georgeapo34 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Παιδια βοηθεια.Εχω ενα lg l9ii το οποιο εχω κανει root με towelroot.Σημερα μου εκανε μια επανεκκινηση και οταν ανοιφω το κινητο αναβοσβηνει η οθονη και μου γραφει δυστυχως η διαδικασια com android.systemui εχει σταματησει.Τι μπορω να κανω για ειμαι και λιγο ανιδεος απο αυτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Πως μπορω να κανω?Δεν με αφηνει να μπω στις ρυθμισεις.Υπαρχει αλλος τροπος για να κανει καποιος επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Μέσω recovery... Google it Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Εδώ και αρκετό καιρό μου εμφανίζει στο play store το εικονίδιο της εφαρμογής σε μαύρο φόντο, δεν το έχω δει σε κανένα άλλο κινητό. Τι έχει πάθει; http://s29.postimg.org/8havb42xf/Screenshot_2014_08_20_00_20_25.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Μερικες ερωτησεις για το tapatalk. Ξηλωσα την αγορασμενη που ειχε ξεμεινει σε παλιοτερη εκδοση και δεν επαιρνε αλλες αναβαθμισεις και εβαλα αυτην που υπαρχει στο play store. Εκανα και εναν λογαριασμο ( tapatalk id) που δεν ειχα και ολα καλα. Θυμαμαι ομως οτι στην αγορασμενη οταν την ανοιγες τερμα δεξια στις καρτελες ειχε και μια καρτελα με τα προσωπικα μηνυματα απο ολα τα φορουμ που συμετειχες ενω στην τωρινη δεν υπαρχει. %5BATTACH%5D48699%5B/ATTACH%5D Το tapatalk id ,τον λογαριασμο δηλαδη που εφτιαξα να το εχω συνδεδεμενο η οχι? Τωρα τον εχω μονιμα συνδεδεμενο. Να σημειωσω οτι δεν θελω να συνδεομαι με το tapatalk id στα φορουμ που συμετεχω. %5BATTACH%5D48700%5B/ATTACH%5D Τελος , ποσο καιρο περιπου παιρνει μεχρι να με κανουν vip member ? Και ποιες οι διαφορες αναμεσα στους vip και απλους χρηστες? Υπαρχει καποιο λινκ να διαβασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Εγώ νομίζω πως δουλεύουν κανονικα, Τα demo τα δίνουν οι εταιρείας για επίδειξη στους πελατες, στα μαγαζιά, και μετά από 6 μήνες τα μαγαζιά τα επιστρέφουν πίσω η' τα αγοράζουν στην μισή τιμή. Βέβαια αν βάλεις μια SIM Θα σου λύθει η απορία. Τα live demo τηλέφωνα δουλεύουν κανονικά, πολλές φορές όμως έχουν εγκατεστημένη κάποια εφαρμογή επίδειξης Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Υπάρχουν εφαρμογές φωνητικών εντολών σαν αυτές που βάζει η MLS στα κινητά της; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Μιας και το θυμήθηκα... Θελω να το τρέξω στο zte v967s... Με την πρώτη ευκαιρία το δοκιμάζω... Περιμένουμε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Θα αργήσω όμως. Έλλειψη χρόνου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Kαλησπερα παιδια. Εχω μια ερωτηση να κανω. Εχω 2gmail λογαριασμους.Ενα gmail επαγγελματικο κι ενα αλλο προσωπικο. Υπαρχει καποια εφαρμογη/τροπος να τρεχουν και τα δυο ταυτοχρονα στην συσκευη? Δηλαδη να ενημερωνομαι και για τα δυο καθε φορα που εχω mail. Γιατι με την μαμα εφαρμογη τους gmail της google ανοιγει το ενα απο τα δυο μονο. (note 3 η συσκευη.) Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Kαλησπερα παιδια. Εχω μια ερωτηση να κανω. Εχω 2gmail λογαριασμους.Ενα gmail επαγγελματικο κι ενα αλλο προσωπικο. Υπαρχει καποια εφαρμογη/τροπος να τρεχουν και τα δυο ταυτοχρονα στην συσκευη? Δηλαδη να ενημερωνομαι και για τα δυο καθε φορα που εχω mail. Γιατι με την μαμα εφαρμογη τους gmail της google ανοιγει το ενα απο τα δυο μονο. (note 3 η συσκευη.) Ευχαριστω εκ των προτερων. Για δοκιμασε στην εφαρμογή για email και όχι gmail να βαλεις ρυθμισεις για gmail. Βαλε ότι ρυθμισεις εχεις στον υπολογιστη σου για gmail . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Kαλησπερα παιδια. Εχω μια ερωτηση να κανω. Εχω 2gmail λογαριασμους.Ενα gmail επαγγελματικο κι ενα αλλο προσωπικο. Υπαρχει καποια εφαρμογη/τροπος να τρεχουν και τα δυο ταυτοχρονα στην συσκευη? Δηλαδη να ενημερωνομαι και για τα δυο καθε φορα που εχω mail. Γιατι με την μαμα εφαρμογη τους gmail της google ανοιγει το ενα απο τα δυο μονο. (note 3 η συσκευη.) Ευχαριστω εκ των προτερων. Μέσα στην εφαρμογή Gmail μπορείς να δεις και τους 2 λογαριασμούς. Κάνε swipe από την αριστερή άκρη της οθόνης ή πάτα πάνω αριστερά και θα βγει ένα μενού, πάνω πάνω επέλεξε ποιο email θες να δεις. Για να σου έρχονται οι ειδοποιήσεις πήγαινε στις ρυθμίσεις του κινητού, λογαριασμούς, Gmail και διάλεξε τι θες να συγχρονίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Μιας και είπατε για εφαρμογή για email πάντως να προτείνω το CloudMagic, εξαιρετικός email client που υποστηρίζει μέχρι και 5 λογαριασμούς. Εγώ αυτόν χρησιμοποιώ και έχω απεγκαταστήσει τα outllok, yahoo. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbpaok Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Μου έχει τύχει αρκετές φορές στο παρελθόν ένα εκνευριστικό πρόβλημα και θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας.Κατά καιρούς λόγω μάλλον πολλών ανοιχτών εφαρμογών, όταν παω να γράψω κάτι το πληκτρολόγιο δε μου εμφανίζεται και πρέπει να περιμένω με τις ώρες.Υπάρχει κάποιος τρόπος να το αποφύγω αυτό; πληροφοριακά αυτό συμβαίνει και στο κινητό της κοπέλας μου. 1gb ram και τα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Κλείνε τις εφαρμογές που δεν χρειάζονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbpaok Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Το κάνω αλλά δεν βοηθάει ιδιαίτερα.γίνεται κάπως να βάλω μεγαλύτερη προτεραιότητα στην εφαρμογή του πληκτρολογίου ώστε να διατηρείται ενεργή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Μέσα στην εφαρμογή Gmail μπορείς να δεις και τους 2 λογαριασμούς. Κάνε swipe από την αριστερή άκρη της οθόνης ή πάτα πάνω αριστερά και θα βγει ένα μενού, πάνω πάνω επέλεξε ποιο email θες να δεις. Για να σου έρχονται οι ειδοποιήσεις πήγαινε στις ρυθμίσεις του κινητού, λογαριασμούς, Gmail και διάλεξε τι θες να συγχρονίζει. Σωστοτατος.Σε ευχαριστω πολυ. Πρωτα προσθεσα τον λογαριασμο στο "ρυθμίσεις του κινητού, λογαριασμούς, Gmail", και μετα μου το βγαζει επανω επανω στο gmail.Οποτε να διαλεξω ποιον απο τους δυο να δω. Και παλι thanks!!!;) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Το κάνω αλλά δεν βοηθάει ιδιαίτερα.γίνεται κάπως να βάλω μεγαλύτερη προτεραιότητα στην εφαρμογή του πληκτρολογίου ώστε να διατηρείται ενεργή; Ποιο πληκτρολόγιο χρησιμοποιείς? Εμένα δεν το κάνει κανένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Σας έχει τύχει ποτέ να προσπαθείτε να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή από το αρχείο apk και όταν αυτό ανοίγει στο κλικάρισμα της επιλογής "εγκατάσταση" να μην αντιδράει καθόλου; Είναι ενεργοποιημένη η επιλογή για τις άγνωστες πηγές στις ρυθμίσεις και έχω εγκαταστήσει πολλές φορές αρχεία apk χωρίς πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Είναι corrupted το apk Πέτα το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 (edited) Σας έχει τύχει ποτέ να προσπαθείτε να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή από το αρχείο apk και όταν αυτό ανοίγει στο κλικάρισμα της επιλογής "εγκατάσταση" να μην αντιδράει καθόλου; Είναι ενεργοποιημένη η επιλογή για τις άγνωστες πηγές στις ρυθμίσεις και έχω εγκαταστήσει πολλές φορές αρχεία apk χωρίς πρόβλημα. Ή έχεις κάποια εφαρμογή τύπου screen filtering/colors κλπ ενεργοποιημένη. Απενεργοποίησε την και ξαναδοκίμασε. Edited August 23, 2014 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbpaok Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Ποιο πληκτρολόγιο χρησιμοποιείς? Εμένα δεν το κάνει κανένα. Εγω στο asus padfone εχω το swype και η κοπελα μου εχει το default στο l9 ii.Μου κανει εντυπωση οτι συμβαινει και στους 2 μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 το usb debugging οταν θελουμε απλα να συνδεσουμε το κινητο με το πισι και να το δει σαν "εξωτερικο δισκο" για να μεταφερουμε αρχεια πειραζει να ειναι ενεργοποιημενο?πρεπει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 το usb debugging οταν θελουμε απλα να συνδεσουμε το κινητο με το πισι και να το δει σαν "εξωτερικο δισκο" για να μεταφερουμε αρχεια πειραζει να ειναι ενεργοποιημενο?πρεπει? με τικ (Ενεργοποιημένο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts