Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα ... Θέλω να πάρω το κινητό για γνωστό μου... Μπορειτε να μου πείτε πιο μαγαζί του skrountz το φέρνει με την global rom.?

Αν δεν επιτρέπεται παρακαλώ στείλε μου pm

Drele.gr

Απο εκεί το πήρα

https://www.drele.com/shop/mobile-phones/xiaomi-redmi-note-4-snapdragon-4gb64gb-dual-sim-black/

https://www.drele.com/shop/mobile-phones/xiaomi-redmi-note-4-snapdragon-3gb32gb-dual-sim-black/

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όχι, μόνο με καμιά μούφα σαν
που έχουν 4-5€ και θέλουν 4-5 ώρες να φορτίσουν. :p

Το πρώτο xiaomi με ασύρματη φόρτιση θα είναι το Mi 7.

Σωστα παρηγγειλα ενα τετοιο το οποιο μπαινει αναμεσα στο κινητο και στη θηκη και καλα, θα πω εντυπωσεις και ποσους βαθμους πιανει. Το θελω για να το εχω στο γραφειο να φορτιζει οσο καθομαι που δε με ενδιαφερει και αν κανει 5 ωρες... ετσι και αλλιως και με το μαμα φορτιστη 3+ κανει :lol::lol:

Απλά εγώ στις επαφές έχω επιλέξει να φαίνονται μόνο οι επαφές από Google account και δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

κι εγώ έτσι το έχω

αλλά πχ με παίρνει ο Δημήτρης Χ. και μου βγάζει την φωτό του Βασίλη Ψ. μερικές φορές

και για να διορθωθεί πρέπει να πάω στην επαφή να πατήσω πάνω στην φωτό και να επιλέξω "φωτογραφία google"

ιδεα μου ειναι η με την τελευταια αναβαθμιση απο οτα η μπαταρια αδειαζει πολυ γρηγορα....

τουλαχιστον 20% λιγοτερη χρηση σε εμενα ...

My Name Is George V.

Καλησπέρα, προσπαθώ απο το πρωι να κανω αιτηση για να κάνω unlock το κινητο και στο πεδιο που λεει "please input your name" όλο μου βγάζει λάθος. Δοκίμασα να βαλω τον αριθμο του mi account, το mail που δήλωσα, το όνομα που εβαλα στο account και φαινεται ως nickname στην εφαρμογη του forum ΑΛΛΑ τίποτα!!!
Έγω που το ξεκλειδωσα πρόσφατα όταν έβαλα το πλήρες ονοματεπώνυμο μου σε λατινικά δεν το πηρε. Μετά έβαλα σκέτο το μικρό μου όνομα το δέχτηκε. Δοκίμασε το.

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

ιδεα μου ειναι η με την τελευταια αναβαθμιση απο οτα η μπαταρια αδειαζει πολυ γρηγορα....
και γω το παρατηρησα αυτο και μου φανηκε παραξενο γιατι δε κραταει οπως πριν

Επιβεβαιώνω και εγώ αυτό που λένε τα παιδιά για την μπαταρία....πέφτει η απόδοσή της πιο γρήγορα μετά την αναβάθμιση.

Μ αρέσει που κάποιοι ανέφεραν από την nightly έκδοση ακόμη (που είχε σταλεί σε κάποιους) ότι είδαν βελτίωση.

Μάλλον τελείως υποκειμενικό ζήτημα που δεν βγαίνει άκρη.

Οι μισοί αναφέρουν καλύτερη μπαταρία ή άλλοι χειρότερη.Αντε βγάλε άκρη τι ισχύει.:blink:

Πως γίνεται να μην μου κλείνει το miui το blockada κάθε φορά που σβήνει η οθόνη; το έχω επιλέξει πάντως από τις ρυθμίσεις να το αποκλείει από το σχετικό μενού. Η miui όμως εκεί, επιμένει.

Επίσης έχω και την σχετική επιλογή από το μενού της ίδιας της εφαρμογης.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Αν το αγορασει κανεις απο σκρουτζ,τι παιζει με την εγγυηση,επειδη δεν εχω ιδεα?

Λογικα δεν καλυπτεται απο infoquest αφου δεν θα ειναι στους εξουσιοδοτημενους πωλητες.

Το πας στο μαγαζί

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι το μετα ειναι που ρωταω,αφου το πας στο μαγαζι.Αφου το εξουσιοδοτημενο service εδω,δεν θα το αναγνωριζει,ποιος θα αναλαβει να φτιαξει το οποιοδηποτε προβλημα?Θα το στειλει Κινα το μαγαζι και θα περιμενεις κανα μηνα/διμηνο?

Ναι το μετα ειναι που ρωταω,αφου το πας στο μαγαζι.Αφου το εξουσιοδοτημενο service εδω,δεν θα το αναγνωριζει,ποιος θα αναλαβει να φτιαξει το οποιοδηποτε προβλημα?Θα το στειλει Κινα το μαγαζι και θα περιμενεις κανα μηνα/διμηνο?

εχουν δικα τους σερβις και καλα ετσι λενε...κανα 3-4 μηνες ομως το κινητο εκτος, κανα 1 μηνα στην κουεστ.

My Name Is George V.

εχουν δικα τους σερβις και καλα ετσι λενε...κανα 3-4 μηνες ομως το κινητο εκτος, κανα 1 μηνα στην κουεστ.

Συγνώμη αλλά είσαι υπερβολικός. Δεν γίνεται αυτό που λες. Όχι τίποτα άλλο αλλά δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Συγνώμη αλλά είσαι υπερβολικός. Δεν γίνεται αυτό που λες. Όχι τίποτα άλλο αλλά δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις.

εσυ πως ξερεις οτι δεν γινεται ; γνωστος στην quest περιμενε 1 μηνα ! για τα υπολοιπα παρε τηλεφωνο στο skoutz σε εταιριες να μαθεις...

λενε οτι και καλα εχουν δικο τους σερβις αλλα προφανως το κινητο φευγει κινα.

My Name Is George V.

Αν παει κινα για service (που ειναι χλωμο αν το χεις παρει απο σκρουτζομαγαζο,βλεπε παρακατω),θα κανει 2 βδομαδες να το παει ο ελτα κινα,1-2 βδομαδες να το παραλαβουν,αγνωστο το ποσο θα τους παρει να το εξετασουν,και 1-2 μηνες περιπου να ξαναερθει ελλαδα.Οποτε ενα τριμηνο το χεις σιγουρο.

Ομως:Επειδη για να γινει αυτο θελει να κανεις διαδικασια (χοντρη) μεσω τελωνειου ωστε οταν επιστρεφει το τηλεφωνο ελλαδα να μην ξαναπληρωσει αυτος που το περιμενει τελωνειο (ο σκρουτζομαγαζας σιγουρα δεν θα θελει να πληρωσει τελωνειο) τοτε το πιο πιθανο ειναι το τηλ να φτιαχτει σε ελληνικο service οχι επισημο,αμφιβολου αξιοπιστιας και αποτελεσματος.

Γενικα το να το παρεις απο Κινα μονος σου η μεσω σκρουτζομαγαζου (τα χω κανει και τα 2) περιλαμβανει ρισκο και ζυγιζεις αν το αξιζει η διαφορα τιμης με την infoquest.Προσωπικα το παιρνω το ρισκο και διατιθομαι και να κανω τα κυνηγια μετα,αλλα καποιος που δεν θελει να μπλεκει με τετοια ειναι λαθος μεγαλο να το παρει εκτος infoquest.

Η χρηματικη διαφορα βεβαια ειναι αρκετη μεγαλη.Το ζυγιζεις.

Αν παει κινα για service (που ειναι χλωμο αν το χεις παρει απο σκρουτζομαγαζο,βλεπε παρακατω),θα κανει 2 βδομαδες να το παει ο ελτα κινα,1-2 βδομαδες να το παραλαβουν,αγνωστο το ποσο θα τους παρει να το εξετασουν,και 1-2 μηνες περιπου να ξαναερθει ελλαδα.Οποτε ενα τριμηνο το χεις σιγουρο.

Ομως:Επειδη για να γινει αυτο θελει να κανεις διαδικασια (χοντρη) μεσω τελωνειου ωστε οταν επιστρεφει το τηλεφωνο ελλαδα να μην ξαναπληρωσει αυτος που το περιμενει τελωνειο (ο σκρουτζομαγαζας σιγουρα δεν θα θελει να πληρωσει τελωνειο) τοτε το πιο πιθανο ειναι το τηλ να φτιαχτει σε ελληνικο service οχι επισημο,αμφιβολου αξιοπιστιας και αποτελεσματος.

Γενικα το να το παρεις απο Κινα μονος σου η μεσω σκρουτζομαγαζου (τα χω κανει και τα 2) περιλαμβανει ρισκο και ζυγιζεις αν το αξιζει η διαφορα τιμης με την infoquest.Προσωπικα το παιρνω το ρισκο και διατιθομαι και να κανω τα κυνηγια μετα,αλλα καποιος που δεν θελει να μπλεκει με τετοια ειναι λαθος μεγαλο να το παρει εκτος infoquest.

Η χρηματικη διαφορα βεβαια ειναι αρκετη μεγαλη.Το ζυγιζεις.

Αυτο λεμε φιλε ....τα μαγαζια απο skroutz δινουν εγγυηση απο τον μπαρμπα μητσο στην γωνια που εχει μαγαζακι με κινητα Η απο κινα .

Οπως και αν εχει η επιλογη ειναι του αγοραστη...αλλα κ η quest στη θεσσαλονικη σαν σαλιγκαρρι παει οποτε...

My Name Is George V.

Εγώ το πήρα από skroutz. Έσπασα την οθόνη και προφανώς δεν περίμενα να έχω εγγύηση. Το έδωσα για γρήγορα σε ελληνικό "μεγάλο" μαγαζί και μου το αποτελείωσαν. Οθόνη σίγουρα μαϊμού και λάθος τοποθετημένη. Τα πλήκτρα κάτω πλέον δεν φωτίζονται ολόκληρα.

Επιπλέον δεν λειτουργεί το double tap to wake. Μου το έστειλαν πίσω και καλά επισκευασμένο και δεν δούλευαν οι sim.

Το έστειλα πάλι πίσω και θα διόρθωναν και καλά και την οθόνη.

Φυσικά δεν έκαναν τίποτα. Έχει "διαρροή" φωτός στο κάτω μέρος. Οι sim δουλεύουν, ευτυχώς.

Το μαγαζί αυτό αναφέρθηκε και σε προηγούμενα ποστ και στην αρχική σελίδα του έχει και μηνύματα ευχαριστημένων πελατών!

Βέβαια, για κάποιον περίεργο λόγο, δεν αφήνει εμένα να γράψω τίποτα και ίσως για καλό, γιατί θα έριχνα πολύ μπινελίκι.

Προσοχή.

Δεν μπορούμε λέγανε να βγάλουμε την οθόνη, ενώ παραδέχτηκαν πως μπήκε λάθος, γιατί..... μπορεί να σπάσει ξανά!!!

Η όλη κακοτεχνία κράτησε 1.5 μήνα.

Καλύτερα μόνος μου να την άλλαζα.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Edited by cb600f

Εγώ το πήρα από skroutz. Έσπασα την οθόνη και προφανώς δεν περίμενα να έχω εγγύηση. Το έδωσα για γρήγορα σε ελληνικό "μεγάλο" μαγαζί και μου το αποτελείωσαν. Οθόνη σίγουρα μαϊμού και λάθος τοποθετημένη. Τα πλήκτρα κάτω πλέον δεν φωτίζονται ολόκληρα.

Επιπλέον δεν λειτουργεί το double tap to wake. Μου το έστειλαν πίσω και καλά επισκευασμένο και δεν δούλευαν οι sim.

Το έστειλα πάλι πίσω και θα διόρθωναν και καλά και την οθόνη.

Φυσικά δεν έκαναν τίποτα. Έχει "διαρροή" φωτός στο κάτω μέρος. Οι sim δουλεύουν, ευτυχώς.

Το μαγαζί αυτό αναφέρθηκε και σε προηγούμενα ποστ και στην αρχική σελίδα του έχει και μηνύματα ευχαριστημένων πελατών!

Βέβαια, για κάποιον περίεργο λόγο, δεν αφήνει εμένα να γράψω τίποτα και ίσως για καλό, γιατί θα έριχνα πολύ μπινελίκι.

Προσοχή.

Δεν μπορούμε λέγανε να βγάλουμε την οθόνη, ενώ παραδέχτηκαν πως μπήκε λάθος, γιατί..... μπορεί να σπάσει ξανά!!!

Η όλη κακοτεχνία κράτησε 1.5 μήνα.

Καλύτερα μόνος μου να την άλλαζα.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

επρεπε να ρωτησεις που να πας...εγω θα σου προτεινα το stouki...θεσσαλονικη που πηγε ενας φιλος ΟΛΑ τελεια!

τωρα παει εγινε...χιλιες φορες φυσικα να πηγαινε το κινητο σου κινα.

My Name Is George V.

Mε την τελευταία developer (8.1.25), το viber έγινε κάπως αργό. Το έχει παρατηρήσει κάποιος;

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΡΓΟ...κολλαει κιολας αν εχεις 2 viber οπως εγω...κολλαει το συμπαν βασικα...

αν δεν το φτιαξουν μεχρι το πασχα νυχτα θα φυγει η συσκευη!

My Name Is George V.

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)