Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εκεί που λέει ενέργεια δεν είναι;

Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Δεν μπαίνεις από τις Ρυθμίσεις. Μπαίνεις στην Εφαρμογή που λέγεται Ασφάλεια και εκεί έχει τη χρήση μπαταρίας.

From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4

Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

Υπάρχει τρόπος όταν ενεργοποιω το Bluetooth handsfree μου να ανοίγει αυτόματα και το Bluetooth στο τηλέφωνο μου; Στην προηγούμενη συσκευή μου το έκανα αυτό με automateit και ενίοτε με το tasker αλλά θεωρώ ότι είναι πολύ ενεργοβορο. Υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή ή έστω κάποιος άλλος τρόπος;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα. Ξέρει κάποιος αν υπάρχει η δυνατότητα ορισμού ασφαλών τοποθεσιών? Τοποθεσίες δηλαδή που ορίζεις πως μπορεί να ανοίγει η οθόνη χωρίς κωδικό - δακτυλικό αποτύπωμα??

Καλημέρα. Ξέρει κάποιος αν υπάρχει η δυνατότητα ορισμού ασφαλών τοποθεσιών? Τοποθεσίες δηλαδή που ορίζεις πως μπορεί να ανοίγει η οθόνη χωρίς κωδικό - δακτυλικό αποτύπωμα??

Το Smartlock ψάχνεις το οποίο όμως δεν δουλεύει στο MiUI. Δε γίνεται.

Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1)

Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1)

Δίκτυο: WIND

Καλημέρα σας,

Νομίζω ότι κατά τα εισερχόμενα email, ή μηνύματος viber κτλ δηλαδή οποιαδήποτε εφαρμογή δημιουργεί μια "εγγραφή" sto notification, ήχο μου βγάζει μόνο στο πρώτο και όχι στα υπόλοιπα όσο το τηλέφωνο είναι κλειδωμένο και εγώ δεν έχω δει το πρώτο μήνυμα. Εγώ θέλω κάθε φορά που μου έρχεται email ή μήνυμα ή viber ή skype κτλ να κάνει τον χαρακτηριστικό ήχο. Πχ σήμερα βγάζω το τηλέφωνο από την τσέπη μου και βλέπω 3 εμαιλ και 1 viber και λέω είναι δυνατόν 4 εισερχόμενα να μην έχω ακούσει τίποτα? Μάλλον έκανε ήχο μόνο στο πρώτο.

Δεν ξέρω αν το περιγράφω σωστά ελπίζω να σας έδωσα να καταλάβετε και το "πρόβλημα" και το ζητούμενο.

Δεν ξέρω που θα το βρεις αλλά σε κάποια στιγμή μου το έβγαλε από μόνο του αλλά δεν το ενεργοποίησα, όπως επίσης μου έβγαλε από μόνο του το ξεκλείδωμα με Bluetooth από το Microsoft band

QTEK 8310 WM6-->SAMSUNG GALAXY S II stock 4.0.3-->4.0.4 stock-->4.1.2 Jelly --> Nougat

Ρε παιδιά για βοηθήστε με λίγο σας παρακαλώ. Είμαι καινούργιος κάτοχος του κινητού (και ψιλοάσχετος).

Στα σημεία πρόσβασης wifi των σταθμών του μετρό μου βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορεί να συνδεθεί με το ίντερνετ... Ειδικότερα δεν μου ανοίγει αυτόματα το link όπου αποδέχομαι τη σύνδεση στο internet (με αποτέλεσμα να μην μπορώ να συνδεδώ). Έχω βάλει διάφορους browser και συνέχεια το ίδιο. Σε παλαιότερα κινητά που είχα είτε μου έβγαζε αυτόματα το link του παρόχου του internet (όπου και πάταγα το κουμπί σύνδεση) είτε μόλις πληκτρολογούσα τη διεύθυνση στην οποία ήθελα να μπω με ανακατεύθυνε μόνο του στον πάροχο για να συνδεθώ πρώτα... Τώρα αυτό δεν συμβαίνει...

Σημειώνεται ότι σε άλλα μέρη πρόσβασης internet (π.χ. The Mall) μου ανοίγει απευθείας τη δ/νση του παρόχου για να συνδεθώ (χωρίς κανένα πρόβλημα)....

Χρειάζεται να κάνω κάτι στις ρυθμίσεις του κινητού;

[Ή μήπως ξέρετε το link του παρόχου internet στο μετρό για να το γράψω στη μπάρα μήπως συνδεθεί;]

Μπας και εχεις ρυθμισει να συγχρονιζει ο λογαριασμος σου μονο σε wifi?

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

Χλωμό το βλέπω. Θα το ξαναψαξω αλλά δε έχω κάνει κατι

Έχεις ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση μπαταρίας;
Όχι. Έχω αυτόματο συγχρονισμό

Δεν ξέρω που θα το βρεις αλλά σε κάποια στιγμή μου το έβγαλε από μόνο του αλλά δεν το ενεργοποίησα, όπως επίσης μου έβγαλε από μόνο του το ξεκλείδωμα με Bluetooth από το Microsoft band

Μi band ήθελα να γράψω.

QTEK 8310 WM6-->SAMSUNG GALAXY S II stock 4.0.3-->4.0.4 stock-->4.1.2 Jelly --> Nougat

Καλημέρα η miui pro rom περνιέται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως η dev ;

H miui pro είναι custom miui rom.

Περνιέται μέσω twrp αφού ξςκλειδώσεις bootloader.

Φιλικά.Γιώργος.

Άρα καθόμαστε στα αυγά μας ...

Γιατί διστάζεις;

Πανεύκολο είναι.

Ούτε μισή ώρα δεν παίρνει.

Φιλικά.Γιώργος.

Γιατί μόλις το γυρνάω σε WiFi έρχονται email ενώ σε δεδομένα όχι?
Μπες στην εφαρμογή και δες αν χρειάζεται δικαιώματα.

MI 5 using Tapatalk

No root->No problem

Έσκασε μύτη αναβάθμιση. 9.2.2. Την περνάω τώρα
αλλαζει τπτ ?

αλλαζει τπτ ?

Δεν είδα κάποια μεγάλη αλλαγή. Έτσι κι αλλιώς βελτίωση του dialer έλεγε που έκανε επανεκκίνηση κατά την διάρκεια κλήσεων

Δεν είδα κάποια μεγάλη αλλαγή. Έτσι κι αλλιώς βελτίωση του dialer έλεγε που έκανε επανεκκίνηση κατά την διάρκεια κλήσεων

και γω που εκανα αναβαθμιση στη dev δε παρατηρησα κατι το αξιολογο

απο μπαταρια σε stable ειναι οκ ?γιατι σκεφτομαι να ξαναγυρισω σε stable

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)