evris2013 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Η CM7.2 είναι Gingerbread 2.3.7. Η CM9 είναι Ice Cream Sandwich. :p Αυτο το HTC Wildfire που λεω, εχει την Gingerbread 2.3.6 ακομα!!! Δηλαδη θα δουλευει σωστα η Ice Cream στο συγκεκριμενο κινητο; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Αυτο το HTC Wildfire που λεω, εχει την Gingerbread 2.3.6 ακομα!!! Δηλαδη θα δουλευει σωστα η Ice Cream στο συγκεκριμενο κινητο; Από CyanogenMod Team έχει πάρει μέχρι και CM 7.2.0 που είναι Gingerbread 2.3.7. Επίσημα δεν έχει πάρει παραπάνω από 2.3.6. Αν θες να ασχοληθείς περισσότερο με custom ROMs δες εδώ και για να σου απαντήσει κάποιος πιο γνώστης από μένα απευθύνσου στο thread της συσκευής και ρώτα αν μπορείς να περάσεις custom ROM με ICS ή και JB (αν και λίγο δύσκολο λόγω παλαιότητας και χαμηλών τεχνικών χαρακτηριστικών). Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratoz Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Ζητώ εξ' αρχής συγγνώμη από τους mods γιατί το έψαξα πριν ποστάρω εδώ για το ποιο είναι το πιο κατάλληλο thread για την ερώτησή μου και δεν βρήκα κάτι απόλύτα ταιριαστό. Παίδες πώς μπορώ να ΑΠΟΚΛΕΙΣΩ έναν φάκελο από το automatic upload που κάνει το dropbox για τις φωτογραφίες του κινητού? Συγκεκριμένα κατέβασα ένα πακέτο με 1000κάτι wallpapers το οποίο το χρησιμοποιώ με το wallpaper slideshow που με τη σειρά του προϋπέθετε να τα βάλω σε έναν φάκελο ΔΙΠΛΑ από τον φάκελο της sdcard στον οποίο αποθηκεύονται οι φωτό του κινητού. Το αποτέλεσμα είναι με το που ανοίγω το wifi να αρχίζει ένα λυσαλέο uploading αυτών που στοιχίζει μεν σε μπαταρία, κυρίως όμως κάνει κουλουβάχατα τον φάκελο "camera uploads" του dropbox μου με ανάμεικτα wallpapers και φοτό μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Με τη στοκ εφαρμογή dropbox δε νομίζω να γίνεται. Θα μπορούσες όμως να κατεβάσεις μια εφαρμογή που θα έχεις την επιλογή που θες. Τσέκαρε ας πούμε dropsync, folder sync. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratoz Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 (edited) To foldersync το δοκίμασα ήδη και δεν έχει επιλογή αποκλεισμού, μόνο προσθήκης, θα δοκιμάσω και το δεύτερο που προτείνεις.. Edited June 29, 2013 by Stratoz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 (edited) Υπάρχει καμια εφαρμογή για μηνύματα που αντί για πληκτρολόγιο να μπορείς να ζωγραφίσεις τα γραμματα. Edited June 30, 2013 by overpower Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Υπάρχει καμια εφαρμογή για μηνύματα που αντί για πληκτρολόγιο να μπορείς να ζωγραφίσεις τα γραμματα. απλα καποια εφαρμογη πληκτρολογιο απο το μαρκετ που να εχει σαν επιλογη κατι τετοιο,υπαρχει,ειχα χρησιμοποιησει παλια αλλα δεν τα πετυχαινε παντα τα γραμματα Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixaris3 Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Που μπορω να ενημερωθω για τις εκδοσεις του galaxy s4 κ τι διαφορες εχουν?ποια ειναι η καλυτερη αυτη τη στιγμη?16 gb k 64 gb υπαρχουν μονο τωρα?για ποιο λογο υπαρχουν αλλες εκδοσεις,π.χ.αναβαθμισεις ειναι?το εκανε κ παλια σε αλλα μοντελα αυτο η samsung? αν μπορει καποιος να απαντησει...ευχαριστω κ σορυ για τις πολλες ερωτησεις.. Παράθεση Absof@ckinglutely...ARIS S3.... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Μπες στο gsmarena.com να δεις τις μεταξυ τους διαφορες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixaris3 Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 (edited) Σε ευχαριστω φιλε.Η αληθεια ειναι οτι με ξενερωσε πολυ αυτη επιλογη μιας εταιριας,μετα απο λιγο καιρο που εβγαλε ενα κινητο,να το βγαλει σε διαφορες εκδοσεις..Μπηκα στη σελιδα που μ προτινες αλλα πραγματικα ειδα οτι εχει 6 διαφορετικες εκδοσεις!!!!!!!με απλα λογια μπορει καποιος να μ εξηγησει για ποιο λογο κ πως μπορει καποιος να τα ξεχωριζει κ ποιο ειναι το καλυτερο?? η μαλλον βασικες τους διαφορες.. το επισημαινω ακομα και στους mod οτι καλο θα ηταν να φτιαξουν μια ενοτητα-επεξηγηση για αυτες τις διαφορες. Θα το εψαχνα μονος το θεμα,απλα δν ξερω βασικες λειτουργιες κ σιγουρα θα εκανα πατατα η θα ειχα αποριες... Edited June 30, 2013 by Mixaris3 Παράθεση Absof@ckinglutely...ARIS S3.... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opethmmad Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Τις τελευταίες μέρες το πληκτρολόγιο συνέχεια γυρνάει στο stock από μόνο του. Είτε το swiftkey βάζω, είτε το swype(trial) είτε το Touchpal, τα ίδια. Γυρνάει στο στοκ και πρέπει να το ρυθμίζω κάθε τρεις και λίγο. Γνωρίζει κανείς κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Τις τελευταίες μέρες το πληκτρολόγιο συνέχεια γυρνάει στο stock από μόνο του. Είτε το swiftkey βάζω, είτε το swype(trial) είτε το Touchpal, τα ίδια. Γυρνάει στο στοκ και πρέπει να το ρυθμίζω κάθε τρεις και λίγο. Γνωρίζει κανείς κάτι; Μήπως τα 3rd party πληκτρολόγια είναι αποθηκευμένα στην SD αντί για την εσωτερική μνήμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opethmmad Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 (edited) Μήπως τα 3rd party πληκτρολόγια είναι αποθηκευμένα στην SD αντί για την εσωτερική μνήμη; όχι. έκανα κατι uninstall/install και φαίνεται να επανήλθε στα φυσιολογικά.. τι να πεις. ευχαριστώ πάντως :) όχι. έκανα κατι uninstall/install και φαίνεται να επανήλθε στα φυσιολογικά.. τι να πεις. ευχαριστώ πάντως :) το πρόβλημα τελικά παραμένει. το έχουν πολλοί απ΄όσο φαίνεται http://forum.swype.com/showthread.php?11569-Swype-v1-5-0-15186-no-longer-default-keyboard-after-restarting http://support.swiftkey.net/forums/116693-2-bug-reports/suggestions/3017556-reverts-to-default-keyboard-at-reboot-restart το πρόβλημα τελικά παραμένει. το έχουν πολλοί απ΄όσο φαίνεται http://forum.swype.com/showthread.php?11569-Swype-v1-5-0-15186-no-longer-default-keyboard-after-restarting http://support.swiftkey.net/forums/116693-2-bug-reports/suggestions/3017556-reverts-to-default-keyboard-at-reboot-restart για όποιον άλλο το συναντήσει: titanium backup και freeze το stock keyboard. Έχει να κάνει με την έκδοση του android. Οι paid εφαρμογές δεν γίνονται install σε σωστή τοποθεσία απ'όσο κατάλαβα, κι έτσι το σύστημα δεν μπορεί να τις καλέσει, οπότε και γυρίζει στο stock. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited July 1, 2013 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Καλησπέρα. Για να κλείνω κάποιες εφαρμογές, που ανοίγουν κάθε φορά που ανοίγω τα δεδομένα ή μετά από κάποιο χρονικό διάστημα γενικότερα, ο μόνος τρόπος είναι να κάνω root και να εγκαταστήσω την εφαρμογή Greenify; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Καλησπέρα. Για να κλείνω κάποιες εφαρμογές, που ανοίγουν κάθε φορά που ανοίγω τα δεδομένα ή μετά από κάποιο χρονικό διάστημα γενικότερα, ο μόνος τρόπος είναι να κάνω root και να εγκαταστήσω την εφαρμογή Greenify; απαιτει ρουτ για πληρη λειτουργια. Το Root εχει τη χρησιμοτητα οτι ελεγχεις πληρως τη συσκευη σου. Εκτος απ το greenify, μπορεις να χρησιμοποιησεις πολλες χρησιμες εφαρμογες επισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 απαιτει ρουτ για πληρη λειτουργια. Το Root εχει τη χρησιμοτητα οτι ελεγχεις πληρως τη συσκευη σου. Εκτος απ το greenify, μπορεις να χρησιμοποιησεις πολλες χρησιμες εφαρμογες επισης. Κατ' αρχήν, ευχαριστώ για την απάντηση. Στο θέμα, ναί το ξέρω, αλλά αφού η συσκευή μου με καλύπτει ως έχει, έλεγα να μην κάνω root*. Από τη στιγμή κιόλας που δεν ξέρω τίποτα γι' αυτό. * Θα μου πεις μετά, αφού σκέφτομαι το root, σημαίνει ότι κάτι δεν είναι όπως το θέλω. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Κατ' αρχήν, ευχαριστώ για την απάντηση. Στο θέμα, ναί το ξέρω, αλλά αφού η συσκευή μου με καλύπτει ως έχει, έλεγα να μην κάνω root*. Από τη στιγμή κιόλας που δεν ξέρω τίποτα γι' αυτό. * Θα μου πεις μετά, αφού σκέφτομαι το root, σημαίνει ότι κάτι δεν είναι όπως το θέλω. Οπως και να το κάνεις, ένα κλειδωμένο τηλέφωνο, είναι κάπως!!! Αλλιώς αστο όπως είναι και μη ψάχνεσαι καθόλου. Αν το δεις να ζορίζεται κάνε μια επανεκκίνηση. Είναι ενός είδους χαρά να μην ζείς για το τηλέφωνο, αλλά απλώς να το χρησιμοποιείς. Αν μπεις στο κανάλι, θα φας πολλές ώρες απ τη ζωή σου, στο ψάξιμο. Αξίζει? Εσύ αποφασίζεις.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Το πρόβλημα που συνεχίζει να υπάρχει στο τηλέφωνο μου. Γιατι δεν μένει ποτέ συνδεδεμένο; Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Το πρόβλημα που συνεχίζει να υπάρχει στο τηλέφωνο μου. Γιατι δεν μένει ποτέ συνδεδεμένο; Εδώ και δυο τρεις μέρες μου το ξανάκανε κι εμένα ο stock, αν θυμάμαι καλά με καθάρισμα cashe και δεδομένων το είχα εξαφανίσει την προηγούμενη φορά αλλά τώρα βαριέμαι κι ευελπιστώ ότι θα σταματήσει μόνος του.. σπαστικό ε;:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Αν μπεις στο κανάλι, θα φας πολλές ώρες απ τη ζωή σου, στο ψάξιμο. Αξίζει? Εσύ αποφασίζεις.;) Αυτό το τελευταίο σκέφτομαι και δεν κάνω root. Γιατί όλο και κάτι δε θα δουλεύει και θα ψάχνω να βρω λύση. Τελοσπάντων, αν δω ότι μου σπάει τα νεύρα, θα του αλλάξω τα φώτα. :P Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Εδώ και δυο τρεις μέρες μου το ξανάκανε κι εμένα ο stock, αν θυμάμαι καλά με καθάρισμα cashe και δεδομένων το είχα εξαφανίσει την προηγούμενη φορά αλλά τώρα βαριέμαι κι ευελπιστώ ότι θα σταματήσει μόνος του.. σπαστικό ε;:p Πολυ. Γράφω στο google και το καλύπτει πολλές φορές Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minepo Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Γνωριζει κανεις κανενα καλο προγραμμα που να κατεβαζεις τραγουδια με καλη ποιοτητα(να βρισκεις κ ελληνικα τραγουδια);; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 (edited) Γνωριζει κανεις κανενα καλο προγραμμα που να κατεβαζεις τραγουδια με καλη ποιοτητα(να βρισκεις κ ελληνικα τραγουδια);; TubeMate...μπορείς να κατεβάσεις vedeo η mp3 από το YouTube ;) και μην μου πεις ότι δεν βρίσκεις τα κομμάτια που θες στο YouTube...???:wacko: Edited July 3, 2013 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppiccasso Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 καλησπερα σας ρωτησα και στο κεντρικο του s4, αλλα δε καλυφθηκα. στον dialer του οποιου τα γραμματα ειναι ομαδοποιημενα ανα 3 ή 4 κατω απο καθε αριθμο, ειναι στα αγγλικα. εαν πατησεις πχ 2 2 7 και εχεις την acs ατις επαφες σου θα την εμφανισει αποκλειωντας τις αλλες με αυτο τον τροπο δεν εισαι αναγκασμενος να μπαινεις στις επαφες, φτανεις στην επιθυμητη επαφη απο την οθονη του dialer. οποιος ειχε νοκια Ν8 ή εχει χρησιμοποιησει το SBP shell με καταλαβαινει. ομως δεν εχω καταφερει να αλλαξω την γλωσσα στα γραμματα του dialer απο τα αγγλικα στα Ελληνικα , ωστε να βρισκω τις ελληνικες μου επαφες. το εχω πολυ αναγκη , εαν καποιος ξερει πως μπορω να αλλαξω την γλωσσα ας βοηθησει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Dialer εννοεις το πληκτολογιο η τις επαφες. Αυτο που λες γινεται στις επαφες αναζητηση. Εχεις ρυθμισει τις γλωσσες στο πληκτρολογιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts