geokostas Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Imei έχεις;; Οχι δεν εχω. Μάλλον αυτό θα φταίει. Γνωρίζουμε πως το επαναφέρουμε; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 παιδια καλησπερα δεν ξερω αν γραφω στο σωστο μερος.. μηπως υπαρχει κανενα ημερολογιο (αρχειο csv) ωστε να το συγχρονισω με outlook και να μου δειχνει καθημερινα στο ημερολογιο της συσκευης ποιοι γιορταζουν και αν ειναι νηστεια η οχι? ευχαριστω πολυ Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kjtzemis Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Γεια χαρα σε ολους.θέλω μια βοήθεια.πως γίνετε να απενεργοποιησω την αυτόματη ενημέρωση μιας εφαρμογής;στην προκειμένη περιπτωση του tapatalk...έχω την 4.9.5 και δεν θέλω να ενημερωθεί στην τελευταία.... Χθες πέρασα την συγκεκριμένη ενημέρωση και πριν λίγο έκανε αυτόματη ενημέρωση και αναγκαστικα να ξανά εγκαταστησω την προηγούμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 την περισσοτερη μπαταρια μου τρωει η "ΕΤοιμοτητα κυψελης" στο 44%. Ισχυει και σε σε εσας; είναι φυσιολογικο; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Γεια χαρα σε ολους.θέλω μια βοήθεια.πως γίνετε να απενεργοποιησω την αυτόματη ενημέρωση μιας εφαρμογής;στην προκειμένη περιπτωση του tapatalk...έχω την 4.9.5 και δεν θέλω να ενημερωθεί στην τελευταία.... Χθες πέρασα την συγκεκριμένη ενημέρωση και πριν λίγο έκανε αυτόματη ενημέρωση και αναγκαστικα να ξανά εγκαταστησω την προηγούμενη. Απο τις ρυθμισεις του playstore θα απενεργοποιησεις τις αυτοματες ενημερωσεις. Αλλα θα πρεπει εσυ μετα να κανεις update τα apps. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Γεια χαρα σε ολους.θέλω μια βοήθεια.πως γίνετε να απενεργοποιησω την αυτόματη ενημέρωση μιας εφαρμογής;στην προκειμένη περιπτωση του tapatalk...έχω την 4.9.5 και δεν θέλω να ενημερωθεί στην τελευταία.... Χθες πέρασα την συγκεκριμένη ενημέρωση και πριν λίγο έκανε αυτόματη ενημέρωση και αναγκαστικα να ξανά εγκαταστησω την προηγούμενη. Μπες στο play store και πατα ρυθμησεις και αυτοματη ενημερωση εφαρμογων και πατα χωρις αυτοματη ενημερωση. Το μονο κακο ειναι οτι ετσι δεν θα σου ενημερωνει καμια εφαρμογη αυτοματα..... δεν γινεται νομιζω να κανεις μονο μια εφαρμογη να μην ενημερωνετε . πρεπει να πας στο google play να τις ενημερωνεις μονος σου χειροκινητα μετα οποιες θες εσυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 την περισσοτερη μπαταρια μου τρωει η "ΕΤοιμοτητα κυψελης" στο 44%. Ισχυει και σε σε εσας; είναι φυσιολογικο; Φυσιολογικό, και μάλλον έχεις και τα data ανοιχτά συνέχεια Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kjtzemis Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Μπες στο play store και πατα ρυθμησεις και αυτοματη ενημερωση εφαρμογων και πατα χωρις αυτοματη ενημερωση. Το μονο κακο ειναι οτι ετσι δεν θα σου ενημερωνει καμια εφαρμογη αυτοματα..... δεν γινεται νομιζω να κανεις μονο μια εφαρμογη να μην ενημερωνετε . πρεπει να πας στο google play να τις ενημερωνεις μονος σου χειροκινητα μετα οποιες θες εσυ. Κακό αυτό.αν το κανω ουτε ειδοποιήσεις θα μου ερχοντε οτι υπάρχουν νέες ενημερωσεις για εφαρμογές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Κακό αυτό.αν το κανω ουτε ειδοποιήσεις θα μου ερχοντε οτι υπάρχουν νέες ενημερωσεις για εφαρμογές; Επανω στην στατους μπαρ εννωεις ε? Ναι ειδοποιησεις οτι υπαρχουν νεες ενημερωσεις διαθεσημες θα σου ερχοντε κανονικα. Απλα δεν θα τις κανει εγκατασταση αυτοματα. Μονο θα σε ενημερωνει. Σε περίπτωση που θες να απενεργοποιήσεις/ενεργοποιησεις Και αυτές, πας πάλι στις ρυθμίσεις του play store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 (edited) καλησπέρα νομίζω πως μπηκα στο καταλληλο τοπικ για να σας "παρουσιασω" την δουλειά μας.. ||Smartech|| Η σελίδα θα σας ενημερώνει για τα νέα-έξυπνα apps/games κ για android & ios.(με βίντεο στο youtube). YouTube FB PAGE ξεκινησαμε λέγοντας οτι ετσι κ αλλιως περναμε ατέλειωτες ωρες στα store για να βρουμε καμια καλη εφαρμογη γιατι να μην το δειξουμε και στον κοσμο οτι "καλο-εξυπνο-χρησιμο" βρισκουμε?!!! ουσιαστικα το καναλι δημιουργηθηκε για να σας δειχνουμε χρησιμες-εξυπνες εφαρμογες ή παιχνίδια που ισως δεν τα εχετε δει..οπου μεσα στην εβδομαδα μας τραβηξαν το ενδιαφερον και να σας τα παρουσιαζουμε..αυτή ειναι η εκπομπη smartech!Οπου καθε παρασκευη βγαινει καινουριο επεισοδιο. μπειτε και δειτε το 1ο επεισοδιο των smartech εδω=>.. ( ) και πειτε μας την γνωμη σας..τι θελετε να προσθεσουμε ή να αφαιρεσουμε..τι σας αρεσε ή τι δεν σας αρεσε.. μας ενδιαφερει πολυ η γνωμη σας..ειμαστε μια νεα εκπομπη οποτε λογικο ειναι να υπαρχουν καποια "λαθοι"..με τον καιρο και την αποψη-σχολια σας σε καθε εκπομπη θα γινομαστε ολο και καλυτεροι.. ελπιζουμε να σας αρέσουν οι εκπομπες μας.. :))) Edited January 16, 2015 by mpa3 Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Χαχαχα καταλαβα. Οκ δεν θα ασχοληθω περαιτέρω με αυτο τοτε. Ευχαριστ πολυ φιλε μου. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρε παιδια να ρωτησω κατι γιατι πραγματικα με τοσα θεματα εχω χασει λιγο την μπαλα. Υπαρχει μια λιστα με εφαρμογες must have στο αντροιντ; πχ για πληκτρολογιο, μηνυματα, φωτο, μουσικη, κλπ κατά προτιμηση δωρεαν; ειμαι νεος κατοχος G3 και χρονια απων απο την πλατφορμα, οποτε οπως καταλαβαινετε εχω ψιλοχαθει. Θελω αρχικα να παω σε κατι σιγουρο και απροβληματιστο, και αργοτερα κανω τις δοκιμες μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Ρε παιδια να ρωτησω κατι γιατι πραγματικα με τοσα θεματα εχω χασει λιγο την μπαλα. Υπαρχει μια λιστα με εφαρμογες must have στο αντροιντ; πχ για πληκτρολογιο, μηνυματα, φωτο, μουσικη, κλπ κατά προτιμηση δωρεαν; ειμαι νεος κατοχος G3 και χρονια απων απο την πλατφορμα, οποτε οπως καταλαβαινετε εχω ψιλοχαθει. Θελω αρχικα να παω σε κατι σιγουρο και απροβληματιστο, και αργοτερα κανω τις δοκιμες μου Εδώ είναι το θέμα που θες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=387532 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Σε kit kat πως απενεργοποιουμε τον αυτοματο συγχρονισμο;απενεργοποιω χειροκινητα τους λογαριασμους google αλλα μετα απο επανεκινηση ειναι παλι ενεργος;Υπαρχει καποιος τροπος να σταματαει για ολες τις εφαρμογες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Στην εκπομπή που παίζει τώρα της Νικολούλη "Φως στο τούνελ" για ποια εφαρμογή μιλάνε καταγραφής στίγματος με μηχανή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Να υπενθυμίσω πως υπάρχει ανάλογο Θέμα για το tapatalk όπου και μεταφέρθηκαν τα σχετικά μηνύματα. :-) Καλημέρα! Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Υπάρχει κάποιο adblock για λολιποπ; Τι χρησιμοποιείτε εσείς; Ή μήπως όλα χρειάζονται ρουτ για να δουλέψουν οπότε περιμένουμε το ρουτ της 5.0; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Παιδιά το κινητό δεν πιάνει καθόλου σήμα, σε καμία απο τις δυο κάρτες sim. Μπορώ να κάνω κάτι λέτε, ή είναι hardware το πρόβλημα; Επαναφορα έχω κάνει αλλά τίποτα. Τελικά άλλαξα και rom μήπως έφταιγε το IMEI αλλα τζίφος, παλι τα ίδια, δεν πιάνει καθόλου σήμα. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Assodyos Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Καλησπέρα στην παρέα. Έχω μια απορία σχετικά με τις εφαρμογές και είπα να δω μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Όταν κατεβάζουμε apps ή games απ το Play Store, πολλές φορές μας ζητάει η εφαρμογή να έχει πρόσβαση στις φωτό και τα βίντεό μας - μεταξύ άλλων-. Αυτό σημαίνει δλδ ότι μπορεί να μπει και να τις δει, ή ακόμα και να τις κατεβάσει; Πόσο ασφαλείς έιμαστε ; Ευχαριστώ. Παράθεση Δόξα τα λεφτά, Θεό έχουμε !! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Εχω ενα mini pc/tv box με RK3188 και 4.2.2 και παρουσιαζει το εξης, καπου καπου δεν ανοιγει ο explorer και δε μπορω να δω τον αποθηκευτικο χωρο. Στην αρχη το εκανε μονο με την εξωτερικη SD, δεν την αναγνωριζε και ηθελε restart, μετα δεν ανοιγε καθολου και ηθελε restart και τωρα δεν ανοιγει ποτε. Τι μπορει να γινει; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Καλησπέρα στην παρέα. Έχω μια απορία σχετικά με τις εφαρμογές και είπα να δω μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Όταν κατεβάζουμε apps ή games απ το Play Store, πολλές φορές μας ζητάει η εφαρμογή να έχει πρόσβαση στις φωτό και τα βίντεό μας - μεταξύ άλλων-. Αυτό σημαίνει δλδ ότι μπορεί να μπει και να τις δει, ή ακόμα και να τις κατεβάσει; Πόσο ασφαλείς έιμαστε ; Ευχαριστώ. Σωστά, μπαίνει και βλέπει τα πάντα, γι αυτό κάνουμε root και περιορίζουμε κάποιες εφαρμογές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fertis Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Όταν κατεβάζω εφαρμογές από το play store και τις τρέχω ( π.χ παιχνίδια ) μετά από λίγο πετάνε διαφημίσεις για ιούς κλπ. Επειδή είναι εκνευριστικές κι αυτές και τα βιντεάκια που βγάζει, υπάρχει τρόπος να τα μπλοκάρω; Το adblock δεν έκανε κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Καλησπέρα στην παρέα. Έχω μια απορία σχετικά με τις εφαρμογές και είπα να δω μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Όταν κατεβάζουμε apps ή games απ το Play Store, πολλές φορές μας ζητάει η εφαρμογή να έχει πρόσβαση στις φωτό και τα βίντεό μας - μεταξύ άλλων-. Αυτό σημαίνει δλδ ότι μπορεί να μπει και να τις δει, ή ακόμα και να τις κατεβάσει; Πόσο ασφαλείς έιμαστε ; Ευχαριστώ. Οταν κατεβαζεις απο το play θεωρητικά είσαι ασφαλής. Σωστά, μπαίνει και βλέπει τα πάντα, γι αυτό κάνουμε root και περιορίζουμε κάποιες εφαρμογές Δεν χρειάζεται να εισαι root , μπορείς και με αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gmail.heagoo.apkpermremover.pro Αν και , αν φοβάται κάποιος τα δικαιώματα κάποιας εφαρμογής , τοτε καλύτερα να μην ειναι root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laziokos Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 εχω το moto g 2 gen παω να σβησω μια επαφη που ειναι συνχρονισμενη με τον google acount(δεω εχω στη μνημη της συσκευης καμια) και μου λεει οτι θα απλα δεν θα φαινεται στην συσκεθη αλλα θα υπαρχει...πως φευγει τελειως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Μπαίνεις στο Gmail από το pc και τη σβήνεις :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagiotis Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 γνωρίζει κανείς πότε θα έρθει η lolipop σε νοτε 3? Παράθεση Το να είσαι Έλληνας είναι υπερηφάνεια, το να είσαι Πόντιος είναι τίτλος τιμής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts