xaik Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Μέσω του updater της συσκευής κάνε την αναβάθμιση. Επέλεξε από τις 3 τέλειες πάνω δεξιά την επιλογή πακέτου ενημέρωσης. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και από εκει οταν προσπαθω στην επανεκκινηση με βγαζεισ το TWRP, οποτε φανταζομαι αυτο φταιει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 (edited) Η φωτεινότητα εχει θεμα στο αυτοματο μονο. Στο χειροκίνητο εινα μια χαρα. Όντως, το έβαλα στο μη αυτόματο κ έχει τεράστια διαφορά. Με την 9 το είχα αυτόματο στο 50 τώρα το έχω στο 75 για το ίδιο αποτέλεσμα. Πέρα από την φωτεινότητα γενικά η συσκευή με την 10 πήρε τα πάνω της! 3 ώρες οθόνης με 70% μπαταρία δεν είχα ούτε όταν το πρωτοπηρα πριν ένα χρόνο! Μακάρι να μην είναι τυχαίο... Edited November 13, 2018 by foler Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Μέσω του updater της συσκευής κάνε την αναβάθμιση. Επέλεξε από τις 3 τέλειες πάνω δεξιά την επιλογή πακέτου ενημέρωσης. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Νομίζω ότι πρέπει να έχεις ανοιχτό και το wifi για να γίνει το update. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Το πρόβλημα με το να κλείνουν αμεσα οι εφαρμογές στο παρασκήνιο έχει λυθεί στην 10; Είναι το μόνο που με ενοχλεί στην 9,2 και είναι σημαντικό αλλά μενω λογω μπαταρίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Και αν υπάρχει και καθυστέρηση όπως διάβασα σε αναφορές στο δακτυλικό αποτύπωμα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros787 Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Και αν υπάρχει και καθυστέρηση όπως διάβασα σε αναφορές στο δακτυλικό αποτύπωμα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν βρίσκω διαφορά στο δακτυλικό αποτύπωμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NinjaLord Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Άμα κάνω το update από το zip θα χάσω τα αρχεία μου ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Δεν βρίσκω διαφορά στο δακτυλικό αποτύπωμαΣε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Άρα το μόνο πρόβλημα είναι η αυτόματη φωτεινότητα που η αλήθεια είναι λίγο την χρησιμοποιώ γιατί ποτέ δεν δούλεψε σωστά. Πρέπει να κάνω καθαρή εγκατάσταση πριν την περάσω; Υπάρχει γενικά κίνδυνος απώλειας αρχείων. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Εδώ όλα καλά φαίνονται με την 10, ίσως μόνο μου φαίνεται οι ήχοι του συστήματος είναι λίγο πιο κάτω σε ένταση, αλλά όχι κάτι σοβαρό. Ίσως είναι και η ιδέα μου. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Εδώ όλα καλά φαίνονται με την 10, ίσως μόνο μου φαίνεται οι ήχοι του συστήματος είναι λίγο πιο κάτω σε ένταση, αλλά όχι κάτι σοβαρό. Ίσως είναι και η ιδέα μου. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πράγματι οι ήχοι είναι σε μικρότερη ένταση. Επίσης τα εικονίδια είναι νομίζω λίγο μικρότερα, όμως υποθέτω ότι αυτό είναι χαρακτηριστικό της νέας rom. Σε γενικές γραμμές δίνει την εντύπωση γρηγορότερης απόκρισης. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Άμα κάνω το update από το zip θα χάσω τα αρχεία μου ;Ελα ντε!!!! Καλή η ερώτηση σου.. Μπορεί να μας απαντήσει κάποιος σε αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros787 Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Ελα ντε!!!! Καλή η ερώτηση σου.. Μπορεί να μας απαντήσει κάποιος σε αυτό; ΟΧΙ (10 χαρακτήρες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Ελα ντε!!!! Καλή η ερώτηση σου.. Μπορεί να μας απαντήσει κάποιος σε αυτό; Αν κατάλαβα καλά την ερώτηση, εγώ την έκανα από τον updater της συσκευής και δεν μου πείραξε τίποτα. Οπως όταν γίνεται OTA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Αν κατάλαβα καλά την ερώτηση, εγώ την έκανα από τον updater της συσκευής και δεν μου πείραξε τίποτα. Οπως όταν γίνεται OTA.Ευχαριστώ πολύ παιδιά και τον spiros 788 για την άμεση απάντηση σας. Οπότε προχωραω κατευθείαν για update. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos29 Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Και αν υπάρχει και καθυστέρηση όπως διάβασα σε αναφορές στο δακτυλικό αποτύπωμα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τώρα που το τσεκαρα όντως η απόκριση στο δακτυλικό είναι πιο αργή από πριν σε μένα τουλάχιστον. Όσον αφορά τους ήχους ναι είναι χαμηλότερης έντασης και έχουν προσθέσει ήχους στα πάντα. Π.χ. απεγκατασταση εφαρμογής,διαγραφή αρχείου κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Αλλάξτε region από Ελλάδα και βάλτε Ελβετια Σε μένα που έχω το note 5 πάντως αυξάνετε η ενταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 (edited) Αλλάξτε region από Ελλάδα και βάλτε Ελβετια Σε μένα που έχω το note 5 πάντως αυξάνετε η εντασηστο 4αρι εγώ Ελβετία δεν βλέπω πάντως! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 13, 2018 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 (edited) Ρυθμίσεις.....Πρόσθετες ρυθμίσεις..........Περιοχή........Ελβετία Εγώ πάντως δεν είδα διαφορά στην ένταση των ήχων (το έβαλα πάλι Ελλάδα). Όσον αφορά το δακτυλικό αποτύπωμα η απόκριση είναι ίδια όπως και με την προηγούμενη ρομ (δηλαδή πολύ γρήγορη). Edited November 13, 2018 by ath156 Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Στο note 5 πάντως με αλλαγή region έχει διαφορά και στα ακουστικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Παρόλο που έβαλα Ελβετία (Switzerland), δεν υπάρχει αναβάθμιση στο 10.. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Εγώ λέω για τον ηχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberdemon87 Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Εμένα πάντως δεν μου έχει έρθει η αναβάθμιση, χρειάζεται να κάνω κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z3et Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Είπαν ότι την ανακαλεσαν. Οπότε περιμένεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 στο redmi Note 4 (όχι στο 5) έχει περιοχή ΕΛΒΕΤΙΑ;;;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ρε παιδιά βλέπω τελικά ότι ίδια κινητά σε κάποια έχουν Ελβετία και σε άλλα όχι! πως γίνεται αυτό; μήπως γιαυτό και η μπαταρία είναι πολύ διαφορετική σε κάποιους ως προς το σοτ κλπ; έχουν μικροδιαφορες;; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 στο redmi Note 4 (όχι στο 5) έχει περιοχή ΕΛΒΕΤΙΑ;;;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ρε παιδιά βλέπω τελικά ότι ίδια κινητά σε κάποια έχουν Ελβετία και σε άλλα όχι! πως γίνεται αυτό; μήπως γιαυτό και η μπαταρία είναι πολύ διαφορετική σε κάποιους ως προς το σοτ κλπ; έχουν μικροδιαφορες;; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕίμαι με την τελευταία global dev και εννοείται έχει κανονικά Ελβετία. From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4 Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts