Guest24 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Να διαγράψεις τα Battery Stats αλλά αν θυμάμαι καλά χρειάζεται root για να το κάνεις αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Καλησπέρα. Σχετικά με τον stock browser στο Android... Επιλογή "Exit" δεν υπάρχει;... :O Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Καλησπέρα. Σχετικά με τον stock browser στο Android... Επιλογή "Exit" δεν υπάρχει;... :O ο stock όχι. όταν κλείσεις και την τελευταία καρτέλα,τότε κλείνει. οι υπόλοιποι browsers έχουν, κι είναι και καλύτεροι Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Το skype ακομα δεν εχει προσθεσει την δυνατοτητα να μπαινεις με το account του msn σου ετσι? Οπως γινεται πλεον στην εκδοση για τα pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Το skype ακομα δεν εχει προσθεσει την δυνατοτητα να μπαινεις με το account του msn σου ετσι? Οπως γινεται πλεον στην εκδοση για τα pc. Όχι δυστυχώς, χτες προσπαθούσα κι εγώ αλλά μάταια. Το απεγκατέστησα μιας και όλες μου οι επαφές βρίσκονται στο messenger κι αφού περίμενα ότι με το merge απ'το pc θα τις βρω και στο Skype του κινητού αλλά τελικά δεν.. όταν με το καλό το φτιάξουν και στο android θα το ξανακατεβάσω.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cayman84 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 καλησπερα κατεβασα τον exdialer για καλυτερη διαχειριση των επαφων και των κλησεων. θελω λοιπον να αντικαταστησω στην αρχικη οθονη τ α shortcuts του android (κλησεις και επαφες) και στη θεση τους να βαλω τα καινουρια. τις συντομευσεις των μηνυματων και το μενου τις κραταω. πως κανω κατι τετοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ICS Η ΤΟ Jelly Bean ΣΤΟ Χ2 ΜΟΥ? Μπορείς να βάλεις CM10, ή να περιμένεις λίγο καιρό που ακούγεται ότι επιτέλους θα βγει επίσημη αναβάθμιση. Περισσότερα εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=290377&page=641 καλησπερα κατεβασα τον exdialer για καλυτερη διαχειριση των επαφων και των κλησεων. θελω λοιπον να αντικαταστησω στην αρχικη οθονη τ α shortcuts του android (κλησεις και επαφες) και στη θεση τους να βαλω τα καινουρια. τις συντομευσεις των μηνυματων και το μενου τις κραταω. πως κανω κατι τετοιο; Δε μας λες τι λειτουργικό/launcher χρησιμοποιείς. Σε stock android πάντως, μπορείς να βγάλεις τα εικονίδια των προεπιλεγμένων εφαρμογών και να βάλεις τις δικές σου (απλά τα σέρνεις στο "remove" όπως σβήνεις οποιοδήποτε άλλο εικονίδιο από τις αρχικές οθόνες). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 ο stock όχι. όταν κλείσεις και την τελευταία καρτέλα,τότε κλείνει. οι υπόλοιποι browsers έχουν, κι είναι και καλύτεροι Ποιον προτείνεις; Dolphin; :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cayman84 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 χρησιμοποιω την εκδοση 2.3. οταν παταω παρατεταμενα πανω στο εικονιδιο των επαφων για παραδειγμα δεν κανει κατι. πως λοιπον τα σερνω στο remove οπως λες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Τότε πιθανότατα θα χρειαστεί να αλλάξεις launcher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Ποιον προτείνεις; Dolphin; :) εγώ χρησιμοποιώ opera και firefox, που έχουν δικές τους μηχανές rendering. Ο Dolphin, όπως και πολλοί άλλοι χρησιμοποιούν τη webkit του stock. Δοκίμασε και δες τι προτιμάς Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Πως γίνεται να δρομολογηθεί ο ήχος μιας βιντεοκλησης στα ακουστικά bluetooth; Υπαρχει κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει; Εχω SE Neo V, 2.3.4.stock Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 ο stock όχι. όταν κλείσεις και την τελευταία καρτέλα,τότε κλείνει. οι υπόλοιποι browsers έχουν, κι είναι και καλύτεροι στο δικο μου δεν γινεται αυτο...μολις κλεισω την 1η καρτελα ξανα ανοιγει η αρχικη σελιδα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Εγώ πάντως έχω καταβολευτεί με τον Dolphin λόγω και κάποιον πολύ χρήσιμων για μένα add-on που έχει όπως το read it later ή το dropbox και τον προτιμώ. Επίσης με έχει βολέψει και λόγω των gestures. Yπάρχουν άλλοι browsers που να δουλεύουν με gestures? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Καλησπέρα! Λόγω υποχρεώσεων δε δοκίμασα κάποιο browser, αλλά στο Play Store είδα ότι ζητούν και άκυρες προσβάσεις, για browser πάντα. Για παράδειγμα, τηλεφωνικές κλήσεις... :confused: Επίσης, άλλη μία απορία.. Από τις εφαρμογές στο Play Store, ξέρετε αν κάποια από αυτή κατεβάζει κομμάτια mp3, έστω και λίγων δευτερολέπτων; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 [...]αλλά στο Play Store είδα ότι ζητούν και άκυρες προσβάσεις, για browser πάντα. Για παράδειγμα, τηλεφωνικές κλήσεις... :confused: [...]είναι πχ για να καλείς έναν αριθμό από μια ιστοσελίδα, πατώντας πάνω του, κλπ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 είναι πχ για να καλείς έναν αριθμό από μια ιστοσελίδα, πατώντας πάνω του, κλπ Thanks! :) Έχω ακόμα πολλά να μάθω μου φαίνεται... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis337 Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Tελικα δεν μπορεσα να λυσω κατι θεματακια που ειχα αναφερει πριν καιρο. Θελω να επαναφερω τις αρχικες ρυθμισεις του κινητου,ζηταει συνδεση με υπολογιστη και επειδη φοβαμαι μην κανω καμια πατατα το εχει κανει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Tελικα δεν μπορεσα να λυσω κατι θεματακια που ειχα αναφερει πριν καιρο. Θελω να επαναφερω τις αρχικες ρυθμισεις του κινητου,ζηταει συνδεση με υπολογιστη και επειδη φοβαμαι μην κανω καμια πατατα το εχει κανει κανεις? Για αρχή γράψε μας ποια συσκευή έχεις . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 μπορω να ενεργοποιησω το swap σε asop/cm rom? ή μόνο σε sense; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavkat Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Καλησπερα θελω να παρω αυτο το TABLET (Creative Labs Creative ZiiO 10" Tablet 8GB - Black)εχει android 2.3 γνωριζη κανεις αν αναβαθμιζεται σε android 4. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Καλησπερα θελω να παρω αυτο το TABLET (Creative Labs Creative ZiiO 10" Tablet 8GB - Black)εχει android 2.3 γνωριζη κανεις αν αναβαθμιζεται σε android 4. ΕυχαριστωΠού το βρήκες αυτό? είναι πανάρχαιο,κι έχει 2.2, ούτε καν 2.3 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavkat Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Το βρηκα μεταχ/σμενο αλλα δεν γνωριζω καθολου και ετσι ρωτησα να εισαι καλα παντως για να το αποριψω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Για tablets συζητάμε εδώ :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
janisxt Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Εχω συνδεδεμενη συσκευή bluetooth στην οποία με ενα πάτημα του πλήκτρου κανει επανάκληση της τελευταιας κλήσης.Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί η επανάκληση γιατί κάνω συνεχώς ακούσια κλήσεις. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts