Jump to content

christos_uoa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About christos_uoa

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

christos_uoa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα σου. Αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι το πρόβλημα βαίνει προς επίλυση με τη συνδρομή της μητρικής εταιρίας την οποία και ευχαριστώ. Ελπίζω να ολοκληρωθεί εντός των επόμενων 2-3 εργασίμων. Χωρίς να μπω σε λεπτομέρειες γιατί ακόμα βρίσκεται προς επίλυση, το πρόβλημα είναι η διαχείριση του προβλήματος από το τοπικό service και συγκεκριμένα ήθελαν έγγραφη εντολή από το service της FG για να παρέμβουν την οποία έπρεπε εγώ να μεριμνήσω να πάρω και όχι αυτοί. Δηλαδή να μιλήσω με συγκεκριμένο άτομο να ζητήσω να στείλουν έγγραφη εντολή στο τοπικό δίκτυο. Κάτι που στην πρώτη επικοινωνία μου με την FG δεν μου είπαν κάτι τέτοιο αλλά με παρέπεμψαν κατευθείαν στον τοπικό. Δυστυχώς το ζήτημα κατά την άποψη μου είναι ότι η FG δίνει το service σε τοπικό δίκτυο που ενδεχομένως έχουν και τοπικό κατάστημα λιανικής πώλησης AC. Με αποτέλεσμα αν δεν το έχεις πάρει από αυτούς αλλά από άλλον πωλητή της περιοχής να σου δημιουργούν πρόβλημα. Μου το είπε ξεκάθαρα ο τοπικός. Αν το είχες πάρει από εμάς δεν θα σου ζητούσαμε έγγραφη εντολή. Δηλαδή ο τοπικός που έχει την τεχνική κάλυψη παρέχει άμεσα τις υπηρεσίες εγγύησης στους πελάτες που αγόρασαν από αυτόν το AC και στου πελάτες που αγόρασαν από άλλον πωλητή του βγάζουν ολίγον το λάδι. Κουτοπόνηρες πρακτικές.
  2. Καλησπέρα σας. Έχω ένα Fujitsu και έχει πρόβλημα εντός εγγύησης (3ετία). Έχει κάποιος εμπειρία από το επίσημο service της FG? Αυτή τη στιγμή γίνομαι μπαλάκι μεταξύ FG και τοπικού service. Αύριο έδωσα διορία στον εαυτό μου θα είναι τελευταία προσπάθεια επικοινωνίας ώστε το πρόβλημα να λυθεί εντός ολίγων ημερών αλλιώς έγγραφη καταγγελία σε Συνήγορο του Καταναλωτή και Γενική Γραμματεία Καταναλωτή. Έπεσα στην περίπτωση ή γενικά το after sales της FG είναι γτπ? Έχει κάποιος αρνητική εμπειρία και έφτασε μέχρι ΓΓΚ και ΣτΚ?
  3. Καλημέρα σας, Σήμερα πρωί αφού έκλεισα το flight mode μου ήρθαν τα εμαιλ μια χαρά. Έκτοτε δεν συγχρονίζει το εμαιλ μου παρα μόνο αν σπρώξω προς το κάτω το δάχτυλό μου ώστε να κάνει από μόνο του ανανέωση. Χρησιμοποιώ gmail και έχω κρεμάσει ένα exchange λογαριασμό. Κάποιος άλλος με το ίδιο πρόβλημα? Καμιά προτεινόμενη λύση? Δεν έχω πειράξει τίποτα ούτε έκανε κάποιο update. Γενικά καμία αλλαγή στο κινητό
  4. Καλημέρα σας, Νομίζω ότι κατά τα εισερχόμενα email, ή μηνύματος viber κτλ δηλαδή οποιαδήποτε εφαρμογή δημιουργεί μια "εγγραφή" sto notification, ήχο μου βγάζει μόνο στο πρώτο και όχι στα υπόλοιπα όσο το τηλέφωνο είναι κλειδωμένο και εγώ δεν έχω δει το πρώτο μήνυμα. Εγώ θέλω κάθε φορά που μου έρχεται email ή μήνυμα ή viber ή skype κτλ να κάνει τον χαρακτηριστικό ήχο. Πχ σήμερα βγάζω το τηλέφωνο από την τσέπη μου και βλέπω 3 εμαιλ και 1 viber και λέω είναι δυνατόν 4 εισερχόμενα να μην έχω ακούσει τίποτα? Μάλλον έκανε ήχο μόνο στο πρώτο. Δεν ξέρω αν το περιγράφω σωστά ελπίζω να σας έδωσα να καταλάβετε και το "πρόβλημα" και το ζητούμενο.
  5. Τα παιδιά παραπάνω με το πρόβλημα burn-in μπορούν να μας πουν τι χρήση έκαναν? Δηλαδή ανέβαζαν θερμοκρασίες για μεγάλο διάστημα στο κινητό λόγω παιχνιδιών κτλ? Άφηναν το κινητό στον ήλιο να βλέπει την οθόνη? Είχαν θήκη και αν ναι κάλυπτε την οθόνη? Ότι πληροφορίες μπορείτε μπας και γλυτώσουμε οι πιο "νέοι"
  6. Καλησπέρα σας. Χθες το κινητό ξαφνικά έχασε τη σύνδεση με την SIM. Μου έβγαζε No SIM. Το πορτάκι ήταν μια χαρά κλειστό και δεν έφαγε κανένα χτύπημα τράνταγμα. Το έχω σαν νεογέννητο γιατί ακόμα δεν έχω θήκη και ζελατίνα. Δεν έστρωσε ούτε με reboot. Το έκλεισα τελείως το κινητό και μετά άνοιξα και ξαναέκλεισα το πορτάκι. Εκκίνηση και όλα καλά. Να ανησυχώ για τίποτα hardware? Να σημειώσω ότι κάρτα μου είναι πολύ παλιά, κομμένη σε micro.
  7. ΟΚ θα δω το θέμα μόνο με το router. Ευχαριστώ και συγνώμη τελικά για το off topic ας το κλείσουμε εδώ
  8. Καλησπέρα σε όλους. Έχω το εξής θέμα και δεν ξέρω αν είναι του τηλεφώνου οπότε μπορεί να μεταφερθεί αλλού. Ξεκίνησα πρώτο boot έκανε σε όλα accept όλα καλά σετάρω και το wifi ήμουνα συνδεδεμένος κατέβασα και το update της MIUI. Να σημειώσω ότι παράλληλα στο router όλη αυτή την ώρα είχα ακόμα 2 laptop ανοιχτά και συνδεδεμένα. Κανένα πρόβλημα. Κάνω restart το τηλέφωνο για το MIUI επειδή το ζητούσε και από τότε όταν ενεργοποιώ το wifi με το που πάει να κάνει σύνδεση στο router που κόβει όλη την σύνδεση στο ιντερνετ από παντού. Χωρίς να έχω στα λαμπάκια του router κάποιο συγκεκριμένο συνδυασμό ανοιχτό από led. Άλλη φορά μου έχει κόκκινο στο internet άλλη φορά όλα πράσινα, άλλη φορά κανά 2 πράσινα, εντούτοις και το τηλέφωνο και τα δύο λαπτοπ βλέπουνε το δίκτυο αλλά δεν μπορούν να συνδεθούν. Να πω ότι ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω όταν πάω από την τηλεόραση που είναι καλωδιωμένη πάνω στο router να μπω στο nova on demand. Μου κρασάρει πάλι όλο το δίκτυο. Για αυτό λέω ότι δεν είναι θέμα τηλεφώνου. Απλά δεν μου το έκανε με την αρχική version του MIUI και μου το έκανε μετά το update και το restart. ΑΝ έχει σημασία έχω forthnet και router Thomson TG585 v8 Να διευκρινίσω ότι μου κρασάρει και με το συνδυασμό ένα λαπτοπ και το τηλέφωνο. Δεν κρασάρει με τα δύο λαπτοπ Τα φώτα σας!..
  9. Καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα. Νέος και πελαγωμένος και εγώ και πρωτάρης σε πολλά και κυρίως πρώτη φορά σε Android μετά από Windows Phone (Lumia 520) απέκτησα το Redmi Note 4 3/32 Global από skroutzομαγαζο στα 142€ με μεταφορικά. Παρέλαβα σήμερα έβγαλα ζελατίνα και...απλά το βλέπω. Έψαχνα κανένα οδηγό αλλά δεν εντόπισα (πολύ πιθανό να υπάρχει) σχετικά με τα πρώτα βήματα μόλις παραλάβουμε (πχ φορτίζουμε? είναι αναγκαία πριν το ανοίξουμε πρώτη φορά να βάλουμε sim?, πατάω το power αμέσως μόλις το βγάλω από το κουτί? κτλ) Δεν με ενδιαφέρει να πειράξω το τηλέφωνο (πχ root και όπως αλλιώς τα λέτε που δεν καταλαβαίνω), απλά με ενδιαφέρει να ανοίξω να κάνει τα απαραίτητα updates, να κάνω αν χρειαστεί λογαριασμό κάπου και γενικά έναν πρώτο μπουσουλα για αρχάριους μόλις παραλάβουν το REDMI NOTE 4 ή και ANDROID/MIUI. Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...