Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειχα την ιδια απορια και μετα λυπης μου ειδα οτι το μονο που ζηταει ειναι ο αριθμος της καρτας..:/
[sIGPIC][/sIGPIC]

Γίνεται να συνδέσω το paypal με το Google wallet;

nope.........

Πάντα είχα ένα κώλυμα,

Αγόραζα της εφαρμογές που είχαν Ελληνική γλώσσα αν δεν υποστηρίζαν δεν αγόραζα ή αν την χρειαζόμουν οπωσδήποτε "σπασμένη"

ΛAΘOΣ αλλά μου γυρίζουν τα μάτια όταν έχει τόσες γλώσσες εκτός από την Ελληνική.

Οι δικαιολογίες ότι είμαστε μικρός πληθησμός ενώ οι άλλοι πολλοί δε πιάνει, η πγδμ (ή μακεδονία και δεδικασμένο πλέον) έχει μεγαλύτερο πληθυσμό από εμάς;

http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el

Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς!

(έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής)

• Administrators
Ειχα την ιδια απορια και μετα λυπης μου ειδα οτι το μονο που ζηταει ειναι ο αριθμος της καρτας..:/

Ε... δεν μπορείς να βάλεις την ίδια κάρτα που έχεις βάλει και στο paypal;

Modpic.gif

Tο thread λέγεται "Μόλις αγόρασα ένα κινητό με android....". Εσύ δεν έχεις αγοράσει ακόμα!! :):):)

Καλορίζικο!! :)

Θα πρέπει να συνδέσεις το google wallet με κάποια κάρτα σου! Θα σου πρότεινα να το κάνεις γρήγορα μιας και είσαι στην 7η μέρα προσφορών του android market και θα ακολουθήσουν άλλες 3 όπου κάθε μέρα έχει 10 (σχεδόν διαφορετικές) εφαρμογές στην τιμή του 0.10 ανά εφαρμογή! :)

Δεν μου δεχεται την Mastercard που βαλα . Τι να κανω ?

edit : Εβαλα και Visa αλλη και παλι δεν την δεχεται ...

Edited by kprse

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Καλησπέρα,

Μόλις πήρα το Alcatel OT-908 και ένα απο τα πράγματα που δεν κατάφερα να βρω είναι οι μετρητές κλήσεων(εισερχόμενων/εξερχόμενων, κτλ)! Καμιά ιδέα για το που βρίσκονται;;;

θα χρειαστεις εφαρμογη από το market

p.x. Call Meter 3G

Καταρχήν thanks για την βοήθεια! Αυτό που με ενδιαφέρει όμως είναι να μπορέσω να πάρω πληροφορίες για τους μετρητές των κλήσεων(εισερχόμενων/εξερχόμενων) που έχω πραγματοποιήσει συνολικά απο όταν πήρα το κινητό. Αυτό κάνει αυτή η εφαρμογή; Ή απλά θα καταγράφει αυτά τα δεδομένα απο την στιγμή που θα την εγκαταστήσω;

Και κάτι ακόμα. Χρειάζεται να απενεργοποιήσω με κάποιο τρόπο τις συνδέσεις GPRS ώστε να μην συνδεθεί στο internet και με χρεώσει; Στα windows mobile υπάρχουν εφαρμογές για κάτι τέτοιο! Στα android πως γίνεται;

Edited by nantia_rd

Δε γνωριζω πως ακριβως λειτουργει η εφαρμογη. Μπορεις να την δοκιμασεις ομως. Δωρεαν ειναι

Για τα δεδομενα μπορεις να χρησινοποιησεις καποιο widget που αποτρεπει την κινηση δεδομενων

• Administrators
Καταρχήν thanks για την βοήθεια! Αυτό που με ενδιαφέρει όμως είναι να μπορέσω να πάρω πληροφορίες για τους μετρητές των κλήσεων(εισερχόμενων/εξερχόμενων) που έχω πραγματοποιήσει συνολικά απο όταν πήρα το κινητό. Αυτό κάνει αυτή η εφαρμογή; Ή απλά θα καταγράφει αυτά τα δεδομένα απο την στιγμή που θα την εγκαταστήσω;

Καταγράφει από τη στιγμή της εγκατάστασης.

Και κάτι ακόμα. Χρειάζεται να απενεργοποιήσω με κάποιο τρόπο τις συνδέσεις GPRS ώστε να μην συνδεθεί στο internet και με χρεώσει; Στα windows mobile υπάρχουν εφαρμογές για κάτι τέτοιο! Στα android πως γίνεται;

Ρυθμίσεις / Ασύρματη επικοινωνία και δίκτυα / Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας / Χρήση δεδομένων πακέτου (το απενεργοποιείς)

Και στο "Λειτουργία δικτύου" επέλεξε "Μόνο GSM".

Modpic.gif

Ε... δεν μπορείς να βάλεις την ίδια κάρτα που έχεις βάλει και στο paypal;

την ιδια εχω βαλει.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

πως μπορω να βρω το apk(στην μνημη του κινητου) Μιας εφαρμογης που ειναι εγκατεστημενη στη συσκευή μου;

• Administrators
πως μπορω να βρω το apk(στην μνημη του κινητου) Μιας εφαρμογης που ειναι εγκατεστημενη στη συσκευή μου;

/data/app.

Modpic.gif

• Administrators
μου βγάζει κενός φάκελος και στις λεπτομέρειες 0 φακελοι, 0 αρχεία

με es explorer το ψαξα

Έχεις ενεργοποιήσει τα root permissions στον es; Επίσης στις ρυθμίσεις του φρόντισε να βλέπεις όλα τα αρχεία.

Modpic.gif

Μπορω να ορισω καπου στο κινητο να χρησιμοποιει μονο τις επαφες της sim?

Εχω βαλει νεα rom, και δεν ειναι 'ορατή' καμια από τις επαφες τις sim.

Σαν να 'απαιτει' το android να γινουν import οι επαφες της sim στο τηλέφωνο, ωστε να μπορεσει να μου τις εμφανισει.

Μπορω να δουλευω μονο με sim χωρις να κανω import τις επαφες;

πως μεταφερω εφαρμογες απο καρτα μνημης??60 εφαρμογες ποσην χωριτικοτητα εχουν συνολο??

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Πως μπορω να ορισω το 'smart keyboard pro' ως default πληκτρολογιο?

Ενω το τσεκαρω οταν ανοιγω το κινητο, οταν το κλεισω φαινεται να χανει τη ρυθμιση, και οταν παω να γραψω κατι μου δινει τη δυνατοτητα μονο απο το android keyboard να γραψω, και τοτε πρεπει να ξαναπαω στις ρυθμισεις να τσεκαρω παλι το smart keyboard.

Υπαρχει τροπος;

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned