Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν το γνώριζα !! οπότε ακόμα πιο μεγάλη η διαφορά!

δεςν είπες και συ τη γνώμη σου για το αν αξίζει αυτή τη στιγμή η μετάβαση όμως;

Βασικα εμμεσως την ειπα τη γνωμη μου γραφοντας οτι το j5 ειναι το πιο overpriced κινητο που κυκλοφορει αυτη τη στιγμη.

Απο την αλλη αν ο φιλος προτιμαει amoled οθονη (εστω και χαμηλοτερης αναλυσης) και οσο το δυνατον καλυτερη καμερα τοτε για αυτον μπορει να μην αξιζει. Οχι οτι εχουν χαωδεις διαφορες σε καμερα, αλλα οφειλω να γραψω οτι μαλλον θα ειναι ενα κλικ κατω του xiaomi ειδικα αν δεν εχεις σταθερο χερι ή υπομονη να βγαλεις 3-4.

Παντως γενικα ο 625 ειναι απο τους καλυτερους μη ενεργοβορους soc. Σε οτιδηποτε αλλο πας ειτε θα χασεις σε καταναλωση ειτε θα χασεις σε αποδοση... και πολλες φορες μπορει να χασεις και απο τα δυο (πχ ο 617, οι περισσοτεροι mediatek κλπ)

Αξίζει να πάρω την εκδοση 4/64; Την έβγαλε το πλαίσιο στα 269. Χρειάζεται η παραπανω ram η να πάρω το 3/32.

εξαρτάται!

πχ η διαφορά στο πλαίσιο και τα μαγαζιά επίσημου εισαγωγέα είναι 20 ευρω 249 - 269.

την ίδια διαφορά έχουν αν είναι να τα πάρεις απέξω 130 - 150/160 περίπου.

για 20 ευρώ αξίζει σίγουρα !!!

τώρα αν σκεφτόσουν από σκρουτζ που έχει 160 το 3/32 και 226 το 4/64. τότε εκεί μάλλον δεν αξίζει γιατί η διαφορά στην απόδοση όσον αφορά στη ραμ για την ώρα δεν είναι εμφανής. σε 1-2 χρονια θα δουμε !

ίσως τα 64 GB θα παίξουν πιο πολύ το ρόλο τους.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Βασικα εμμεσως την ειπα τη γνωμη μου γραφοντας οτι το j5 ειναι το πιο overpriced κινητο που κυκλοφορει αυτη τη στιγμη.

Απο την αλλη αν ο φιλος προτιμαει amoled οθονη (εστω και χαμηλοτερης αναλυσης) και οσο το δυνατον καλυτερη καμερα τοτε για αυτον μπορει να μην αξιζει. Οχι οτι εχουν χαωδεις διαφορες σε καμερα, αλλα οφειλω να γραψω οτι μαλλον θα ειναι ενα κλικ κατω του xiaomi ειδικα αν δεν εχεις σταθερο χερι ή υπομονη να βγαλεις 3-4.

Παντως γενικα ο 625 ειναι απο τους καλυτερους μη ενεργοβορους soc. Σε οτιδηποτε αλλο πας ειτε θα χασεις σε καταναλωση ειτε θα χασεις σε αποδοση... και πολλες φορες μπορει να χασεις και απο τα δυο (πχ ο 617, οι περισσοτεροι mediatek κλπ)

απλώς το χει ήδη το j5 δεν είναι οτι πάει να επιλέξει τώρα !

απλώς το χει ήδη το j5 δεν είναι οτι πάει να επιλέξει τώρα !

Δεν αλλαζει κατι στην απαντηση μου :) Του ειπαμε τα γεγονοτα... εγω παρεμβηκα λιγο σε αυτο που ειπες για την διαφορα σε αποδοση. Ε ας κανει και αυτος οτι νομιζει. ;) Τι παραπανω να του πουμε; Ειναι πιο ευκολο να πεις απο ποια κινητα δεν αξιζει η μεταβαση (οτι θα δωσεις πολλα και οι διαφορες θα ειναι λιγες) παρα το αντιθετο.

Βασικά αν το έχεις δικαρτο σίγουρα θες παραπάνω αποθηκευτικό χώρο,μιας και τα 32 είναι θεωρητικά λίγα,άρα καλύτερα τα 64....

Εχοντας υποψιν οτι η συγκριση ειναι με το mediatek και οχι το snapdragon που εχει πιο optimized camera, ας ριξει μια ματια σε αυτο το συγκριτικο της καμερας του j5 με του redmi note 4 (mediatek)

2 ερωτήσεις

α) τι sar έχει η συσκευή μας;

β) στο φόρουμ της miui gr ποιο είναι το σχετικό με την συσκευή μας thread γιατί έχω μπερδευτεί;

Μόλις παρέλαβα το κινητό σε γκρι χρώμα!απίστευτο κράτημα πολύ ελαφρύ πολύ καλή ποιότητα κατασκευής για τα λεφτά του είναι απίστευτο!!!δεν το έχω κάνει power on ακομα

Για αρχη μπορουσες να τραβηξεις σε full hd (1080p) και οχι hd ready (720p). Απο εκει και περα, ακομα και σε χαμηλο φωτισμο υπαρχει λυση για σταθερα 30 καρε. Το πιο αδυναμο σημειο ειναι ο ηχος. Κατα τα αλλα αν ψαχτεις το κινητο εχει μεχρι και δυνατοτητα 4K video και 60 καρε.

Πώς γινονται τα 4k 60fps, και ειδικότερα τα 30fps σε χαμηλό φωτισμό;

Για 4k κλπ μπορεις να δεις ειτε Open camera ειτε google camera. Για σταθερα 30 καρε σε χαμηλο φωτισμο, διαβασε το οδηγο που χω γραψει εδω https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/24789-%CE%9F%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%B2%CE%B9%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF-30-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B5-%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CE%B5-%CF%87%CE%B1%CE%BC%CE%B7%CE%BB%CE%BF-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF-manual-camera/

Ισως θα ηταν καλο να μπει και αυτο στο πρωτο μηνυμα. Γενικα στο πρωτο μηνυμα θα μπορουσαν να μπουν αρκετα links. Κριμα που δεν υπαρχει καποιος ενεργος moderator για το συγκεκριμενο thread.

Έχει επιβεβαίωσει κάνεις ότι το 4/64 του πλαισίου είναι με την 800αρα καθότι δεν είναι εισαγωγής infoquest (δεν αναφέρει κάτι στο note της για 4/64). Ρωταω γιατί προτείνεται γενικά αλλά αν ρωτήσεις στον πλαίσιο φαντάζομαι δεν θα καταλάβουν .

Βασικα λιγο δυσκολο το πλαισιο να φερνει κατι μη επισημο.

Μπορεις να δεις απο κοντα το κουτι παντως μιας και το βιβλιαρακι της infoquest ειναι κολυμμενο εξωτερικα.

Γενικα στο πρωτο μηνυμα θα μπορουσαν να μπουν αρκετα links. Κριμα που δεν υπαρχει καποιος ενεργος moderator για το συγκεκριμενο thread.

Ναι ρε παιδιά, όντως. Αρχίσαμε γινόμαστε πολλοί και πολλά πράγματα πρέπει να καρφιτσώνονται στο 1ο post.

(Όσοι είμασταν με Coolpad f1, που είναι το μεγαλύτερο thread συσκευής στο forum αν δεν κάνω λάθος, καταλαβαίνουμε πόσο πολύ βοήθησε αυτό).

βρίσκω σφραγισμένο το Note 4 global . έχω το samsung galaxy j5 2016 . σκέφτομαι την αναβάθμιση . το global 4 έχει σημασία (τελικά) αν είναι snapdragon η cpu του (ή έτσι κι αλλιώς θα έχω μεγάλη διαφορά από το τωρινό cpu του j5) ? κατ αρχάς βγαίνουν 2 διαφορετικά (ως προς την cpu , snapdragon ή όχι) ΝΟΤΕ 4 global ? η διαφορά τιμής που μου ζητά το συγκεκριμένο μαγαζί είναι €90 , μου φαίνονται πολλά .

το σημαντικό πάντως είναι η αυτονομία (φαντάζομαι θα δω διαφορά) η οθόνη fulhd και μεγαλύτερη και βέβαια η cpu . αξίζει πιστεύετε ?

σας ευχαριστώ.

αντιγραφω απο ποστ του Andretng "Εκδοσεις

Redmi Note 4: Helio x20, δεν εχει 800αρα

Redmi Note 4X: snapdragon 625 χωρις 800αρα

Redmi Note 4 (snapdragon): snapdragon 625 χωρις 800αρα

Redmi Note 4 Global Edition: snapdragon 625 με 800αρα (προσοχη πολλα σκρουτζομαγαζα λενε global στο ονομα αλλα εννοουνε την Rom)

Redmi Note 4X της infoquest: η infoquest βαπτιζει ετσι το global οποτε εχει κανονικα 800αρα στα μεγαλα καταστηματα Κωτσοβολος/Πλαισιο/Γερμανος κλπ

Για να σιγουρευτειτε οτι ειναι οντως η εκδοση με 800αρα, στο πλαϊ το κουτι γραφει Global Edition με κοκκινα γραμματα και τοσο πισω στο κουτι οσο και στο αυτοκολλητακι στη πλατη του κινητου γραφει Model: 2016102 . Προσοχη πισω στο κουτι μην το μπερδεψετε με την ημερομηνια συσκευασιας". οσο για την διαφορα μερα με την νυχτα οπου μερα το νοτε4,(ειχα το j5 2016) oσο για μπαταρια δεν παιζεται η του νοτε4 με snapdragon.εσυ βλεπεις τα δυο τελευταια με προτημιση στο τελευταιο που εχω και εγω (απο κοτσο.. λογω δοσεων και ας ειναι ακριβοτερο)

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι ρε παιδιά, όντως. Αρχίσαμε γινόμαστε πολλοί και πολλά πράγματα πρέπει να καρφιτσώνονται στο 1ο post.

(Όσοι είμασταν με Coolpad f1, που είναι το μεγαλύτερο thread συσκευής στο forum αν δεν κάνω λάθος, καταλαβαίνουμε πόσο πολύ βοήθησε αυτό).

+1000 οντως γινομαστε πολλοι,και αν εχει καποιος κουραγιο και χρονο ας ανεβασει οδηγους για ρουτ και αλλες ρομ.

Edited by stauros2653
:ninja:

Εγω παντως δεν θα χα θεμα να μαζεψω μερικα links στο πρωτο μηνυμα. Αλλωστε τα περισσοτερα links τα εχω ευκαιρα. Οποτε αμα συμφωνειτε και εσεις, θα στειλω ενα μηνυμα μηπως μπορω να γινω εστω προσωρινα μεχρι να κανουμε τις αναγκαιες αλλαγες. Edited by Antretng

Εγω παντως δεν θα χα θεμα να μαζεψω μερικα links στο πρωτο μηνυμα. Αλλωστε τα περισσοτερα links τα εχω ευκαιρα. Οποτε αμα συμφωνειτε και εσεις, θα στειλω ενα μηνυμα μηπως μπορω να γινω εστω προσωρινα μεχρι να κανουμε τις αναγκαιες αλλαγες.

Το κάνεις χωρίς 2η σκέψη

Μολις μου ηρθε η 8.2.10.0 την εκανα εχετε εντοπισει τιποτα αλλαγες;
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Έχει επιβεβαίωσει κάνεις ότι το 4/64 του πλαισίου είναι με την 800αρα καθότι δεν είναι εισαγωγής infoquest (δεν αναφέρει κάτι στο note της για 4/64). Ρωταω γιατί προτείνεται γενικά αλλά αν ρωτήσεις στον πλαίσιο φαντάζομαι δεν θα καταλάβουν .

Ρώτησα στο chat του πλαισίου και μου επιβεβαίωσε ότι είναι με την Β20

Μπορείτε να μ πείτε τι να του βαλω.screen protector I tempered glass?

αυτό μόνο εσύ μπορείς να το αποφασίσεις !

Την global εκδοση το geekbuying το εχει 132ευρω. Επειδη δε ξερω απο καταστηματα.. Θα το παραγγελνατε απο εκει?

ναι. άνετα!

Τελικά παραγγειλα από unifone.gr το Xiaomi Redmi note 4 eu με snapdragon.αυριο μπορεί να το έχω στα χέρια μ.το έχει κανένας σε γκρι να μ πει εντυπωσεις?γιατί το ήθελα σε μαύρο αλλά δεν το είχαν ετοιμοπαραδοτο

Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα χθές. Είχα μιλήσει μαζί τους μέσα απο την σελίδα τους στο facebook. Απαντάνε σχετικά γρήγορα.

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)