Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα πρότεινα να προσπαθήσεις με λίγες σταγόνες οινόπνευμα στο σημείου που έχει μείνει κολλημένο τζαμάκι, μπας και αποδυναμώσει την κόλλα και με κάτι πλαστικό (μία πιστωτική καρτα πχ) να δοκιμάσεις να το αφαιρέσεις. Αν υπάρχει φόβος να περάσει τπτ στο κινητό εκεί που θα ρίξεις τις σταγόνες (ακουστικό πχ), καλύτερα να το κάνεις με κλειστό κινητό ώστε σε περίπτωση που περάσει να το αφήσεις λίγο να στεγνώσει πριν το ανάψεις.

Τσιμέντο!!! Δεν κουνιέται με τίποτα το τζαμακι.

Καλημέρα, αν ξεκλειδώσω το bootloader έχω κανονικά αναβαθμίσεις OTA; επίσης αν το επαναφέρω στις εργοστασιακες ρυθμίσεις θα κλειδώσει ή όχι;

Με το ξεκλείδωμα bootloader δε χάνεις οτα. Αν αλλάξεις twrp τότε δεν θα έχεις..

----- προσθήκη μηνύματος 41 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με logo το έβαλες; :)

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και μια ερώτηση για εσάς που είστε με Dev. Όταν ανοίγετε το ν browser έχει κάποια σιτε ήδη περασμένα και δεν μπορώ να τα διαγράψω. Μπορώ μόνο αυτά που πέρασα εγώ. Συμβαίνει και σε εσάς;

Δοκίμασε να ζεστάνεις την κόλα με θερμό αέρα (πιστολάκι μαλλιών).

:innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil:

Με το ξεκλείδωμα bootloader δε χάνεις οτα. Αν αλλάξεις twrp τότε δεν θα έχεις..

----- προσθήκη μηνύματος 41 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με logo το έβαλες; :)

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και μια ερώτηση για εσάς που είστε με Dev. Όταν ανοίγετε το ν browser έχει κάποια σιτε ήδη περασμένα και δεν μπορώ να τα διαγράψω. Μπορώ μόνο αυτά που πέρασα εγώ. Συμβαίνει και σε εσάς;

Ok ευχαριστώ

Καλησπέρα.παρατηρησα ότι δεν λειτουργεί το αριστερό κουμπί αφής με τις τρεις γραμμές.δλδ το πατάω συνεχώς για να μου εμφανίζει το μενού ρυθμίσεων ή στην αρχική οθόνη για να μπω στα widgets και δεν....μόνο εγώ το έχω πάθει; Edited by Dimeos

Καλησπέρα.παρατηρησα ότι δεν λειτουργεί το αριστερό κουμπί αφής με τις τρεις γραμμές.δλδ το πατάω συνεχώς για να μου εμφανίζει το μενού ρυθμίσεων ή στην αρχική οθόνη για να μπω στα widgets και δεν....μόνο εγώ το έχω πάθει;

Για τα widgets παρατεταμένο tap σε κενό σημείο στην οθόνη

Καλησπερα σε ολη την παρέα. Εχω αποφασίσει κι εγω την αγορά κάποιου xiaomi. Η αλήθεια ειναι οτι εχω μπερδευτεί αρκετα με τις τοσες επιλογές.

Εχω καταλήξει ανάμεσα σε xiaomi mi max 2 ,mi a1, Redmi note 4 ή ακομη και το Redmi note 5 pro που θα κυκλοφορήσει σε λιγο καιρο.

Πραγματικά ομως εχω μπερδευτεί και δεν μπορώ μα καταλήξω κάπου.

Να πω πως προέρχομαι απο IPhone 6 αλλα γενικα αρκετά εξικοιωμενος με Android.

Τα κριτήρια μου ειναι καλη μπαταρία,smooth χρήση χωρίς κολληματα και Οχι απαραίτητα τέλειες φωτο. Το budget 250-300€.

Παρακαλώ για την βοήθεια σας. Ανοικτός και δεν άλλες προτάσεις.

P.s. Κάνω την ίδια δημοσίευση και σε αλλα νήματα εντός του φορουμ. Προφανώς οποιος απαντήσεις εδω δε χρειάζεται να μου απαντήσει και στα υπολοιπα.

Ericsson 768,nokia 3330,nokia 3510,sony ericsson k700i, sony ericsson w900i(my favourite),nokia n78,nokia 5800,nokia 7230,motorola defy mini xt320,samsung galaxy note 2,samsung galaxy s3,apple iphone 5s,sony xperia z3 compact tablet,apple iphone 6

αν δεν σε ενδιαφέρει να έχει την 800άρα μπάντα, πας καρφί για mi note 3 απ έξω.

Στάλθηκε από τηλεόραση χρησιμοποιώντας σήμα UHF.

Για τα widgets παρατεταμένο tap σε κενό σημείο στην οθόνη

Έχεις δίκιο για τα widgets....πως νόμιζα ότι γινόταν αλλιώς....

Και κάτι άλλο.οι φωτογραφίες επαφής, όταν γίνονται κλήσεις είναι τόσο μικρές ή υπάρχει κάποια ρύθμιση να είναι πιο μεγάλες;

Έχεις δίκιο για τα widgets....πως νόμιζα ότι γινόταν αλλιώς....

Και κάτι άλλο.οι φωτογραφίες επαφής, όταν γίνονται κλήσεις είναι τόσο μικρές ή υπάρχει κάποια ρύθμιση να είναι πιο μεγάλες;

Δε ξέρω αν γίνεται με κάποια άλλη εφαρμογή

Καλησπερα, ξερει κανεις γιατι καθε τοσο μου βγαζει το εικονίδιο της sd πανω δεξιά σαν να διαβασε τώρα την καρτα; Μου το εκανε εξαρχής σε όλες της stable rom, εχω κανει fοrmat απο την συσκευή, εχω δοκιμάσει και απο pc σε 32fat παλι τα ιδια, κατα τα άλλα η καρτα δουλευει, σε αλλη συσκευη δεν κανει το ιδιο, η καρτα ειναι sandisk 32gb A1. Επισης εχω δοκιμασει και απο της ρύθμισης και εχω αφήσει να αποθηκεύει μονο τις φωτογραφίες στην καρτα, καμια ιδεα;

Εμενα μουβγαζει συνεχεια για το google play movies αναφορα ενω το εχω απενεργοποιησει απο την εφαρμογη Quick shortcut.

αν δεν σε ενδιαφέρει να έχει την 800άρα μπάντα, πας καρφί για mi note 3 απ έξω.

Το Note 4X, με το οποίο γράφω τώρα, έχει την 800άρα.....

Huawei Nova 5T

Το Note 4X, με το οποίο γράφω τώρα, έχει την 800άρα.....

μαλλον το χεις παρει απο ελλαδα που εχουν βαφτισει 4x το note 4 global με snapdragon.To 4x oπως το εχει ονομασει η xiaomi και οχι η infoquest ειναι για την κινεζικη αγορα και δεν εχει 800αρα.

Καλησπερα, ξερει κανεις γιατι καθε τοσο μου βγαζει το εικονίδιο της sd πανω δεξιά σαν να διαβασε τώρα την καρτα; Μου το εκανε εξαρχής σε όλες της stable rom, εχω κανει fοrmat απο την συσκευή, εχω δοκιμάσει και απο pc σε 32fat παλι τα ιδια, κατα τα άλλα η καρτα δουλευει, σε αλλη συσκευη δεν κανει το ιδιο, η καρτα ειναι sandisk 32gb A1. Επισης εχω δοκιμασει και απο της ρύθμισης και εχω αφήσει να αποθηκεύει μονο τις φωτογραφίες στην καρτα, καμια ιδεα;
για αρχή θα πρότεινα να ελεγχθεί το ενδεχόμενο να έχει πρόβλημα η κάρτα microsd. πώς γίνεται αυτό εύκολα και γρήγορα;

φορμάρεις από το κινητό την κάρτα, ρυθμίζεις (πάλι) να αποθηκεύονται στην κάρτα οι φωτογραφίες, τραβάς γύρω στις 10 άκυρες φωτογραφίες, αποθηκεύεις από τον browser άλλες 10 άκυρες φωτογραφίες, μπαίνεις fb και κλέβεις άλλες 10 φωτογραφίες από διάφορα ποστς. στη συνέχεια power off και μετά power on το κινητό, ανοίγεις fb messenger να στείλεις φωτογραφίες σε κάποιον από τους φίλους σου. αν δεις ότι κάποιες από αυτές τις πρόσφατες φωτογραφίες δεν αναγνωρίζονται και έχουν ένα μαύρο εικονίδιο τότε η κάρτα χαιρετάει. αν όλες οι φωτογραφίες είναι εκεί, τότε κατά 99% η κάρτα είναι οκ και κάπου αλλού πρέπει να γίνει έλεγχος. ( μήπως κάποια εφαρμογή έχει δικαίωμα να κάνει eject και mount την κάρτα; )

καλησπερα παιδια και χρονια πολλα. Γνωριζω πως καθε επαφη μπορει να εχει στο κινητο μας διαφορετικο ηχο κλησης. Δαιφορετικο ηχο εισερχομενοι μηνυματος μπορει να εχει ?

ναι αλλά με 3rd party app μηνυμάτων. στην εφαρμογή της miui δεν έχω δει τέτοια επιλογή.

ποιον lancher έχετε? και ποιον προτείνετε?

Lawnchair χρησιμοποιώ, σαν τον pixel launcher είναι με κάποιες έξτρα παραμετροποιήσεις.

μαλλον το χεις παρει απο ελλαδα που εχουν βαφτισει 4x το note 4 global με snapdragon.To 4x oπως το εχει ονομασει η xiaomi και οχι η infoquest ειναι για την κινεζικη αγορα και δεν εχει 800αρα.

Αυτό με τα ονόματα στην Ελλάδα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει. Επίσης, μόνο από Ελλάδα αγοράζω και ευτυχώς που είχα αγοράσει από εδώ 2 φορές.

Huawei Nova 5T

Παιδιά καλησπέρα, να κάνω μια ερώτηση επειδή σκέφτομαι να το πάρω. Δίνει 4G και στις δύο κάρτες sim; Εννοείται όχι ταυτόχρονα, αλλά υπάρχει επιλογή ή μόνο στην πρώτη δίνει 4G και στη δεύτερη μόνο 3G;

Παιδιά καλησπέρα, να κάνω μια ερώτηση επειδή σκέφτομαι να το πάρω. Δίνει 4G και στις δύο κάρτες sim; Εννοείται όχι ταυτόχρονα, αλλά υπάρχει επιλογή ή μόνο στην πρώτη δίνει 4G και στη δεύτερη μόνο 3G;
Ακριβώς όπως τα γράφεις στο τέλος. Επιλέγεις καθε φορά αυτή με το 4g και η άλλη θα είναι σε 3g

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ακριβώς όπως τα γράφεις στο τέλος. Επιλέγεις καθε φορά αυτή με το 4g και η άλλη θα είναι σε 3g

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ για την απάντηση, αυτό εννοείται που λες, εγώ ρωτάω αν δίνει 4g και στις δύο υποδοχές sim, δεν χρειάζεται να εναλλάσεις θέση στις κάρτες δηλαδή.

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)