mol Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 λαμογια, αλλα απ τη στιγμή που δινεται η δυνατότητα αυτη, "καλα θελει να κανει" Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g3o1982 Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Λαμογια φιλε μου. Εξ αρχης είχα το Note 5 στο ματι αλλα εκείνη την περιοδο δεν ειχε ερθει οποτε πηρα το 4 με δωρο την ασφάλεια απο το public για 2 χρονια. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Και μετα αναρωτιομαστε γιατι πανε οι διαφορες εταιρειες και μας αλλαζουν τα φωτα με ψιλα γραμματα. Οπως καναμε τοσα χρονια με τις διαφορες λαμογιες με τις ασφαλιστικες, με τα κινητα και τις εταιρειες ετσι τωρα και με την αγορα και την "ηθελημενη" καταστροφη για να παρει αλλο κινητο. Και στο τελος ολοι μαζι πληρωνουμε τις λαμογιες . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cddaraa Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Μάλιστα χαλαρός και ψύχραιμος... αφού βλέπω οτι έχεις και πολλούς υποστηρικτές τι να πω και γω;; Να πω για τους νεοέλληνες, μνημόνια, ήλιους, λαμόγια, game.co.uk, amazon κτλ;;; Μάλλον όχι γιατί θα είμαι γραφικός! Άντε να σου δώσουν και το Poco σου εύχομαι Παράθεση Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheodoreD Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Μόλις τώρα η κόρη μου έριξε το κινητό της και έσπασε την οθόνη. Έχει παραγγείλει κάποιος φίλος αξιόπιστη οθόνη από Ελλάδα ή Κίνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Μόλις τώρα η κόρη μου έριξε το κινητό της και έσπασε την οθόνη. Έχει παραγγείλει κάποιος φίλος αξιόπιστη οθόνη από Ελλάδα ή Κίνα; Αδερφε ψαξε λιγο πιο πισω σε αυτο το θεμα. Εχει γινει αναφορα αλλα δε θυμαμαι που και ποτε. Δεν ειναι πολυ πισω χρονικα παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheodoreD Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Καμμιά δεκαριά σελίδες που έψαξα πίσω δεν βρήκα κάτι. Φαντάζομαι θα έχει αναφερθεί το ίδιο θέμα και παλιότερα, αλλά σε τόσες σελίδες είναι δύσκολο να βρώ άκρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Καμμιά δεκαριά σελίδες που έψαξα πίσω δεν βρήκα κάτι. Φαντάζομαι θα έχει αναφερθεί το ίδιο θέμα και παλιότερα, αλλά σε τόσες σελίδες είναι δύσκολο να βρώ άκρη. Ειναι αρκετα πολυσυχναστο θεμα οποτε οι 10 σελιδες που εψαξες ειναι 15 μερες πισω :-p Δικιο εχεις αλλα δεν ξερω κι εγω και δε θυμαμαι ποτε ηταν η τελευταια φορα που αναφερθηκε. Αν δε βιαζεσαι περιμενε να το δει καποιος που ξερει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Κοίτα εδώ: https://drfix.gr/parts/mobile-phone-parts/xiaomi-repair-parts/xiaomi-redmi-note-4-parts/xiaomi-redmi-note-4-screen είναι κάπως πιο φτηνά από τα 75αρια που βλέπεις. Καμμιά δεκαριά σελίδες που έψαξα πίσω δεν βρήκα κάτι. Φαντάζομαι θα έχει αναφερθεί το ίδιο θέμα και παλιότερα, αλλά σε τόσες σελίδες είναι δύσκολο να βρώ άκρη. Εχει αυτο αλλα δεν ξερω τι και πως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stydio Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Για να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων είναι απαραίτητο να σβήσω λογαριασμούς google και mi? . Τον google τον ξέρω , το mi μπαίνω μεν αλλά γιατί είναι αποθηκευμένοι οι κωδικοί , αλλα δεν θυμάμαι τι έβαλα.. να σβήσω μόνο mi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 μου εξηγεί κάποιος γιατί ενώ δεν έχω εγκατεστημένο κανένα παιχνίδι τις τελευταίες 2 εβδομάδες η εφαρμογή games είναι πάντα στην κατανάλωση μπαταρίας ψηλά; τι μπορώ να κάνω; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisthegreat Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Καμμιά δεκαριά σελίδες που έψαξα πίσω δεν βρήκα κάτι. Φαντάζομαι θα έχει αναφερθεί το ίδιο θέμα και παλιότερα, αλλά σε τόσες σελίδες είναι δύσκολο να βρώ άκρη. Καλημέρα, Εγώ παρήγγειλα αυτή : https://www.aliexpress.com/item/AAA-Quality-LCD-Frame-For-Xiaomi-Redmi-Note-4X-LCD-Display-Screen-For-Redmi-Note-4/32834885660.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dLHDc1L και παραλαμβάνω σήμερα από ΕΛΤΑ. Θα την τοποθετήσω στο κινητό μέσα στη μέρα. Αν θες μπορώ να γράψω ίσως αύριο αν είναι καλής ποιότητας (που πιστεύω θα είναι). Πάντα αγοράζω οθόνες μαζί με το frame για να είναι πιο εύκολη η αντικατάσταση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaikman Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Καλημέρα σας, με την τελευταία stable πρόσεξα ότι δεν με αφήνει να αλλάξω region. Έχει μόνο Κίνα και όταν πατάω απλά δεν βγάζει αλλά επιλογή. Έχει κανείς άλλος τέτοιο θέμα? Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisthegreat Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Καλημέρα, Εγώ παρήγγειλα αυτή : https://www.aliexpress.com/item/AAA-Quality-LCD-Frame-For-Xiaomi-Redmi-Note-4X-LCD-Display-Screen-For-Redmi-Note-4/32834885660.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dLHDc1L και παραλαμβάνω σήμερα από ΕΛΤΑ. Θα την τοποθετήσω στο κινητό μέσα στη μέρα. Αν θες μπορώ να γράψω ίσως αύριο αν είναι καλής ποιότητας (που πιστεύω θα είναι). Πάντα αγοράζω οθόνες μαζί με το frame για να είναι πιο εύκολη η αντικατάσταση.... Την τοποθέτησα την οθόνη, όλα τέλεια και άψογη! Το λέω για τον @TheodoreD που ρώτησε. Θα παραγγείλω και για άλλον τώρα που είχε "ατύχημα". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Καλημέρα σας, με την τελευταία stable πρόσεξα ότι δεν με αφήνει να αλλάξω region. Έχει μόνο Κίνα και όταν πατάω απλά δεν βγάζει αλλά επιλογή. Έχει κανείς άλλος τέτοιο θέμα? Ευχαριστώ πολύΚάτι άλλο παίζει με το δικό σου. Κι εγώ με την τελευταία stable είμαι και έχω κανονικά όλες τις χώρες. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Καλημέρα σας, με την τελευταία stable πρόσεξα ότι δεν με αφήνει να αλλάξω region. Έχει μόνο Κίνα και όταν πατάω απλά δεν βγάζει αλλά επιλογή. Έχει κανείς άλλος τέτοιο θέμα? Ευχαριστώ πολύ Σε εμένα το κάνει με dev rom. Λύση δεν έχω βρει. Δεν το έψαξα κιόλας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Ήρθε σε κανέναν MIUI10? Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Ήρθε σε κανέναν MIUI10? Υπομονή. Θα έρθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheodoreD Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Μόλις έριξα την παραγγελία. Ελπίζω να έρθει γρήγορσ γιστί η γκρίνια της κόρης δεν υποφέρετε. ----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Την τοποθέτησα την οθόνη, όλα τέλεια και άψογη! Το λέω για τον @TheodoreD που ρώτησε. Θα παραγγείλω και για άλλον τώρα που είχε "ατύχημα". Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Μόλις έριξα την παραγγελία. Ελπίζω να έρθει γρήγορσ γιστί η γκρίνια της κόρης δεν υποφέρετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ela002 Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Όσοι έχετε βάλει LOS κάνετε τα update κάθε εβδομάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Εγω συνήθως μονο οταν έμπαινε το security patch δηλαδή μια φορα τον μηνα...η αν εβλεπα οτι ηταν κατι ουσιώδης σαν αλλαγή!! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerlon10 Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 έχει κολλήσει η ένδειξη για τα ακουστικά στο κινητό του αδερφού μου. έκανα reboot αλλά δεν δούλεψε. υπάρχει κάποια λύση εκτός από φορματ? το είχαμε πάρει από κοσμοτε άρα έχει γνήσια global. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achilleas10 Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 έχει κολλήσει η ένδειξη για τα ακουστικά στο κινητό του αδερφού μου. έκανα reboot αλλά δεν δούλεψε. υπάρχει κάποια λύση εκτός από φορματ? το είχαμε πάρει από κοσμοτε άρα έχει γνήσια global. Δοκίμασε να βάλεις-βγάλεις τα ακουστικά πολλές φορές και γρήγορα. Το είχα παθει κι εγώ και με αυτόν τον τροπο ξεκόλλησαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerlon10 Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 όντως το έκανα όσο πιο γρήγορα μπορούσα και ξεκόλλησε. ευχαριστώ πολύ φίλε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberdemon87 Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 (edited) Καλησπέρα, Στην "Σάρωση Ασφαλείας" εδώ και καιρό ποτέ δεν φτάνει το 100%, σταματάει γύρω στο 32% και εμφανίζει πως όλα φαίνονται να λειτουργούν σωστά. Είναι bug; Συμβαίνει και σε εσάς; Επίσης, πιστεύετε πως θα αρχίσει να μας έρχεται η κανονική stable MIUI 10, αυτές τις ημέρες; Edited November 8, 2018 by Cyberdemon87 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts