bardull Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Ta καταφερα εστω και δυσκολα:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozi Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 (edited) Aπορία για Viber/WhatsApp: Μπορώ να βρω ποιοι συνδρομητές/αριθμοί με έχουν στις επαφές τους, χωρίς να τους έχω εγώ? Edited February 16, 2014 by ozi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Καλησπέρα. Ήθελανα ρρωτήσω σχετικά με τις διάφορες εφαρμογές διαχείρισης ραμ. Αξίζουν; Σε δδιάφορα site αναφέρουν οτι οχι μόνο επιβαρύνουντο σσύστημα αλλά παρεμβαίνουν και στη διαχείριση ραμ του ιδιου του συστήματος κάνονταςτο πιο βαρυ. Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 σε γενικες γραμμες ισχυει καλο θα ηταν να χρησιμοποιεις αυτον που εχει ηδη η συσκευη σου Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwtsagelis Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 παιδια εχω ενα προβλημα με το nexus 4...δεν μπορω να προσθεσω ξεχωριστο ηχο σε επαφες .....!σε καποιες γινεται σε καποιες οχι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnvolno1 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Aπορία για Viber/WhatsApp: Μπορώ να βρω ποιοι συνδρομητές/αριθμοί με έχουν στις επαφές τους, χωρίς να τους έχω εγώ? Φυσικά και όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Καλημέρα και από εμένα, Συνημμένο μπορώ να προσθέσω στο ημερολόγιό μου? (acalendar) Είδα ότι το google+ έχει εφαρμογή στο ημερολόγιο όπου μπορείς να προσθέσεις συνημένα (Εργαστήριο) αλλά δυστυχώς δεν το βρίσκω... Μήπως γνωρίζει κανείς κάτι επ' αυτού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos11 Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 το android ως σύστημα έχει δική του διαχείριση ram άρα "κλείνει" από μόνο του διάφορες εφαρμογές όταν "βαρύνει" και τρέχει αργά όμως μπορείς από μόνος σου να βελτιώσεις σημαντικά τη συσκευή σου και να μην στηρίζεσαι σε μούφες app - κάνε ρουτ - αν σου αρέσει το στοκ ρομ: titanium backup και απεγκατάσταση σαβούρας - αν δεν σου αρέσει το στοκ, μια ωραία και ελαφριά custom rom - το smartphone θα πετάει - η μπαταρία θα πέφτει αργά (πάρα πολύ αργά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filam Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Αν οι επαφες σου είναι στη sim δοκίμασε να τις αντιγράψεις στη συσκευή. Νομίζω μετά ότι αλλαγή θες να κάνεις γίνεται στην επαφή που είναι στο τηλέφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwtsagelis Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Ευχαριστώ πολύ. ... εφτεγε τοτι τις ειχα περασει μέσω τζιμειλ κι δν ηταν αποθηκευμένες στο τηλέφωνο. ...αρα θα κοιτάξω να τις αντιγράψω στο τηλ κι να κανω εξαγωγη αυτες που ειναι απο το τζιμειλ. ....δν ξερω καταποσο θα ειναι εφικτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Καλησπέρα. Ήθελανα ρρωτήσω σχετικά με τις διάφορες εφαρμογές διαχείρισης ραμ. Αξίζουν; Σε δδιάφορα site αναφέρουν οτι οχι μόνο επιβαρύνουντο σσύστημα αλλά παρεμβαίνουν και στη διαχείριση ραμ του ιδιου του συστήματος κάνονταςτο πιο βαρυ. Ακριβώς. Εκτός αν έχεις καμιά παλιά συσκευή και έχεις βάλει εφαρμογές από άγνωστους/κακούς developers... Κατά κύριο λόγο όμως, δεν πειράζουμε τίποτα για να δουλεύει καλά το κινητό μας. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 προσπαθω να βρω οδηγο για root αυτου του ταμπλετ http://www.e-shop.gr/product?id=PER.904285 βασικα ειναι για ενα φιλο μου ο οποιος εχει δοκιμασει ηδη με το kingo android root και με το one click root αλλα δεν μπορεσε να το κανει ψαχνω και στο xda αλλα τπτ οποιος εχει καμια ιδεα ας πει ευχαριστω Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 προσπαθω να βρω οδηγο για root αυτου του ταμπλετ http://www.e-shop.gr/product?id=PER.904285 βασικα ειναι για ενα φιλο μου ο οποιος εχει δοκιμασει ηδη με το kingo android root και με το one click root αλλα δεν μπορεσε να το κανει ψαχνω και στο xda αλλα τπτ οποιος εχει καμια ιδεα ας πει ευχαριστω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=371619 ειναι το ιδιο. Διαβασε προσεκτικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Καλημέρα έχω ένα μικρό πρόβλημα δεν μου σβήνει η οθόνη μετά τον προκαθορισμένο χρόνο που έχω ορίσει.Μππορεί να βοηθήσει κάποιος; Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Καλημέρα έχω ένα μικρό πρόβλημα δεν μου σβήνει η οθόνη μετά τον προκαθορισμένο χρόνο που έχω ορίσει.Μππορεί να βοηθήσει κάποιος; Μήπως έχεις κατεβάσει κανένα πρόγραμμα για κατέβασμα μουσικής? Αν ναι στείλ'το όπως είναι. Τα περισσότερα είναι κακογραμμένα και προκαλούν αυτό το φαινόμενο. Αν δεν είσαι σε αυτή την περίπτωση μπες στα προγράμματα που τρέχουν και δες αν είναι κάποιο που έβαλες τελευταία. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Μήπως έχεις κατεβάσει κανένα πρόγραμμα για κατέβασμα μουσικής? Αν ναι στείλ'το όπως είναι. Τα περισσότερα είναι κακογραμμένα και προκαλούν αυτό το φαινόμενο. Αν δεν είσαι σε αυτή την περίπτωση μπες στα προγράμματα που τρέχουν και δες αν είναι κάποιο που έβαλες τελευταία. Εντάξει το βρήκα.Ευχαριστώ για την βοήθεια. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Εντάξει το βρήκα.Ευχαριστώ για την βοήθεια. :) Tι ήταν τελικά; Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Ένα πράγμα που μου την σπάει εντελώς είναι το εξής, αν έχεις κλήση ενεργή υπάρχουν δύο επιλογές, ή να ακούς ότι σε καλούν αλλά ο καλών δεν καταλαβαίνει ότι το τηλέφωνο είναι κατειλημμένο μόνο εσύ, ή να έχεις τικαρει την ανάλογη ένδειξη στο μενού, ο καλών να ακούει το μήνυμα οτι είναι κατειλημμένο αλλά εσύ να μην βλέπεις ότι έχεις δεύτερη κλήση. Υπάρχει κάποιος τρόπος που να έχω και τα δύο; nexus4 με 4.4.2 kk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Παίδες αγόρασα το Cerberus.Πρέπει να έχω ανοιχτό το Location Services??Τρώει πολύ μπαταρία??Πρέπει να κάνω κάποια ειδική ρύθμιση??Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
osotirasas Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Παιδιά καλήσπέρα, λοιπόν αντιμετωπίζω το εξής κουλό θέμα: προσπαθώ να συνδεθώ σε exchange λογαριασμό από android κινητό (δεν έχει σημασία το μοντέλο + το λειτουργικό) και τζίφος. Συνάδελφος από το ίδιο κινητό μπαίνει κανονικά. Εγώ από iphone μπαίνω κανονικά. Έχει κανείς καμιά ιδέα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 :) Tι ήταν τελικά; Μια εφαρμογή μου έκανε τη ζημιά. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Παιδιά καλήσπέρα, λοιπόν αντιμετωπίζω το εξής κουλό θέμα: προσπαθώ να συνδεθώ σε exchange λογαριασμό από android κινητό (δεν έχει σημασία το μοντέλο + το λειτουργικό) και τζίφος. Συνάδελφος από το ίδιο κινητό μπαίνει κανονικά. Εγώ από iphone μπαίνω κανονικά. Έχει κανείς καμιά ιδέα;; έχει μεγάλη σημασία το μοντέλο+λειτουργικό.... από το 2011 συνδέω τα android μου με exchange της δουλειάς, σε Κινέζικο ταμπλετ και ένα κινητό Lenovo δεν συγχρονίστηκε ποτέ, στο πρώτο με android 2.Χ δεν έκανε σύνδεση, στο κινητό με android 4.04. κράσαρε συνεχώς ο mail client.... οπότε πες μας μοντέλο και λειτουργικό. Επίσης τσέκαρε μήπως έχεις παραπάνω από Χ mobile συσκευές δηλωμένες στον exchange (όπου Χ ορίζεται από τον administrator), μπορείς να το δεις από το webmail interface. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
osotirasas Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 έχει μεγάλη σημασία το μοντέλο+λειτουργικό.... από το 2011 συνδέω τα android μου με exchange της δουλειάς, σε Κινέζικο ταμπλετ και ένα κινητό Lenovo δεν συγχρονίστηκε ποτέ, στο πρώτο με android 2.Χ δεν έκανε σύνδεση, στο κινητό με android 4.04. κράσαρε συνεχώς ο mail client.... οπότε πες μας μοντέλο και λειτουργικό. Επίσης τσέκαρε μήπως έχεις παραπάνω από Χ mobile συσκευές δηλωμένες στον exchange (όπου Χ ορίζεται από τον administrator), μπορείς να το δεις από το webmail interface. έχω την ευρωπαϊκή έκδοση του Google Nexus S (aka i9023) με την crespo πάνω (10.2.1 Cyanogenmod). Όπως ανέφερα και πιο πάνω, από το δικό μου κινητό συνάδελφος συνδέεται κανονικά. Το κουλό της υπόθεσης είναι ότι μπαίνω κανονικά από iphone 4. Στο webmail δεν έχω καμία συσκεύη δηλωμένη, όμως από όσους συναδέλφους που συνδέονται ρώτησα, δεν έχει κανένας... ... καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Έχεις περάσει κανένα mod για να προσπερναει τον κωδικό exchange; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
osotirasas Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Έχεις περάσει κανένα mod για να προσπερναει τον κωδικό exchange; όχι (κι από ότι θυμάμαι δεν είχε κάτι από τη μαμά του) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts