antrenik Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Χωρις ροοτ δεν υπαρχει κατι καλο ε? Οχι αλλα με το ροοτ εχεις πολλα καλουδια εκτος απο αυτο Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sili Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Οχι αλλα με το ροοτ εχεις πολλα καλουδια εκτος απο αυτο το μονο κακο ειναι οτι χανεται η εγγυηση της συσκευης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eag Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Γιατι στο play store μου γραφει πως δεν διατιθετε στην χωρα σας το google earth android τι πρεπει να κανω για να το κατεβασω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Γιατι στο play store μου γραφει πως δεν διατιθετε στην χωρα σας το google earth android τι πρεπει να κανω για να το κατεβασω; Μπορείς μόνο εκτός market. Ψάξε το apk στο Google. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Γιατι στο play store μου γραφει πως δεν διατιθετε στην χωρα σας το google earth android τι πρεπει να κανω για να το κατεβασω; http://1mobile.com/google-earth-12831.html ή άμεσα από δω Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Ευχαριστώ over. Το περιμένω αύριο το καινούριο. Για να δούμε. :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheKelm Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Παιδια εχω μια απορια. Σε ενα galaxy χωρις ροοτ ποια εφαρμογη κανει καλη δουλεια για τερματισμο εφαρμογων? Εγω χρησιμοποιω Advanced Task killer.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros772000 Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 μια χαρα κανει την δουλειατου το συγκεκριμενο.βαλε και ενα cleaner και εισαι τζετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Kαταρχας χρονια πολλα σε ολους/ες που γιορταζουν. Ξερει καποιος πως μπορω να μπλοκαρω ανεπιθυμητα mails? Δεν θελω να μου ερχονται καν.Αγορασα κατι ρουχα απο αγγλια,και απο τοτε με εχουν τρελανει στα mail,μου εχουν σπασει τα νευρα. Ευχαριστω εκ τον προτερων. Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Kαταρχας χρονια πολλα σε ολους/ες που γιορταζουν. Ξερει καποιος πως μπορω να μπλοκαρω ανεπιθυμητα mails? Δεν θελω να μου ερχονται καν.Αγορασα κατι ρουχα απο αγγλια,και απο τοτε με εχουν τρελανει στα mail,μου εχουν σπασει τα νευρα. Ευχαριστω εκ τον προτερων. Δεν είναι θέμα του κινητού αυτό. Πρέπει να πας στο account στο κατάστημα και να απενεργοποιήσεις τα ενημερωτικά mail. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Δεν είναι θέμα του κινητού αυτό. Πρέπει να πας στο account στο κατάστημα και να απενεργοποιήσεις τα ενημερωτικά mail. Thnks ρε θανο, αλλα ποτε δεν ειχα ενεργοποιησει να μου ερχονται ενημερωτικα mail. Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Kαταρχας χρονια πολλα σε ολους/ες που γιορταζουν. Ξερει καποιος πως μπορω να μπλοκαρω ανεπιθυμητα mails? Δεν θελω να μου ερχονται καν.Αγορασα κατι ρουχα απο αγγλια,και απο τοτε με εχουν τρελανει στα mail,μου εχουν σπασει τα νευρα. Ευχαριστω εκ τον προτερων. για δες στο μειλ που σου έρχεται κάτω-κάτω αω θέλεις να απεγγραφείς απο το newsletter τους.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 για δες στο μειλ που σου έρχεται κάτω-κάτω αω θέλεις να απεγγραφείς απο το newsletter τους.. Thnks θα το κάνω και αυτό. Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Thnks ρε θανο, αλλα ποτε δεν ειχα ενεργοποιησει να μου ερχονται ενημερωτικα mail. Ποτέ δεν το έχουν σε περίοπτη θέση. Μαζί με όλες τις δηλώσεις συγκατάθεσης που θα έκανες για να εγγραφείς συνήθως υπάρχει κάπου χωμένο. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Μια σίγουρη λύση πάντως είναι να βάλεις φίλτρα εισερχόμενης αλληλογραφίας. Σχεδόν όλοι οι mail clients έχουν (αν είναι gmail, μπορείς να το κάνεις και από τον υπολογιστή) Filter -> From: spammer@spamcentral.com -> Mark as Spam / Send to trash / Label και archive κλπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheKelm Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Α κομπλε δηλαδη. Σε ευχαρηστω πολυ φιλε. Να σαι καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webassasin Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Την καλημερα μου παιδες. Θελω να ρωτησω κατι που αφορα στις ρυθμισεις των δεδομενων του 3g. Ειχα πολυ καιρο να βαλω καρτα στον αριθμο επειδη δεν τον χρησιμοποιουσα,οποτε δεν το ειχα παρατηρησει. Συνηθιζα να μπαινω στο φβ απο το 0.facebook.com για να τσεκαρω τα μηνυματα μου. Εβαλα καρτα και οταν ανοιξα τα δεδομενα για να μπω στο 0.fb μου ηρθε μηνυμα οτι θα εχω την υπηρεσια για 24 ωρες και οτι χρεωθηκα 1 ευρω. Το ιδιο συνεβη και μετα απο μερικες μερες,που ξανασυνδεθηκα. Ξερουμε εαν απενεργοποιεται αυτη η υπηρεσια,για να μη μου φαει ολη την καρτα ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Η υπηρεσία απενεργοποιείται κανονικά. Στην jelly bean 4.1.2 που έχω γίνεται από "Ρυθμίσεις - Χρήση δεδομένων" και μπαίνοντας μέσα ξεκλικάρω το κουτάκι. Μάλιστα υπάρχει και συντόμευση κρατώντας πατημένο το πλήκτρο Power. Ρίξε μια ματιά στις ρυθμίσεις της συσκευής σου..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 (edited) Πήρα καινούργιο android κινητό και το συνέδεσα με λάθος gmail λογαριασμό και εγκατέστησα τις εφαρμογές. Πώς θα βάλω τώρα τον σωστό λογαριασμό gmail; Όλα από την αρχή με reset; Που σημαίνει να ξαναπάω σε κατάστημα vodafone να μου ξαναπεράσουν το MLS destinator. Ρόμπα... :O Edited May 22, 2013 by tseapis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephantas Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 πας στα settings - λογαριασμους και σβηνεις τον λογαριασμο που εβαλες και βαζεις τον σωστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Αν προσθέσεις και τον σωστό εντάξει δεν θα είσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephantas Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 αναφερε οτι ειναι λαθος αυτον που εχει τωρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Καλησπερα σε ολο το φορουμ!ειμαι καινουργιος στο φορουμ και στο android!Θελω την βοηθεια σας,αγορασα το S4,δεν μπορω να αποθηκευσω στη συσκευη μου φωτο απο το facebook,instagram κτλ!πως μπορω να αποθηκευσω μια φωτο?σας ευχαριστω εκ των προτερων!:) Κάνε τις φωτογραφίες κοινοποίηση σε dropbox. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 πας στα settings - λογαριασμους και σβηνεις τον λογαριασμο που εβαλες και βαζεις τον σωστο Επειδή έχω συνδέσει το Play με αυτόν τον λάθος λογαριασμό τον οποίον έβαλα πρώτο δεν με αφήνει πλέον να τον σβήσω και μου ζητάει factory reset. Αν προσθέσεις και τον σωστό εντάξει δεν θα είσαι; Τον πρόσθεσα τον σωστό λογαριασμό (τον οποίο χρησιμοποιώ και στις άλλες android συσκευές μου) αλλά έτσι το play store είναι συνδεδεμένο με τον λάθος και έτσι αν αγοράσω μια εφαρμογή δεν θα μπορώ να την έχω σε όλες τις συσκευές μου. αναφερε οτι ειναι λαθος αυτον που εχει τωρα... Σε ποιον να το αναφέρω και με ποιον τρόπο; Δεν μου βγάζει τέτοιου τύπου επιλογή στο μενού Accounts & Sync --> Manage Accounts. Καλησπερα σε ολο το φορουμ!ειμαι καινουργιος στο φορουμ και στο android!Θελω την βοηθεια σας,αγορασα το S4,δεν μπορω να αποθηκευσω στη συσκευη μου φωτο απο το facebook,instagram κτλ!πως μπορω να αποθηκευσω μια φωτο?σας ευχαριστω εκ των προτερων!:) Εγώ προτιμώ να μπαίνω στο facebook από το Opera Mini (για να κάνω οικονομία στα data) και με αφήνει να αποθηκεύω όποια φωτογραφία θέλω με 2 κλικ. Για το instagram δεν ξέρω τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opados2010 Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Εγώ που είμαι root μπορεί να μου πει κάποιος μια εφαρμογή για να κλείνει της εφαρμογές αλλά να μην ξανά ανοίγουν?? Γιατί με το Advanced Task killer επανεκκίνηση της κάνει στην ουσία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts