barca10 Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Γίνεται να συνδέσω το paypal με το Google wallet; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Ειχα την ιδια απορια και μετα λυπης μου ειδα οτι το μονο που ζηταει ειναι ο αριθμος της καρτας..:/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Γίνεται να συνδέσω το paypal με το Google wallet; nope......... Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Οι Άραβες απο που ξεκίνησαν; Απο εκεί μπορούμε να ξεκινήσουμε και εμείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Πάντα είχα ένα κώλυμα, Αγόραζα της εφαρμογές που είχαν Ελληνική γλώσσα αν δεν υποστηρίζαν δεν αγόραζα ή αν την χρειαζόμουν οπωσδήποτε "σπασμένη" ΛAΘOΣ αλλά μου γυρίζουν τα μάτια όταν έχει τόσες γλώσσες εκτός από την Ελληνική. Οι δικαιολογίες ότι είμαστε μικρός πληθησμός ενώ οι άλλοι πολλοί δε πιάνει, η πγδμ (ή μακεδονία και δεδικασμένο πλέον) έχει μεγαλύτερο πληθυσμό από εμάς; Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 13, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Ειχα την ιδια απορια και μετα λυπης μου ειδα οτι το μονο που ζηταει ειναι ο αριθμος της καρτας..:/ Ε... δεν μπορείς να βάλεις την ίδια κάρτα που έχεις βάλει και στο paypal; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 (edited) Tο thread λέγεται "Μόλις αγόρασα ένα κινητό με android....". Εσύ δεν έχεις αγοράσει ακόμα!! :):):) Καλορίζικο!! :) Θα πρέπει να συνδέσεις το google wallet με κάποια κάρτα σου! Θα σου πρότεινα να το κάνεις γρήγορα μιας και είσαι στην 7η μέρα προσφορών του android market και θα ακολουθήσουν άλλες 3 όπου κάθε μέρα έχει 10 (σχεδόν διαφορετικές) εφαρμογές στην τιμή του 0.10 ανά εφαρμογή! :) Δεν μου δεχεται την Mastercard που βαλα . Τι να κανω ? edit : Εβαλα και Visa αλλη και παλι δεν την δεχεται ... Edited December 13, 2011 by kprse Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nantia_rd Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Καλησπέρα, Μόλις πήρα το Alcatel OT-908 και ένα απο τα πράγματα που δεν κατάφερα να βρω είναι οι μετρητές κλήσεων(εισερχόμενων/εξερχόμενων, κτλ)! Καμιά ιδέα για το που βρίσκονται;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 θα χρειαστεις εφαρμογη από το market p.x. Call Meter 3G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nantia_rd Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 (edited) θα χρειαστεις εφαρμογη από το market p.x. Call Meter 3G Καταρχήν thanks για την βοήθεια! Αυτό που με ενδιαφέρει όμως είναι να μπορέσω να πάρω πληροφορίες για τους μετρητές των κλήσεων(εισερχόμενων/εξερχόμενων) που έχω πραγματοποιήσει συνολικά απο όταν πήρα το κινητό. Αυτό κάνει αυτή η εφαρμογή; Ή απλά θα καταγράφει αυτά τα δεδομένα απο την στιγμή που θα την εγκαταστήσω; Και κάτι ακόμα. Χρειάζεται να απενεργοποιήσω με κάποιο τρόπο τις συνδέσεις GPRS ώστε να μην συνδεθεί στο internet και με χρεώσει; Στα windows mobile υπάρχουν εφαρμογές για κάτι τέτοιο! Στα android πως γίνεται; Edited December 14, 2011 by nantia_rd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Δε γνωριζω πως ακριβως λειτουργει η εφαρμογη. Μπορεις να την δοκιμασεις ομως. Δωρεαν ειναι Για τα δεδομενα μπορεις να χρησινοποιησεις καποιο widget που αποτρεπει την κινηση δεδομενων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 14, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Καταρχήν thanks για την βοήθεια! Αυτό που με ενδιαφέρει όμως είναι να μπορέσω να πάρω πληροφορίες για τους μετρητές των κλήσεων(εισερχόμενων/εξερχόμενων) που έχω πραγματοποιήσει συνολικά απο όταν πήρα το κινητό. Αυτό κάνει αυτή η εφαρμογή; Ή απλά θα καταγράφει αυτά τα δεδομένα απο την στιγμή που θα την εγκαταστήσω; Καταγράφει από τη στιγμή της εγκατάστασης. Και κάτι ακόμα. Χρειάζεται να απενεργοποιήσω με κάποιο τρόπο τις συνδέσεις GPRS ώστε να μην συνδεθεί στο internet και με χρεώσει; Στα windows mobile υπάρχουν εφαρμογές για κάτι τέτοιο! Στα android πως γίνεται; Ρυθμίσεις / Ασύρματη επικοινωνία και δίκτυα / Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας / Χρήση δεδομένων πακέτου (το απενεργοποιείς) Και στο "Λειτουργία δικτύου" επέλεξε "Μόνο GSM". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Ε... δεν μπορείς να βάλεις την ίδια κάρτα που έχεις βάλει και στο paypal; την ιδια εχω βαλει.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 ενα καλο για τσατ στο facebook? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 imo instant messenger για τσέκαρέ το. το χρησιμοποιούσα ένα διάστημα. με είχε βολέψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Operater Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Απλα δεν βλεπω καποιος εμπειρος να θελει να βοηθησει εδω μεσα και να οργανωσει κατι !!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 πως μπορω να βρω το apk(στην μνημη του κινητου) Μιας εφαρμογης που ειναι εγκατεστημενη στη συσκευή μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 15, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 πως μπορω να βρω το apk(στην μνημη του κινητου) Μιας εφαρμογης που ειναι εγκατεστημενη στη συσκευή μου; /data/app. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 μου βγάζει κενός φάκελος και στις λεπτομέρειες 0 φακελοι, 0 αρχεία με es explorer το ψαξα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 15, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 μου βγάζει κενός φάκελος και στις λεπτομέρειες 0 φακελοι, 0 αρχεία με es explorer το ψαξα Έχεις ενεργοποιήσει τα root permissions στον es; Επίσης στις ρυθμίσεις του φρόντισε να βλέπεις όλα τα αρχεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 ολα οκ. δεν ειχα δωσει root permissions :) θενξ athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Μπορω να ορισω καπου στο κινητο να χρησιμοποιει μονο τις επαφες της sim? Εχω βαλει νεα rom, και δεν ειναι 'ορατή' καμια από τις επαφες τις sim. Σαν να 'απαιτει' το android να γινουν import οι επαφες της sim στο τηλέφωνο, ωστε να μπορεσει να μου τις εμφανισει. Μπορω να δουλευω μονο με sim χωρις να κανω import τις επαφες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 πως μεταφερω εφαρμογες απο καρτα μνημης??60 εφαρμογες ποσην χωριτικοτητα εχουν συνολο?? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Πως μπορω να ορισω το 'smart keyboard pro' ως default πληκτρολογιο? Ενω το τσεκαρω οταν ανοιγω το κινητο, οταν το κλεισω φαινεται να χανει τη ρυθμιση, και οταν παω να γραψω κατι μου δινει τη δυνατοτητα μονο απο το android keyboard να γραψω, και τοτε πρεπει να ξαναπαω στις ρυθμισεις να τσεκαρω παλι το smart keyboard. Υπαρχει τροπος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 15, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 πως μεταφερω εφαρμογες απο καρτα μνημης?? Και που να τις πας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts