melenvasil Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Δεν αναγνωριζει τα ελληνικα σαυτες της εφαρμογες.Μπορω να κανω κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 το poweramp νομιζω εχει επιλογες κωδικοποιησης χαρακτηρων για το αλλο δεν ξερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Τώρα το βλέπω...ούτε η εφαρμογή του skroutz.gr είναι συμβατή...και είναι πολύ σημαντικό γιατί πολλές φορές πας σε ένα κατάστημα και θες να κάνεις μια σύγκριση... Δηλαδή αν πάρεις κινέζικο με android όλα θα τα βγάζει ασύμβατα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 έχει να κάνει και με την ανάλυση της οθόνης Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alani_kir Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 έχω το HTC wildfire s με την τελευταία έκδοση android.Μου ήρθε ένα κλασσικό ενημερωτικό μύνημα από το whatsup κάτι δωρεάν Μb internet...τέσπα,το ερώτημά μου τώρα είναι όταν πάω να το διαγράψω δέν διαγράφεται....και βγάζει μνμα ''υπήρξε μή αναμενόμενη διακοπή της εφαρμογής Μηνύματα(διαδικασία com.android.mms) Προσπαθήστε ξανά'' Τι παίζει;Με τα άλλα μνμτα δέν έχω πρόβλημα μια χαρά!και γενικά το τηλ δουλεύει άριστα!!!! Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakosv6 Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Καλημερα εχω αγορασει καινουργια καρτα μνημης και θελω να περασω ολα τα αρχεια της στην καινουργια. Πως γινετε η δουλεια? Θα τα αντιγραψω ολα σε ενα φακελο του υπολογιστη και μετα απο εκει στην καινουργια καρτα μου ? Δεδομένα,saves,προγραματων και παιχνιδιών δεν πιστεύω να χαθούν ε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 έχω το HTC wildfire s με την τελευταία έκδοση android.Μου ήρθε ένα κλασσικό ενημερωτικό μύνημα από το whatsup κάτι δωρεάν Μb internet...τέσπα,το ερώτημά μου τώρα είναι όταν πάω να το διαγράψω δέν διαγράφεται....και βγάζει μνμα ''υπήρξε μή αναμενόμενη διακοπή της εφαρμογής Μηνύματα(διαδικασία com.android.mms) Προσπαθήστε ξανά'' Τι παίζει;Με τα άλλα μνμτα δέν έχω πρόβλημα μια χαρά!και γενικά το τηλ δουλεύει άριστα!!!! Αν η επανεκκινηση δε δουλεψει, κατεβασε μια αλλη εφαρμογη για sms και δοκιμασε μεσα απο αυτη. Επισης, δοκιμασε να διαγραψεις ολο το thread μηνυματων με αυτον τον αποστολεα(αν ειναι απο whats up πιθανον να εχεις ενα μονο πχ) αντι κατευθειαν το μηνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Καλημερα εχω αγορασει καινουργια καρτα μνημης και θελω να περασω ολα τα αρχεια της στην καινουργια. Πως γινετε η δουλεια? Θα τα αντιγραψω ολα σε ενα φακελο του υπολογιστη και μετα απο εκει στην καινουργια καρτα μου ? Δεδομένα,saves,προγραματων και παιχνιδιών δεν πιστεύω να χαθούν ε ? Κάνεις copy paste τα πάντα με ενεργοποίηση να φαίνονται και τα κρυφά αρχεία και φάκελοι και σιγουρεύεσαι επίσης ότι αν έχει κάποιο όνομα η παλιά κάρτα μνήμης, το ίδιο να έχει και η νέα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Ρε παιδια, καμια φορα οταν τελειωνει μια κληση(είτε κλεινω εγω, ειτε ο αλλος, ειτε πεφτει η γραμμη), μετα απο λιγο το τηλεφωνο τον ξανακαλει! Υπαρχει πουθενα καμια επιλογη για αυτοματη επανακληση που μου το κανει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Σε ένα υφιστάμενο λογαριασμό της Google μπορείς να αλλάξεις το email που έχεις δηλώσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 S O S Για να κάνω partition στην κάρτα μνήμης κ μετά να χρησιμοποιήσω το link 2sd για μεταφορά των apps στην κάρτα πρέπει να είμαι rooted??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htselepakis Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Ρε παιδια, καμια φορα οταν τελειωνει μια κληση(είτε κλεινω εγω, ειτε ο αλλος, ειτε πεφτει η γραμμη), μετα απο λιγο το τηλεφωνο τον ξανακαλει! Υπαρχει πουθενα καμια επιλογη για αυτοματη επανακληση που μου το κανει αυτο? Μέσα στις Ρυθμίσεις των Κλήσεων κοίτα. Εκεί έχει τις ρυθμίσεις και τις επιλογές για αυτόματη επανάκληση. Παράθεση A suspicious mind is a healthy mind... Never stop dreaming (Μπάμπης από Θεσσαλονίκη) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakosv6 Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Κάνεις copy paste τα πάντα με ενεργοποίηση να φαίνονται και τα κρυφά αρχεία και φάκελοι και σιγουρεύεσαι επίσης ότι αν έχει κάποιο όνομα η παλιά κάρτα μνήμης, το ίδιο να έχει και η νέα. Ετσι το εκανα,σχεδον καμια απο τις εφαρμογες κ παιχνιδια δεν αναγνωριζε που ναι μεν τα ειχα μεταφερει αλλα εδειχνε ενα αχνό εικονιδιο...,παλι καλα που ειχα κανει back up :) Ευχαριστώ που για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Μέσα στις Ρυθμίσεις των Κλήσεων κοίτα. Εκεί έχει τις ρυθμίσεις και τις επιλογές για αυτόματη επανάκληση. Κοιταζω εκει, αλλα δεν βρισκω κατι για επανακληση. Ξερει καποιος που μπορει να ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 (edited) Κοιταζω εκει, αλλα δεν βρισκω κατι για επανακληση. Ξερει καποιος που μπορει να ειναι? Κοίτα αν μέσα στις ρυθμίσεις κλήσεων έχει επιπλέον ρυθμήσεις και εκεί έχει το auto redial. Edited January 26, 2012 by Boss82 Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Κοίτα αν μέσα στις ρυθμίσεις κλήσεων έχει επιπλέον ρυθμήσεις και εκεί έχει το auto redial. Μεσα στο call settings, additional settings, εχει μονο 'caller id', 'call waiting'. Δεν βλέπω auto redial. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Μεσα στο call settings, additional settings, εχει μονο 'caller id', 'call waiting'. Δεν βλέπω auto redial. Φοράς custom rom? Στο έκανε από την αρχή αυτό? Κάποια εφαρμογή που να εγκατέστησες και να επηρεάζει μπορείς να σκεφτείς? Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sado Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Καλησπέρα σε όλους. Έχω το εξής πρόβλημα, θέλω να συνδεθώ με ένα κρυφό δίκτυο με Security Protocol 802.1x EAP. Κάνω τις δηλώσεις σωστά και μου εμφανίζει το SSiD δύο φορές στον πίνακα με τα διαθέσιμα δίκτυα!! Στο ένα γράφει "Not in range" και στο άλλο (έχει σήμα) γράφει απο κάτω "secured with WEP" Δεδομένου οτι μόλις μπήκα στο κόσμο του android ερχόμενος απο iphone δεν μου έχει ξαναπαρουσιαστεί κάτι τέτοιο. Η συσκευή μου είναι Galaxy Nexus. Κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Πώς μπορω στο gosms pro μετα απο αλλαγή της ρομ(wipe data/cashe) να επαναφέρω τα sms που είχα ? Υπάρχει τρόπος?:worry: Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 Πώς μπορω στο gosms pro μετα απο αλλαγή της ρομ(wipe data/cashe) να επαναφέρω τα sms που είχα ? Υπάρχει τρόπος?:worry: https://market.android.com/details?id=com.riteshsahu.SMSBackupRestore&hl=el αψογο! Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pedel Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 https://market.android.com/details?id=com.riteshsahu.SMSBackupRestore&hl=el αψογο! εχω παρη ενα κινεζικο κινητο το σταρ2000 με αντροιτ 2.2 με 2 καμερες ,υπαρχη κανα προγραμα για βιντεοκληση μεσω ιντερνετ δωρεαν,εκτος απο το σκαιπ που ενω στο imo beta ανοιγη και με αφηνη μονο να στελνω μυνηματα δεν ανοιγη η βιντεοκληση ,μονο στο imo beta ανοιγη απο τη σελιδα του skype δεν ανοιγη ,υπαρχη καμια λυση η αλλο προγραμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 εχω παρη ενα κινεζικο κινητο το σταρ2000 με αντροιτ 2.2 με 2 καμερες ,υπαρχη κανα προγραμα για βιντεοκληση μεσω ιντερνετ δωρεαν,εκτος απο το σκαιπ που ενω στο imo beta ανοιγη και με αφηνη μονο να στελνω μυνηματα δεν ανοιγη η βιντεοκληση ,μονο στο imo beta ανοιγη απο τη σελιδα του skype δεν ανοιγη ,υπαρχη καμια λυση η αλλο προγραμα. https://market.android.com/details?id=com.sgiggle.production#?t=W251bGwsMSwxLDUwMSwiY29tLnNnaWdnbGUucHJvZHVjdGlvbiJd και αυτο που μπορεις και μεσα απο το pc σου https://market.android.com/details?id=com.fring#?t=W251bGwsMSwxLDUwMSwiY29tLmZyaW5nIl0. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Στο manage applications, η επιλογη 'clear data' τι ακριβως κανει? Αν το κανω θα χασω δεδομενα, κωδικους κλπ ή να το κανω αφοβα, αν ειναι κατι σαν cache? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Στο manage applications, η επιλογη 'clear data' τι ακριβως κανει? Αν το κανω θα χασω δεδομενα, κωδικους κλπ ή να το κανω αφοβα, αν ειναι κατι σαν cache? Διαγράφει τα δεδομένα της εφαρμογής οπότε σβήνονται όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamitis Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 καλησπερα πως μπορω να περασς μια ταινια στο samsung galaxy s,εχω το προγραμμα mvideo..ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts