Jump to content

Xiaomi Mi 6

manolisg10
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kαλησπερα στην παρεα...

Σκεφτομαι να τσιμπησω απο σκρουτζομαγαζο το mi6 ceramic, αλλα ενα πραγμα με κραταει.

Διαβασα οτι για να εχεις data με cosmote πρεπει να βαλεις χειροκινητα τις ρυθμισεις, εκτος απο αυτο που λυνεται, υπαρχει θεμα με cosmote επειδη δεν εχει την 800αρα μπαντα;

Λογικα οχι, απλα ηθελα να σιγουρευτω...

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

η. DHL ποα σου πηρε εκτος. απο τα μεταφορικα;

Απλα επιλεγεις DHL και πληρωνεις αυτα τα 22-23 ευρω κατα την παραγγελια σου και ΤΙΠΟΤΑ αλλο.

Kαλησπερα στην παρεα...

Σκεφτομαι να τσιμπησω απο σκρουτζομαγαζο το mi6 ceramic, αλλα ενα πραγμα με κραταει.

Διαβασα οτι για να εχεις data με cosmote πρεπει να βαλεις χειροκινητα τις ρυθμισεις, εκτος απο αυτο που λυνεται, υπαρχει θεμα με cosmote επειδη δεν εχει την 800αρα μπαντα;

κανενα θεμα. εγω που ειμαι αττικη τουλαχιστον παντου 4g εχω

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

Σοβαρά;;;

Με DHL τα έφερες; Από ποια χώρα και από ποιο site;

https://www.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Mi6-Mi-6-Mobile-Phone-6GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-835-Octa-Core-5/32815268373.html

Εχει κι αλλα Xiaomi. Tριγωνικη συναλλαγη μεσω Αγγλιας. Αντιο τελωνειο.

Kαλησπερα στην παρεα...

Εννοείται πως υπάρχει θέμα. Όλες οι εταιρείες χρησιμοποιούν την μπάντα 20. Σε πολλά σημεία πλέον. Ιδιαίτερα μέσα σε κτήρια τύχαινε συχνά να με γυρνάει σε edge το mi5, λόγω έλλειψης 800ρας.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

Ξεφτιλα για την Χiaomi και το συγκεκριμενο τηλεφωνο να μην υποστηριζει συστηματα αρχειων NTFS ή εστω exFAT στο OTG, παρα μονο το παναρχαιο FAT32 με οριο 4GB μεγεθος αρχειου. :down:

Κινεζικα δεν ξερουμε ομως... :lol::lol:

θελω να το αγορασω σε μπλε χρωμα,αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι το βρισκω πιο ακριβα.

γιατι ολες οι προσφορες των κινεζομαγαζων ειναι σε μαυρο χρωμα?

στο τελος θα ξενερωσω η θα μου γυαλισει κανενα αλλο ,και δεν θα το παρω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θέλω να το πάρω άλλο κολλάω στο θέμα κάμερας αν κάνει καλή δουλειά οποίος το έχει να μας πει αν τα πάει καλά στης κάμερες στους και αν τα πάει καλά και στης βραδινές λήψης??

Κάτοχος και εγώ του mi6 2 μέρες τώρα απο Huawei p8.

Πρώτες εντυπώσεις αρκετά καλές ,πολύ ωραία συσκευή ,στιβαρή,πολύ γρήγορη,καλή απόκριση στο δακτυλικό αποτύπομα να και αρχάριος στο συγκεκριμένο θέμα ,θέλω ωα ελέγξω την ποιότητα του σήματος αν και σε σχέση με το p8 λόγο των διπλών κεραιών δεν νομίζω να μπαίνει σε σύγκριση.Στα αρνητικα της συσκευής η έλλειψη υποδοχής για τα ακουστικά και η έλλειψη ραδιοφώνου.

Καλησπέρα παιδιά παρέλαβα και εγώ χθες ενα 128αρακι με το μπλε χρώμα που λάτρεψα από την παρουσίαση..

Έχω περάσει την ελληνική MIUI v9 dev πρώτη εντύπωση το κινητό τα σπάει, κάποια μικρό θεματακια της ρομ ούτε που φαίνονται

Τώρα απο θήκη γνώμη μου οποία δοιποτε θήκη, εκτός από την σιλικόνη το άσχημιζει..

Δοκίμασα ακόμα 2 και τις έβγαλα

Τζαμακι παράγγειλα ένα full body της mofi αλλά δεν μου άρεσε πολύ...

Οι φωτογραφίες ειναι λίγο σκοτεινά και δεν δείχνει το χρώμα του

το χρώμα είναι απίστευτο απλά απίστευτο και αξίζει το κάτι της έξτρα στην τιμή...

Το κινητό είναι στιβαρό ωραίο και καταλαβαίνεις ότι έχει γίνει πάρα πολύ δουλειά και προσεγμένη...

Μπαταρία τώρα, το ταλαιπωρω από το πρωι αδιάκοπα με φουλ WiFi παιχνίδια και ρυθμίσεις μέχρι να το στρώσω και ακόμα είμαι στο 38%, αρα με νορμάλ χρήση σίγουρα βγάζει 1,5 + μέρα b8daf218294539d76c1c92d91757e6fb.jpg7c2545bf591133b1870ed6c642fb5860.jpgd864f346e4183b3d770761cb94d5f826.jpg420e5d245e0f9d53fe41a7a07fa89503.jpgeb3aafe4a88a648fadfebac109efa864.jpg

Sent from my MI 6 using Tapatalk

Καλησπέρα παιδιά παρέλαβα και εγώ χθες ενα 128αρακι με το μπλε χρώμα που λάτρεψα από την παρουσίαση..

Έχω περάσει την ελληνική MIUI v9 dev πρώτη εντύπωση το κινητό τα σπάει, κάποια μικρό θεματακια της ρομ ούτε που φαίνονται

Τώρα απο θήκη γνώμη μου οποία δοιποτε θήκη, εκτός από την σιλικόνη το άσχημιζει..

το χρώμα είναι απίστευτο απλά απίστευτο και αξίζει το κάτι της έξτρα στην τιμή...

Το κινητό είναι στιβαρό ωραίο και καταλαβαίνεις ότι έχει γίνει πάρα πολύ δουλειά και προσεγμένη...

Μπαταρία τώρα, το ταλαιπωρω από το πρωι αδιάκοπα με φουλ WiFi παιχνίδια και ρυθμίσεις μέχρι να το στρώσω και ακόμα είμαι στο 38%, αρα με νορμάλ χρήση σίγουρα βγάζει 1,5 + μέρα b8daf218294539d76c1c92d91757e6fb.jpg7c2545bf591133b1870ed6c642fb5860.jpgd864f346e4183b3d770761cb94d5f826.jpg420e5d245e0f9d53fe41a7a07fa89503.jpgeb3aafe4a88a648fadfebac109efa864.jpg

Ωραία σαγιονάρα

V10 for Vendetta

Όμορφο φαίνεται από που το πήρες αν επιτρέπεται και θέλω να μου πεις ι κάμερες του είναι καλές βγάζουν καλές φωτό μπορείς να ανεβάσεις μερικές λείψεις σε διάφορες συνθήκες φωτισμού και ειδικά βραδινές αν μπορείς σε παρακαλώ με ενδιαφέρει να έχει και καλες κάμερες??

@gkontos10 με γεια το κινητό σου.Να σε ρωτήσω το πλαίσιο ειναι χρυσαφι;

Ναι φίλε μου

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όμορφο φαίνεται από που το πήρες αν επιτρέπεται και θέλω να μου πεις ι κάμερες του είναι καλές βγάζουν καλές φωτό μπορείς να ανεβάσεις μερικές λείψεις σε διάφορες συνθήκες φωτισμού και ειδικά βραδινές αν μπορείς σε παρακαλώ με ενδιαφέρει να έχει και καλες κάμερες??

Καλημέρα φίλε μου

Μου το έφερε ένας φίλος μου Κινέζος που ήρθε από εδώ...

Φίλε οι φωτογραφίες εμένα με αφήνουν ικανοποιημένο.. Σε χαμηλό φωτισμό χάνουν λίγο, αλλά στο φως είναι πάρα πολύ καλές

Ναι φίλε μου

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλημέρα φίλε μου

Μου το έφερε ένας φίλος μου Κινέζος που ήρθε από εδώ...

Φίλε οι φωτογραφίες εμένα με αφήνουν ικανοποιημένο.. Σε χαμηλό φωτισμό χάνουν λίγο, αλλά στο φως είναι πάρα πολύ καλές

Ανέβασε καμία φωτό να δω αν μπορείς και γενικός θέλω να μάθω από μπαταρία πως τα πάει και από ταχύτητα?

Μπραβο πολυ ωραιο κινητο και το μπλε τα σπαει.. καλοδουλευτο !! ;);)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

Θυμάσαι φίλος πόσες μερες έκανε να σου το στείλει εφόσον είχες κάνει κ πληρώσει την παραγγελία σου? Είπες για να σου έρθει θέλει 8 μέρες περίπου..

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Κάτοχος και εγώ του mi6 2 μέρες τώρα απο Huawei p8.

Πρώτες εντυπώσεις αρκετά καλές ,πολύ ωραία συσκευή ,στιβαρή,πολύ γρήγορη,καλή απόκριση στο δακτυλικό αποτύπομα να και αρχάριος στο συγκεκριμένο θέμα ,θέλω ωα ελέγξω την ποιότητα του σήματος αν και σε σχέση με το p8 λόγο των διπλών κεραιών δεν νομίζω να μπαίνει σε σύγκριση.Στα αρνητικα της συσκευής η έλλειψη υποδοχής για τα ακουστικά και η έλλειψη ραδιοφώνου.

Μιας και Εγώ ακόμα με το Huawei p8 που είμαι και απίστευτα ικανοποιημένος, μπορείς σε παρακαλώ ανάμεσα σε αυτά τα τηλ να μου πεις τι σου αρέσει και τί Όχι; δλδ αξίζει ο κόπος να περάσω στο mi 6; Ευχαριστώ

Μιας και Εγώ ακόμα με το Huawei p8 που είμαι και απίστευτα ικανοποιημένος, μπορείς σε παρακαλώ ανάμεσα σε αυτά τα τηλ να μου πεις τι σου αρέσει και τί Όχι; δλδ αξίζει ο κόπος να περάσω στο mi 6; Ευχαριστώ

Είχε έρθει η ώρα μετά απο 2,5 χρόνια να αλλάξω το P8 το οποίο μπορώ να πω οτι ήταν καταπληκτικό τηλέφωνο.Απο την huawei το p10 και το p10 plus δεν μου έκαναν το κλίκ για τα λεφτά τους και είτε θα πήγαινα στο mate9 ,μεγάλητερη οθόνη που δεν το ήθελα ή θα περίμενα το mate 10.Επειδή είχα πάρει πριν λίγο καιρό το redmi note 4 στον γιό μου ψάχτηκα να δώ αντίστοιχο τηλέφωνο απο την xiomi και βρήκα το mi6 ,το οποίο πήγα και είδα και μου άρεσε πάρα πολύ και ψάχνοντας λίγο είδα πόσο καλό τηλέφωνο είναι και ειδικά στην τιμή που το βρήκα 460 € απο citismarket στο σκρουτζ.Πάρα πολύ γρήγορο τηλέφωνο και η ποιότητα κατασκευής πολύ καλή.Το τζαμένιο πλαίσιο περιμετρικά το νοιώθεις πάρα πολύ ωραία στο χέρι σου,στο p8 το μέταλο μερικές φορές το ένοιωθα περίεργα στο χέρι μου χωρίς να υπονοώ κάτι άσχημο,και γενικά βλέπω ένα πολύ καλό τηλέφωνο με πολύ καλές επιδόσεις γενικά.

Δες και αυτό

για να καταλάβεις περίπου περί τίνος πρόκειται και γιατί κατά την γνώμη μου είναι πολύ καλό τηλέφωνο για τα χρήματα του.

Είχε έρθει η ώρα μετά απο 2,5 χρόνια να αλλάξω το P8 το οποίο μπορώ να πω οτι ήταν καταπληκτικό τηλέφωνο.Απο την huawei το p10 και το p10 plus δεν μου έκαναν το κλίκ για τα λεφτά τους και είτε θα πήγαινα στο mate9 ,μεγάλητερη οθόνη που δεν το ήθελα ή θα περίμενα το mate 10.Επειδή είχα πάρει πριν λίγο καιρό το redmi note 4 στον γιό μου ψάχτηκα να δώ αντίστοιχο τηλέφωνο απο την xiomi και βρήκα το mi6 ,το οποίο πήγα και είδα και μου άρεσε πάρα πολύ και ψάχνοντας λίγο είδα πόσο καλό τηλέφωνο είναι και ειδικά στην τιμή που το βρήκα 460 € απο citismarket στο σκρουτζ.Πάρα πολύ γρήγορο τηλέφωνο και η ποιότητα κατασκευής πολύ καλή.Το τζαμένιο πλαίσιο περιμετρικά το νοιώθεις πάρα πολύ ωραία στο χέρι σου,στο p8 το μέταλο μερικές φορές το ένοιωθα περίεργα στο χέρι μου χωρίς να υπονοώ κάτι άσχημο,και γενικά βλέπω ένα πολύ καλό τηλέφωνο με πολύ καλές επιδόσεις γενικά.

Δες και αυτό

για να καταλάβεις περίπου περί τίνος πρόκειται και γιατί κατά την γνώμη μου είναι πολύ καλό τηλέφωνο για τα χρήματα του.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σου φίλε μου.να είσαι καλά! Το ψάχνω τώρα, είμαι ανάμεσα σε αυτό και το one plus 5.