trifos Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 (edited) Παρήγγειλα 3 full cover tempered glass χρωματος μπλε και είναι τα μόνα που κολλάνε με σιλικόνη https://www.aliexpress.com/item/CONNICS-mi6-3D-Full-Cover-Tempered-Glass-For-Xiaomi-mi-6-mix-2-Upgrade-4D-Screen/32837519944.html Και εδώ ένα βίντεο που δείχνει πως κολλάει και όχι όπως τα περισσότερα έχουν περιμετρικά κόλλα και στην οθόνη τίποτα. Οσα και να εχω δοκιμασει τα διάφανα περιμετρικα δεν κολλάνε εκτός από ένα που έβαλα στο κινητό τις γυναίκας μου κόλλησε τέλεια αλλά δεν θυμάμαι ποίο ήταν. Edited October 30, 2017 by trifos Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CharlessS Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 με τις εκδοσεις τι παιζει υποστηριζουν ελληνικα και official update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Παρήγγειλα 3 full cover tempered glass χρωματος μπλε και είναι τα μόνα που κολλάνε με σιλικόνη https://www.aliexpress.com/item/CONNICS-mi6-3D-Full-Cover-Tempered-Glass-For-Xiaomi-mi-6-mix-2-Upgrade-4D-Screen/32837519944.html Και εδώ ένα βίντεο που δείχνει πως κολλάει και όχι όπως τα περισσότερα έχουν περιμετρικά κόλλα και στην οθόνη τίποτα. https://www.youtube.com/results?search_query=xiaomi+i+6+full+3d+glass Οσα και να εχω δοκιμασει τα διάφανα περιμετρικα δεν κολλάνε εκτός από ένα ου έβαλα στο κινητό τις γυναίκας μου κόλλησε τέλεια αλλά δεν θυμάμαι ποίο ήταν. απο χρώμα τι λεέι το μπλε γυαλάκι ?? ταιριάζει ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Μου εχουν σπασει τα νευρα για γυαλακια το καλυτερο που εχω βρει full cover με λιγοτερα "νερα" κτλ ειναι το mocolo χωρις και αυτο να ειναι τελειο απλα καλυτερα απο τα αλλα https://www.aliexpress.com/item/mocolo-Xiaomi-Mi6-Glass-Xiaomi-Mi-6-Tempered-Glass-Film-2-5D-Full-Coverage-Screen-Protector/32810668944.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.JBrV22 Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 απο χρώμα τι λεέι το μπλε γυαλάκι ?? ταιριάζει ?? Μια χαρά ταιριάζει στο κεραμικό και στο μαύρο. Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Incpector Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Ρε παιδιά έχω μία ερώτηση...Κάθε φορά που βάζω να τραβήξω video στο κινητό η ανάλυση είναι ρυθμισμένη στο full hd..Το αλλάζω και το βάζω 4κ αλλά άμα βγω και ξαναμπώ στο video είναι πάλι στο full hd. Είναι bug ή έτσι πρέπει να έιναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokis Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 (edited) Περιμένω να μου έρθει το ceramic σε μαύρο αλλά ήδη το μετάνιωσα, χρειάζομαι μεγαλύτερο. Αν κάποιος ενδιαφέρεται να το αγοράσει ας στείλει pm. Το ανταλλάσω και με mate9 ή S8. Το βάζω εδώ στην σχετική κοινότητα αλλά αν το σχόλιο θεωρηθεί σπαμ ας διαγραφεί από τους διαχειριστές. Edited October 31, 2017 by geokis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Καλησπέρα σε όλη την παρέα.. Μιας και έχω μείνει λίγο πίσω με της ρόμς ήθελα να σας ρώτησα ποια από της τελευταίες ελληνικες xtrv roms η της xiaomi.eu έχετε δει οτι είναι η ποιο καλή και σταθερή και σε ταχύτητα αλλά και σε αυτονομίας μέχρι στιγμής..?? Επίσης όσοι έχετε βάλει την νέα miui9 stable που βγήκε μόλις πριν λίγες μέρες ποια είναι η γνώμη σας για αυτήν ?? ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Καλημέρα. Πολύ καλή προσφορά για το κεραμικό. Xiaomi Mi6 Ceramic 6GB RAM 128GB ROM Snapdragon 835 στα 354€ με Priority Direct Mail Link: https://goo.gl/y8cVup Κουπόνι: 11BGESM6128C Xiaomi Mi6 6/128 Ceramic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Με τετοιες τιμες πραγματικά παιζει μονο του μπαλα στην κατηγορια κατω των 400ε . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hritso Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Καλημέρα. Πολύ καλή προσφορά για το κεραμικό. Xiaomi Mi6 Ceramic 6GB RAM 128GB ROM Snapdragon 835 στα 354€ με Priority Direct Mail Link: https://goo.gl/y8cVup Κουπόνι: 11BGESM6128C Xiaomi Mi6 6/128 Ceramic FYI Σε preorder το βγαζει... Pre-Order Stock due to arrive on November 4 2017 με ότι αυτό συνεπάγεται, αν και το banggood priority ειναι αρκετα γρηγορο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 μιας και δεν υπάρχει θεμα νομιζω για το plus υπάρχει καποια πληροφορια για το αν θα κυκλοφορήσει τελικα το mi6 plus? ή καηκε στο ζεσταμα? Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 FYI Σε preorder το βγαζει... Pre-Order Stock due to arrive on November 4 2017 με ότι αυτό συνεπάγεται, αν και το banggood priority ειναι αρκετα γρηγοροΤωρα μπήκα και το έχει στοκ. Xiaomi Mi6 6/128 Ceramic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notissfak Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 σημερα μπηκε εδω.... http://en.miui.com/download-326.html#481 το miui9 αλλα σε CHINA stable. υπαρχει καποιος να γνωριζει τις διαφορες απο την global stable? Παράθεση Περπατάμε παράλληλα...και όλα θα γίνουν κατάλληλα (?) για να σμίξουμε πάλι...Μέχρι τότε θα.... έχω εναν πόλεμο ανοιχτό....ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Η βασική διαφορά είναι ότι η china δεν έχει Google apps, πιθανών να έχει κάποιες κινέζικες εφαρμογές και από γλώσσες μόνο Αγλικα και κινέζικα (το τελευταίο με μια επιφύλαξη, μπορεί να έχει μερικές γλώσσες ακόμα) MI5 via Tapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notissfak Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 τωρα ειμαι σε Mi 6 Global developer. εχω ολες τις γλωσσες αλλα σαν region μονο china. μπορει να αλλαξει καπως αυτο? Παράθεση Περπατάμε παράλληλα...και όλα θα γίνουν κατάλληλα (?) για να σμίξουμε πάλι...Μέχρι τότε θα.... έχω εναν πόλεμο ανοιχτό....ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Καλησπέρα. Πριν από λίγο άνοιξα το νέο μου mi6. Ευτυχώς όλα καλά χωρίς τελωνείο κλπ. Έχει επάνω την επίσημη stable Version: V8.5.1.0.NCAMIEG (MIUI8 . Να πάω για ξεκλείδωμα λετε κατευθείαν ?? Ποια ρομ ελληνική η όχι θα μου λέγατε ότι είναι η ποιο καλή και σταθερή μέχρι στιγμής ?? Ευχαριστώ !! ;);) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twmnnmik Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 και εγω σημερα μολις το παρελαβα μεχρι τωρα ειναι αψογο. το θεμα ειναι να κρατησει οπως ολα τα xiaomi που εχω αγορασει για συγγενεις και φιλους και δεν ειναι λιγα(50+) αλλα αυτο ειναι το πιο ακριβο προς το παρον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 XTRV 7.11.2 Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos302 Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 http://bigota.d.miui.com/V9.0.1.0.NCAMIEI/miui_MI6Global_V9.0.1.0.NCAMIEI_6f040fa634_7.1.zip κατεβαστε την 9 απο εδω καντε unzip στο φακελο miui και πηγαιντε μετα στην αναβάθμιση τηλεφωνου και πατηστε επιλογη πακετου αναβάθμισης. Επιλεξτε αυτο και θα μπει κανονικα η 9αρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 http://bigota.d.miui.com/V9.0.1.0.NCAMIEI/miui_MI6Global_V9.0.1.0.NCAMIEI_6f040fa634_7.1.zip κατεβαστε την 9 απο εδω καντε unzip στο φακελο miui και πηγαιντε μετα στην αναβάθμιση τηλεφωνου και πατηστε επιλογη πακετου αναβάθμισης. Επιλεξτε αυτο και θα μπει κανονικα η 9αρα unzip από τον updater??:blink: Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos302 Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Οταν ολοκληρωθεί το κατεβασμα απλα άνοιξε το απο τις ληψεις και πατα αποσυμπιεση σε.... Επελεξε τον φακελο miui και μετα πηγαινε ston updater πανο δεξια εχει κατι τελλιτσες. Πατα και επελεξε επιλογη πακετου ενημερωσης.... Οταν σου εμφανισει τους φακελους πηγαινε στον miui και πάτα το αρχειο που κατεβασες. Θα σου κανει επανεκκίνηση και θα ενημερωθει κανονικά. Ειναι η stable ετσι το εκανα κει εγω για να μη περιμενω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Aν ειναι σε μορφή zip δε χρειαζεται αποσυμπιεση Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos302 Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 (edited) Αποσυμπιεση πατησα αποτι θυμαμαι. Το θεμα ειναι το αρχειο να παει στο miui φακελο Edited November 4, 2017 by Nikos302 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Παιδια απο Global stable εβαλα την global dev για να ξεκλειδωσω.. Αυτη η miui_MI6Global_V9.0.1.0.NCAMIEI_6f040fa634_7.1 Η global stable miui9 γιατι δεν την εχει ακομη το en.miui.com μηπως και δεν ειναι και πολυ σταθερη ακομη??Παντως η τελευταια dev ειναι καλη!!;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts