Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω ακουστικά Mι piston και είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει , τρομερό μπάσο και κρυστάλλινο ήχο.

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Έχω ακουστικά Mι piston και είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει , τρομερό μπάσο και κρυστάλλινο ήχο.

Τι τιμη περίπου έχουν; Μπήκα στο σκρουτζ και το φθηνότερο έχει 20 αλλά ήταν το ΙΙΙ. Στο ebay ειδα και με 8,αλλά υπάρχει κάποια σφραγίδα να το πω έτσι, γνησιότητας; Ή είναι ανάλογα το μοντέλο;

Edited by aragorn77

One ring to rule them all, one ring to find them,

One ring to bring them all, and in the darkness bind them!

Δεν καταλαβαινω με τετοια μπαταρια γιατι δε βγαζει πολλες ωρες οθονης.. Και το Note και το απλο 4x.

Επισης απο τα λιγα που διαβασα, εχει χαμηλοτερα benchmarks σε σχεση με το Redmi Note 4; Ειναι δυνατον; Αναβαθμισμενη εκδοση δεν θεωρειται;

Παντου παντως το 4x note ειναι φθηνοτερο απο το 4 note. Στο σκρουζ εχουν 50 ευρω διαφορα!

Edited by Lux

παιδιά χαίρεται και καλή εβδομάδα! Δεν ξέρω αν έχω μπει στο "σωστό", έχω βρει το παρακάτω: http://www.skroutz.gr/s/9672674/Xiaomi-Redmi-Note-4-High-Edition-MediaTek-3GB-64GB.html

είναι το Xiaomi Redmi Note 4 High Edition MediTek κ θα ήθελα τη γνώμη σας γιατί απ'ότι βλέπω πρέπει να έχει μικρο-διαφορές με αυτό του θέματος συν ότι δεν υπήρχε θέμα με αυτό το κινητό ακριβώς.. λέει πως έχει 10 πυρήνες, δεν ξέρω.. στο gsmarena δεν το έχει καθόλου, μάλλον έχει αυτό που έχετε ανεβάσει κι εσείς εδώ..

από Samsung Galaxy J5 που ημουν μεν ικανοποιημένη 1,5 χρόνο, μου έπεσε και έσπασε η οθόνη παρόλο που το είχα σε θήκη και με tempered glass κ δε θέλω να κάνω τώρα μια βιαστική αγορά!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη αν το έχω βάλει κάπου λάθος συν ότι δε με άφηνε να δημιουργήσω καινούριο θέμα..

παιδιά χαίρεται και καλή εβδομάδα! Δεν ξέρω αν έχω μπει στο "σωστό", έχω βρει το παρακάτω: http://www.skroutz.gr/s/9672674/Xiaomi-Redmi-Note-4-High-Edition-MediaTek-3GB-64GB.html

είναι το Xiaomi Redmi Note 4 High Edition MediTek κ θα ήθελα τη γνώμη σας γιατί απ'ότι βλέπω πρέπει να έχει μικρο-διαφορές με αυτό του θέματος συν ότι δεν υπήρχε θέμα με αυτό το κινητό ακριβώς.. λέει πως έχει 10 πυρήνες, δεν ξέρω.. στο gsmarena δεν το έχει καθόλου, μάλλον έχει αυτό που έχετε ανεβάσει κι εσείς εδώ..

από Samsung Galaxy J5 που ημουν μεν ικανοποιημένη 1,5 χρόνο, μου έπεσε και έσπασε η οθόνη παρόλο που το είχα σε θήκη και με tempered glass κ δε θέλω να κάνω τώρα μια βιαστική αγορά!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη αν το έχω βάλει κάπου λάθος συν ότι δε με άφηνε να δημιουργήσω καινούριο θέμα..

Να παρεις με snapdragon και global να εχει την μπαντα B20 ακομα και ας μην εχεις Wind

Δεν καταλαβαινω με τετοια μπαταρια γιατι δε βγαζει πολλες ωρες οθονης.. Και το Note και το απλο 4x.

Επισης απο τα λιγα που διαβασα, εχει χαμηλοτερα benchmarks σε σχεση με το Redmi Note 4; Ειναι δυνατον; Αναβαθμισμενη εκδοση δεν θεωρειται;

Παντου παντως το 4x note ειναι φθηνοτερο απο το 4 note. Στο σκρουζ εχουν 50 ευρω διαφορα!

Ασε μας ρε φιλε τρολαρεις ετσι; ποσες ωρες οθονη θες 40;:X

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Οταν λες note 4 εννοεις το 8πυρινο ή το 10πυρινο;

Τι τιμη περίπου έχουν; Μπήκα στο σκρουτζ και το φθηνότερο έχει 20 αλλά ήταν το ΙΙΙ. Στο ebay ειδα και με 8,αλλά υπάρχει κάποια σφραγίδα να το πω έτσι, γνησιότητας; Ή είναι ανάλογα το μοντέλο;

αναλογα,τα καλυτερα ειναι τα τελευταια, pro HD.Γυρω στα 20 ευρω.Παρτα απο καλο μαγαζι,gearbest,banggood,παιζουν μαιμουδες

Να παρεις με snapdragon και global να εχει την μπαντα B20 ακομα και ας μην εχεις Wind

μπορείς να με παραπέμψεις κάπου, γιατί δεν είμαι και τόσο σχετική όσο φαίνομαι.. :P σ'ευχαριστώ πάντως

Μηπως η καρτα δεν ειναι 4G και πρεπει να την αλλαξεις η δεν ειναι ενεργοποιημενο το 4G στην καρτα;

thanks για τα suggestions... μετα απο 4 επανεκινησεις ειδα το 4G να εμφανιζεται αν και δε μπορουσα να σερφαρω αρα πιστευω οτι η σιμ το υποστηριζει... Αρα ειναι το δικτυο πιστευω ε?

Στο speedtest.net μου βγαζει 14/0.6... το upload ειναι λιγο τραγικο...

Edited by ewssonaht

Τελικά κάνα τζαμακι ποιοτικό που να ταιριάζει σωστά έχουμε βρει; αυτό που έχω ναι μεν ταιριάζει αλλά ποιότητας δε το λες

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7242827#post7242827

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

μπορείς να με παραπέμψεις κάπου, γιατί δεν είμαι και τόσο σχετική όσο φαίνομαι.. :P σ'ευχαριστώ πάντως

αν διάβαζες προσεχτικά το πρώτο πρώωωωτο ποστ θα έβρισκες την παραπομπή σε αυτό εδώ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7150327#post7150327

όλες οι απαραίτητες πληροφορίες έχουν παρασχεθεί έδω και 4000 μηνύματα και 265 σελίδες νωρίτερα !

Κοιτάς το Redmi Note 4 με τον Snapdragon επεξεργαστή.

https://www.skroutz.gr/s/10864013/Xiaomi-Redmi-Note-4-Snapdragon-3GB-32GB.html

Άποψή μου όμως, αν σε ενδιαφέρει η φωτογραφία, μην το πάρεις. Ως κάτοχος μιλάω. Οι βραδινές του είναι χάλια. Οι ημερήσιες παλεύονται.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

Κοιτάς το Redmi Note 4 με τον Snapdragon επεξεργαστή.

https://www.skroutz.gr/s/10864013/Xiaomi-Redmi-Note-4-Snapdragon-3GB-32GB.html

Άποψή μου όμως, αν σε ενδιαφέρει η φωτογραφία, μην το πάρεις. Ως κάτοχος μιλάω. Οι βραδινές του είναι χάλια. Οι ημερήσιες παλεύονται.

Μια χαρα καμερα εχει για 5.5αρη δικαρτο στα λεφτα του. Αμα θελεις καλυτερη καμερα ειτε θα πεσεις σε ιντσες και χαρακτηριστικα ειτε θα ανεβασεις σε χρηματα.

Τί σχέση έχουν οι ίντσες με την ποιότητα των φωτογραφιών του;; Οι βραδινές του είναι για πέταμα. Το ότι είμαστε κάτοχοι δεν σημαίνει ότι ωραιοποιούμε την κατάσταση. Ένα αντίστοιχο sammy πχ, βγάζει σαφέστατα καλύτερες φωτογραφίες. Ναι, ας ανέβει καλύτερα σε λεφτά, να πάρει κάτι με καλύτερη κάμερα σαφέστατα.

Τί σχέση έχουν οι ίντσες με την ποιότητα των φωτογραφιών του;; Οι βραδινές του είναι για πέταμα. Το ότι είμαστε κάτοχοι δεν σημαίνει ότι ωραιοποιούμε την κατάσταση. Ένα αντίστοιχο sammy πχ, βγάζει σαφέστατα καλύτερες φωτογραφίες. Ναι, ας ανέβει καλύτερα σε λεφτά, να πάρει κάτι με καλύτερη κάμερα σαφέστατα.

Καταρχην παιζεις στο οριο του flame αλλα παρολα αυτα θα σου απαντησω.

Φυσικα και εχουν σχεση γιατι διαφερουν σε χρηματα. Αλλα χρηματα κοστιζει ενα μονοκαρτο κινητο 5 ιντσων και αλλα ενα δικαρτο 5,5αρη. Για τα λεφτα του λοιπον και την κατηγορια του μια χαρα ειναι. Αλλωστε ακομα και αν το συγκρινουμε με μικρα 5αρια, στα 158 ευρω που εχει δεν τα παει και ασχημα. ;) Αλλα για να βρεις κινητο δικαρτο 5,5αρη με καλυτερη καμερα θα πρεπει να ανεβεις στα 205 ευρω του honor 6x το οποιο βεβαια χανει αρκετα σε επεξεργαστη και αυτονομια.

Οσον αφορα τη λογικη να ανεβεις σε χρηματα... να ανεβεις ποσο; 100 ευρω; 200 ευρω; Οπως καταλαβαινεις δεν υπαρχει ταβανι οποτε το καθε κινητο το κρινουμε για τα χρηματα του και οχι αν ειναι κατωτερο πχ απο το htc u11 των 700 ευρω ;). Αλλωστε δεν εχουν ολες τις ιδιες απαιτησεις.

Υ.Γ. Δεν ειμαι κατοχος της συσκευης αλλα ειχε περασει απο τα χερια μου για κανενα τριμηνο. Και επειδη εχω αλλαξει πολλες συσκευες (χομπι) επιμενω πως για τα χρηματα του ειναι μια χαρα με εξαιρεση βεβαια το βιντεο που εκει οντως πασχει.

Edited by Antretng

Δεν υπάρχει μια χαρά για την τιμή κάμερα. Η βγάζει φωτογραφία το βράδυ η δε βγάζει. Η χάνει frames στο βίντεο ή δε χάνει. Η τραβάει καλό ήχο η δεν ακούς ούτε τα μισά.

Το αν θέλεις να πληρώσεις πολλά η λίγα είναι ΕΝΤΕΛΏΣ διαφορετική συζήτηση.

Για να είμαστε σαφείς λοιπόν η κάμερα του είναι ένα χάλι σε φώτο και βίντεο γενικώς εντός κτηρίων και σούρουπο βράδυ. Ήχο εικόνα κλπ. Αν βέβαια δεν έχει απαιτήσεις κάποιος επειδή πλήρωσε λίγα σεβαστό.

Ας μην κάνουμε flame το ζήτημα απλώς πιστεύω είναι ξεκάθαρο το τι συμβαίνει με την κάμερα του συγκεκριμένου κατά τα άλλα εξαιρετικού τηλεφώνου.

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by atsimeri

Δεν σας καταλαβαινω ρε παιδια. Πως γινεται να μην εχει σχεση η τιμη; Αν ο αλλος δινει μεχρι πχ ταβανι 160 ευρω και ρωταει για καλη καμερα, ποιο κινητο θα αντιπροτεινατε; Ετσι οπως τα γραφετε δημιουργουνται λανθασμενες εντυπωσεις.

Δεν υπαρχει ταβανι στο ποσο καλη ειναι μια καμερα. Αλλος θα σου πει καλη καμερα το note 4x, αλλος το honor 6x, αλλος το moto g5 plus, αλλος το honor 8, αλλος το mi5s και σιγα σιγα ανεβαινουμε στο s7 και τερματιζουμε στο pixel, u11 και s8. Για εναν λοιπον που θεωρει καλη καμερα το u11 θα πει οτι ειναι χαλια καμερες επιπεδου ακομα και s7 ;). Αρα το μοναδικο αντικειμενικο κριτηριο για τη ποιοτητα μιας καμερας ειναι φυσικα η τιμη του κινητου.

Δηλαδη εσεις ποια καμερα θεωρειτε αξιοπρεπη;

Edited by Antretng

Έχω δει και moto g3-4 που έπαιζε σε αντίστοιχη τιμή και galaxy j5. Σαφέστατα ανώτερες. Το θέμα είναι τι προτιμάς. Και εγώ γνώριζα το θέμα της κάμερας και το προτίμησα λόγω αυτονομίας, 14nm, οθόνης κλπ. Αλλά επειδή οι κοπέλες δίνουν αρκετή σημασία στην κάμερα δεν το συστήνω, αν χρησιμοποιεί αρκετά την φωτογραφική. Simple as that.

Μα το παλιο 2 ετων αδυναμο, μονοκαρτο 8αρη Moto g3 ειναι 5 ιντσες. Αλλα χρηματα παιζουν σε αυτες τις ιντσες. Αλλωστε δεν ειμαι σιγουρος αν εχει οντως καλυτερη καμερα. Νομιζω σε ιδια επιπεδα κινουνται (ελλειψη OIS, παλιος αισθητηρας κλπ)

Το moto g4 στα σημεια εχει οντως καλυτερη καμερα αλλα οχι χαωδεις διαφορες ωστε να πεις χαλια το ενα και καλο το αλλο. Εκτος εαν αναφερεσαι στο moto g4 plus που εχει οντως εξαιρετικη καμερα αλλα ειναι και ακριβοτερο κινητο. (αν και τωρα νομιζω εχει μικρυνει η ψαλιδα στη τιμη).

Το j5 2016, αν εξαιρεσουμε το γεγονως οτι φοραει τον αρχαιο snapdragon 410, ειναι 5,2 ιντσες. Αν θες να κανεις δικαιοτερη συγκριση θα κανεις με το j7 που ειναι 5,5αρη το οποιο και ακριβοτερο ειναι αλλα και δεν εχει τοσο χαωδεις διαφορες στη καμερα. Ναι στα σημεια ειναι καλυτερη αλλα οχι για να λες χαλια το αλλο. Αν λοιπον το ενα ειναι χαλια, τοτε το αλλο ειναι απλα λιγοτερο χαλια ;)

Τονιζω οτι μιλαω για τη φωτογραφια. Και εκει θα δεις οτι στεκεται αξιοπρεπεστατα σε σχεση με τα υπολοιπα 5,5αρια κινητα στα χρηματα του. Για το βιντεο ειναι αλλη ιστορια και εκει οντως ειναι χαλια ακομα και με τον οδηγο που εχω ανεβασει.

Ας σταματησουμε ομως το offtopic. Αρκετα με τα vs :)

Edited by Antretng

Ρε παιδιά ακόμα και το redmi 3s βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από το Note 4. Έχω και τα 2 και το βλέπω. Δε βλέπω για ποιο λόγο κάποιος να προτείνει με γνώμονα τη φωτογραφία το Note 4 σε κάποιον. Τελοσπαντων ας μην ξεφύγουμε παραπάνω. Οι επιλογές του καθενός σεβαστές

Ρε παιδιά ακόμα και το redmi 3s βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από το Note 4. Έχω και τα 2 και το βλέπω. Δε βλέπω για ποιο λόγο κάποιος να προτείνει με γνώμονα τη φωτογραφία το Note 4 σε κάποιον. Τελοσπαντων ας μην ξεφύγουμε παραπάνω. Οι επιλογές του καθενός σεβαστές

Τις συγκρινες σε pc? Γιατι εγω το αντιθετο εχω δει. :)

Εν παση περιπτωσει ποτε δεν προτεινα το κινητο για τη καμερα. Οσοι μπαινουν στην ενοτητα "επιλογη συσκευης" ξερουν οτι για καμερα παντα προτεινω κατι αλλο. ;) Απλα εκανα ενσταση περι "χαλιας καμερας". Γιατι αν λες κατι χαλια σημαινει οτι εχει χαωδεις διαφορες απο τους ανταγωνιστες του. Επιφυλασσομαι βεβαια για τυχον παιδια που τους εκατσε ο omnimax. (σταματω και γω εδω το offtopic, για περισσοτερα στειλτε pm)

Παρεμπιπτοντως οσοι φορατε dev σιγουρευτειτε οτι ενεργοποιειται αυτοματα το hht γιατι ειναι συχνο bug. Θυμαμαι ειχα βαλει dev και ενεργοποιουταν μονο χειροκινητα.

Edited by Antretng

Πρεπει να εχεις λογαριασμο mi κατεβαζει το εργαλειο απο εδω https://unlock.update.miui.com και ειναι ευκολο.

https://xiaomi-miui.gr/community/lexicon/index.php/Entry/80-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CF%89%CE%BC%CE%B1-bootloader/?synonym=201

Τον bootloader τον ξεκλειδωνεις για να κανεις πχ root αφου εχει βαλει TWRP να βαλεις dev rom η να βαλεις την Αρωμα απο την Ελληνικη κοινοτητα. Φυσικα και για πολλους αλλου λογους.

Στο παραπάνω link αναφέρει:

"

Unlock bootloader μπορεί μόνο τις παρακάτω ROM:

Official China Developer (Ποσοστό επιτυχία 100%)

Official China Stable (Ποσοστό επιτυχία 80%)

Official Global Developer (Ποσοστό επιτυχία 90%)

"

Επομένως εγώ που global stable, δεν μπορώ να το ξεκλειδώσω.

Από κει και πέρα, μαζί σου για τους λόγους ξεκλειδώματος. Απλά, μετά από Lenovo A820, Coolpad F1 & LeTV Le1, μπορώ να πω (και να συμφωνήσω με τον Azuli) ότι η MIUI με καλύπτει σχεδόν στα πάντα και χωρίς κόπο! Αν βάλω μαζί μ αυτό και την αυτονομία του, που σου επιτρέπει να μην σ απασχολεί τι είναι αυτό που τρώει την μπαταρία σου, τότε για μένα (και για την ώρα) δεν βλέπω τον λόγω να ασχοληθώ με root και άλλες ROM. Ίσως αργότερα αν αρχίσω να βαριέμαι και έχω και κάποιον ελεύθερο χρόνο να ξεκλέψω!

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)