Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα παιδια!

Οταν κανουμε ακυρωση αγορας μιας εφαρμογης και επιστροφη χρηματων μετα απο ποση ωρα ξαναμπαινουν τα χρηματα στο λογαριασμο?

Καλημερα παιδια!

Οταν κανουμε ακυρωση αγορας μιας εφαρμογης και επιστροφη χρηματων μετα απο ποση ωρα ξαναμπαινουν τα χρηματα στο λογαριασμο?

αποτι θυμαμαι απο μενα κανει 24 ωρες σιγουρα.

:thanks:

Δεν μπορώ να περάσω κάτι στο κινητό για να το κάνω εγκατάσταση έτσι όπως λέτε.

ΑΛΛΑ έχω ένα νεό!! Κατάφερα να φλασάρω με τα άλλα, διαβάζει το κινητό όταν είναι κλειστό το Flash tools... Έκανα το Flash ROM και τώρα όταν ανοίγει το κινητό η οθόνη του δε δείχνει εικόνα, αλλά δείχνει σαν ... "χαλασμένη" και δεν λειτουργεί ούτε με το στυλό της ούτε με χέρια... Σαν να χάλασε το display εντελώς... Μόνο ανοίγει το κινητό, κάνει τους κλασσικούς ήχους ότι έχω κλήση, αλλά δεν δουλεύει η οθόνη.... Ούτε μπορώ να πατήσω κάτι πάνω της, ούτε δείχνει κάτι. Μήπως έγινε λάθος το flashing? Δοκίμασα δύο rom και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Πάτησα firmware upgrade στο flash tools όταν το έκανα και δοκίμασα και το download only με δυο διαφορετικες ρομ. Κάτι γίνεται λάθος;;;; Έχετε καμία ιδέα!?

Με κάθε επιφύλαξη (γιατί η σελίδα δεν είναι στα αγγλικά) διάβασα ότι το κινητό σου είναι ίδιο με το STAR N9002, οπότε εάν θες δοκίμασε να flashάρεις και αυτή

http://www.needrom.com/download/star-n9002-mt6582/

ξερουμε πως μπορουμε να δουμε τα imei των συσκευων που εχουμε συνδεσει το google account μας? μου εφαγαν ενα τηλεφωνο και δεν ξερω το ιμει για να το δηλωσω κλοπη.

Λοιπόν από gmail που δοκίμασα μόλις, πας account/ data tools και επιλέγεις στο dashboard το view account data.

Αυτό θα σε πάει σε οθόνη με tab το ανθρωπάκι android - πάτα επάνω του και θα σου βγάλει τις συσκευές με τα ΙΜΕΙ. Αν πατήσει στο manage devices θα σου ανοίξει το device manager για κάθε συσκευή σου, για εντοπισμό, κλείδωμα ή wipe.

Καλησπέρα παιδιά,έχω κατεβάσει την εφαρμογή Handcent SMS και ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος για sms read report,δηλαδή αν το μήνυμα που έχεις στείλει διαβάστηκε από τον παραλήπτη και όχι το κλασσικό delivery report.Βρήκα στις ρυθμίσεις την επιλογή αυτή για mms αλλά όχι για sms:O Ευχαριστώ προκαταβολικά

χρησιμοποιω το sms και εχει επαληθευση παραλαβης και όχι διαβάσματος.Ομως εχω αντιληφθεί χωρις να είμαι και 100% σιγουρος,οτι μου στελνει την επαληθευση όταν ο παραληπτης ανοιγει το μυνημα.Αυτο,γιατι δεν μου στελνει παντα την επαληθευση σε καποιο καθορισμενο χρονο ας πουμε μεσα σε ένα λεπτο αλλα μπορει να περασει και ωρα και.Ετσι βγαζω το συμπερασμα αυτό.

Παντως καλη ερωτηση,θα το δοκιμασω με καποιον διπλα μου να δω του λογου το αληθες αλλα και να επαληθευσω η να διαψευσω την εντυπωση που εχω.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=49038&thumb=1&d=1409163918 Δεν το εχω ξαναδει αυτο και μου το εμφανισε μολις το συνεδεσα στον φορτιστη του. Δεν εκανα τπτ καινουργιο κατα την συνδεση ουτε πριν.Μαλιστα δεν υπακουγε σε κανενα κουμπι αφης και κανονικο. . Το συνεδεσα και στο λαπτοπ μηπως και ξεμπερδευτει η εμφανησει κατι αλλο αλλα τπτ. Τελικα με παρατεταμενο πατημα του παουερ εσβησε και μετα ανοιξε κανονικα. Σας λεει τπτ αυτο βρε παιδια; Να το θεωρω ανησυχητικο και υποπτο;

Η συσκευη ειναι ταμπλετ lg g pad.

H εικόνα δείχνει ότι έχει μπει σε dl mode. Προφανώς κάτι κόλλησε και ήθελε... restart !!! :)

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Με κάθε επιφύλαξη (γιατί η σελίδα δεν είναι στα αγγλικά) διάβασα ότι το κινητό σου είναι ίδιο με το STAR N9002, οπότε εάν θες δοκίμασε να flashάρεις και αυτή

http://www.needrom.com/download/star-n9002-mt6582/

Τα ίδια, πέρασα αυτό αλλά η οθόνη τα ίδια... Μάλλον έχουν λάθος drivers για την οθόνη αυτές οι ρομ; Μαύρο χάλι.... Να ανοίγει, να κάνει τον ήχο, να μπαίνει στο μενου (από οτι υποθέτω) και η οθόνη να μη δείχνει τίποτα και να μην πατιέται.... Και συνδέεται μόνο για φόρτιση στο πισι , αλλιώς θα πέρναγα rom στην sd card... :(

Στην κάρτα μπορείς να βάλεις ρομ με κάποιον card reader. Επίσης μπορείς να την αντιγράψεις και με το adb. Δοκίμασε κάποια εφαρμογή όπως το adb master(είναι gui για το adb και μπορείς να το βρεις στο φόρουμ των XDA developers), που έχει τη δυνατότητα αντιγραφής αρχείων στη συσκευή. Αν η συσκευή συνδέεται μέσω adb μπορείς να κάνεις την αντιγραφή.

Συμβαινει κατι παραξενο.

Παλια βιντεο, εννοω παλια αποθηκευμενα εντος της sd καρτας, μου τα παιζει, ενω νεοτερα, δεν μου τα παιζει.

Βγαζει ενα μηνυμα οτι δεν μπορει να τα χειριστει. (no activity found to handle Intent -μπλα μπλα διαφορα)

Δοκιμασα να τα τρεξω, και μεσω gallery(loading-χωρις να ξεκινα), και μεσω file explorer.

Τι συμβαινει; Υπαρχει λυση να τρεξω τα βιντεο;

Στην κάρτα μπορείς να βάλεις ρομ με κάποιον card reader. Επίσης μπορείς να την αντιγράψεις και με το adb. Δοκίμασε κάποια εφαρμογή όπως το adb master(είναι gui για το adb και μπορείς να το βρεις στο φόρουμ των XDA developers), που έχει τη δυνατότητα αντιγραφής αρχείων στη συσκευή. Αν η συσκευή συνδέεται μέσω adb μπορείς να κάνεις την αντιγραφή.

Αυτη τη στιγμη δεν εχω καμια προσβαση στο κινητο για να μπορω να το συνδεσω καπως. Μονο μεσω flash tools το αναγνωριζει, οποτε οποια προσπαθεια μου βασιζεται εκει. Παρολαυτα, οσες ρομ και να δοκιμασα, τα ιδια χαλια....

H εικόνα δείχνει ότι έχει μπει σε dl mode. Προφανώς κάτι κόλλησε και ήθελε... restart !!! :)

Αυτο ηταν τελικα...σε ευχαριστω πολυ.

To adb και η εφαρμογή που ανέφερα δεν είναι για τη συσκευή αλλά για το pc. Αν η ρομ μπουτάρει και απλά δεν έχεις πρόσβαση στην οθόνη είναι πολύ πιθανόν να μπορεί να αναγνωριστεί η συσκευή. Επίσης ο card reader είναι ένας προσαρμογέας ώστε να συνδέσεις την κάρτα sd στον υπολογιστή. Τη βγάζεις απ' το τηλέφωνο τη βάζεις στον reader και τον συνδέεις στον υπολογιστή.

Δεν έχω χρησιμοποιήσει καθόλου το flash tools, αλλά ίσως και απο εκεί έχεις τη δυνατότητα πρόσβασης στην εξωτερική sd.

Το Google Calendar διαβάζει από τις επαφές στο Gmail τα γενέθλια έτσι ώστε να σου βγάζει ειδοποίηση στο κινητό για τα γενέθλια των επαφών μας;

Παιδιά, υπάρχει κάποια μοντιά/χακιά για να μη μου βγάζει το notification όταν κλείνω τα δεδομένα; Είμαι rooted, κι έχω εγκατεστημένο και το Xposed framework. Υπάρχει κάτι;

Θένκιου. :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Παιδιά, υπάρχει κάποια μοντιά/χακιά για να μη μου βγάζει το notification όταν κλείνω τα δεδομένα; Είμαι rooted, κι έχω εγκατεστημένο και το Xposed framework. Υπάρχει κάτι;

1. Είσαι off topic.

2. Υπάρχει θέμα για την συσκευή στο οποίο θα έπρεπε να απευθυνθείς.

3. Το να μην ψάχνει κανείς στο google πριν ρωτήσει είναι κακό πράγμα.

4. Λογικά αυτό θα σου κάνει δουλειά: http://forum.xda-developers.com/xperia-z/themes-apps/mod-guide-info-disable-data-t2353103

5. Περιμένω ότι θα σεβαστείς το γεγονός ότι είσαι off topic εδώ και δεν θα συνεχίσουμε την κουβέντα.

Μπορείς όμως για ότι άλλο χρειαστείς να ρωτήσεις στο θέμα της συσκευής σου.

Φιλικά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Αυτό εδώ το δοκίμασες φίλε ?

http://forum.xda-developers.com/xposed/modules/xposed-module-xposed-dtn-disabler-t2404404

Λέει ότι δουλεύει για την συσκευή μας...

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

καλημερα! εχω ενα προβλημα με το viber. πηρα χθες το καινουργιο μου κινητο εβαλα την καρτα σιμ ανοιξα το viber ενεργοποιηθηκε κανονικα αλλα οι επαφες δεν συγχρονιστηκαν. πηγα ρυθμισεις του κινητου στο λογαριασμοι και συγχρονισμος βρηκα το viber και μου λεει εγινε συγχρονισμος. καμια ιδεα???

αυτήν η ρύθμιση στις για προχωρημένους στο Wi-Fi που λέει ελαχιστοποίηση χρήσης μπαταρίας όταν είσαι με Wi-Fi τι κάνει στην ουσία;

το βάζει σε sleep όταν είναι σβηστη η οθόνη ; γιατί δεν το θέλω αν είναι έτσι.

Εάν σε κάθε μια απο τις επαφές μου θέσω ημερομηνία γενεθλίων θα λαμβάνω κάποιου είδους ειδοποίηση;
Quote: Λοιπόν τα iPhone που έχουν 512 RAM είναι ποιο καλα και απο αλλα κινητά με 1 Gb RAM γιατί παίζει ρολο και η ποιότητα της μνήμης το υλικό.Η Apple δίνει στους πελάτες της το καλύτερο υλικό και θα είναι πάντα πρωτοπόρα. :clap:

Άμα δείτε τι permissions έχετε δεχτεί ίσως αλλάξετε γνώμη.

Απόλυτα λογικά είναι. Δεν σημαίνει ότι σου κλέβει data.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Καλησπέρα, εγκατέστησα την εφαρμογή Phone carreer detector στο αντροιντ μου και δε λειτουργεί..μου βγάζει ενα μνμ οτι δεν είμαι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο. Το δοκίμασα με wifi τίποτα, με 3g τίποτα, το διέγραψα και το απεγκατέστησα, τίποτα. Εν τω μεταξύ δε διάβασα στα σχόλια της εφαρμογής να έχει κάποιος άλλος παρόμοιο θέμα. Μήπως γνωρίζει κανείς τί παίζει ή καμία άλλη παρόμοια αλλά αξιόλογη εφαρμογή? το κινητο μου είναι το L90 με kitkat.

Το Google Calendar διαβάζει από τις επαφές στο Gmail τα γενέθλια έτσι ώστε να σου βγάζει ειδοποίηση στο κινητό για τα γενέθλια των επαφών μας;

Εάν σε κάθε μια απο τις επαφές μου θέσω ημερομηνία γενεθλίων θα λαμβάνω κάποιου είδους ειδοποίηση;

Από την προσθήκη ημερολογίων πρέπει να βρείτε ένα που ονομάζεται Contact Birthdays (ή κάτι παρόμοιο). Όταν προσθέσεις το ημερολόγιο μπορείς να καθορίσεις πολιτική ειδοποιήσεων όπως σε όλα. Τα αναφέρω από μνήμης, αν δυσκολευτείτε το ψάχνω περισσότερο :)

Αυτό εδώ το δοκίμασες φίλε ?

http://forum.xda-developers.com/xposed/modules/xposed-module-xposed-dtn-disabler-t2404404

Λέει ότι δουλεύει για την συσκευή μας...

Δουλεύει. Σε ευχαριστώ πολύ. :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Παιδιά καλημέρα, μια απορία και από εμένα μιας και σε λίγες μέρες θα γίνω κάτοχος κινητού android για πρώτη φορά μετά από 5χρονη επαφή μου μόνο με apple (είχα το iphone 3gs).

Στα android υπάρχει κάτι αντίστοιχο του "cellular data" που έχουν τα apple; Και εξηγούμαι. Όταν ήμουν εκτός wifi, μόνο όταν χρειαζόμουν άνοιγα το 3G, ενώ πάντα είχα ανοιχτό το "cellular data" το οποίο ήταν αρκετό για τo whatsapp. Αν ναι θα με βόλευε αφάνταστα γιατί κυρίως το whatsapp χρησιμοποιώ και δεν θέλω να έχω 3G συνεχώς ανοιχτό.

Παιδιά καλημέρα, μια απορία και από εμένα μιας και σε λίγες μέρες θα γίνω κάτοχος κινητού android για πρώτη φορά μετά από 5χρονη επαφή μου μόνο με apple (είχα το iphone 3gs).

Στα android υπάρχει κάτι αντίστοιχο του "cellular data" που έχουν τα apple; Και εξηγούμαι. Όταν ήμουν εκτός wifi, μόνο όταν χρειαζόμουν άνοιγα το 3G, ενώ πάντα είχα ανοιχτό το "cellular data" το οποίο ήταν αρκετό για τo whatsapp. Αν ναι θα με βόλευε αφάνταστα γιατί κυρίως το whatsapp χρησιμοποιώ και δεν θέλω να έχω 3G συνεχώς ανοιχτό.

εχει ,στο notification bar δες φωτο ανάλογος μαρκας εχει παρόμοιο http://www.pamandroid.com/2012/10/android-4-2-features-exposed-with-improved-drop-down-notification-bar/ (δες φωτο ,mobile data ) με ενα κλικ εισαι ετοιμος !

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned