fuorigioco1981 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Επαναφέρω την ερώτηση ψάχνοντας απάντηση είναι κάπως έτσι στις ρυθμίσεις του Google account σου; [ATTACH]45703[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Κατ' αρχάς, ευχαριστώ για την απάντηση. Συγκρίνοντας, όμως, το δικό σου screenshot με τις δικές μου επιλογές, και πέρα από τη γλώσσα, δεν βρίσκω τις ίδιες και ειδικά τις λεπτομέρειες των επαφών. Στο Google/ Ρυθμίσεις/ Αναζήτηση τηλεφώνου έχει τσεκαρισμένα τα Διαχείριση αρχείων, Επαφές, Εφαρμογές, Ημερολόγiο και Μουσική Play Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Επαναφέρω την ερώτηση ψάχνοντας απάντηση Τωρα τελευταια συμβαινει αυτο ή απο παντα?τους τελευταιους 2-3 μηνες εχω παρατηρησει κολληματα συγχρονισμου του gmail-επαφων αρκετες φορες... Χθες ασχολιομουν με τις επαφες. Εσβηνα μια στο πισι,εμπαινα νετ απο κινητο κανενας συγχρονισμος.μετα απο τεταρτο και αν... Συνεδεα κινητο με νετ,εμπαινα απο πισι,εσβηνα μια επαφη αμεσως εσβηνε απο κινητο... Αρες μαρες κουκουναρες... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Από τότε που πήρα smartphone και συνδέθηκε με το λογαριασμό του gmail έφερε τις επαφές και το Ημερολόγιο που χρησιμοποιώ. Το πρόβλημα με τη μη εμφάνιση των λεπτομερειών (σημειώσεις, διευθύνσεις, Ομάδες κλπ) υπήρχε από την αρχή. Στην περίπτωσή μου, έχω άμεσο συγχρονισμό σε κάθε προσθήκη, συμπλήρωση διόρθωση κάνω από τον υπολογιστή. Γιαυτό και δεν έχω προσπαθήσει ποτέ να κάνω αυτές τις ενέργειες από το κινητό. Ίσως οφείλεται σε κάποια ρύθμιση που δεν έχω, αν κρίνω από το sreenshot του fuorigioco1981, αλλά και το google υπήρχε από την αρχή, αν θυμάμαι καλά. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας σχετικά με το θέμα WiFi hotspot. Λίγο πολύ τις λύσεις που μου υποδείξατε με links, τις γνώριζα, απλά στην περίπτωσή μου δεν δούλεψαν (για παράδειγμα κάποιο από τα προγράμματα που χρησιμοποιούνται ζητάει εγκατάσταση του NET framework 3.5, το pc έχει 4.0 και παρόλα αυτά η εγκατάσταση του δεν γίνεται άρα δεν 'παίζει' και η λύση) και γι' αυτό ρώτησα αν είχατε κάποια δοκιμασμένη. Τη λύση με την προμήθεια ενός wireless router που έχετε αναφέρει αρκετοί φυσικά και την γνωρίζω, αλλά δεν βρίσκομαι σε δικό μου χώρο να κάνω ό,τι θέλω και για τον χ,ψ λόγο δεν θέλουν να αλλάξουν router. Και η όλη φασαρία δεν γίνεται για να κλέψω internet στο κινητό μου, άλλωστε από το ενσύρματο router έχω όσο internet θέλω στο pc που κάθομαι. Το internet το θέλω γιατί από τη στιγμή που θα είμαι συνδεδεμένος στο ασύρματο router θέλω να τρέχουν κάποια προφίλ στον Tasker. Μετά από πολύ ψάξιμο, είδα και κάτι video στο youtube όπου αναφέρουν τη λύση του Bridge connection, την οποία και δεν είχα ακούσει ποτέ. Θα δοκιμάσω αύριο να δω τί και πώς και μ' αυτόν τον τρόπο. Ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThemisXRS Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 καλή επιτυχία.... και αν το καταφέρεις πες μας και εμάς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Mπορει να ειναι απλο αλλα εχω κολλησει.. Στο ταμπλετ εξαφανιστηκε η επιλογη στη συνδεση με USB υπολογιστη, συνδεεται μονο για φορτιση, πως το επαναφερω; δε βλεπω κατι στις ρυθμισεις Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Τι ακριβώς γίνεται με τις third-party εφαρμογές επαφών; Έχω εγκατεστημένο τον eXdialer που έχει ενσωματωμένη εφαρμογή επαφών. Τις επαφές που εισήγαγα στη συσκευή αρχικά τις έχει δει όλες. Επιχείρησα να δημιουργήσω μια καινούργια επαφή, μου άνοιξε την εργοστασιακή εφαρμογή επαφών, αποθήκευσε την επαφή στο λογαριασμό μου (είχε επιλογή για εσωτερική αποθήκευση στη συσκευή χωρίς συγχρονισμό, ή σε έναν από τους δύο λογαριασμούς Google που έχω, επέλεξα τον έναν από τους δύο Google). Η εφαρμογή επαφών του eXdialer όμως δε μου βλέπει αυτή την επαφή, ό,τι κι αν έκανα. Τι έχει γίνει; :worry: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoudinio88 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 καλησπέρα εχω ενα fnf ifive x3 με rom 4.2.2 kasty και θέλω να ρωτήσω όταν το φορτίζω ανοίγει μόνο του έβαλα ένα app (μπαταρία hd ) είχε επιλογή οταν φορτίζει να μην ανοιγεί αλλα τπτ παλι ανοίγει. υπάρχει λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας σχετικά με το θέμα WiFi hotspot. Λίγο πολύ τις λύσεις που μου υποδείξατε με links, τις γνώριζα, απλά στην περίπτωσή μου δεν δούλεψαν (για παράδειγμα κάποιο από τα προγράμματα που χρησιμοποιούνται ζητάει εγκατάσταση του NET framework 3.5, το pc έχει 4.0 και παρόλα αυτά η εγκατάσταση του δεν γίνεται άρα δεν 'παίζει' και η λύση) και γι' αυτό ρώτησα αν είχατε κάποια δοκιμασμένη. Τη λύση με την προμήθεια ενός wireless router που έχετε αναφέρει αρκετοί φυσικά και την γνωρίζω, αλλά δεν βρίσκομαι σε δικό μου χώρο να κάνω ό,τι θέλω και για τον χ,ψ λόγο δεν θέλουν να αλλάξουν router. Και η όλη φασαρία δεν γίνεται για να κλέψω internet στο κινητό μου, άλλωστε από το ενσύρματο router έχω όσο internet θέλω στο pc που κάθομαι. Το internet το θέλω γιατί από τη στιγμή που θα είμαι συνδεδεμένος στο ασύρματο router θέλω να τρέχουν κάποια προφίλ στον Tasker. Μετά από πολύ ψάξιμο, είδα και κάτι video στο youtube όπου αναφέρουν τη λύση του Bridge connection, την οποία και δεν είχα ακούσει ποτέ. Θα δοκιμάσω αύριο να δω τί και πώς και μ' αυτόν τον τρόπο. Ευχαριστώ και πάλι. Μπορείς πράγματι να βάλεις μια ασύρματη κάρτα στο PC και να τη γεφυρώσεις με τη σταθερή. Από την άλλη, σκέψου εάν σε βοηθάει και η λύση ενός access point. Δεν αλλάζεις το ρούτερ, και έχεις εύκολα το ίδιο αποτέλεσμα. Εναλλακτικά, εάν έχεις κανένα παραπεταμένο ασύρματο ρούτερ δικό σου, σύνδεσέ το στο ενσύρματο δίκτυο στη θέση του PC και από εκεί δώσε στο PC και ασύρματο δίκτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omilos1000 Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 είχα και γω το ίδιο πρόβλημα λόγω αγγλικής γλώσσας στο κινητό και την λύση την βρήκα κατά λάθος στο elixir 2 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bartat.android.elixir έχει μια επιλογή για location mode toggle, από κει το γύρισα στα ελληνικά και πλέον το play store είναι στα ελληνικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Όταν είμαι σε μια εφαρμογή που έχει επιλογή για δρομολόγηση πχ προς ένα φαρμακείο πατώντας το μου ανοίγει κατευθείαν το Google maps και δεν με ρωτάει να ανοίξω με άλλο πρόγραμμα πχ sygic, primo? Γιατί ;υπάρχει λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Παιδια ενας φιλος εσβησε καταλαθος ολες τις φωτο του! Εχει ενα galaxy s advance μπορει καπως να τις ξαναβρει?δεν ειναι ροοτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Παιδια ενας φιλος εσβησε καταλαθος ολες τις φωτο του! Εχει ενα galaxy s advance μπορει καπως να τις ξαναβρει?δεν ειναι ροοτ Ας γίνει root και μόλις επαναφέρει τις φωτογραφίες με αυτή την εφαρμογή ας γίνει unroot πάλι. https://play.google.com/store/apps/details?id=fahrbot.apps.undelete Από όσο ξέρω χωρίς root δεν γίνεται με εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 η εφαρμογη google drive εχει wifi auto upload photos σαν το dropbox? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 η εφαρμογη google drive εχει wifi auto upload photos σαν το dropbox? Ναι, έχει. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Ναι, έχει. Με πόση χωρητικότητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 (edited) Ναι, έχει. Που είναι η ρύθμιση όμως;ΔΕΝ μιλάω να κάνει τον συγχρονισμό μόνο μέσω wifi ΑΛΛΆ να έχει ειδική ρύθμιση όπως το Dropbox που μόλις βγάζεις μια φώτο αυτόματα να στην ανεβάζει. Edited June 9, 2014 by fuorigioco1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Που είναι η ρύθμιση όμως;ΔΕΝ μιλάω να κάνει τον συγχρονισμό μόνο μέσω wifi ΑΛΛΆ να έχει ειδική ρύθμιση όπως το Dropbox που μόλις βγάζεις μια φώτο αυτόματα να στην ανεβάζει. Λογικα πρεπει να γινεται μεσω google+ εκει που λεει φωτο.εμενα ,σαν ξεχωριστη εφαρμογη,μουχει μια που λεγεται "φωτογραφιες" και αν θες τη συνδεει με το drive...[ATTACH]45941[/ATTACH] Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Λογικα πρεπει να γινεται μεσω google+ εκει που λεει φωτο.εμενα ,σαν ξεχωριστη εφαρμογη,μουχει μια που λεγεται "φωτογραφιες" και αν θες τη συνδεει με το drive...[ATTACH]45941[/ATTACH]Μαλλον αλλα εγω δεν χρησιμοποιω google +! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 (edited) Με πόση χωρητικότητα; https://support.google.com/picasa/answer/6558?hl=en Που είναι η ρύθμιση όμως;ΔΕΝ μιλάω να κάνει τον συγχρονισμό μόνο μέσω wifi ΑΛΛΆ να έχει ειδική ρύθμιση όπως το Dropbox που μόλις βγάζεις μια φώτο αυτόματα να στην ανεβάζει. Στο auto-backup είναι η ρύθμιση. Μιλάμε πάντα για το app Google Photos (picasa) που είναι μέρος του g+ Edited June 9, 2014 by klaount Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Ναι, έχετε δίκαιο. Είδα τη ρύθμιση, και τις στέλνει στο Drive μέσω G+. Sorry, δεν θυμόμουν να το έχω κάνει tick, απλά ήξερα ότι υπάρχουν οι φωτογραφίες μου στο Drive γι' αυτό απάντησα. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Τι παιζει με το google wallet? Μου λεει δεν ειναι διαθέσιμο στη χωρα μας. Εντωμεταξύ μια εφαρμογή (παιχνιδι) αρνειται να κανει αγορα, γιατι λεει εχετε παλια εκδοση market. Και επίσης δεν κανει καμια αγορα εφαρμογων... Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Το Google wallet έχει κάποιες βασικές λειτουργίες ενεγοποιημένες για την Ελλάδα. Οι υπόλοιπες που αφορούν εισαγωγή πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών και πληρωμή σε καταστήματα απευθείας, δεν είναι διαθέσιμες ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Το Google wallet έχει κάποιες βασικές λειτουργίες ενεγοποιημένες για την Ελλάδα. Οι υπόλοιπες που αφορούν εισαγωγή πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών και πληρωμή σε καταστήματα απευθείας, δεν είναι διαθέσιμες ακόμη. Oποτε θα ειναι ασχετο με το ζητημα των πληρωμων που αντιμετωπιζω.. Γιατι ομως δε μου κανει πληρωμες; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts