Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χωρις ροοτ δεν υπαρχει κατι καλο ε?

Οχι αλλα με το ροοτ εχεις πολλα καλουδια εκτος απο αυτο

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

Οχι αλλα με το ροοτ εχεις πολλα καλουδια εκτος απο αυτο

το μονο κακο ειναι οτι χανεται η εγγυηση της συσκευης.

Γιατι στο play store μου γραφει πως δεν διατιθετε στην χωρα σας το google earth android τι πρεπει να κανω για να το κατεβασω;

Μπορείς μόνο εκτός market. Ψάξε το apk στο Google.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Γιατι στο play store μου γραφει πως δεν διατιθετε στην χωρα σας το google earth android τι πρεπει να κανω για να το κατεβασω;

http://1mobile.com/google-earth-12831.html

ή άμεσα από δω

Παιδια εχω μια απορια. Σε ενα galaxy χωρις ροοτ ποια εφαρμογη κανει καλη δουλεια για τερματισμο εφαρμογων? Εγω χρησιμοποιω Advanced Task killer..

Kαταρχας χρονια πολλα σε ολους/ες που γιορταζουν.

Ξερει καποιος πως μπορω να μπλοκαρω ανεπιθυμητα mails?

Δεν θελω να μου ερχονται καν.Αγορασα κατι ρουχα απο αγγλια,και απο τοτε με εχουν τρελανει στα mail,μου εχουν σπασει τα νευρα.

Ευχαριστω εκ τον προτερων.

Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν.

Δεν θελω να μου ερχονται καν.Αγορασα κατι ρουχα απο αγγλια,και απο τοτε με εχουν τρελανει στα mail,μου εχουν σπασει τα νευρα.

Δεν είναι θέμα του κινητού αυτό. Πρέπει να πας στο account στο κατάστημα και να απενεργοποιήσεις τα ενημερωτικά mail.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Δεν είναι θέμα του κινητού αυτό. Πρέπει να πας στο account στο κατάστημα και να απενεργοποιήσεις τα ενημερωτικά mail.

Thnks ρε θανο, αλλα ποτε δεν ειχα ενεργοποιησει να μου ερχονται ενημερωτικα mail.

για δες στο μειλ που σου έρχεται κάτω-κάτω αω θέλεις να απεγγραφείς απο το newsletter τους..

για δες στο μειλ που σου έρχεται κάτω-κάτω αω θέλεις να απεγγραφείς απο το newsletter τους..

Thnks θα το κάνω και αυτό.

Thnks ρε θανο, αλλα ποτε δεν ειχα ενεργοποιησει να μου ερχονται ενημερωτικα mail.

Ποτέ δεν το έχουν σε περίοπτη θέση. Μαζί με όλες τις δηλώσεις συγκατάθεσης που θα έκανες για να εγγραφείς συνήθως υπάρχει κάπου χωμένο.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Μια σίγουρη λύση πάντως είναι να βάλεις φίλτρα εισερχόμενης αλληλογραφίας. Σχεδόν όλοι οι mail clients έχουν (αν είναι gmail, μπορείς να το κάνεις και από τον υπολογιστή)

Filter -> From: spammer@spamcentral.com -> Mark as Spam / Send to trash / Label και archive κλπ...

Την καλημερα μου παιδες.

Θελω να ρωτησω κατι που αφορα στις ρυθμισεις των δεδομενων του 3g.

Ειχα πολυ καιρο να βαλω καρτα στον αριθμο επειδη δεν τον χρησιμοποιουσα,οποτε δεν το ειχα παρατηρησει.

Συνηθιζα να μπαινω στο φβ απο το 0.facebook.com για να τσεκαρω τα μηνυματα μου.

Εβαλα καρτα και οταν ανοιξα τα δεδομενα για να μπω στο 0.fb μου ηρθε μηνυμα οτι θα εχω την υπηρεσια για 24 ωρες και οτι χρεωθηκα 1 ευρω.

Το ιδιο συνεβη και μετα απο μερικες μερες,που ξανασυνδεθηκα.

Ξερουμε εαν απενεργοποιεται αυτη η υπηρεσια,για να μη μου φαει ολη την καρτα ετσι?

Η υπηρεσία απενεργοποιείται κανονικά. Στην jelly bean 4.1.2 που έχω γίνεται από "Ρυθμίσεις - Χρήση δεδομένων" και μπαίνοντας μέσα ξεκλικάρω το κουτάκι. Μάλιστα υπάρχει και συντόμευση κρατώντας πατημένο το πλήκτρο Power.

Ρίξε μια ματιά στις ρυθμίσεις της συσκευής σου..:)

Πήρα καινούργιο android κινητό και το συνέδεσα με λάθος gmail λογαριασμό και εγκατέστησα τις εφαρμογές. Πώς θα βάλω τώρα τον σωστό λογαριασμό gmail; Όλα από την αρχή με reset;

Που σημαίνει να ξαναπάω σε κατάστημα vodafone να μου ξαναπεράσουν το MLS destinator. Ρόμπα... :O

Edited by tseapis

Καλησπερα σε ολο το φορουμ!ειμαι καινουργιος στο φορουμ και στο android!Θελω την βοηθεια σας,αγορασα το S4,δεν μπορω να αποθηκευσω στη συσκευη μου φωτο απο το facebook,instagram κτλ!πως μπορω να αποθηκευσω μια φωτο?σας ευχαριστω εκ των προτερων!:)

Κάνε τις φωτογραφίες κοινοποίηση σε dropbox.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

πας στα settings - λογαριασμους και σβηνεις τον λογαριασμο που εβαλες και βαζεις τον σωστο

Επειδή έχω συνδέσει το Play με αυτόν τον λάθος λογαριασμό τον οποίον έβαλα πρώτο δεν με αφήνει πλέον να τον σβήσω και μου ζητάει factory reset.

Αν προσθέσεις και τον σωστό εντάξει δεν θα είσαι;

Τον πρόσθεσα τον σωστό λογαριασμό (τον οποίο χρησιμοποιώ και στις άλλες android συσκευές μου) αλλά έτσι το play store είναι συνδεδεμένο με τον λάθος και έτσι αν αγοράσω μια εφαρμογή δεν θα μπορώ να την έχω σε όλες τις συσκευές μου.

αναφερε οτι ειναι λαθος αυτον που εχει τωρα...

Σε ποιον να το αναφέρω και με ποιον τρόπο; Δεν μου βγάζει τέτοιου τύπου επιλογή στο μενού Accounts & Sync --> Manage Accounts.

Καλησπερα σε ολο το φορουμ!ειμαι καινουργιος στο φορουμ και στο android!Θελω την βοηθεια σας,αγορασα το S4,δεν μπορω να αποθηκευσω στη συσκευη μου φωτο απο το facebook,instagram κτλ!πως μπορω να αποθηκευσω μια φωτο?σας ευχαριστω εκ των προτερων!:)

Εγώ προτιμώ να μπαίνω στο facebook από το Opera Mini (για να κάνω οικονομία στα data) και με αφήνει να αποθηκεύω όποια φωτογραφία θέλω με 2 κλικ. Για το instagram δεν ξέρω τίποτα.

Εγώ που είμαι root μπορεί να μου πει κάποιος μια εφαρμογή για να κλείνει της εφαρμογές αλλά να μην ξανά ανοίγουν??

Γιατί με το Advanced Task killer επανεκκίνηση της κάνει στην ουσία.

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned