vrwmiaris Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Παιδιά και εγώ σκέφτομαι να τη βγάλω. Απλά επειδή έχω μόνο λογαριασμό Πειραιώς σκέφτομαι πως θα τη φορτίζω. Θα χρησιμοποιώ τον ebanking της τράπεζας Πειραιώς και θα τη φορτίζω αλλά ποτέ θα βλέπω τα λεφτά μέσα στη κάρτα της Cosmote ? Θέλει μια μέρα επειδή θα είναι από άλλη τράπεζα και όχι εθνική ?Άνοιξε έναν στην Εθνική, εύκολο και γρήγορο είναι, αυτό που χρειάζεται είναι να έχεις δεύτερο νούμερο για να στέλνεις μέσω Ίρις από την Πειραιώς Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. June 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2018 (edited) ...αυτό που χρειάζεται είναι να έχεις δεύτερο νούμερο για να στέλνεις μέσω Ίρις... Δηλαδή, ούτε που το φανταζόμουν αυτό, αν έχουμε δύο τηλεφωνικούς αριθμούς και έχουμε δηλώσει τον ένα στην μία τράπεζα και τον άλλο στην άλλη μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή την υπηρεσία για να μεταφέρουμε χρήματα σε τηλεφωνικό αριθμό χωρίς έξοδα. Ενδιαφέρον και φαίνεται να μπορεί να γίνει! ...επειδή έχω μόνο λογαριασμό Πειραιώς σκέφτομαι πως θα τη φορτίζω... Πληροφορίες για την υπηρεσία από την Πειραιώς προς άλλες τράπεζες έχει εδώ, http://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/trapezikes-ypiresies/kathimerines-synallages/emvasmata/iris-24-7-payment Edited June 7, 2018 by autofocus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2018 Αυτό που λες το δοκίμασα και δουλεύει. Χθες άνοιξα λογαριασμό σε μια τράπεζα και έδωσα σαν τηλέφωνο το δεύτερο νούμερο που έχω, και δοκίμασα μέσω ibank payβ να μεταφέρω από την prepaid. Δεν μου το έκανε λέγοντας πως δεν γίνεται με την κάρτα αυτή, παρά μόνο αν αλλάξω το συνδεδεμένο προϊόν και επιλέξω τον λογαριασμό της Εθνικής. Το έκανα, και ενώ εχθές δεν είχα επιτυχία, σήμερα το πρωί δοκιμάζοντας το ίδιο πράγμα μετέφερα 75€ άμεσα από την μια τράπεζα στην άλλη. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. June 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2018 Αυτά είναι! :yahoo: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 Αλοίμονο σε εμένα που πήγα και δήλωσα ο χαζός τον ίδιο αριθμό σε όλες τις τράπεζες...Αλλά με καβάτζωσε η γυναίκα μου,με το internet banking της, και κάνω την δουλειά μου,πάλι καλά!:lol: Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 Εμένα η γυναίκα έχει e banking της eurobank. Γίνεται να μου στέλνει? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosfra Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 Καλησπέρα η κάρτα αυτή είναι συμβατή με το frog? Απο την cosmote στη Καλλιθεα που ειπανε οτι ειναι μονο με what's up και COSMOΚΑΡΤΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 Καλησπέρα η κάρτα αυτή είναι συμβατή με το frog? Απο την cosmote στη Καλλιθεα που ειπανε οτι ειναι μονο με what's up και COSMOΚΑΡΤΑ Τι εννοείς ; Να βάζεις mb το frog σου ; Ναι γίνεται. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosfra Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 Τι εννοείς ; Να βάζεις mb το frog σου ; Ναι γίνεται.Ναι για να βαζω mb τα οποια ειναι απο την prepaid. Γιατί ο ανθρωπος στο κατάστημα της καλλιθεας μου είπε ότι μπορείς να βάλεις mb μονο σε comokarta και what's up. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 Αλοίμονο σε εμένα που πήγα και δήλωσα ο χαζός τον ίδιο αριθμό σε όλες τις τράπεζες...Αλλά με καβάτζωσε η γυναίκα μου,με το internet banking της, και κάνω την δουλειά μου,πάλι καλά!:lol:Σε έχω προλάβει νωρίτερα, μη χαίρεσαι Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμένα η γυναίκα έχει e banking της eurobank. Γίνεται να μου στέλνει?Μέσω ιρις θα στέλνει στην Εθνική δωρεάν, μετά εσύ θα στέλνεις στην κάρτα Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 (edited) Ναι για να βαζω mb τα οποια ειναι απο την prepaid. Γιατί ο ανθρωπος στο κατάστημα της καλλιθεας μου είπε ότι μπορείς να βάλεις mb μονο σε comokarta και what's up. Ευχαριστώο άνθρωπος στην Καλλιθέα ήταν άλλος ένας κοιμήσης υπάλληλος που δεν ήξερε καλά την δουλειά του Εγώ δεν έχω τέτοια κάρτα αλλά έχει φίλος μου. και μου έχει στείλει πάρα πολλές φορές MB στο frog μου Οπότε από ότι κατάλαβες γίνεται να στέλνεις MB σε frog νούμερο και όχι μόνο στο δικό σου αλλά και σε όποιο άλλο θέλεις Edited June 8, 2018 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosfra Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 Σας ευχαριστώ.Αυτη τη στιγμή έχω cu και σκέφτομαι για να μην χρησιμοποιώ την χρεωστική κάρτα της Εθνικής για ευνόητους λόγους να βγάλω την prepaid κάρτα της cosmote και παράλληλα να βγάλω ένα νούμερο frog για internet έχω dual sim κινητο. Να βάζω μια κάρτα στο 4μηνο και να έχω τα data από τα πακέτα της prepaid που θα κερδίζω από τις συναλλαγές.Τι λετε αξίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 Εξαρτάται από τα χρήματα που ξοδεύεις. Έχε υπόψιν πως το μεγάλο πακέτο που εξαργυρώνεις από την prepaid με τα 1000mb έχει διάρκεια 10 μέρες. Θες 3 τέτοια τον μήνα, με την προϋπόθεση ότι σου αρκούν 1000mb/10 μέρες. Και για να κερδίσεις 3000mb θες συναλλαγές ύψους 600€. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 Τα 1000mb έχει γίνει να ισχύουν για 7 μέρες εδώ και καιρό Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 Έχεις δίκιο. Ακόμη χειρότερο για την χρήση αυτή... Sent from my XT1580 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 (edited) Έχεις δίκιο. Ακόμη χειρότερο για την χρήση αυτή... Sent from my XT1580Δηλαδή 4000MB για να πάρει ο άλλος πρέπει να χαλάσει 800€ Άρα της πλάκας όλο το θέμα με τα MB σιγά τα λαχανα Θα πρέπει ο άλλος να έχει σαν αποκλειστική χρήση την κάρτα της cosmote για να πει ότι κάτι κάνει Μπασασααα δεν λέει... Με τίποτα Μόνο εγώ πιστεύω άραγε ότι όλο αυτό δεν συμφέρει? Edited June 9, 2018 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 Έστειλα μέσω iris από eurobank από άλλο νούμερο σε εμένα και πήγαν στο eurobank λογαριασμό μου. Πως γίνεται να πάνε στην εθνική? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 Είναι σαν να "καταχωρείται" ο λογαριασμός στον οποίο θα συνδεθείς τελευταία. Π.χ. μέχρι τώρα είχα συνδέσει με τον αριθμό μου την prepaid. Ότι έστελνα στον αριθμό πηγαίνανε εκεί. Σήμερα το πρωί το άλλαξα και ενεργοποίησα στην Πειραιώς το iris transfer με τον ίδιο αριθμό. Σε δοκιμή που έκανα πήγαν εκεί κανονικά και όχι στην prepaid. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Ενα πολυ ενδιαφερον αρθρο για το θεμα http://news.in.gr/economy/article/?aid=1500208357 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Έχουμε δύο αριθμούς,ο ένας είναι μόνο για την Εθνική,ο άλλος είναι δηλωμένος μόνο στην κάρτα.μπαίνω με τον δεύτερο σε λογαριασμό της Πειραιώς που έχω, κάνω εγγραφή στο ιρις, στέλνω λεφτά στο νούμερο που έχω στην Εθνική και μετά κάνω απενεργοποίηση του αριθμού για την χρήση ιρις στην Πειραιώς Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Απενεργοποιησα το iris της eurobank ώστε να μείνει μόνο της εθνικής. Δοκίμασα να στείλω ξανά και δεν πήγαν στην εθνική. Τι σκ@τα συμβαίνει?? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Βγάλε και βάλε ξανά της Εθνικής. Sent from my XT1580 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. June 10, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Λοιπόν η φόρτιση της κάρτας μέσω IRIS γίνεται μόνο από λογαριασμό Εθνικής και ΟΧΙ από άλλη τράπεζα. Επίσης μπορείς να πάρεις την κάρτα και ας μην είσαι πελάτης Cosmote απλά δεν θα μπορείς να κάνεις χρήση των MB παρά μόνο να τα δίνεις σε άλλα νούμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Ευχαριστώ για τη βοήθεια, να είστε καλά! Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Ξερει κανεις αν μπορεις να αλλαξεις το ημερήσιο οριο που απο οτι διαβασα ειναι 500 ευρω. Θελω να αγορασω κατι που εχει αξια 800 ευρω αλλα δεν λεει πουθενα αν μπορεις να το αυξησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts