mixalis2 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 παιδια καμοια εφαρμογη να περναω μεσω του υπολογιστη σε Wi-Fi αρχεια στο κινητο εχουμε? το airdroid εβαλε περιορισμο σε mb και το wifi file transfer οταν το ενεργοποιω και παταω την ip στον browsher δεν μου την ανοιγει ποτε! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Πως βάζεις ήχο κλήσης σε επαφή απ' τη συσκευή Vodafone 975; Αν υπάρχει τέτοια δυνατότητα, δεν μπόρεσα να τη βρω με τίποτα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Πως βάζεις ήχο κλήσης σε επαφή απ' τη συσκευή Vodafone 975; Αν υπάρχει τέτοια δυνατότητα, δεν μπόρεσα να τη βρω με τίποτα! Λογικά ανοίγοντας την επαφή που θες να της αλλάξεις ήχο θα τη βρεις την επιλογή μέσα, δεν την ξέρω τη συσκευη σου αλλά σε όσες είχα μέχρι σήμερα από εκεί γινόταν.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Μια ερώτηση, αν μπορείτε να βοηθήσετε... αγορασμένο το beautiful widget και το έχω σε 2 συσκευές. Η μια το τηλ. η άλλη η ταμπλέτα. Το τηλ. όπου κι αν πάω μου γράφει σε ποια περιοχή βρίσκομαι, πάω Αθήνα, λέει Αθήνα καιρό, η ταμπλέτα παρόλο που συνδέομαι σε wifi κανονικά στην Αθήνα για παράδειγμα, δεν βρίσκει που "είναι". Λέει άλλα αντί άλλων. Αυτό ισχύει μόνιμα... :mad: Τι μπορεί να παίζει ξέρετε; οι ρυθμίσεις στην πρόσβαση τοποθεσίας είναι τικαρισμένες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 παιδια καμοια εφαρμογη να περναω μεσω του υπολογιστη σε Wi-Fi αρχεια στο κινητο εχουμε? το airdroid εβαλε περιορισμο σε mb και το wifi file transfer οταν το ενεργοποιω και παταω την ip στον browsher δεν μου την ανοιγει ποτε! :( Εγώ τα πετάω στο dropbox και ησυχάζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 (edited) Μια ερώτηση, αν μπορείτε να βοηθήσετε... αγορασμένο το beautiful widget και το έχω σε 2 συσκευές. Η μια το τηλ. η άλλη η ταμπλέτα. Το τηλ. όπου κι αν πάω μου γράφει σε ποια περιοχή βρίσκομαι, πάω Αθήνα, λέει Αθήνα καιρό, η ταμπλέτα παρόλο που συνδέομαι σε wifi κανονικά στην Αθήνα για παράδειγμα, δεν βρίσκει που "είναι". Λέει άλλα αντί άλλων. Αυτό ισχύει μόνιμα... :mad: Τι μπορεί να παίζει ξέρετε; οι ρυθμίσεις στην πρόσβαση τοποθεσίας είναι τικαρισμένες... Η τοποθεσια βρισκεται με ακριβεια μεσω κινητης η gps οχι μεσω wifi. και το wifi file transfer οταν το ενεργοποιω και παταω την ip στον browsher δεν μου την ανοιγει ποτε! :( Βαζεις σωστα την ιρ; μαζι με τα υπολοιπα; κανε μια επανεκκινηση στο κινητο. Σε μενα ειναι αψογο και μακραν το καλυτερο. Edited September 25, 2013 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 (edited) παιδια καμοια εφαρμογη να περναω μεσω του υπολογιστη σε Wi-Fi αρχεια στο κινητο εχουμε? το airdroid εβαλε περιορισμο σε mb και το wifi file transfer οταν το ενεργοποιω και παταω την ip στον browsher δεν μου την ανοιγει ποτε! :( team viewer και σωθηκες Πρόσφατα άλλαξα Rom στο κινητό μου που σημαίνει πως χάθηκαν όλοι οι κωδικοί πρόσβασης σε δίκτυα Wi-Fi . Παρόλα αυτά βλέπω πως πλησιάζοντας στα ρουτερ που είχα στο παρελθόν συνδέομαι κανονικά χωρίς να μου ζητά ξανά κωδικό. Παίζει κατά τον χρονισμό στο gmail μου εκτός από επαφές και εικόνες να αποθηκεύονται και οι κωδικοί από τα ρουτερ που έχω επισκεφθεί; πιθανοτατα ναι διαφορετικα μονο με εφαρμογη μπορεις να κανεις backup τους κωδικους --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited September 25, 2013 by kollatos Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Ερώτηση: Με το Titanium Backup μπορώ να κρατήσω αντίγραφο από τα πάντα και μετά να το μεταφέρω σε άλλη συσκευή με άλλη έκδοση android; Με ενδιαφέρουν κυρίως επαφές, sms και save εφαρμογών/παιχνιδιών Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Ερώτηση: Με το Titanium Backup μπορώ να κρατήσω αντίγραφο από τα πάντα και μετά να το μεταφέρω σε άλλη συσκευή με άλλη έκδοση android; Με ενδιαφέρουν κυρίως επαφές, sms και save εφαρμογών/παιχνιδιών απο οσο ξερω μπορεις να μεταφερεις οτι δεδομενα θες αλλα υπαρχει η πιθανοτητα σε εφαρμογες η παιχνιδια να κρασαρουν.μπορει λεω δεν ειμαι και σιγουρος Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EiriniVoom Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 καλησπερα! θελω να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και πρεπει να κανω μπακαπ! εχω κατεβασει το backup and restore και το sms b&r αλλα δεν ξερω τι ακριβως πρεπει να κανω! Γνωριζει κανεις να με βηθησει; ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 καλησπερα! θελω να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και πρεπει να κανω μπακαπ! εχω κατεβασει το backup and restore και το sms b&r αλλα δεν ξερω τι ακριβως πρεπει να κανω! Γνωριζει κανεις να με βηθησει; ευχαριστω:) κανεις πρωτα backup οτι θες μετα κανεις την επαναφορα εργοστασιακων ξαναεγκαταστεις αυτες τις εφαρμογες και κανεις restore οτι εχεις κανει backup πιστευω να βοηθησα Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EiriniVoom Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Δεν ειμαι σιγουρη! απλα μου εμφανιζει αποθηκευση και τις αποθηκευω ! αν κανω επαναφορα θα σβηστει και το backup and restore οποτε μετα δε θα μπορω να κανω ριστορ!:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 (edited) Λογικά ανοίγοντας την επαφή που θες να της αλλάξεις ήχο θα τη βρεις την επιλογή μέσα, δεν την ξέρω τη συσκευη σου αλλά σε όσες είχα μέχρι σήμερα από εκεί γινόταν.. :) Το εκανα κι αυτο αλλα παλι δεν το βρηκα!!! Η συσκευη ειναι το Vodafone III 975 και εχει Android 4.1.1!!! Φετινη συσκευη ειναι!!! http://www.gsmarena.com/vodafone_smart_iii_975-5464.php Edited September 25, 2013 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Πρόσφατα άλλαξα Rom στο κινητό μου που σημαίνει πως χάθηκαν όλοι οι κωδικοί πρόσβασης σε δίκτυα Wi-Fi . Παρόλα αυτά βλέπω πως πλησιάζοντας στα ρουτερ που είχα στο παρελθόν συνδέομαι κανονικά χωρίς να μου ζητά ξανά κωδικό. Παίζει κατά τον χρονισμό στο gmail μου εκτός από επαφές και εικόνες να αποθηκεύονται και οι κωδικοί από τα ρουτερ που έχω επισκεφθεί; Eκτός από το titanium backup που κάνει backup τους κωδικούς, και το auto backup της συσκευής στους servers της google αναφέρει ότι κρατάει τους κωδικούς ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 απο οσο ξερω μπορεις να μεταφερεις οτι δεδομενα θες αλλα υπαρχει η πιθανοτητα σε εφαρμογες η παιχνιδια να κρασαρουν.μπορει λεω δεν ειμαι και σιγουρος οχι δε θα κρασαρουν αρκει μονο να μην προσπαθησεις να επαναφερεις εφαρμογες συστηματος, μονο αυτες που εχεις εσυ περασει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Δεν ειμαι σιγουρη! απλα μου εμφανιζει αποθηκευση και τις αποθηκευω ! αν κανω επαναφορα θα σβηστει και το backup and restore οποτε μετα δε θα μπορω να κανω ριστορ!:blink: αυτο σου λεω ξαναεγκαταστεις το backup & restore και κανεις restore επισης το backup αποθηκευεται στην καρτα μνημης τσεκαρε το Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msound Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 (edited) καλημερα συνδεω το κινητο με το pc και μολισ κανω conect κανει reboot γιατι??ειμαι ροοτ!δεν εχω σβησει καμια εφαρμογη συστηματος και γενικα δεν το χω πολιψαχουλεψει!!καμια ιδεα τι μπορει να συμβενει??γενικα κανει τα δικα του δεν σωνει χανω αρχεια εχασα ολοκληρο backup titanium χωρις καν να κανω κατι..κανει update youtube πχ και αν κανω restart ξανακανει??????καμια βοηθεια? Edited September 25, 2013 by msound Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jean86 Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Καλησπέρα, λέω μήπως άλλαξε τίποτα επειδή πέρασε ένας χρονος, έχω πάρει απο Αμερική το galaxy tablet 3 8" και δεν έχει Ελληνικά... Έχω ακόμα ενα ολόιδιο το οποίο είναι απο εδώ αγορασμενο και έχει ελληνικά, φαντάζομαι οτι αν δεν υπάρχει update, θα μπορεί να γίνει αντιγραφή του αρχείου της γλώσσας απο το ενα στο άλλο εφόσων μιλάμε για ολοιδιες συσκευές με ίδια εκδοση κτλ... Το θέμα είναι οτι δε ξέρω που είναι αποθηκευμένη η γλώσσα... Ευχαριστώ... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 καλημερα συνδεω το κινητο με το pc και μολισ κανω conect κανει reboot γιατι??ειμαι ροοτ!δεν εχω σβησει καμια εφαρμογη συστηματος και γενικα δεν το χω πολιψαχουλεψει!!καμια ιδεα τι μπορει να συμβενει??γενικα κανει τα δικα του δεν σωνει χανω αρχεια εχασα ολοκληρο backup titanium χωρις καν να κανω κατι..κανει update youtube πχ και αν κανω restart ξανακανει??????καμια βοηθεια? Μάλλον ζεσταίνεται??? Τι μάρκα είναι? Αυτό στο αβαταρ? Μήπως έχεις βάλει πολλές εφαρμογές?Εχεις 2ο διαμέρισμα στην κάρτα ως επέκταση μνήμης? Κάνε του φορμάτ...οχι reset. Κράτα ένα backup της κάρτας και επανεγκατάστησε όλες τις εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Xθες μου έγινε η ενημέρωση στο pc του chrome όπου μου άλλαξε τις συντομεύσεις και τις εφαρμογές στα πλαίσια της αναβάθμισης. Το θέμα είναι ότι σήμερα είδα ότι στο κινητό που είχα τον stock browser δεν μου εμφανίζει πια τους σελιδοδείκτες που έχω στον chrome στο pc. Τέρμα ο συγχρονισμός με το chrome ο stock browser;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Επειδή μερικοί browsers δεν παίζουν flash προτείνουν να κατεβάσω και εγκαταστήσω το apk του flash player.Αν το εγκαταστήσω πειράζει τότε άλλους browsers που παίζουν κανονικά ήδη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Επειδή μερικοί browsers δεν παίζουν flash προτείνουν να κατεβάσω και εγκαταστήσω το apk του flash player.Αν το εγκαταστήσω πειράζει τότε άλλους browsers που παίζουν κανονικά ήδη; Δεν τους πειραζει, μπορεις να το εγκαταστησεις αφοβα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgePs Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Καλησπέρα ξέρει κανένας μία καλή εφαρμογή για καταγραφή της διαδρομής ποδηλάτου αλλά να είναι αποθηκευμένοι οι χαρτες Παράθεση nokia 3310 ,w710i,w750i,w995,zylo, zopo c2 platinum , lenovo a806 You can't sink a Rainbow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volos4 Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Μήπως είναι εύκολο να "ανεβάσετε" το αρχείο 'motochopper BY djrbliss on droidr' κάπου; Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Μήπως είναι εύκολο να "ανεβάσετε" το αρχείο 'motochopper BY djrbliss on droidr' κάπου; Ευχαριστώ!! http://www.hexamob.com/downloads/motochopper.zip Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts