Prattein_Aloga Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Saliez πολύ χρήσιμα αυτά που είπες παραπάνω! Ευχαριστώ και εγώ τα έψαχνα! αν και δουλεύω σε debian linux, έχω όμως και εικονικά windows σε Virtualbox για τα δύσκολα προγράμματα. Εχω ένα αλλο θεματάκι τώρα και δεν βρήκα πως να το λύσω. Στο κινητό μου κάποιες εφαρμογές πχ το Sipdroid και το IM+ ειναι φορτωμένα στην μνήμη και τα δείχνει ψηλα στην μπάρα και ακόμα και να ανοιγοκλείσω το κινητό φορτώνονται στην μνημη αυτόματα! πως μπορώ να τα κανω να μην φορτώνονται από μόνα τους? δοκίμασα διάφορα προγράμματα αλλά δεν το κατάφερα! Αν και δεν χρησιμοποιω τα συγκεκριμενα, συνηθως οσα προγραμματα εχουν τετοια συμπεριφορα αυτοματου run, εχουν και αναλογη ρυθμιση στα settings τους. Συνηθως auto login, run on boot κλπ. Ψαξε μεσα στα προγραμματα και κατι θα βρεις. ;) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amazed Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Ψήφισα χωρίς να προλάβω να διαβάσω ότι "Το θέμα αφορά αποκλειστικά συσκευές που τρέχουν την Gingerbread(2.3.2/2.3.3/2.3.4)!" οπότε το "μια έως λίγες φορές" είναι άκυρο, γιατί και εγώ είμαι σε αυτή την περίπτωση: Σε ZTE Blade με CM 7 δεν μου έχει τύχει. Τις περισσότερες φορές δεν "πέφτει" ούτε 1% στη διάρκεια της νύχτας. Βέβαια εγώ ξεκίνησα αργά στην CM7 από την nightly 85 και τα battery drains τα είχα στην SS5. Παράθεση Lazy :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 ναι όντως το βρηκα τωρα! thanks! μια αλλη ερώτηση, θέλω να βάλω μια νεα ROM αυτή εδώ : http://boston-mania.blogspot.com/ με τα προγράμματα που έχω βάλει και τις ρυθμίσεις τι κάνουμε? παίρνουμε κάπως backup και τα ξαναπερνάει μετά? ή όλα από την αρχή ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 12, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 ναι όντως το βρηκα τωρα! thanks! μια αλλη ερώτηση, θέλω να βάλω μια νεα ROM αυτή εδώ : http://boston-mania.blogspot.com/ με τα προγράμματα που έχω βάλει και τις ρυθμίσεις τι κάνουμε? παίρνουμε κάπως backup και τα ξαναπερνάει μετά? ή όλα από την αρχή ? Αυτή η ROM απευθύνεται αποκλειστικά για τη συσκευή σου; Σιγούρεψε το αυτό γιατί ποτέ δεν βάζουμε ROM που προορίζεται για άλλη συσκευή γιατί θα βρεθούμε υπό δυσάρεστων εκπλήξεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 (edited) Everything you need for Optimus Boston and clones (Orange Boston, Gsmart G1305, XT502, Apanda A60, Vibo A688, Excalibur, A1, A88, Z71, Blaze, Journey, F911) το ΧΤ502 έχω δλδ το motorola quench XT5 και εχω δοκιμασει την ακριβώς από κάτω δλδ την [Rom 2.3.4] Cyanogen MOD 7 build 100 + battery & memory fix απλα θελω μερικα πραγματακια που εχει παραπανω η νὲα οπως να αφαιρει τις ενοχλητικες διαφημίσεις! Βρηκα μερικα προγραμματακια για backup στο adroid market, οσο για τα προγράμματα απλά τα μεταφέρω όλα στην κάρτα μνήμης! Τελικά μετά απο αλλαγή ROM ουτε στην κάρτα μνήμης παραμένουν προγραμματα? και εδω εχει roms, βαζω stable γιατι ή άλλη δεν ήταν! http://www.cyanogenmod.com/devices/z71-variants Edited June 13, 2011 by Nikifoross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Kαλησπερα παιδια πως μπορει ενας αρχαριος να αλλαξει λογισμικο στο κινητο του?? Εχω Galaxy S με το (2.2) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Kαλησπερα παιδια πως μπορει ενας αρχαριος να αλλαξει λογισμικο στο κινητο του?? Εχω Galaxy S με το (2.2) Δεν καταλαβα ακριβως αν αναφερεσαι σε αναβαθμιση, ή ριζικη αλλαγη. Το πρωτο γινεται και θα μαθεις πως, εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3677562#post3677562 Το δευτερο μαλλον χλωμο, αλλα γιατι να το θελεις? Αρα μαλλον το πρωτο εννοεις :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skyros7 Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 ερωτηση..... εχω το Garmin_mobile_xt_5.00.50 απο το παλιο μου κινητο νοκια.... μπορω να το βαλω στο htc wildfire μου ? αν οχι υπαρχει Garmin για htc ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 ερωτηση..... εχω το Garmin_mobile_xt_5.00.50 απο το παλιο μου κινητο νοκια.... μπορω να το βαλω στο htc wildfire μου ? αν οχι υπαρχει Garmin για htc ? Υπαρχει Garmin για htc...για android ομως, δεν υπαρχει φιλε μου :) Μεχρι τωρα τουλαχιστον ;) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skyros7 Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Υπαρχει Garmin για htc...για android ομως, δεν υπαρχει φιλε μου :) Μεχρι τωρα τουλαχιστον ;) ευχαριστω. απο τα free που εχει το μαρκετ ποιο ειναι καλο να βαλω ? κατεβασα το ndrive ειναι promo η δουλεβει ενταξει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 ευχαριστω. απο τα free που εχει το μαρκετ ποιο ειναι καλο να βαλω ? κατεβασα το ndrive ειναι promo η δουλεβει ενταξει ? Όλα τα δωρεάν, οπως και το Ndrive στο μάρκετ ειναι trial, δοκιμαστικές εκδόσεις δηλαδή. Επομένως, πρέπει να προβείς σε αγορά για να έχεις ένα ολοκληρωμένο gps σύστημα. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GSAKALYPTOS Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Λόγω προβλήματος όρασης έχω πρόβλημα με τα μικρά γράμματα και στις επαφές και στα μηνύματα. Υπάρχει κάποια εφαρμογή να μεγαλώνει αρκετά τα γράμματα ? Θα ήταν καλύτερα χωρίς root. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 16, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Χωρίς root... δύσκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skyros7 Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 θελω να μετραω τα λεπτα που μιλαω και να το μηδενιζω καθε μηνα μπορω ? το call meter αν καταλαβα καλα ειναι για καρτοκινητα για μετριση μοναδον..... καποιο αλλο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 θελω να μετραω τα λεπτα που μιλαω και να το μηδενιζω καθε μηνα μπορω ? το call meter αν καταλαβα καλα ειναι για καρτοκινητα για μετριση μοναδον..... καποιο αλλο ? αυτο φιλε θα σε βολεψει..... https://market.android.com/details?id=nitro.phonestats&feature=search_result Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 (edited) Πως μπορουμε να μηδενισουμε τον μετρητη της εφαρμογης που μας δειχνει την καταναλωση της μπαταριας?,εννοω αυτης της εφαρμογης που βλεπουμε απο τις ρυθμισεις -> χρηση μπαταριας. Edited June 17, 2011 by charis232 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carve21 Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Καλησπερα! Εκτος απο την ερωτηση του φιλου μας πως να ξεχωριζουμε το plugin που πρεπει να χρησιμοποιουμε, θα ηθελα να ρωτησω αν πχ χρησιμοποιησουμε λαθος plug in ή αν ξεχασω να ρυθμισω το plug in στο none αφου κλεισω το παιχνιδι, θα γινει κατι? Μπορει δηλαδη να παθει κατι το κινητο απο ''κακη'' χρηση του chainfire? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Καλησπερα! Εκτος απο την ερωτηση του φιλου μας πως να ξεχωριζουμε το plugin που πρεπει να χρησιμοποιουμε, θα ηθελα να ρωτησω αν πχ χρησιμοποιησουμε λαθος plug in ή αν ξεχασω να ρυθμισω το plug in στο none αφου κλεισω το παιχνιδι, θα γινει κατι? Μπορει δηλαδη να παθει κατι το κινητο απο ''κακη'' χρηση του chainfire? Όχι η εφαρμογή είναι fail-safe από μόνη της, μην ανησυχείς. Βέβαια όπως έχω ξαναπεί, όταν βάζουμε εφαρμογές για root διαβάζουμε προσεκτικά. :) Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carve21 Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Όχι η εφαρμογή είναι fail-safe από μόνη της, μην ανησυχείς. Βέβαια όπως έχω ξαναπεί, όταν βάζουμε εφαρμογές για root διαβάζουμε προσεκτικά. :) Γιαυτο και ρωτησα, μη κανω καμια βλακεια... :O Ευχαριστω!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Μπορώ να μεταφέρω τις σημειώσεις μου από το outlook του pc στο τηλέφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Τι εγινε παιδια; Το παρατησατε; Εγω ενω στην αρχη του εδωσα ακυρο, τελικα ασχοληθηκα αρκετα μαζι του. Μεχρι και τον ιουλιο που θα εχω πολυ χρονο για να αρχισω να μαθαινω java. Ως τοτε μπορεις να παιξεις και να φτιαξεις ωραια app. Ειναι κανεις που ασχολειτε ακομη και θελει να βοηθησει σε κατι κολληματα που εχω; Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skyros7 Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 (edited) αυτο φιλε θα σε βολεψει..... https://market.android.com/details?id=nitro.phonestats&feature=search_result το κατεβασα αλλα δυσκολευομαι να το ρυθμισω.... ο δωρεαν χρονος ομιλιας μου ειναι 150 λεπτα (vodafone) και 30 μηνυματα που αρχιζουν 15 του μηνα γιατι τοτε εκανα το συμβολαιο. τι να γραψω και που για να αρχισει να μετραει.... πως να το μηδενισω ? κατι ασχετο ... να βαλω Antivirus χρειαζετε θα γινει πιο εγο το κινητο? Edited June 20, 2011 by skyros7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiannako Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Εχω την 2.3.3 και μου έχει συμβεί battery drain 3 φορές και μάλιστα το βράδυ με αποτέλεσμα να κλείσει το τηλέφωνο και να μην χτυπίσει το ξυπνητήρι. Διάβασα ότι γράψατε εδώ αλλά αποτέλεσμα δεν έχω δει και έχω χάσει την εμπιστοσύνη στο κινητό μου Έχω πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι θα με κρεμάσει πάλι. Όποιος έχει να προτείνει κάτι, ευπρόσδεκτος αρκεί να μην χρειαστεί να μπλέξω με odin κλπ που για εμένα είναι κινέζικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amazed Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Εχω την 2.3.3 και μου έχει συμβεί battery drain 3 φορές και μάλιστα το βράδυ με αποτέλεσμα να κλείσει το τηλέφωνο και να μην χτυπίσει το ξυπνητήρι. Διάβασα ότι γράψατε εδώ αλλά αποτέλεσμα δεν έχω δει και έχω χάσει την εμπιστοσύνη στο κινητό μου Έχω πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι θα με κρεμάσει πάλι. Όποιος έχει να προτείνει κάτι, ευπρόσδεκτος αρκεί να μην χρειαστεί να μπλέξω με odin κλπ που για εμένα είναι κινέζικα... Εμένα μου έχει συμβεί με την SS5. Οι τελευταίες nightly είναι 2.3.4 , δοκίμασε από την 104 και κάτω που δεν έχουν το ράδιο και δεν πρόκειτε να σε κρεμάσει ποτέ. Το πολύ να σου φάει 2% της μπαταρίας όλη την νύχτα σε κανονικό και όχι airplane mode!! Το έχω ξεχάσει πια αυτό το πρόβλημα (battery drain). Παράθεση Lazy :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjProDG Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Όταν είχα Gingerbread στο κινητό μου, ΠΑΝΤΑ είχα battery drain... Η ROM ήταν μια beta Hackdroid CM7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts