Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ισως επειδη εχω dev και οχι stable

GLobal dev; Αυτή τι λέει από bugs και αυτονομία;

GLobal dev; Αυτή τι λέει από bugs και αυτονομία;

Για μενα καλυτερη απο την κανονικη απλα ενα προβλημα που ειδα ειναι οτι προσπαθησα να αποθηκευσω ενα κινητο που με πηραν στην sim και μου εβγαζε προβλημα και την εβαλα στο google τωρα για μπαταρια καλα ειναι δεν καθομαι να κανω και μετρησεις εχω το 4/64 B20

Καλή Χρονιά σε όλους και με OREO στα κινητά μας!!!

καλη χρονια ρε μαγκα, για ποτε λενε η νεα εκδοση ;;;

My Name Is George V.

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους. Να ρωτήσω, η Β20 είναι για όλα τα δυκτυα ή την έχει μόνο η wind?

Καλή χρονιά με υγεία!! Μπορεί να πει κάποιος με aospextnd τελευταία εκδοση αν δουλεύει με magisk 15.0 αν δουλεύει γιατι στο xda λενε οτι έχει θέμα... επίσης το firmware ειναι το τελευταίο που δίνει;
Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους. Να ρωτήσω, η Β20 είναι για όλα τα δυκτυα ή την έχει μόνο η wind?

Όλα τα δίκτυα την έχουν πλέον.

Καλή χρονιά με υγεία σε όλους!

Όλοι την χρησιμοποιούν πλέον, εγώ με Cosmote κι έχω πιάσει αρκετές φορές την B20.

Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1)

Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1)

Δίκτυο: WIND

Εχουν αγορασει φασμα για το 4G στην B20 ολοι,με Bandwidth 10Mhz ο καθενας.

Η Wind ειναι μια ιδαιτερη περιπτωση γιατι:1)Το δικτυο της ειχε να αναβαθμιστει αρκετα χρονια.Σε Αθηνα-Θεσσαλονικη και επιλεκτικα στην επαρχια αλλαξε ο εξοπλισμος και παρειχε H+ μεχρι να ξεκινησει η αναβαθμιση σε 4G το 2015.

2) Εχει το λιγοτερο φασμα απο ολες.

Αν εχεις Wind,καλυτερα να παρεις κινητο με B20.Θα δεις μεγαλη διαφορα στην καλυψη.

Αν εχεις Cosmote,το 4G παιζει σε B3 και B20/B7 σε τουριστικα μερη και αστικα κεντρα.Για Vodafone,B3 και B20.Σπανια εχω δει B7.Στην Wind κυριως η B20,σε συνδυασμο με B7 και B3.Αρα,χρειαζεται η B20 για το 4G εκτος αν εχεις Cosmote.Γενικα ομως θεμα δεν εχεις ουτε με την Vodafone.

Edited by Nikolas14

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Επειδή είμαι ναυτικός και παω αιγαιο σε άγονη γραμμή, με το s6 που είχα πριν είχα σε αρκετά σημεία πρόβλημα με το σήμα. Έχω cosmote. Ενώ με τo note 4 λίγες μέρες που το έχω βλέπω να έχω σήμα παντού, ακόμα και εκεί που πριν δεν είχα καθόλου.

καλη χρονια ρε μαγκα, για ποτε λενε η νεα εκδοση ;;;

Δεν θα υπαρξει oreo για το RN4,εχουν πει ποιες συσκευες θα παρουν και σε αυτες ηδη δοκιμαζονται οι oreo απο beta testers.

H xiaomi δινει μια εκδοση android μονο σαν αναβαθμιση και μετα μονο miui updates στηριζομενα στην εκδοση android με την οποια εχει μεινει το κινητο,σε μας nougat,στο RN3 πχ μειναν με την mm.

To κινητο μας ηταν το τελευταιο που βγηκε πριν απο αυτα που θα παρουν,νομιζω οσα βγηκαν απο το δικο μας και μετα θα παρουν oreo.

Edited by azuli

καλησπέρα στην παρέα γνωρίζει κάποιος κατάστημα στην Θεσσαλονίκη με tempered glass να κάνει κ τοποθέτηση?

IPhone 15 Pro 

καλησπέρα στην παρέα γνωρίζει κάποιος κατάστημα στην Θεσσαλονίκη με tempered glass να κάνει κ τοποθέτηση?

καλησπερα...στουκι στον Γιαννη-κανει καλη τοποθετηση !

----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν θα υπαρξει oreo για το RN4,εχουν πει ποιες συσκευες θα παρουν και σε αυτες ηδη δοκιμαζονται οι oreo απο beta testers.

H xiaomi δινει μια εκδοση android μονο σαν αναβαθμιση και μετα μονο miui updates στηριζομενα στην εκδοση android με την οποια εχει μεινει το κινητο,σε μας nougat,στο RN3 πχ μειναν με την mm.

To κινητο μας ηταν το τελευταιο που βγηκε πριν απο αυτα που θα παρουν,νομιζω οσα βγηκαν απο το δικο μας και μετα θα παρουν oreo.

ε οποτε θα φυγει νυχτα...δεν γινεται να μεινουμε πισω.

My Name Is George V.

Καλη χρονιά σε ολους, θα πάρουμε oreo;
Είσαστε από τους τυχερούς κατόχους του συγκεκριμένου τηλεφώνου, τι να πούμε και εμείς που θα μείνουμε σε Android 6.

Και η μαμά xiaomi να μην δώσει oreo official, κυκλοφορεί custom rom Aosp με oreo οπότε υπάρχει εναλλακτική.

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Στην 9.0.5 μπορεί να με βοηθήσει κάποιος να έχω ορθογραφικό έλεγχο και στα ελληνικά (γλώσσα τηλεφώνου) και στα αγγλικά? Για πληκτρολόγιο χρησιμοποιώ gboard, και ορθογραφικό έλεγχο της google.

Επίσης αν είναι δυνατόν να έχω ρολόι στην γραμμή κατάστασης.

Ευχαριστώ, καλή χρονιά, με υγεία.

Edited by harrispas

Σε ευχαριστω. Δεν το ρισκαρω τοτε γιατι δεν ειναι δικο μου το τηλεφωνο, Μη βρω κανα μπελα!:p

Σε bootloop την πρωτη φορα ειχες πεσει οταν εσβησες το google app? Αυτο δηλαδη δημιουργησε το προβλημα? ή επειδη εσβησες ολη τη σουϊτα εφαρμογων της google?

Εδώ είσαι. Χωρίς root. Και στην 9. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7428197#post7428197

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους!

Στις ρυθμίσεις στο μενού μπαταρία και απόδοση έχει μια ρύθμιση για να απενεργοποιεί τα δεδομένα σε κάποιο χρόνο. Αυτό γίνεται όταν σβήνει η οθόνη και κλειδώνει το τηλ; και μετά το χρονικό όριο... οταν ξεκλειδώσει η οθόνη ενεργοποιούνται ξανά αυτόματα ;

Επειδή είμαι ναυτικός και παω αιγαιο σε άγονη γραμμή, με το s6 που είχα πριν είχα σε αρκετά σημεία πρόβλημα με το σήμα. Έχω cosmote. Ενώ με τo note 4 λίγες μέρες που το έχω βλέπω να έχω σήμα παντού, ακόμα και εκεί που πριν δεν είχα καθόλου.

Μια χαρα,τα xiaomi εχουν αρκετα καλο δεκτη κινητης.Εγω με iPhone 5s βγαινω πιο συχνα εκτος δικτυου σε σχεση με redmi note 4 που εχει φιλος αλλα και η μητερα μου.Παντως αν εχεις την global εκδοση,με την B20 στο 4G και με τις αλλες θα εισαι καλα.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Καλησπέρα, έχω ένα μικρό θεματάκι. Το default ημερολόγιο (mi calendar ?) δεν υποστηρίζει custom ώρες προειδοποίησης και θα με βόλευε να υπάρχουν περισσότερες επιλογές πχ για υπενθύμιση 2 ώρες πριν από το ραντεβού. Δοκίμασα το google calendar που υποστηρίζει, όμως το εικονίδιο-ημερολόγιο στην επιφάνεια εργασίας δείχνει συνέχει 31, δηλαδή δεν ανανεώνεται δυναμικά, κάτι που με ενοχλεί. Υπάρχει τρόπος να διορθώσω το ένα ή το άλλο πρόβλημα;

Παιδες καλησπερα και Καλη Χρονια σε ολους σας!! Ειμαι εδω και σχεδον ενα χρονο κατοχος του RedmiNote 4 global edition 3gb/32gb και εντελως ξαφνικα σημερα μου παρουσιαστηκε το εξης προβλημα... Δεν ακουω οταν κανω κληση ενω με ακουνε κανονικα...με την ακροαση ανοικτη και ακουω και με ακουνε... Πηγα στο cit απο kernel και μου εβγαλε fail στο Receiver Test!!! To mic τεστ βγηκε OK!! Το κινητο εχει MIUI 9(9.0.5.0) official global rom και δεν ειναι ανοικτος ο boatloader!!! Δοκιμασα και κατι λυσεις απο youtube αλλα τζιφος... Γνωριζει κανεις πως μπορει να λυθει το προβλημα?

Καλησπέρα, έχω ένα μικρό θεματάκι. Το default ημερολόγιο (mi calendar ?) δεν υποστηρίζει custom ώρες προειδοποίησης και θα με βόλευε να υπάρχουν περισσότερες επιλογές πχ για υπενθύμιση 2 ώρες πριν από το ραντεβού. Δοκίμασα το google calendar που υποστηρίζει, όμως το εικονίδιο-ημερολόγιο στην επιφάνεια εργασίας δείχνει συνέχει 31, δηλαδή δεν ανανεώνεται δυναμικά, κάτι που με ενοχλεί. Υπάρχει τρόπος να διορθώσω το ένα ή το άλλο πρόβλημα;
Για το εικονίδιο το πρόβλημα είναι στο θέμα που έχεις επιλέξει. Εγώ έχω το euphoria v9 και μια χαρά δυναμικό είναι.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα και καλή χρονιά!

Στις "Επιλογές για προγραμματιστές" η "Βελτιστοποίηση Μνήμης" είναι η ρύθμιση για να μην κλείνει συχνά τις εφαρμογές που τρέχουν;

Αν ναι Υψηλή σημαίνει ότι τις κλείνει πιο γρήγορα και Χαμηλή το αντίθετο; Το ανενεργό τι κάνει;

Επίσης η επιλογή στο τέλος "Ενεργοποίηση Βελτιστοποίησης MIUI" είναι το ίδιο;

Καλησπέρα και καλή χρονιά!

Στις "Επιλογές για προγραμματιστές" η "Βελτιστοποίηση Μνήμης" είναι η ρύθμιση για να μην κλείνει συχνά τις εφαρμογές που τρέχουν;

Αν ναι Υψηλή σημαίνει ότι τις κλείνει πιο γρήγορα και Χαμηλή το αντίθετο; Το ανενεργό τι κάνει;

Επίσης η επιλογή στο τέλος "Ενεργοποίηση Βελτιστοποίησης MIUI" είναι το ίδιο;

Καλή χρονιά!

Στο "Βελτιστοποίηση Μνήμης" χαμηλό οι εφαρμογές θα μένουν περισσότερο στο παρασκήνιο και θα εχεις καλύτερο multitasking.

Στο υψηλό θα τις σκοτώνει πιο γρήγορα με αποτέλεσμα να ανοίγουν εκ νέου οταν τις επιλέγεις. Στο ''off'' υποτίθεται ότι δεν κλείνουν καθόλου.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

edit: Δες και εδώ http://en.miui.com/thread-1192646-1-1.html

No root->No problem

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)