Tr3LaRaS Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Πως γίνεται η εφαρμογή καιρού που έχει να ανανεώνεται αυτόματα και όχι να χρειάζεται να την ανοίγω; ----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βάλε στις επαφές σου το +30αυτα τα μυνηματα που λεω δεν ειναι αποθηκευμενες επαφες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmyk Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 καλησπερα στους φιλους μια ερωτηση και απο εμενα ...τελικα με την 9 υπαρχει καθολου βελτιωση στο μικροφωνο με το γνωστο υψηλο voice cancelation που εχει? παρατηρησε κανεις κατι? σας ευχαριστω πολυ καποιος που να δοκιμασε το μικροφωνο παιδια? καποια διαφορα σ αυτο το θεμα? σας ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 μαγκες πηρε καποιος απο infoquest αγορασμενο αναβαθμιση ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elec Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 μαγκες πηρε καποιος απο infoquest αγορασμενο αναβαθμιση ;Εγώ έχω πάρει,πατώντας το "ενημέρωση' μου την έβγαλε και την πέρασα,για την nightly έκδοση μιλάω. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Εγώ έχω πάρει,πατώντας το "ενημέρωση' μου την έβγαλε και την πέρασα,για την nightly έκδοση μιλάω. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γιατι εκτος απο αυτην υπαρχει και αλλη ; Για την 9 δεν λες ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elec Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Γιατι εκτος απο αυτην υπαρχει και αλλη ; Για την 9 δεν λες ;Ναι,για την 9 λέω, Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Ναι,για την 9 λέω, Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk σε εμενα δεν ηρθε τιποτα...και το εχω παρει απο κωτσοβολο δηλαδη infoquest ...τι να πω .. καποιος με 4/64 πηρε μηπως ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elec Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 σε εμενα δεν ηρθε τιποτα...και το εχω παρει απο κωτσοβολο δηλαδη infoquest ...τι να πω .. καποιος με 4/64 πηρε μηπως ;Εγώ την πήρα στις 2/11 και έχω το 3/32 από media markt Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Ρε παιδιά, αφού είπαμε και νωρίτερα για την 9 ότι την σταμάτησαν για λίγες μέρες για να κάνουν μικροαλλαγές. Όσοι την πήραν, την πήραν. Οι υπόλοιποι ξανά από σήμερα, ή χειροκίνητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Καλά τι σχέση έχει ότι κάποιος το πήρε από info quest;; και από το μπακάλικο της γειτονιάς να το πάρεις τις ίδιες αναβαθμίσεις θα έχεις. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_ath Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Καλησπέρα στην παρέα! Κατέβασα και πέρασα την 9 από το αρχείο που έδωσε κάποιο παιδί πριν, αν θέλω να ξαναβάλω την 8 γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Καλησπέρα επειδή σκέφτομαι να τό πάρω πια η διαφορά ανάμεσα στο νοτε 4 με τ 4χ λεω απο Σκρουτζ τι λετε??? Εχω π9λιτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stydio Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Εγώ πάντως με την 9 βλέπω μια πτώση στην διάρκεια της μπαταρίας κατά μισή περίπου ώρα...Στο 20% που μετράω πάντα πρώτα μου έβγαζε οθόνη 9,30 με 9,40 ώρες και τώρα 9 με 9,10...με την ίδια περίπου χρήση ....θα περιμένω κάνα 2-3 μέρες ακόμη για πιο ασφαλή συμπεράσματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 (edited) καλά εσένα το λέει και το όνομά σου.. :) αλλά οι υπόλοιποι σε υπόγεια με wifi μόνο το δουλεύετε και έχετε σταθερά τέτοιους χρόνους? Edited November 6, 2017 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 καλά εσένα το λέει και το όνομά σου.. :) αλλά οι υπόλοιποι σε υπόγεια με wifi μόνο το δουλεύετε και έχετε σταθερά τέτοιους χρόνους?και κανένας δεν ανεβάζει screenshot.... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 mido με περασμένη την arΩma 7.11.2 (miui 9) ορίστε και screenshots Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 mido με περασμένη την arΩma 7.11.2 (miui 9) ορίστε και screenshots καταρχήν δεν έχει μαμά ρομ το κινητό σου. δεύτερον έκλεισες τα δεδομένα κάποια στιγμή; στην μέση του γραφήματος.... ρε φίλε έχεις flight mode?????? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κάπως έτσι βγαίνουν οι 9,10, 11 ώρες τι να πω Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 χαχα ο αλλος βγαζει 10 ωρες με αεροπλανο φαση... παρτε το χαμπαρι με 4τζι και φουλ ολα πανω απο 6 ωρες δεν βγαζεις οθονη ουτε με μαγια. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 (edited) καταρχήν δεν έχει μαμά ρομ το κινητό σου. δεύτερον έκλεισες τα δεδομένα κάποια στιγμή; στην μέση του γραφήματος.... ρε φίλε έχεις flight mode?????? ----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κάπως έτσι βγαίνουν οι 9,10, 11 ώρες τι να πω Καταρχάς δεν είπα ότι έχω official Rom, νομίζω ότι τη δηλώνω ότι φοράω Ελληνική custom Δεύτερον έβαλε όντως ο γιος το flight mode το βραδυ. Αυτό δεν επηρεάζει το SOT, αλλα τη διάρκεια αναμονής, οποτε άστοχη η παρατήρηση σου " κάπως έτσι βγαίνουν οι 9,10, 11 ώρες τι να πω ....... ρε φιλε ". Μου φαίνεται ότι μερικοί γράφετε απλα για να ποσταρετε ..... Τι να πω ? Αντί να ρωτήσεις με τι χρήση, μου είπες για το flight mode το βραδυ. ΟΚ. Αυτά από μένα ;) Edited November 6, 2017 by kwnana Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achilleas10 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Έχει καταντήσει πολύ κουραστικό το θέμα με το sot και την μπαταρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 (edited) Λοιπόν Δεν θέλω να πω τίποτα σπουδαίο, απλά να αναφέρω πως έχω slim με τα δεδομένα πάντα ανοιχτά. Πάντα όμως. Επίσης location high accuracy κλπ κλπ κλπ. Δύο κάρτες και όποιος ξέρει από wot blitz και μάλιστα έπαιζα με δεδομένα, καταλαβαίνει. Το μόνο ίσως που δεν κάνω με το τηλέφωνο είναι...να παίρνω και να δέχομαι τηλέφωνα! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 6, 2017 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 εχω παρατηρησει οτι μερικες φορες το κινητο με πεταει εξω απο τις εφαρμογες πχ ανοιξα το google play και ξαφνικα με πεταξε εξω τελειως το ιδιο μου εκανε καποια φαση και με το messenger ενω με την 8 δουλευε ρολοι ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρε παιδιά, αφού είπαμε και νωρίτερα για την 9 ότι την σταμάτησαν για λίγες μέρες για να κάνουν μικροαλλαγές. Όσοι την πήραν, την πήραν. Οι υπόλοιποι ξανά από σήμερα, ή χειροκίνητα.εμεις δλδ που τη βαλαμε τη κανουμε ?θα βγει παλι αναβαθμιση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 εμεις δλδ που τη βαλαμε τη κανουμε ?θα βγει παλι αναβαθμιση ? Αν δώσουν άλλη έκδοση ναι. Αν δώσουν την ίδια έκδοση απλά για όλους πλέον όχι. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas93 Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 εχω παρατηρησει οτι μερικες φορες το κινητο με πεταει εξω απο τις εφαρμογες πχ ανοιξα το google play και ξαφνικα με πεταξε εξω τελειως το ιδιο μου εκανε καποια φαση και με το messenger ενω με την 8 δουλευε ρολοι ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εμεις δλδ που τη βαλαμε τη κανουμε ?θα βγει παλι αναβαθμιση ? και με την 8 εμενα τελευταιες μερες με πεταει το messenger ειναι προβλημα εφαρμογης, τωρα για το google play δεν ξερω τελευταια δεν το εχω χρησιμοποιησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Αν δώσουν άλλη έκδοση ναι. Αν δώσουν την ίδια έκδοση απλά για όλους πλέον όχι.αν δωσουν την ιδια αλλα διορθωμενη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts