valantis99 Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 5.5 lg g3 κ xiaomi redmi pro. κ νομιζω θα παω στο 5.7 lg g6, του οποιου το μεγεθος δεν φαινετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 6" 16:9 είναι το ελάχιστο για πολύωρη χρήση. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 6.2 " 2:1 format S8+ Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 LG G4 στις 5.5" κι έχω καλομάθει σε μεγάλη οθόνη. Δε νομίζω ότι μπορώ να συνηθίσω πολύ μικρότερη οθόνη. Το πολύ μέχρι 5.3" θα πήγαινα, παρακάτω δε νομίζω. Η συνήθεια έχει μεγάλη δύναμη. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 νομιζω οτι με μια 4,8 κανεις καλα τη δουλεια σου και μπορεις να τη κρυψεις καλα σε ενα παντελονι χωρις να τετραγωνιζουν τα ρουχα σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Μικρές είναι όλες. Θέλεις και τάμπλετ 8" τουλάχιστον για πολύωρη χρήση. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Στης 11 είμαι οκ (καθαρά και μόνο για να βλέπω εκπαιδευτικό υλικό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisalexa Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Το δικό μου κινητο εχει 5 ιντσες.Γενικως ,πλεον τα κινητα εχουν αρκετα μεγαλη οθονη.Απο την μια,ειναι τεραστιο προβλημα γιατι ειναι αβολα το να τα κρατας στο χερι ή να το εχεις στην τσεπη.Απο την αλλη μπορεις να σερφαρεις πιο ευκολα και να βλεπεις ταινιες.Αν και το κινητο ,για εμενα, παραμενει κινητο.Καλυτερα μικρη οθονη και καλυτερα χαρακτηριστικα παρα μεγαλες οθονες και χαλια χαρακτηριστικα! Παράθεση Κινητό : Xiaomi Redmi 5 Plus Tablet: Chuwi Hi10 ( https://www.facebook.com/CHUWIGreece/ ) Ό,τι δεν χρειάζεται, δεν μπορεί και να υπάρχει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Ας βγάλουν μερικοί αξιόλογα κινητά με κάτω από 5'' και θα δείτε πως θα αλλάξει η πίτα. Ανακοινώθηκε το sony XZ1 compact 4.6'' με SD 835 4gb ram 129 x 64 x 9.3 mm αλλά ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Πρέπει να βγούνε και mid range σε αυτήν την κατηγορία (πχ κανα xiaomi redmi mini). Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Απο 5.7 πηγα σε 5.5 Με κακοφάνηκε αλλα οκ, το συνήθισα Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 εγώ από 4.7 πήγα σε 5.2. Μου κακοφάνηκε, δεν το συνήθισα. :O Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Εγω μεχρι πριν δυο μηνες ειχα το samsung alpha το εχω ακομη βεβαια σαν επαγγελματικο και αγορασα για προσωπικο μου τηλ το samsung S7 G930 ενταξει το S7 ειναι πολυ καλυτερο και σαν συσκευη και σε ολα αλλα το αλλο ειναι ευχρηστο παναλαφρο δεν νομιζω να το εγκαταλειψω ποτε. Μου αρεσε παρα πολυ ΚΟΣΜΗΜΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 (edited) Παιδιά επιμένω είναι ανάλογα θέμα χρήσης με βάση πολλούς παράγοντες όπως επαγγελματικούς, ηλικιακούς κλπ. Προσωπικά οι 6" για μένα είναι το ελάχιστο σε αναλογία 16:9 όχι τα τηλεκοντρόλ του note 8 που σε πλάτος είναι σαν 5.65". Ιδανικό είναι 6.5 με 6.8 για να μην μου βγαίνουν τα μάτια στην πολύωρη χρήση. Αν έβγαινε και κανένα τάμπλετ 8αρι με σοβαρό hardware όχι αυτές τις midrange π@πες που βγάζουν πλέον και με δυνατότητα φωνητικών κλήσεων εννοείτε με κάρτα twinsim ώστε ανάλογα την περίσταση να κάνω εναλλαγή με το τηλέφωνο μου με την 6αρα οθόνη δεν θα με χάλαγε καθόλου :) Send by Lenovo Phab plus 6.8" via Tapatalk Edited September 1, 2017 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ecep Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 6.4" mi mix, και όταν κουράζω πολύ τα μάτια μου βάζω κ γυαλιά ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 6.4" mi mix, και όταν κουράζω πολύ τα μάτια μου βάζω κ γυαλιά ;)Δικός μας και εσύ την θέλεις μεγάλη...την οθόνη :lol: Πάντως το 6.4 σε 16:9 αναλογία με σωστό scaling είναι πολύ ξεκούραστο σε σχέση με τις 6". Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Xiaomi Redmi Note 4. Προερχομενος απο 4,8, ομολογω πως ειναι αισθητα πολυ πιο μεγαλο, σε τσεπι παντελονιου με τιποτα. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lzrs21lz Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Από Lumia 640 XL των 5.7'' ( εκπληκτική οθόνη Παρά τα 720p), Πέρασα πριν από λίγες μέρες στις 6,44 ίντσες 1080p Xiaomi Mi Max 2. Δεν μπορώ να πω ότι μου φάνηκε αισθητή η διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Από Lumia 640 XL των 5.7'' ( εκπληκτική οθόνη Παρά τα 720p), Πέρασα πριν από λίγες μέρες στις 6,44 ίντσες 1080p Xiaomi Mi Max 2. Δεν μπορώ να πω ότι μου φάνηκε αισθητή η διαφορά.Στην πολύωρη χρήση είναι τεράστια η διαφορά στην κόπωση των ματιών. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 5,5 έχω, την συσκευή της υπογραφής. Είχα πρόσφατα ένα 5' και ήμουν έτοιμος να ανέβω στις ίντσες, και δεν σκοπεύω να κατέβω ξανά. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 5.5 αλλα μεχρι εκει.Παραπανω δεν νομιζω να με βολευει... Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts