Jump to content

Nikkolas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    76
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About Nikkolas

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    KPN - Ολλανδία

Nikkolas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Σ ευχαριστω φιλε , θα το δοκιμασω αυριο. Οταν λες ένα από τα έτοιμα ελληνικά build μπορεις να μου προτεινεις καποιο γιατι οπως καταλαβες δεν γνωριζω τιποτε απο την ασχετοσυνη μου?
  2. Καλησπερα στην παρεα. Ειμαι λιγο ασχετος με την νεα τεχνολογια και αρχαριος αντελως με το Kodi. Εχω 4K smart TV (Sony με Android λειτουργικο) και εχω συνδεσει το PC μου με την τηλεοραση. Τι θα με συμβουλευατε να κατεβασω το Kodi στην τηλεοραση αφου εχει Android ή στο PC? Υπαρχουν θετικα και αρνητικα στην μια ή στην άλλη περίπτωση? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. (Ξεχασα να αναφερω οτι ζω στην Ολλανδια, δεν θα ηθελα ολλανδικα καναλια ή ολλανδικους υποτιτλους).
  3. Σ ευχαριστώ πολύ συνονόματε, ήθελα να ακουσω την αποψη απο εναν εμπειρο χρήστη. Κι εγω την απλή φόρτιση θα χρησιμοποιώ εκτος αν βιάζομαι καμια φορά να το φορτισω στην γρηγορη. Να σαι καλά.
  4. Καλημέρα στην παρέα. Παρήγγειλα εναν ασύρματο φορτιστή (https://www.tomtop.com/p-pa4187s.html?_ga=2.174799142.583348498.1517324350-1794157541.1517230807) και ηθελα να σας ρωτήσω καποιες πληροφοριες καθως δεν ειχα ποτε χρησιμοποιησει ασυρματο. Στα χαρακτηριστικά του λέει οτι έχει στάνταρ και γρήγορη φόρτιση. Charging Power: * 5W(Standard Charging) * 7.5W(Fast Charging for iPhone X/8/8 Plus) ​* 10W(Fast Charging for Samsung) Η γρήγορη φόρτιση με τον καιρό αλλοιώνει/επιδεινώνει την ποιοτητα της μπαταρίας οποτε να μην την προτιμώ? Έχει χρησιμοποιήσει άλλος ασύρματο φορτιστή με το Νοτε 8 που να μην ειναι Samsung ο φορτιστης? και ποιες ειναι οι εντυπώσεις του? Ευχαριστώ!
  5. Ευχαριστω πολυ παιδια και οποιος θελει ερχεται μια βολτα και το αγοραζει απο εδω!!! Φιλοξενια παρεχεται!
  6. Τελειωσα με το στησιμο, απλα τελειο το τηλεφωνο. Αλλα να σας πω οτι οταν βολεψα στο συρταρι το παλιο μου τηλ (το Note 5) ημουν λιγο λυπημενος. Κι εκεινο καλο κινητο ηταν. Καληνυχτα Note 5, καλωσήρθες Note 8 και καλορίζικο! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στην Ολλανδια ζω και δουλευω 13 χρονια τωρα, γι αυτο το πηρα απο εδω. Απλα περιμενα να πεσουν λιγο οι τιμες και πραγματι απο 10/01 έπεσε απο τα 950 στα 794. Ειχα παει και στο Media Markt Θεσσαλονικης οταν ηρθα Ελλαδα για τις Γιορτες πριν λιγες μερες. Τους ρωτησα αν θα κανουν τιποτε εκπτωσεις αλλα δεν ηξεραν.
  7. Καλησπερα στην παρεα, μολις αγορασα το μαυρο το δικαρτο κι εγω απο το Media Markt Ολλανδιας στα 794 ευρω. Το κοιταζω και ακομη δεν το ενεργοποιησα. Αν σας πω οτι ενώ το θελω πολυ βαριεμαι να το στησω???? Ειναι μαλλον επειδη προσφατα στις Γιορτες εστεισα τα κινητα πολλων συγγενων και φιλων μου και ειμαι και λιγο σχολαστικος με αυτα.... Κανεις να με κανει παρεα για unboxing και στησιμο?
  8. Καλησπερα στην παρέα. Ξερει κανεις πως γίνεται να εχω το "ελληνικο" Netflix στην Ολλανδια που ζω? Ειμαι ηδη συνδρομητης και δυστυχως στην επιλογη που υπαρχει για υποτιτλους δεν δινει καθολου ελληνικα. Καποιος μου ειπε οτι διαφερει απο χωρα σε χωρα και οτι αφου ζω στην Ολλανδια μονο το Ολλανδικο Netflix μπορω να εχω, εκτος αν αλλαξω μεσω ενος προγραμματος την τοποθεσια του υπολογιστη μου, να φαινεται δηλαδη οτι ειμαι στην ελλαδα. Δεν ειμαι και πολυ εξοικειωμένος με αυτα να πω την αληθεια. Καμια συμβουλη?
  9. Καλημέρα Νίκο, και στις καλύτερες ''οικογένειες'' γίνονται αυτά:lol:. Να ξεπουλήσουν θέλουν και τα εδώ σκρουτζομάγαζα με όποιο τρόπο βρουν. Μικρές επιχειρήσεις είναι και μπορούν να μην κόβουν την πραγματική απόδειξη. Αρκετοί από αυτούς τους μαγαζάτορες είναι μετανάστες και πιό κοντά στην δική μας νοοτροπία... Άσε που οι Ολλανδοί και να έχουν καλό μισθό δεν δίνουν τόσα λεφτά για ένα κινητό. Έχουν κυριολεκτικά καβούρια στην τσέπη τους. Να πω βέβαια οτι στο συγκεκριμένο μαγαζί με έστειλε φίλος μου που γνωρίζει τον μαγαζάτορα. Δεν μπαίνεις όπως κάποτε στην Ελλάδα και λες ....καλημέρα χωρίς απόδειξη πόσο θα μου το αφήσετε. Και αφού δεν έγινε καμιά ουσιαστική έκπτωση αυτές τις μέρες (Black Friday & Cyber Monday) η αγορά βρίσκει και άλλους τρόπους για να κινηθεί.
  10. Σ ευχαριστώ για τις συμβουλές σου, εχεις δίκαιο. Θα πάω να το διαπραγματευτώ για λιγο πιο χαμηλα.
  11. Παιδιά βρήκα το N950 Dual Sim Black 775 ευρω από σκρουτζομάγαζο εδώ στην Ολλανδία χωρίς απόδειξη ομως (με απόδειξη ζητάει 885). Σκέφτομαι να το πάρω χωρίς απόδειξη αν μου δώσει κανονικά εγγύηση για 2 χρόνια. Τί λέτε αξίζει στα 775 ευρω?
  12. Επειδή ζω στην Ολλανδία το βρήκα σε καλή τιμή σε 2 sites που ουσιαστικα κάνουν παραεισαγωγή από το Hong Kong αλλα έχουν τοπικά sites εδω στην Ολλανδια. Κανονικα με εγγυηση 1 ετους όμως. To 1o ειναι το aankoop.nl https://www.superaankoop.co.nl/nl_NL/product/samsung-galaxy-note-8-n950fd-64gb-6gb-ram-dual-sim-simlockvrij-middernacht-zwart.html Και το 2ο ειναι το γνωστό eglobal central που και αυτο έχει τοπικό site (.nl Netherlands) https://www.eglobalcentral.nl/samsung-galaxy-note-8-64gb-6gb-ram-dual-sim-simlockvrij-orchid-grijs-nl.html?gclid=CjwKCAiA6K_QBRA8EiwASvtjZSXNyitdcRxpC_Pn-0gIVSyJlP0PG7ocPhC7lI-0LlhfWPOky8d9_hoCzcEQAvD_BwE Το Νοτε 5 πάντως που έχω το είχα αγοράσει από το https://nl.mobileshop.eu αλλά είναι πιο ακριβό το site αυτο, δινουν ομως εγγυηση 2 έτη. Αυτη η εταιρία εδρευει καπου Τσεχία ή Ουγγαρία αν θυμαμαι καλα και ηταν παρα πολυ εξυπηρετικοι. Πάντως παρά την καλή τιμή τους αυτό που με χαλάει είναι ότι το στέλνουν αφού πρώτα βάλουν/βγάλουν μια τοπική sim card για να ενεργοποιηθεί. Έτσι είχε γινει με το Νοτε 5 που αγόρασα απο το mobileshop και δεν είχε ούτε ζελατίνα. Τότε όμως λογω του οτι το Νοτε 5 δεν ερχονταν στην Ευρώπη, αγόρασα την international version και ηταν λογικο. Τωρα ομως υπάρχει το 950FD που προοριζεται για την ΕΕ, οποτε λογικα δεν προκειται να το ανοιξουν για ενεργοποιηση, σωστά?
  13. Παιδιά καλησπέρα, ξέρει κανείς ποια έκδοση είναι καλύτερη? Με Exynos ή Snapdragon? Άκουσα οτι με Exynos έχει κάπως καλύτερη διαχείριση μπαταρίας. Γνωρίζεται τίποτα ή κάποιο άρθρο σχετικό για μελέτη?
  14. Καλησπερα στην παρέα. Ενδιαφερομαι να αγορασω το dual sim στην Ολλανδια που κατοικώ αλλα απο ιντερνετικο μαγαζι, αλλα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζετε ποιο ειναι καλυτερο κατα την γνωμη σας αυτο με την εκδοση Snapdragon ή Exynos? Καπου διαβασα οτι το Εxynos κανει καλυτερη διαχειριση μνημης, μπαταριας κλπ., αληθευει? Βεβαια αν και το ηθελα με 128 μνημη, στην Exynos εκδοχη το βρισκω μονο με 64 αλλα αν ειναι καλυτερο θα συμβιβαστω. Δεν προλαβα να διαβασω ολα τα ποστ του Νοτε 8, οποτε αν εχει απαντηθει ζητω συγνωμη. Ευχαριστώ εκ των προτερων!
  15. Καλησπερα στην παρέα. Ενδιαφερομαι να το αγορασω στην Ολλανδια αλλα απο ιντερνετικο μαγαζι, αλλα ηθελα να σας ρωτησω αν γνωριζετε ποιο ειναι καλυτερο κατα την γνωμη σας αυτο με την εκδοση Snapdragon ή Exynos? Καπου διαβασα οτι το Εxynos κανει καλυτερη διαχειριση μνημης, μπαταριας κλπ., αληθευει? Βεβαια αν και το ηθελα με 128 μνημη, στην Exynos εκδοχη το βρισκω μονο με 64 αλλα αν ειναι καλυτερο θα συμβιβαστω. Δεν προλαβα να διαβασω ολα τα ποστ, οποτε αν εχει απαντηθει ζητω συγνωμη. Ευχαριστώ εκ των προτερων!
×
×
  • Create New...