Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εκπλήσσομαι λίγο, ώστε καλύτερο το Note 4 από το Le Max 2. Το είχα στο μάτι ένα καιρό με όλους τους συμβιβασμούς του μέχρι που έσκασαν τελωνεία κλπ. Κι έχει πολύ ωραία υποστήριξη από το οικείο νήμα σας.

Για το fp μιλαμε ;)

Οχι σαν συνολο συσκευής ;)

Το λε μαχ 2 ειναι κλασεις ανωτερο σε ολα, πλην μπαταριας

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

σε ευχαριστώ για το feedback. αναμονή λοιπόν, μήπως λυθεί το πρόβλημα με την νεότερη έκδοση που θα κυκλοφορήσει. αν δεν λυθεί στη συσκευή σου, και δεν έχεις θέμα με το κόστος, κάνε μια αντικατάσταση της κάρτας sim. δεν έχω δοκιμάσει κάποια άλλη ρύθμιση για επίλυση του προβλήματος, οπότε δεν μπορώ να κάνω κάποια άλλη πρόταση.

Στάλθηκε από το αυτοκίνητο μου χρησιμοποιώντας τα δάκτυλα μου.

Καλησπέρα εγώ έκανα τις ρυθμίσεις και μετά από δοκιμή δουλεύει μια χαρά. Είμαι με την 8.5.8

Ναι αυτό είναι, το λενοβο ρ2 λογικό να είναι πρώτο έχει 5.000mah μπαταρία.

Στάλθηκε από το pipo u8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Ναι αυτό είναι, το λενοβο ρ2 λογικό να είναι πρώτο έχει 5.000mah μπαταρία.

Στάλθηκε από το pipo u8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να συμπληρώσω ότι έχει και amoled που βελτιώνει ακόμα περισσότερο την αυτονομία.

Πηγα εχθες στο Media Markt για να το δω από κοντα.

1) Μου έκανε εντύπωση τα γαιδουρογράμματα με τα μεγαλα εικονίδια. Μειώνονται αυτα?

2) 2 στις 3 φορες κόλλησε η φωτογραφική μηχανη!!!

Επειδή δεν έχω βολικό το τηλέφωνο και με ρωτούσε ένα φίλος, το stock MIUI έχει file manager για να βλέπεις τα αρχεία του?

Ναι εχει

Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα εγώ έκανα τις ρυθμίσεις και μετά από δοκιμή δουλεύει μια χαρά. Είμαι με την 8.5.8
ωραίος! ευχαριστώ για το feedback.

Στάλθηκε από το αυτοκίνητο μου χρησιμοποιώντας τα δάκτυλα μου.

Πηγα εχθες στο Media Markt για να το δω από κοντα.

1) Μου έκανε εντύπωση τα γαιδουρογράμματα με τα μεγαλα εικονίδια. Μειώνονται αυτα?

2) 2 στις 3 φορες κόλλησε η φωτογραφική μηχανη!!!

Τι ειναι τα γαιδουρογραμματα ρε φιλε μου και τα μεγαλα εικονιδια, τι εχει 5 εικονιδια ολη η οθονη; οσο για την καμερα και; το εχουν πιάσει 2000 χερια και τιυ εχουν γα...... Σει τα ραμματα να σκεφτεσαι και λιγο τι κακό μεταχείριση εχει φαει πριν γραψεις μια παρατηρηση. :)

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Εντάξει ρε παίδες, κριτική που το "παίξατε" στο μίντια μαρκτ, ε κάπου έλεος. Συνεισφέρετε καλύτερα και αληθινά σε κριτική. Έχει τις ατέλειες του αλλά όχι κι έτσι.

Α ξεχνάω να το θέσω υπόψη πως στο *#*#6484#*#* επειδή είναι λίγο μπελαλίδικο να το θυμάστε και να το πληκτρολογήσετε, μπορείτε να πάτε στο Σχετικά με το Τηλέφωνο και πατάτε πέντε φορές την έκδοση Kernel για να μπείτε πιο εύκολα.
προφανως εχει καψει ηχειο ?εντωμεταξυ ειχα βαλει ενα video στο youtube και καποια φαση εβγαλε για δευτερολεπτα ηχο και μετα τπτ

Εντάξει ρε παίδες, κριτική που το "παίξατε" στο μίντια μαρκτ, ε κάπου έλεος. Συνεισφέρετε καλύτερα και αληθινά σε κριτική. Έχει τις ατέλειες του αλλά όχι κι έτσι.

Το κινητο οντως μετα το update στην 7 τρωει κολληματα πολλες φορες μεσα στην ημερα αλλα οκ ειναι οτι καλυτερο σε μπαταρια οποτε...

επισης περιμενουμε την 9 εκδοση του MU για να εχουμε σοβαρη αποψη .

My Name Is George V.

προφανως εχει καψει ηχειο ?εντωμεταξυ ειχα βαλει ενα video στο youtube και καποια φαση εβγαλε για δευτερολεπτα ηχο και μετα τπτ

Αν έχει εγγύηση μην το πειράζεις, στείλε το πίσω.

Αν δεν έχει εγγύηση, ψάξου , κάτι δεν κάνει επαφή στο ηχείο..

Το κινητο οντως μετα το update στην 7 τρωει κολληματα πολλες φορες μεσα στην ημερα αλλα οκ ειναι οτι καλυτερο σε μπαταρια οποτε...

Μήπως δεν έκατσε καλά η αναβάθμιση;

Μήπως δεν έκατσε καλά η αναβάθμιση;

μπορει δεν ξερω, βαριεμαι παλι απο την αρχη οποτε θα περιμενω την 9 μια και καλη :lol:

My Name Is George V.

Τι ειναι τα γαιδουρογραμματα ρε φιλε μου και τα μεγαλα εικονιδια, τι εχει 5 εικονιδια ολη η οθονη; οσο για την καμερα και; το εχουν πιάσει 2000 χερια και τιυ εχουν γα...... Σει τα ραμματα να σκεφτεσαι και λιγο τι κακό μεταχείριση εχει φαει πριν γραψεις μια παρατηρηση. :)

1)Επιμενω στα γαιδουρογράμματα. Εχει μεγαλη οθόνη με μεγάλα εικονίδια και γράμματα, τουλαχιστον για εμένα. Υπάρχει τροπος να μικρύνουν ώστε να χωράνε ποιο πολλά όπως γινεται στα PC?.

2)Σε ότι αφορα στο κόλλημα που εκανε στην φωτογραφική μηχανή, οκ , έχει δίκιο ο φίλος μας που λέει ότι επειδη είναι εκθεσιακό μοντέλο το έχουν αλλαξει τα φωτα οι πελάτες αλλά το ίδιο ισχύει και για τα άλλα μοντελα που είδα που κανένα δεν κόλλαγε! Ισα ίσα, σε τέτοιες καταστάσεις βλέπεις και τις αληθινές αντοχές !!!

1)Επιμενω στα γαιδουρογράμματα. Εχει μεγαλη οθόνη με μεγάλα εικονίδια και γράμματα, τουλαχιστον για εμένα. Υπάρχει τροπος να μικρύνουν ώστε να χωράνε ποιο πολλά όπως γινεται στα PC?.

2)Σε ότι αφορα στο κόλλημα που εκανε στην φωτογραφική μηχανή, οκ , έχει δίκιο ο φίλος μας που λέει ότι επειδη είναι εκθεσιακό μοντέλο το έχουν αλλαξει τα φωτα οι πελάτες αλλά το ίδιο ισχύει και για τα άλλα μοντελα που είδα που κανένα δεν κόλλαγε! Ισα ίσα, σε τέτοιες καταστάσεις βλέπεις και τις αληθινές αντοχές !!!

ποιο pc ρε φίλε; τι σχέση έχει ο υπολογιστής;;; ξέρεις από Android? φυσικά μπορείς να αυξομειώσεις το πόσα εικονίδια θα χωρέσουν στην αρχική οθόνη αλλά ο μαμά launcher έχει περιορισμούς. βάζεις όποιον άλλον θες και κάνει παπάδες με τα εικονίδια

Για τα '' γαιδουρογραμματα'' όπως όλα τα έξυπνα τηλέφωνα έχει ρύθμιση και επιλέγεις το μέγεθος της γραμματοσειράς. Για τα εικονίδια μπορείς να αλλάξεις το θέμα στο κινητό και να αλλάξουν και τα εικονίδια... Υπάρχουν πληθώρα δωρεάν θέματα για να επιλέξεις...

5,5 ίντσες τηλέφωνο είναι με 1080p ανάλυση οθόνης. Αναμενόμενο είναι να φαίνονται εικονίδια/γράμματα μεγαλύτερα από ένα 5ιντσο με την ίδια ανάλυση που μπορεί να είχες στο παρελθόν. Πήγαινε Ρυθμίσεις>Προβολή>Μέγεθος κειμένου και βάλε "XS" αν θέλεις.

1)Επιμενω στα γαιδουρογράμματα. Εχει μεγαλη οθόνη με μεγάλα εικονίδια και γράμματα, τουλαχιστον για εμένα. Υπάρχει τροπος να μικρύνουν ώστε να χωράνε ποιο πολλά όπως γινεται στα PC?

Υπάρχουν θέματα όπως το Black RUS που μπορείς να επιλέξεις την αλλαγή της διάταξης των εικονιδίων έως και 5x7....

Αν έχει εγγύηση μην το πειράζεις, στείλε το πίσω.

Αν δεν έχει εγγύηση, ψάξου , κάτι δεν κάνει επαφή στο ηχείο..

εχω infoquest

το θεμα ειναι ποσο θα κανουν να μου το φτιαξουν

Εκανες factory reset μετά το update? ;)

Εκανες factory reset μετά το update? ;)

οχι γιατι το ειχα καθαρο σχετικα....βαριεμαι κιολας..θα το κρατησω ετσι μεχρι την 9, ερχεται σε κανα μηνα !

My Name Is George V.

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)