτόματη λήψη συνημμένων πρόσφατων μηνυμάτων μέσω Wi-Fi

Είναι τικαρισμένη από προεπιλογή (εγω την έχω ξετικάρει) άρα δεν την έχω δοκιμάσει αν δουλεύει

Guest YiorgosA

:(

όχι δεν μου εμφανίζει τέτοια επιλογή, ούτε μου τα δείχνε σαν τις εικόνες παραπάνω.

Τι να πω ρε παιδιά;

Μήοως φταίει που σαν κύρια επιλογή για το gmail έχω την ερφαρμογή inbox?

(το gmail, το έχω αφησει να μην κάνει αυτόματο συγχρονισμό, γι αυτόν τον λόγο)

μήπως κανα conflict?

έχω κάνει και επαναφορά εργοστασιακών πρόσφατα....

Τι να πω ρε παιδιά;

Guest YiorgosA

Έκανα πάλι επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και το gmail επανήλθε και πλέον μου δείχνει τις επιλογές απο πάνω. Δεν συμβαίνει το ίδιο όμως και για τους άλλους, πχ της MS, που τον σύνδεσα στην εφαρμογή gmail, αλλά δεν μου διαβάζει αρκετά συννημένα, δεν μου τα δείχνει καν!

Ένα άλλο ξενέρωμα που έφαγα μόλις τώρα με την επαναφορά, είναι ότι δεν μου επαναφέρει τα δεδομένα των εφαρμογών, και τους κωδικούς wifi.

Μ' αρέσει κιόλλας ότι λέει ότι το κάνει, ότι επαναφέρει δλδ τους κωδικούς κλπ.

Αυτήν την φορά διάλεξα το αντίγραφο ασφαλείας, και επέλεξα να μου επαναφέρει όλες τις εφαρμογές και τα δεδομένα τους.

Ε λοιπόν δεν επανέφερε τίποτα απο δεδομένα. Ούτε κωδικούς wifi, ούτε δεδομένα εφαρμογών ούτε τίποτα!!!

Μόνο τις εφαρμογές κατέβασε. Έλεος, αυτό το έκανα και μόνος μου, τις επέλεγα απο το play store.

Γιατί λειτουργεί έτσι, κι εφόσον λειτουργεί έτσι, τι χρησιμότητα έχει;

Δηλώνω απογοητευμένος.

ξερω οτι μπορει να απαγορευεται αλλα χρειαζομαι βοηθεια , οποιος γνωριζει να ριξει μια ματια

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=394690&page=23

Γίνεται με το wanam xposed.

Να ξαναρωτήσω... Το wanam δουλεύει και σε άλλες συσκευές εκτός Samsung?

Φιλικά, Κατερίνα

Καλημέρα σε όλους,

παρέλαβα το Asus Zenfone 5 για την αδερφή μου και μου είπε το εξής:

Όταν πατάει σε αναρτήσεις-βίντεο στο Facebook για αναπαραγωγή, της βγάζει μήνυμα σφάλματος με αναφορά σε σφάλμα τύπου "400"..

Αντίθετα, όταν μπαίνει στην εφαρμογή του Youtube τα βίντεο παίζουν όλα κανονικά και απροβλημάτιστα...

Γνωρίζει κανείς αν πρόκειται για κάποια ρύθμιση του Facebook ή του κινητού???

Χρήστος

Τίποτα?? Κανείς γνώστης????

EDIT: Μόλις με ενημέρωσε η αδερφή μου ότι έγιναν καποιες αναβαθμίσεις στο κινητο και το πρόβλημα λύθηκε..

Edited by Villis
Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned