nickobreak Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Καλημερα σε ολους ολες..!!! Εχω ενα θεματακι οσο αφορα καποια παιχνιδια...! Εχω κατεβασει μεσω του ανδροιδ μαρκετ το παιχνιδι jetpack joyride αλλα το προβλημα ειναι ενω ανοιγει κανονικα (εκει που φορνωνει ) στη συνεχεια προς το τελος με πεταει εξω. στην αρχικη οθονη του κινητου(χ 10μινι)...! Το σπαστικο ειναι οτι το google play λεει οτι το παιχνιδι ειναι συμβατο με το κινητο αλλα γιατι με πεταει?????? Υ.Γ εχω κανε αναβαθμιση σε Minicim7 2.3.5 android..!!! Α και μερικες φορες μπορει να απενεργοποιεισει και το κινητο και να ανοιξει απο μονο του.! Καμια λυση ρε παιδια γτ κατανταει σπαστικο,και μαλιστα ειναι ωραιο παιχνιδακι...! Μηπως πρεπει να το κανω overclock το κινητο (δεν το εχω κανει ,τι προτεινετε)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsot4 Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Έχει καταφέρει κάποιος να δουλέψει με το vodafone stick huawei K3772; Δοκίμασα και την εφαρμογή ppp widget, που χρησιμοποιούν αρκετοί, αλλά δεν κατάφερα τίποτα. Θέλω να το χρησιμοποιήσω σε ένα android tv stick RK808 (όταν πχ το μεταφέρω σε σημείο που δεν έχει wifi). Είναι root από το εργοστάσιο. Στo internet stick έχω και εξωτερική τροφοδοσία Σκληρούς δίσκους, κάμερες,ποντίκια, πληκτρολόγια κτλ τα διαβάζει κανονικά http://www.geekbuying.com/item/MK808-Dual-Core-Android-4-1-Jelly-Bean-TV-BOX-Rockchip-RK3066-Cortex-A9-Mini-PC-stick-307415.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest24 Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Η απόδειξη σου έρχεται με email μόλις αγοράσεις. Επίσης στο Wallet αν πατήσεις πάνω σε μία αγορά, σου την εμφανίζει και μπορείς να την τυπώσεις με print screen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Η απόδειξη σου έρχεται με email μόλις αγοράσεις. Επίσης στο Wallet αν πατήσεις πάνω σε μία αγορά, σου την εμφανίζει και μπορείς να την τυπώσεις με print screen. Είσαι σίγουρος ότι αυτό που φαίνεται μόλις πατήσεις σε μια αγορά μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν απόδειξη? Αν είναι όντως έτσι πάω πάσο. Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Εάν αυτό που εκτυπώνεις δεν έχει φορολογικά στοιχεία (ΑΦΜ και οτιδήποτε άλλο προβλέπεται ανά χώρα) τότε δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Πάρε μια εκτύπωση και ρώτα έναν λογιστή για να βγούμε από την περιέργεια. Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Εάν αυτό που εκτυπώνεις δεν έχει φορολογικά στοιχεία (ΑΦΜ και οτιδήποτε άλλο προβλέπεται ανά χώρα) τότε δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Πάρε μια εκτύπωση και ρώτα έναν λογιστή για να βγούμε από την περιέργεια. Δεν έχει τίποτα από στοιχεία, ΑΦΜ κλπ ουτε της Google ούτε του developer. Ο λογιστής μου, μου είπε ότι δεν μπορεί να περάσει έτσι. Αλλά από λογιστή σε λογιστή οι απόψεις μπορεί και να διαφέρουν. Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Όταν κάνω εγκατάσταση ορισμένες εφαρμογές δεν βλέπω τον φάκελο που δημιουργεί στα αρχεία. Εκεί που λέει sdcard. Μετά αν τα απεγκαταστησω δεν βρίσκω τον φάκελο να τον σβήσω και αυτόν. Αυτό γιατί συμβαίνει; Πρέπει να είμαι root για να τα σβήσω; Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Εάν οι εφαρμογές δεν μεταφέρονται στην sdcard και εγκαθίστανται στην εσωτερική μνήμη τότε λογικό είναι να μην υπάρχουν φάκελοι εφαρμογών στην sdcard. Εξαιρούνται μόνο οι εφαρμογές που δημιουργούν φακέλους στην sdcard για την αποθήκευση προσωρινών αρχείων κλπ αλλά αυτούς τους φακέλους μπορείς να τους δεις και χωρίς να είσαι root. Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Εάν οι εφαρμογές δεν μεταφέρονται στην sdcard και εγκαθίστανται στην εσωτερική μνήμη τότε λογικό είναι να μην υπάρχουν φάκελοι εφαρμογών στην sdcard. Εξαιρούνται μόνο οι εφαρμογές που δημιουργούν φακέλους στην sdcard για την αποθήκευση προσωρινών αρχείων κλπ αλλά αυτούς τους φακέλους μπορείς να τους δεις και χωρίς να είσαι root. Οκ κατάλαβα λοιπόν. Να είσαι καλά Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest24 Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Το σχόλιό μου αφορά στη φοροδιαφυγή που αναφέρθηκε παραπάνω. Ήθελα να πω απλά ότι εκδίδεται απόδειξη. Το αν αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο "μαγικό" ελληνικό κράτος είναι άλλη ιστορία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rastone Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Τα ίδια ακριβώς και με WIND. Τα ίδια και εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkoumo Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Γεια Μπορει να συνδεθει ενα Android κινητο στο διαδικτυο μεσω Ethernet? Δηλαδη με καποιον micro usb adapter to ethernet. https://www.google.gr/search?q=micro+usb+to+ethernet&hl=el&tbo=d&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=8O8QUffcPMnViwKY-YCYDA&ved=0CAoQ_AUoAA&biw=1360&bih=587 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_ko Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 έχω αγοράσει πριν λίγες μέρες ένα tablet , το alcatel ontouch T10. Δεν είμαι ιδιαίτερα ψαγμένος στο χωρο. Το πρόβλημα είναι ότι απλές εφαρμογές όπως πχ angry birds αν και κατεβαίνουν κανονικά από το playstore και γίνονται εγκατάσταση δίχως μνμ λάθους δεν ανοίγουν. Όταν πατάω το εικονίδιο κάνει μια στιγμιαία αλλαγή η οθόνη (σαν να πηγαίνει να ξεκινήσει) αλλά επιστρέφει στην οθόνη που ήταν πριν. Το λειτουργικό που φοράει είναι 4.0.3 και εφαρμογές που έχω κατεβάσει σε προηγούμενες εκδόσεις του λειτουργικού έτρεχαν τα πάντα κανονικά. Καμιά ιδέα, λύση;;; έχει πρόβλημα το μηχάνημα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 έχω αγοράσει πριν λίγες μέρες ένα tablet , το alcatel ontouch T10. Δεν είμαι ιδιαίτερα ψαγμένος στο χωρο. Το πρόβλημα είναι ότι απλές εφαρμογές όπως πχ angry birds αν και κατεβαίνουν κανονικά από το playstore και γίνονται εγκατάσταση δίχως μνμ λάθους δεν ανοίγουν. Όταν πατάω το εικονίδιο κάνει μια στιγμιαία αλλαγή η οθόνη (σαν να πηγαίνει να ξεκινήσει) αλλά επιστρέφει στην οθόνη που ήταν πριν. Το λειτουργικό που φοράει είναι 4.0.3 και εφαρμογές που έχω κατεβάσει σε προηγούμενες εκδόσεις του λειτουργικού έτρεχαν τα πάντα κανονικά. Καμιά ιδέα, λύση;;; έχει πρόβλημα το μηχάνημα;; Φαντάζομαι θα είναι της ίδιας κατηγορίας με το tablet που έχω, με τη διαφορά ότι το δικό μου δεν είναι Alcatel. Πόση ram σου γράφει στα χαρακτηριστικά του tablet; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 (edited) @makarios91 Δυστυχώς δεν υπάρχει, χωρίς να σημαίνει ότι δε γίνεται. Την υποστήριξη θα πρέπει να την παρέχει ή η εφαρμογή sms ή η εφαρμογή πληκρολογιου. Όποτε ή θα ενοχλήσεις το δημιουργό της εφαρμογής ώστε να ενσωματώσει αυτή τη λειτουργία, ή θα πρέπει να βρεις κάποιο πληκτρολόγιο που να έχει αυτή τη διάταξη(δε γνωρίζω αν υπάρχει κάποιο). EDIT: Τελικά υπάρχει, είναι το greek keyboard: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sql.greekkeyboard&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwiY29tLnNxbC5ncmVla2tleWJvYXJkIl0. Edited February 6, 2013 by dancer_69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Εχω στο κινητο Α καποιες εφαρμογες απο το palystore με το λογαριασμο a@gmail.com 1) Θελω να αλλαξω το email μου σε b@gmail.com αλλα να μεινουν ολες οι εφαρμογες που ειχα και να συνδεθουν με το νεο email Γινεται χωρις να τα περασω ολα απο την αρχη ? 2) Θελω σε tablet με λογαριασμο c@gmail.com επισης να περασω ολες τις εφαρμογες που ειχα στο a@gmail.com Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Εχω στο κινητο Α καποιες εφαρμογες απο το palystore με το λογαριασμο a@gmail.com 1) Θελω να αλλαξω το email μου σε b@gmail.com αλλα να μεινουν ολες οι εφαρμογες που ειχα και να συνδεθουν με το νεο email Γινεται χωρις να τα περασω ολα απο την αρχη ? 2) Θελω σε tablet με λογαριασμο c@gmail.com επισης να περασω ολες τις εφαρμογες που ειχα στο a@gmail.com 1) Αν έχεις android 4 και πάνω ναι 2) χειροκίνητα μόνο Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Παιδες καημερα. Σημερα κλεινω ενα μηνα στον κοσμο του android και ακομα δενεχω καταλαβει κατι για τις εφαρμογες και γενικαποσο ενεργοβορες ειναι η καθεμια γιαξεχωριστους λογους. Εγω δεν χρησιμοποιώ wigdets γιατι φοβαμαι μην επηρεασουν την αυτονομια μου. Και εδω θελω να ρωτησω,αν βαλω ενα wigdet καιρου που το ανανεωνω οταν θελω εγω ή ενα αλλο οπως το zooper Widget Pro πως θα πηγαινει?το επηρεαζει? Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 1) Αν έχεις android 4 και πάνω ναι 2) χειροκίνητα μόνο Είμαστε σίγουροι ότι θα συνδεθούν στο νέο λογαριασμό; Αν είναι έτσι ένας αγοράζει εφαρμογές κι όλοι θα τους περνάμε στους λογαριασμούς μας δωρεάν. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Παιδες καημερα. Σημερα κλεινω ενα μηνα στον κοσμο του android και ακομα δενεχω καταλαβει κατι για τις εφαρμογες και γενικαποσο ενεργοβορες ειναι η καθεμια γιαξεχωριστους λογους. Εγω δεν χρησιμοποιώ wigdets γιατι φοβαμαι μην επηρεασουν την αυτονομια μου. Και εδω θελω να ρωτησω,αν βαλω ενα wigdet καιρου που το ανανεωνω οταν θελω εγω ή ενα αλλο οπως το zooper Widget Pro πως θα πηγαινει?το επηρεαζει?όχι, μην αγχώνεσαι, εκτός κι αν βάλεις κακογραμμένη εφαρμογή Είμαστε σίγουροι ότι θα συνδεθούν στο νέο λογαριασμό; Αν είναι έτσι ένας αγοράζει εφαρμογές κι όλοι θα τους περνάμε στους λογαριασμούς μας δωρεάν. τι εννοεις να συνδεθουν στο νέο λογαριασμο; Αν εννοείς οτι θα αποθηκευτούν στην λίστα κατεβασμενων/αγορασμένων του άλλο λογαρισμου, φυσικά και όχι Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 όχι, μην αγχώνεσαι, εκτός κι αν βάλεις κακογραμμένη εφαρμογή Το zooper θελω να βαλω.Τι λες? Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Το zooper θελω να βαλω.Τι λες? δες τι λέει στη περιγραφή του. Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, προσέχει την κατανάλωση της μπαταρίας. Θα σε συμβούλευα μόνο να βάλεις την pro έκδοση, ώστε να μην έχει διαφημίσεις, 1€ κάνει άλλωστε μόνο Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 δες τι λέει στη περιγραφή του. Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, προσέχει την κατανάλωση της μπαταρίας. Θα σε συμβούλευα μόνο να βάλεις την pro έκδοση, ώστε να μην έχει διαφημίσεις, 1€ κάνει άλλωστε μόνο Ωχ δεν ηξερα οτι εχει δωρεαν.Την προ λεω και εγω. Θα το δοκιμασω ελπιζω να ειναι κομπλε. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 όχι, μην αγχώνεσαι, εκτός κι αν βάλεις κακογραμμένη εφαρμογή τι εννοεις να συνδεθουν στο νέο λογαριασμο; Αν εννοείς οτι θα αποθηκευτούν στην λίστα κατεβασμενων/αγορασμένων του άλλο λογαρισμου, φυσικά και όχι Δεν είμαι εγώ αυτός που το ρώτησε. Απλά με τον τρόπο που του απάντησες αυτό βγαίνει σαν συμπέρασμα. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praktoras Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 υπαρχει καποιο widget να ενεργοποιεις το wifi και το 3g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts