Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

λαμογια, αλλα απ τη στιγμή που δινεται η δυνατότητα αυτη, "καλα θελει να κανει"

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Λαμογια φιλε μου. Εξ αρχης είχα το Note 5 στο ματι αλλα εκείνη την περιοδο δεν ειχε ερθει οποτε πηρα το 4 με δωρο την ασφάλεια απο το public για 2 χρονια.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και μετα αναρωτιομαστε γιατι πανε οι διαφορες εταιρειες και μας αλλαζουν τα φωτα με ψιλα γραμματα. Οπως καναμε τοσα χρονια με τις διαφορες λαμογιες με τις ασφαλιστικες, με τα κινητα και τις εταιρειες ετσι τωρα και με την αγορα και την "ηθελημενη" καταστροφη για να παρει αλλο κινητο. Και στο τελος ολοι μαζι πληρωνουμε τις λαμογιες .

Μάλιστα χαλαρός και ψύχραιμος... αφού βλέπω οτι έχεις και πολλούς υποστηρικτές τι να πω και γω;; Να πω για τους νεοέλληνες, μνημόνια, ήλιους, λαμόγια, game.co.uk, amazon κτλ;;; Μάλλον όχι γιατί θα είμαι γραφικός!

Άντε να σου δώσουν και το Poco σου εύχομαι

Ooooooooooooh Campione!The One and Only

We're Liverpooooooooooooool

They say our days are numbered, we're not famous anymore

But scousers rule the country like we've always done before

Μόλις τώρα η κόρη μου έριξε το κινητό της και έσπασε την οθόνη. Έχει παραγγείλει κάποιος φίλος αξιόπιστη οθόνη από Ελλάδα ή Κίνα;

Μόλις τώρα η κόρη μου έριξε το κινητό της και έσπασε την οθόνη. Έχει παραγγείλει κάποιος φίλος αξιόπιστη οθόνη από Ελλάδα ή Κίνα;

Αδερφε ψαξε λιγο πιο πισω σε αυτο το θεμα. Εχει γινει αναφορα αλλα δε θυμαμαι που και ποτε. Δεν ειναι πολυ πισω χρονικα παντως

Καμμιά δεκαριά σελίδες που έψαξα πίσω δεν βρήκα κάτι. Φαντάζομαι θα έχει αναφερθεί το ίδιο θέμα και παλιότερα, αλλά σε τόσες σελίδες είναι δύσκολο να βρώ άκρη.

Καμμιά δεκαριά σελίδες που έψαξα πίσω δεν βρήκα κάτι. Φαντάζομαι θα έχει αναφερθεί το ίδιο θέμα και παλιότερα, αλλά σε τόσες σελίδες είναι δύσκολο να βρώ άκρη.

Ειναι αρκετα πολυσυχναστο θεμα οποτε οι 10 σελιδες που εψαξες ειναι 15 μερες πισω :-p

Δικιο εχεις αλλα δεν ξερω κι εγω και δε θυμαμαι ποτε ηταν η τελευταια φορα που αναφερθηκε.

Αν δε βιαζεσαι περιμενε να το δει καποιος που ξερει.

Κοίτα εδώ:

https://drfix.gr/parts/mobile-phone-parts/xiaomi-repair-parts/xiaomi-redmi-note-4-parts/xiaomi-redmi-note-4-screen

είναι κάπως πιο φτηνά από τα 75αρια που βλέπεις.

Εχει αυτο αλλα δεν ξερω τι και πως.

Για να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων είναι απαραίτητο να σβήσω λογαριασμούς google και mi? . Τον google τον ξέρω , το mi μπαίνω μεν αλλά γιατί είναι αποθηκευμένοι οι κωδικοί , αλλα δεν θυμάμαι τι έβαλα.. να σβήσω μόνο mi?

μου εξηγεί κάποιος γιατί ενώ δεν έχω εγκατεστημένο κανένα παιχνίδι τις τελευταίες 2 εβδομάδες η εφαρμογή games είναι πάντα στην κατανάλωση μπαταρίας ψηλά; τι μπορώ να κάνω; fc88b6444e8b0279e06eef0c9a25ed4b.jpg

Καλημέρα,

Εγώ παρήγγειλα αυτή :

https://www.aliexpress.com/item/AAA-Quality-LCD-Frame-For-Xiaomi-Redmi-Note-4X-LCD-Display-Screen-For-Redmi-Note-4/32834885660.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dLHDc1L

και παραλαμβάνω σήμερα από ΕΛΤΑ. Θα την τοποθετήσω στο κινητό μέσα στη μέρα. Αν θες μπορώ να γράψω ίσως αύριο αν είναι καλής ποιότητας (που πιστεύω θα είναι). Πάντα αγοράζω οθόνες μαζί με το frame για να είναι πιο εύκολη η αντικατάσταση....

Καλημέρα σας, με την τελευταία stable πρόσεξα ότι δεν με αφήνει να αλλάξω region. Έχει μόνο Κίνα και όταν πατάω απλά δεν βγάζει αλλά επιλογή. Έχει κανείς άλλος τέτοιο θέμα? Ευχαριστώ πολύ

Καλημέρα,

Εγώ παρήγγειλα αυτή :

https://www.aliexpress.com/item/AAA-Quality-LCD-Frame-For-Xiaomi-Redmi-Note-4X-LCD-Display-Screen-For-Redmi-Note-4/32834885660.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dLHDc1L

και παραλαμβάνω σήμερα από ΕΛΤΑ. Θα την τοποθετήσω στο κινητό μέσα στη μέρα. Αν θες μπορώ να γράψω ίσως αύριο αν είναι καλής ποιότητας (που πιστεύω θα είναι). Πάντα αγοράζω οθόνες μαζί με το frame για να είναι πιο εύκολη η αντικατάσταση....

Την τοποθέτησα την οθόνη, όλα τέλεια και άψογη! Το λέω για τον @TheodoreD που ρώτησε.

Θα παραγγείλω και για άλλον τώρα που είχε "ατύχημα".

Καλημέρα σας, με την τελευταία stable πρόσεξα ότι δεν με αφήνει να αλλάξω region. Έχει μόνο Κίνα και όταν πατάω απλά δεν βγάζει αλλά επιλογή. Έχει κανείς άλλος τέτοιο θέμα? Ευχαριστώ πολύ
Κάτι άλλο παίζει με το δικό σου. Κι εγώ με την τελευταία stable είμαι και έχω κανονικά όλες τις χώρες.

Σε εμένα το κάνει με dev rom. Λύση δεν έχω βρει. Δεν το έψαξα κιόλας

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Μόλις έριξα την παραγγελία. Ελπίζω να έρθει γρήγορσ γιστί η γκρίνια της κόρης δεν υποφέρετε.

----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Την τοποθέτησα την οθόνη, όλα τέλεια και άψογη! Το λέω για τον @TheodoreD που ρώτησε.

Θα παραγγείλω και για άλλον τώρα που είχε "ατύχημα".

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Μόλις έριξα την παραγγελία. Ελπίζω να έρθει γρήγορσ γιστί η γκρίνια της κόρης δεν υποφέρετε.

Εγω συνήθως μονο οταν έμπαινε το security patch δηλαδή μια φορα τον μηνα...η αν εβλεπα οτι ηταν κατι ουσιώδης σαν αλλαγή!!
Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

έχει κολλήσει η ένδειξη για τα ακουστικά στο κινητό του αδερφού μου. έκανα reboot αλλά δεν δούλεψε. υπάρχει κάποια λύση εκτός από φορματ? το είχαμε πάρει από κοσμοτε άρα έχει γνήσια global.

έχει κολλήσει η ένδειξη για τα ακουστικά στο κινητό του αδερφού μου. έκανα reboot αλλά δεν δούλεψε. υπάρχει κάποια λύση εκτός από φορματ? το είχαμε πάρει από κοσμοτε άρα έχει γνήσια global.

Δοκίμασε να βάλεις-βγάλεις τα ακουστικά πολλές φορές και γρήγορα. Το είχα παθει κι εγώ και με αυτόν τον τροπο ξεκόλλησαν.

Καλησπέρα,

Στην "Σάρωση Ασφαλείας" εδώ και καιρό ποτέ δεν φτάνει το 100%, σταματάει γύρω στο 32% και εμφανίζει πως όλα φαίνονται να λειτουργούν σωστά.

Είναι bug; Συμβαίνει και σε εσάς;

Επίσης, πιστεύετε πως θα αρχίσει να μας έρχεται η κανονική stable MIUI 10, αυτές τις ημέρες;

Edited by Cyberdemon87

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)