azuli Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 τρίτο κινητό ίδιο στην ευρύτερη οικογένεια και όλα με wind εταιρεία κινητής είτε σε 3g είτε σε 4g εκτός σπιτιού η μπαταρία πέφτει στο 40% μετά από 4.5 ώρες οθόνης και χρήση σερφαρισμα, fb. το υπόλοιπο 40% δεν νομίζω να κράταγε για 8ωρα οθόνης που έχουν αναφερθεί. το μόνο που μένει να φταίει είναι η εταιρεία κινητής. ότι όσοι έχουν κοσμοτε έχουν καλύτερο σήμα. στα χαμηλότερη κατανάλωση. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μην ακους τι λενε οι αλλοι,ο καθε χρηστης εχει το τηλεφωνο διαφορετικα στημενο,μη λεμε τα ιδια και τα ιδια ολη την ωρα. Το μονο μεσο συγκρισης ειναι το προηγουμενο σου τηλεφωνο στημενο οπως ακριβως εχεις στημενο αυτο. Και αν εχεις κανει 4.5 ωρες οθονης στο 40% στο 0% θα εχεις κανει 8 και συ περιπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Μην ακους τι λενε οι αλλοι,ο καθε χρηστης εχει το τηλεφωνο διαφορετικα στημενο,μη λεμε τα ιδια και τα ιδια ολη την ωρα. Το μονο μεσο συγκρισης ειναι το προηγουμενο σου τηλεφωνο στημενο οπως ακριβως εχεις στημενο αυτο. Και αν εχεις κανει 4.5 ωρες οθονης στο 40% στο 0% θα εχεις κανει 8 και συ περιπου ναι μωρέ απλα ψάχνω να βρω μην φταίει κάποια εφαρμογή που την έχω εγώ και δεν την έχουν οι άλλοι (πχ Aquamail). αλλά στην ανάλυση της κατανάλωσης δεν βλέπω κάποια εφαρμογή να τραβάει πολύ μπαταρία παραπάνω από τις άλλες εφαρμογές. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Γεια χαρα Να ρωτησω μια και ειμαι υποψηφιος αγοραστής. 1) Τι ακριβώς κανει η μπαντα 800MHZ και αν μου χρειάζεται. (είμαι στηνWind) 2) Ποιες αλλλες διαφορες εχει η Global εκδοση με την Snapdragon ? 3) Αν το παρω θα το ήθελα απο Ελλαδα. Στο skroutz δεν μου βγαζει την global εκδοση. Που θα το βρω? Μονο απο εξωτερικο? 4) Η μπαταρία διαρκεί πράγματι πολύ (4100mAp) ή είναι εικονικό το νουμερο? 1. Δεν σου "χρειάζεται", αλλά είναι καλό να την έχεις. Στο 2G/3G δεν έχει καμία διαφορά. Στο 4G, η B20 μπορεί με λιγότερες κεραίες να καλύψει μεγαλύτερη περιοχή και επίσης έχει λίγο καλύτερη διείσδυτικότητα σε κτίρια. Η Wind έχει πάρει φάσμα στα 800 MHz, αλλά δεν ξέρω πόσες από τις 4G κεραίες της είναι στην B20 - μπορείς να ρίξεις μια ματιά στα σχετικά θέματα / υποφόρουμ. 2. Εξ' όσων γνωρίζω, καμία. 3. Οι μεγάλες αλυσίδες που παίρνουν από την Infoquest (Κωτσόβολος, Πλαίσιο, Public, κλπ) έχουν την global. Αν δεις λίγες σελίδες πίσω, αρκετοί έχουν πάρει από μικρομάγαζα global, και το eshop έχει πουλήσει global παλαιότερα. Πρέπει να ρωτήσεις το μαγαζί που σε ενδιαφέρει για την παρτίδα που έχει εκείνη την περίοδο. 4. Η διάρκεια της μπαταρίας είναι από τις μεγαλύτερες που θα βρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paourismp Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 παιδιά καλησπέρα, το πήρα για λογαριασμό ενός φίλου μου, ο οποίος δεν ακούει τον ήχο των εισερχομένων μηνυμάτων, αλλά ούτε και μπορεί να αλλάξει αυτόν με κάποιο τρόπο, μπορεί να μου πει κάποιος από που γίνονται οι σχετικές αλλαγές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Στους ηχους ειδοποίησεων θα πας Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 παιδιά καλησπέρα, το πήρα για λογαριασμό ενός φίλου μου, ο οποίος δεν ακούει τον ήχο των εισερχομένων μηνυμάτων, αλλά ούτε και μπορεί να αλλάξει αυτόν με κάποιο τρόπο, μπορεί να μου πει κάποιος από που γίνονται οι σχετικές αλλαγές... στο μενού ήχος και δόνηση είναι Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paourismp Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 στο μενού ήχος και δόνηση είναι Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εκεί που γράφει μήνυμα ελήφθη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 εκεί που γράφει μήνυμα ελήφθη; ναι μέσα εκεί Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosk7dl Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 (edited) Πάντως η μπαταρία φυσάει! Εγώ 10ωρα δεν εχω δει αλλά 7 με 8 ώρες τις πιάνω με 2 σιμ, ανοιχτά Bluetooth 10-11 ώρες καθημερινά συνδεμενα με mi band και ακουστικό, ίντερνετ για σερφαρισμα, φουμπου, viber κτλ μόνο με 4g αλλά όχι μονίμως ανοιχτό αλλά κατά διαστήματα. Συγχρονισμοι μειλ, mi account, Google photos ενεργοποιημενοι και λιγο hot spot tethering που και που Φωτεινότητα στο αυτόματο. http://i68.tinypic.com/21anw7.jpg http://i64.tinypic.com/1zf1sag.jpg Edited October 25, 2017 by panosk7dl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 (edited) Πάντως όσοι λέτε για καλά SOT αναφέρετε και τη φωτεινότητα που τη ρυθμίζετε, πχ εγώ κυρίως σε απογευματινές και βραδυνές ώρες σε συνθήκες δωματίου, η ρύθμιση μέχρι το μισό μου φτάνει. Υπόλοιπες ώρες και έξω ανάλογα, από 3/4 μέχρι φουλ. Και ακόμα να μου έρθει η έγκριση για root, σίγουρα τα έχω κάνει σωστά. Edited October 25, 2017 by Vangelis_D9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosk7dl Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Πάντως όσοι λέτε για καλά SOT αναφέρετε και τη φωτεινότητα που τη ρυθμίζετε, πχ εγώ κυρίως σε απογευματινές και βραδυνές ώρες σε συνθήκες δωματίου, η ρύθμιση μέχρι το μισό μου φτάνει. Υπόλοιπες ώρες και έξω ανάλογα, από 3/4 μέχρι φουλ. Και ακόμα να μου έρθει η έγκριση για root, σίγουρα τα έχω κάνει σωστά. Έχεις δίκιο την ξέχασα την φωτεινότητα. Την έχω στο αυτόματο, δεν την πειράζω καθόλου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Έχεις δίκιο την ξέχασα την φωτεινότητα. Την έχω στο αυτόματο, δεν την πειράζω καθόλου Πολύ ωραία. Θα τη δοκιμάσω κι εγώ στο αυτόματο κάποιες μέρες να δω τη συμπεριφορά του στις δικές μου συνθήκες, φρέσκο το έχω και δεν το καλόμαθα ακόμα να δω τι κουσούρια μπορεί να βγάλει. Αλλά μέχρι στιγμής φυσάει πράγματι. Κάτι άλλο. Έχετε προσέξει ότι στο gps μπορεί να βγάλει απόκλιση μέχρι και δυο τετράγωνα κάποιες φορές; Κάπου θυμάμαι στο γειτονικό φόρουμ αναφέρθηκε ότι η stable δεν είναι πλήρως ενημερωμένη με τα ευρωπαϊκά gps που δεν το πολυκατάλαβα αν εννοεί ότι δεν κλειδώνει στους δορυφόρους της περιοχής μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Παντα αυτόματη στο 35%, σπανια πανω απο 50% Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkoumo Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 1. Δεν σου "χρειάζεται", αλλά είναι καλό να την έχεις. Στο 2G/3G δεν έχει καμία διαφορά. Στο 4G, η B20 μπορεί με λιγότερες κεραίες να καλύψει μεγαλύτερη περιοχή και επίσης έχει λίγο καλύτερη διείσδυτικότητα σε κτίρια. Η Wind έχει πάρει φάσμα στα 800 MHz, αλλά δεν ξέρω πόσες από τις 4G κεραίες της είναι στην B20 - μπορείς να ρίξεις μια ματιά στα σχετικά θέματα / υποφόρουμ. Σχετικά με το αλλά δεν ξέρω πόσες από τις 4G κεραίες της είναι στην B20 Επειδη δεν γνωριζω.... μπορει μια εταιρεια να ειναι στα 800Mhz και να μην ειναι σε Β20? Δηλαδη υπάρχουν και άλλα Βxx στα 800Mhz ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Πολύ ωραία. Θα τη δοκιμάσω κι εγώ στο αυτόματο κάποιες μέρες να δω τη συμπεριφορά του στις δικές μου συνθήκες, φρέσκο το έχω και δεν το καλόμαθα ακόμα να δω τι κουσούρια μπορεί να βγάλει. Αλλά μέχρι στιγμής φυσάει πράγματι. Κάτι άλλο. Έχετε προσέξει ότι στο gps μπορεί να βγάλει απόκλιση μέχρι και δυο τετράγωνα κάποιες φορές; Κάπου θυμάμαι στο γειτονικό φόρουμ αναφέρθηκε ότι η stable δεν είναι πλήρως ενημερωμένη με τα ευρωπαϊκά gps που δεν το πολυκατάλαβα αν εννοεί ότι δεν κλειδώνει στους δορυφόρους της περιοχής μας. για να σαι σιγουρος οτι εχεις τις σωστες ρυθμισεις κατεβασε την εφαρμογη gpsfix (δωρεαν,playstore) και κανε ενα gps fix Aλλα γενικα και οσο ημουν με global stable αλλα και οσο ειμαι με custom miui κλειδωνει παντα σε 5-10 sec μεσα στο σπιτι αλλα οχι με τοσο μεγαλη αποκλιση οσο λες,αντε 1-2 μετρα να παιζει τα πρωτα 2-3 δευτερολεπτα μεχρι να ακινητοποιηθει. Παιζει ρολο και ποσο τσιμεντο εχεις γυρω σου ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μπορει μια εταιρεια να ειναι στα 800Mhz και να μην ειναι σε Β20? Δηλαδη υπάρχουν και άλλα Βxx στα 800Mhz ? oχι, B20=800ΜΗΖ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkoumo Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Θελω να το αγορασω αλλα δεν βγαζω άκρη...........(απο Ελλάδα) Πως θα ξεχωρισω αν εχει Β20? Το γραφει το κουτι? Ξεχωρίζει η συσκευή απο κάτι άλλο? Αν παρω τηλ. και ρωτήσω οποιοδηποτε καταστημα είμαι σίγουρος ότι ο πωλητης δεν θα ξέρει τι τον ρωτάω. Διάβασα ότι όλα τα redmi 4x εχουν ποια Β20. Ισχυει? Αν μου βρειτε κανενα στειλτε λινκ. Εγω δεν βρηκα τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeOSL Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 δες το πρώτο ποστ στην πρώτη σελίδα. Στάλθηκε από το αυτοκίνητο μου χρησιμοποιώντας τα δάκτυλα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Δες πρώτο ποστ Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxkel Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Θελω να το αγορασω αλλα δεν βγαζω άκρη...........(απο Ελλάδα) Πως θα ξεχωρισω αν εχει Β20? Το γραφει το κουτι? Ξεχωρίζει η συσκευή απο κάτι άλλο? Αν παρω τηλ. και ρωτήσω οποιοδηποτε καταστημα είμαι σίγουρος ότι ο πωλητης δεν θα ξέρει τι τον ρωτάω. Διάβασα ότι όλα τα redmi 4x εχουν ποια Β20. Ισχυει? Αν μου βρειτε κανενα στειλτε λινκ. Εγω δεν βρηκα τίποτα. Στην πρώτη σελίδα θα λυθούν οι απορίες σου. Παράθεση enjoy your life...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Πάντως και με Cosmote έχω δει να πιάνει 4g με την Β20 Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Μια χαρά έκατσε το τζαμάκι της nillkin Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Μια χαρά έκατσε το τζαμάκι της nillkin Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk για ξαναδωσε ενα λινκ γιατι το εχασα.. Παντα αυτόματη στο 35%, σπανια πανω απο 50% Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk τι εννοεις?στο αυτοματο εχει σημασια που ειναι το ποσοστο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 http://www.nillkin.com/english/proshow.asp?mid=2&sid=0&tid=0&cid=1&scid=&id=6756&page=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaul Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Έχει πάρει μια φίλη το Redmi Note 4X (της Infoquest) και έχει το "πρόβλημα¨με το μικρόφωνο που περιγράψατε κάποιες σελίδες πριν. Δεν την ακούει καλά ο συνομιλητής. Με μια γρήγορη αναζήτηση είδα ότι αναφέρεται από πολλούς αυτό το θέμα και βρήκα 1-2 πιθανές λύσεις. Η μία είναι να απενεργοποιηθεί το "OK Google". Το έκανα αλλά βελτίωση δεν είδαμε. Κάποιες άλλες λύσεις ήταν πιο πολύπλοκες. Τελικά θα περιμένουμε update ή φταίει το πως κρατάμε τη συσκευή (που και πάλι δεν αλλάζει πολλά); Το δοκιμάσαμε και χωρίς θήκη πάντως. Αύριο θα επικοινωνήσω και με την Infoquest. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 http://www.nillkin.com/english/proshow.asp?mid=2&sid=0&tid=0&cid=1&scid=&id=6756&page=1 Από ότι βλέπω στις φωτο αφήνει περιμετρικά λίγο κενό,αλλά από εφαρμογή πρέπει να είναι οκ? https://www.e-smartbuy.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=5736&virtuemart_category_id=441&Itemid=486 αυτό είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts