Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην dev συνήθως δοκιμάζονται νέα features που θα ενσωματωθούν κάποια από αυτά σε μεταγενέστερη stable. Γενικά πάντως ούτε ασταθείς είναι ούτε τπτ, εγώ σε όλα τα xiaomi με dev ήμουν πάντα, δεν αντιμετώπισα προβλήματα.

From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4

Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

θα βγει σε κανα μηνα το 5 αλλα μεχρι να γινει ευρεως διαθεσιμο,μεχρι να βγει global εκδοση,να παει η τιμη σε λογικα πλαισια θα περασει εξαμηνο.

Οι διαφορες θα ειναι μικρες,μαλλον 18:9 οθονη,μαλλον καλυτερη καμερα,μαλλον usb type c.

Τσεκαρε και το redmi 5 που βγηκε ηδη,ειναι σαν το δικο μας.

Ξένα site και forum λένε απ' όσο ξέρω ότι ο αντικαταστάτης του XIAOMI Redmi Note 4/4X, είναι το XIAOMI Note 5 Plus ! Σε αυτό έχει διατηρηθεί ο ίδιος επεξεργαστής, έχει ελαφρά αλλάξει η σχεδίαση (18:9) και λίγο μικρότερη μπαταρά (4000mA). Η ΧΙΑΟΜΙ προς το παρόν δε θα βγάλει άλλο μοντέλο με την ονομασία Redmi. Τώρα αν κάτι αλλάξει στο μέλλον, είδομεν....

Μετά από καμιά δεκαριά μέρες με την 9.2.1.0 (το κινητό είναι 2 εβδομάδων) η χρήση της μπαταρίας είναι αρκετά καλή. Οθόνη περίπου 7 με 8 ώρες, 2 κάρτες, wifi + δεδομένα, αυτόματη φωτεινότητα, 2-3 ώρες χρήση σαν wifi hotspot (πάντα η φόρτιση όταν φτάσει στο 20%)

Αρκετά ευχαριστημένος,

Ξένα site και forum λένε απ' όσο ξέρω ότι ο αντικαταστάτης του XIAOMI Redmi Note 4/4X, είναι το XIAOMI Note 5 Plus ! Σε αυτό έχει διατηρηθεί ο ίδιος επεξεργαστής, έχει ελαφρά αλλάξει η σχεδίαση (18:9) και λίγο μικρότερη μπαταρά (4000mA). Η ΧΙΑΟΜΙ προς το παρόν δε θα βγάλει άλλο μοντέλο με την ονομασία Redmi. Τώρα αν κάτι αλλάξει στο μέλλον, είδομεν....

Οι τελευταίες πληροφορίες μιλάνε για κυκλοφορία του redmi note 5 τον Μάρτιο:

https://itechnews.gr/2018/02/xiaomi-redmi-note-5-%ce%ad%cf%81%cf%87%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%bc%ce%ac%cf%81%cf%84%ce%b9%ce%bf-%ce%bc%ce%b5-snapdragon-632-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-5-99-%ce%bf%ce%b8%cf%8c%ce%bd/

http://www.techradar.com/news/xiaomi-redmi-note-5

https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_5-8893.php

:innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil:

Με την αναβάθμιση σε dev 8.2.1 σήμερα, έφτιαξε και το viber.

Έρχονται κανονικά οι ειδοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος, και έγινε πιο γρήγορο.

Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος πήρα ένα xiaomi redmi note 4x 64gb κ δεν μπορώ να βρω πως κάνει βίντεοκληση δεν βγάζει καθόλου το εικονίδιο αυτό με την κάμερα.

Σόρυ αν έχω κάνει λάθος που έγραψα εδώ ευχαριστώ

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με την αναβάθμιση σε dev 8.2.1 σήμερα, έφτιαξε και το viber.

Έρχονται κανονικά οι ειδοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος, και έγινε πιο γρήγορο.

αυτη ποτε θα ερθει σαν επισημη ;

My Name Is George V.

αυτη ποτε θα ερθει σαν επισημη ;

Αναβαθμιση σε global stable δινει περιπου καθε 2 μηνες.

Σε developer καθε παρασκευη. Οποτε αν κατι δεν παει καλα με μια αναβαθμιση, την αλλη βδομαδα το διορθωνουν. Ενω στην stable θα το εχεις κανα διμηνο.

Εγω εχει ενα μηνα που γυρισα σε dev, και ειμαι ικανοποιημενος.

Σε developer καθε παρασκευη. Οποτε αν κατι δεν παει καλα με μια αναβαθμιση, την αλλη βδομαδα το διορθωνουν. Ενω στην stable θα το εχεις κανα διμηνο.

Κι εγώ μία από τα ίδια.

Μόνο dev χρησιμοποιώ.

Φιλικά.Γιώργος.

και πως παω σε αυτην την dev ; ειναι κατι παρανομο η το ιδιο στην ουσια ;

My Name Is George V.

Αρχικά ρυθμισέ το Viber να μην συντονίζει- αποθηκεύει επαφές στο τηλέφωνο.

Στην συνέχεια στις ρυθμίσεις των επαφών του τηλεφώνου βάλε να εμφανίζονται μόνο οι επαφές του Google.

Καλησπέρα.

Επειδή είχα το ίδιο πρόβλημα με τον φίλο, το πρώτο που είπες το έκανα. Τις ρυθμίσεις επαφών και να εμφανίζονται μονο οι επαφές του google δεν μπορώ να εντοπίσω. Που βρίσκονται? Ευχαριστώ.

Καλησπέρα.

Επειδή είχα το ίδιο πρόβλημα με τον φίλο, το πρώτο που είπες το έκανα. Τις ρυθμίσεις επαφών και να εμφανίζονται μονο οι επαφές του google δεν μπορώ να εντοπίσω. Που βρίσκονται? Ευχαριστώ.

Ρυθμίσεις , εφαρμογές συστήματος , επαφές , ρυθμίσεις εμφάνισης.

Με επιφύλαξη για την μετάφραση καθώς δεν έχω γλώσσα απεικόνιση ς τα Ελληνικά.

Τι παράνομο βρε φίλε η μαμά xiaomi βγάζει τις dev, όχι η γειτόνισσα, την περνάς από το επίσημο σαιτ και ούτε εγγύηση χάνεις ούτε τίποτα.

Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

http://en.miui.com/getrom.php?r=321&m=yes&app=true

Μπαινεις στον παραπανω συνδεσμο και κατεβαζεις την δευτερη ρομ.

Μπαινεις στον updater του κινητου και επιλεγεις το αρχειο που κατεβασες.

Δεν θελει ουτε bootloader να ξεκλειδωσεις ουτε τιποτα.

Το μονο αρνητικο ειναι οτι πρεπει να κανεις back up και να ξαναστησεις το κινητο απ την αρχη.

Αν δεν μεινεις ικανοποιημενος μπορεις να περασεις την ρομ που εχεις και τωρα.

Ρυθμίσεις , εφαρμογές συστήματος , επαφές , ρυθμίσεις εμφάνισης.

Με επιφύλαξη για την μετάφραση καθώς δεν έχω γλώσσα απεικόνιση ς τα Ελληνικά.

Done! Σε ευχαριστώ πολύ.

Καλημέρα στην παρέα θα ήθελα να μεταβώ και εγώ από την Stable στην dev.

Έχω πάρει αντίγραφα ασφαλείας στο mi cloud αλλά και ένα τοπικό αντίγραφο ασφαλείας το οποίο το έχω μεταφέρει σε ένα στικάκι.

Όπως ειπώθηκε και σε προηγούμενα ποστ κάνοντας τη μετάβαση από την Stable στην Dev θα σβηστούν τα πάντα από το τηλέφωνο. Ηθελα να ρωτήσω παίρνοντας το αντίγραφο ασφαλείας το οποίο περιλαμβάνει τα πάντα Αλλά και τις εφαρμογές το τηλέφωνό μου θα είναι Όπως ήταν πριν ή θα πρέπει να τα ξανά στήσω όλα από την αρχή χειροκίνητα?

Και επίσης ποιο από τα δύο αντίγραφα ασφαλείας να προτιμήσω αυτό της mi cloud ή το τοπικό αντίγραφo ασφαλείας που έχω σωσμενο;

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

η dev εχει ξεκλειδωμα με προσωπο η οχι ?και αν ναι που το εχει ?

εβαλα τη τελευταια dev και συνδεω το κιν με το pc για να περασω τραγουδια κτλ αλλα πανω που παει να τα περασει δε γεμιζει η μπαρα και κολλαει

Edited by Tr3LaRaS

θα βγει note 5 μεχρι τον μαρτιο,εχουν γινει διαρροες

η dev εχει ξεκλειδωμα με προσωπο η οχι ?και αν ναι που το εχει ?

εβαλα τη τελευταια dev και συνδεω το κιν με το pc για να περασω τραγουδια κτλ αλλα πανω που παει να τα περασει δε γεμιζει η μπαρα και κολλαει

H Official Global dev όχι ακόμη.

Οι custom miui roms που βασίζοντσι στην China dev όπως η mi-globe.com έχουν.

Φιλικά.Γιώργος.

Επειδή τέθηκε θέμα για την μπαταρία, εγώ πάντως με global stable 9.2.1.0 δεν παρατήρησα διαφορά..Πάνω κάτω εκεί ήμουν και πριν και πιο πριν

5LO4Rvq.png

APyioAP.png

Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος πήρα ένα xiaomi redmi note 4x 64gb κ δεν μπορώ να βρω πως κάνει βίντεοκληση δεν βγάζει καθόλου το εικονίδιο αυτό με την κάμερα.

Σόρυ αν έχω κάνει λάθος που έγραψα εδώ ευχαριστώ

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλε μου ποιος σου ειπε οτι κανει βιντεοκληση μεσω δυκτιου; Μονο τα σαμσουνκ κανουν βιντεοκληση μεταξυ τους, τωρα αν θες σωνει και καλα μονο μεσω skype η viber πχ. :)

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Επειδή τέθηκε θέμα για την μπαταρία, εγώ πάντως με global stable 9.2.1.0 δεν παρατήρησα διαφορά..Πάνω κάτω εκεί ήμουν και πριν και πιο πριν

5LO4Rvq.png

APyioAP.png

κλείνεις το κινητό το βράδυ; η τα δεδομένα πχ; γιατί δείχνει ένα μεγάλο μέρος που δεν είναι ενεργό

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Καλησπέρα σας. Χθες το κινητό ξαφνικά έχασε τη σύνδεση με την SIM. Μου έβγαζε No SIM. Το πορτάκι ήταν μια χαρά κλειστό και δεν έφαγε κανένα χτύπημα τράνταγμα. Το έχω σαν νεογέννητο γιατί ακόμα δεν έχω θήκη και ζελατίνα. Δεν έστρωσε ούτε με reboot. Το έκλεισα τελείως το κινητό και μετά άνοιξα και ξαναέκλεισα το πορτάκι. Εκκίνηση και όλα καλά.

Να ανησυχώ για τίποτα hardware? Να σημειώσω ότι κάρτα μου είναι πολύ παλιά, κομμένη σε micro.

Καλησπέρα σας. Χθες το κινητό ξαφνικά έχασε τη σύνδεση με την SIM. Μου έβγαζε No SIM. Το πορτάκι ήταν μια χαρά κλειστό και δεν έφαγε κανένα χτύπημα τράνταγμα. Το έχω σαν νεογέννητο γιατί ακόμα δεν έχω θήκη και ζελατίνα. Δεν έστρωσε ούτε με reboot. Το έκλεισα τελείως το κινητό και μετά άνοιξα και ξαναέκλεισα το πορτάκι. Εκκίνηση και όλα καλά.

Να ανησυχώ για τίποτα hardware? Να σημειώσω ότι κάρτα μου είναι πολύ παλιά, κομμένη σε micro.

Σε πρώτη φάση αλλάζεις sim και μετά βλέπουμε.

Φιλικά.Γιώργος.

κλείνεις το κινητό το βράδυ; η τα δεδομένα πχ; γιατί δείχνει ένα μεγάλο μέρος που δεν είναι ενεργό

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Το κινητό όχι δεν το κλείνω..τα δεδομένα ιντερνετ ναι ..τι να τα κάνω ανοιχτά όταν κοιμάμαι;

Edited by stydio

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)