genia_81 Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 Μου είχαν πάρει συνέντευξη στο δρόμο από το ΕΝΑ Κεντρικής Ελλάδος. Με ρώτησαν αν πρέπει και οι πολιτικοί να το ρίχνουν λίγο έξω.. Ήταν τότε η επόχη που ο Ευ.Γιαννόπουλος πήγαινε στα νυχτερινά μαγαζιά και τα είχε πει "πολιτιστικά κέντρα"..3η Λυκείου.. Παράθεση Ψάχνω με τα μάτια κάποια μάτια να με ψάχνουν.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Καλά εγώ να δείτε προυπηρεσία! Μόλις χθες με πήρε τηλ. ο Κυριακού ενώ ήμουν για καφέ και μου ζήτησε να με δει αυτοπροσώπως το συντομότερο δυνατό. Εντυπωσιάστηκα κι εγώ σαν ατίθασο νιάτο. Είπα "Η ευκαιρία της ζωής μου θα είναι αυτή". Έτσι, πήρα τον ΗΣΑΠ και τον Προαστιακό και 200 μέτρα παρακάτω φάνταζε το κτίριο του ομίλου-κολοσσού ΑΝΤ1 σαν το παλατάκι της ζωής μου. Μπήκα μέσα με ενθουσιασμό και ένα ανείπωτο άγχος. Ρωτάω την κυρία στην υποδοχή "Συγγνώμη μαντάμ, το γραφείο του κ. Κυριακού;" Ευγενέστατη η μαντάμ που απάντησε: "Στον 3ο όροφο". "Ευχαριστώ πολύ" απάντησα στη μαντάμ. Πήγα προς στο ασανσέρ. Είδα ότι μια άλλη μαντάμ με πλησίασε. "Καλημέρα σας."μου είπε. "Καλημέρα μαντάμ" της απάντησα. "Τι τρέχει;" "Το ασανσέρ είναι υπό κατασκευή" μου είπε. "Ευχαριστώ για την πληροφορία μις" της απάντησα. Πήγα με τα σκαλιά έφτασα στον 3ο όροφο. Έλεγε μία ροζ ταμπελίτσα με μεγάλα γράμματα ΜΙΝΩΣ Ξ. ΚΥΡΙΑΚΟΥ - ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ. Χτυπάω. Τίποτα. Ξαναχτυπάω. Πάλι τίποτα. Στο τρίτο χτύπημα ανοίγει η πόρτα με έναν μποντιμπιλνταρά με το χαμόγελο μέχρι τα αφτιά να με ρωτάει σε εύθυμο τόνο "Κι εσείς για την επιλογή;" "Ποια επιλογή;" εμφανώς ανήσυχος ρώτησα. "Περίμενε λίγο,χτυπάει το κινητό μου. Βολέψου κάπου" Πέρασα μέσα. Απόλυτη ησυχία μέσα. Μόνο κάτι μικροθόρυβοι και ψιλοβογκητά από την δίπλα καμαρούλα ακουγόταν. Περίμενα, περίμενα, είχαν περάσει ήδη 30 λεπτά κι ακόμη τίποτα. Ώσπου στο τέλος αγανακτισμένος και ζοχαδιασμένος χτύπησα την πόρτα της καμαρούλας. "Παρακαλώ;" μια στριγκή φωνή ακούστηκε από μέσα. "Είμαι εγώ που με πήρατε χθες το απόγευμα τηλέφωνο και μου είπατε να έρθω. Τι θα γίνει τελικά;" τον ρώτησα. "Α, sorry είχα να βολέψω κάτι.Σε μισό έρχομαι." Και για να μην σας τα πολυλογώ γιατί έχω και μουσακά στη φωτιά, είδα το Ρώμα, το Μανουσάκη και τον Κυριακού αναμαλλιασμένους και αναψοκοκκινισμένους να με εκλιπαρούν να είμαι κομπάρσος στο πρώτο επεισόδιο της πολύ δραματικής τους σειράς "Μαραμένη τούγια". Πρόκειται για έναν κολοσσό-σειρά που θ' αφήσει εποχή στην ιστορία και στα δρώμενα όχι μόνο της ελληνικής αλλά και της παγκόσμιας τηλεόρασης. Φυσικά εγώ δέχτηκα. Περισσότερα τον Οκτώβριο... είναι πραγματικο γεγονος? εχω απορια... το Ξ. στο ονομα του τι σημαινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Μου την είχαν πέσει δημοσιογράφοι της Πιπιλή όταν έκανε πρωινάδικο...Σε μουσείο ήμουν στο Δημοτικό και τα'χα κλάσει λίγο...:lol: Βλακείες μας ρωτάγαν...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 είναι πραγματικο γεγονος? εχω απορια... το Ξ. στο ονομα του τι σημαινει? Εσένα σου φαίνεται αληθινό ή ψευτικο το γεγονός;:O :blink: Όσο για το Ξ. μάλλον θα είναι το όνομα του πατέρα του, το έχω δει στις ειδήσεις του ΑΝΤ1 όταν τον παίρνουν συνέντευξη. Παράθεση Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest manthos Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 NAI NAI NAI! sthn Roula Koromhla sto Bravo!! wow! empeiria!!! hahaha Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 Εγω βγαινω συνηθως στο γηπεδο!!!!! ειμαι εκει στο καγκελο της Θυρας 1-2 στην Νεαπολη...ειδικα οταν παει να εκτελεσει καποιος αντιπαλος κανενα αουτ!!!!!!! :ninja: :ninja: :ninja: :lol: :lol: :lol: Ααα και καποιες φορες ειχα βγει στο ραδιοφωνο το καλοκαιρι του 2004 στον τοτε alpha sport 89,2 fm στην εκπομπη του Γ.Μπητσικωκου και ενημερωνα για της εξελιξεις στα μεταγραφηκα του Ιωνικου...:lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 είναι πραγματικο γεγονος? εχω απορια... το Ξ. στο ονομα του τι σημαινει? Έλεος.Τα πιστέυεις αυτά? Ναι και μένα με πρότειναν για όσκαρ για την ταινία Ο Ουρανός μύριζε υπέροχα αλλά αρνήθηκα να το πάρω :p :lol: :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 Έλεος.Τα πιστέυεις αυτά? Ναι και μένα με πρότειναν για όσκαρ για την ταινία Ο Ουρανός μύριζε υπέροχα αλλά αρνήθηκα να το πάρω :p :lol: :X Κι εγώ προτάθηκα για 8 χρυσές σφαίρες,4 οσκαρ και 10 "πρόσωπα" ως πρωταγωνιστής στην καθημερινή παρά πολύ δραματική (σχεδόν Φοσκωλική) σειρά "Κουράγιο κουτσουπιά".Το σώσε στη γειτονιά για μένα. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Με είδα μόλις σε ένα ντοκυμαντέρ της ΕΤ1 για το ΑΠΘ :lol: Επισης εδειξε εναν συμφοιτητη μας την ωρα που γραφαμε εξετασεις, και τον εδειχνε που κοιτουσε σκονακια για να αντιγραψει :rotfl: Ρεζιιιιιιιιιιιιιιιιιιλι :lol: Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Και εγω χτες με ειδα στο καγκελο της Θυρας 1-2 στην Νεαπολη!!!!!!! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 2 φορες,η μια ηταν στους σεισμους στην αθηνα και η αλλη ηταν σε μια φωτια που ετυχε να ειμαι εκει.τι να πω και οι 2 φορες ηταν για καλο γεγονος,αστα να πανε. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lawfighter Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Στο ΤηλεΑστυ βγηκα καταδικαζοντας το ενδεχομενο ενταξης της Τουρκιας στην Ε.Ε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Στον Ant1 σε ρεπορτάζ για την ακρίβεια και στο Star σε ρεπορτάζ για το Φοίβο. Η πλάκα είναι ότι ήθελαν να πω το αγαπημένο μου τραγούδι του Φοίβου και δεν ήξερα κανένα (από τα της εποχής)... :lol: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
group131 Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Στο Θησαυροφυλάκιο σα βοηθός παίκτης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DirectorCK Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Στο TV100 Θεσσαλονίκη για παρουσίαση της ταινίας μου και για να μιλήσω για το φεστιβάλ κινηματογράφου Θεσσαλονίκης :happy: Καλά έ...στην αρχή έτσι κι έτσι όμως μετά τις πρώτες λέξεις άνετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
confidential Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Ας ξεσκονιστεί λίγο κι αυτό το topic... :p Εγώ όταν ήμουν μικρός [9-10, κτ τέτοιο], πήγαινα στους "Λογοδοσμένους", με τη Γιούλη Ηλιοπούλου, ξέρετε, το αντίπαλο στρατόπεδο της Αννίτας! :lol: Μάλιστα μιά μέρα της είχα γράψει κι ένα τραγούδι και το είχα πεί στον αέρα θυμάμαι! Ήταν το "Μπάμ και Κάτω", του Λιβιεράτου που είχα βάλει δικά μου λόγια αλλά δε μπορώ να θυμηθώ τί έλεγα!!! :O Παράθεση http://img226.imageshack.us/img226/7379/ls035gm.gif Τί ακριβώς είπαμε ότι έγινε την 11η Σεπτεμβρίου;.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 prepei na exo vgei kana 2-3 fores.ston dromo vasika kai se kamia kafeteria tha me peire i tv.a kai sta episodia pou ginan sto tei serron tora teleftea! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifilli Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Εκτός από την περίπτωση που είχα αναφέρει παραπάνω, έχω δει την αφεντιά μου και τα υπόλοιπα παιδιά της σχολικής Ομάδας Επιχειρηματολογίας στο δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ, σε ρεπορτάζ για τη νίκη μας στον τελικό των Πανελλήνιων Μαθητικών Αγώνων Επιχειρηματολογίας - Αντιλογίας, που είχε διαξαχθεί στην Παλαιά Βουλή... Μετά μας έγραψαν και πολλές εφημερίδες (η Traffic, μάλιστα, στη στήλη Glamour ή κάπως έτσι). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Εκεί στην ομάδα επιχειρηματολογίας-αντιλογίας δεν μάθατε να χρησιμοποιείτε ακριβείς εκφράσεις; Κωλοφυλλάδες λέγονται αυτά τα έντυπα (traffic), όχι εφημερίδες. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Εκτός από την περίπτωση που είχα αναφέρει παραπάνω, έχω δει την αφεντιά μου και τα υπόλοιπα παιδιά της σχολικής Ομάδας Επιχειρηματολογίας στο δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ, σε ρεπορτάζ για τη νίκη μας στον τελικό των Πανελλήνιων Μαθητικών Αγώνων Επιχειρηματολογίας - Αντιλογίας, που είχε διαξαχθεί στην Παλαιά Βουλή... Μετά μας έγραψαν και πολλές εφημερίδες (η Traffic, μάλιστα, στη στήλη Glamour ή κάπως έτσι). Rap Battle δηλαδή; Ταραξίας vs trifilli; :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Καλά αυτό δεν είναι τπτ. Η μάνα μου έχει δώσει συνέντευξη στην Espresso για ένα περιστατικό με τη Βανδή και μάλιστα η Τατιάνα την παρακαλούσε να βγεί στην εκπομπή της αλλά η μάνα μου αρνήθηκε. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Καλά αυτό δεν είναι τπτ. Η μάνα μου έχει δώσει συνέντευξη στην Espresso για ένα περιστατικό με τη Βανδή και μάλιστα η Τατιάνα την παρακαλούσε να βγεί στην εκπομπή της αλλά η μάνα μου αρνήθηκε. Ατςςςς και βεντετα η μανα σου.:lol: Εμας μας ειχε δειξει οικογενειακως στην εκπομπη του Αυτια πριν 1-2 χρονια γιατι τον ειχαμε πετυχει στους καταρακτες της Εδεσσας τον ηλιθιο και μπηκαμε σε ενα μικρο σπηλαιο εκει μαζι του. Τι βλακας και προσπαθουσα να τον αποφυγω επι 2 ωρες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Καλά αυτό δεν είναι τπτ. Η μάνα μου έχει δώσει συνέντευξη στην Espresso για ένα περιστατικό με τη Βανδή και μάλιστα η Τατιάνα την παρακαλούσε να βγεί στην εκπομπή της αλλά η μάνα μου αρνήθηκε.ti egine plakose h mana sou th bandh?:lol: :lol: Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Όχι, αλλά η Βανδή γύρισε το βίντεο κλίπ "Λυπάμαι" στο σχολείο του αδερφού μου. Η μάνα μου ήταν στο σύλλογο τότε και επειδή θα έκαναν εκδήλωση εκείνο το Σάββατο, ο διευθυντής αρνήθηκε να δώσει άδεια στα παιδιά χωρίς να διευκρινίσει τους λόγους. Και μόλις ανακάλυψαν το γεγονός,πήγε η μάνα μου στο σχολείο μαζί με τον υπόλοιπο σύλλογο, οι βιντεοκλιπάδες δεν είχαν άδεια, η Βανδή έσκιζε τετράδια, κλότσαγε θρανία για το βίντεο κλίπ, πραγμα που οι καθηγητές φώναζαν στα παιδιά να μήν κάνουν. Και έτσι το γεγονός μαθέφτηκε και έγινε ό,τι έγινε. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 Ετσι........ Θυμαμαι που στο βιντεο-κλιπ εκανε σαν τρελη :lol: πολυ γελιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts