Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τις 8 ωρες τις εχω ανετα, οτι χρηση και να κανω!

Μη πω ότι παω 10+ ωρες σοτ....

Χρηση σε wifi/3g/4g, παιχνιδι αρκετο, tapatalk, chrome beta, yahoo mail, fb, fb messenger, whatsapp.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μια ερώτηση παιδιά! Σε περίπτωση που αγοραστεί το κινητό από μαγαζί του skroutz και χρειαστούμε κάτι στα πλαίσια της εγγύησης που απευθυνόμαστε; Υπάρχει επίσημο service ή μιλάμε με το κατάστημα που το αγοράσαμε;

Τις 8 ωρες τις εχω ανετα, οτι χρηση και να κανω!

Μη πω ότι παω 10+ ωρες σοτ....

Χρηση σε wifi/3g/4g, παιχνιδι αρκετο, tapatalk, chrome beta, yahoo mail, fb, fb messenger, whatsapp.

συνεχόμενες η λίγο λίγο; ξεκινάς δηλαδή στις 10 το πρωί και το χρησιμοποιεις 8,9,10 ώρες συνεχόμενα;

συνεχόμενες η λίγο λίγο; ξεκινάς δηλαδή στις 10 το πρωί και το χρησιμοποιεις 8,9,10 ώρες συνεχόμενα;

Οχι.

Σε διαρκεία μιαμιση με 2 μερες

Μια ερώτηση παιδιά! Σε περίπτωση που αγοραστεί το κινητό από μαγαζί του skroutz και χρειαστούμε κάτι στα πλαίσια της εγγύησης που απευθυνόμαστε; Υπάρχει επίσημο service ή μιλάμε με το κατάστημα που το αγοράσαμε;

Απο το επίσημο service (infoquest) καλύπτεται μόνο αν είναι αγορασμένο από επίσημο μεταπωλητή (κώτσος, πλαίσιο, public, welcome stores, you, γερμανός κλπ). Από σκρουτζομάγαζο απευθύνεσαι στο σκρουτζομάγαζο (αν υπάρχει όταν παραστεί ανάγκη) και μάλλον το στέλνουν και αυτοί Κίνα για επισκευή (χωρίς να είμαι σίγουρος:))

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus

τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe

Ευχαριστώ.

Τι κερδίζω όμως με αυτό;

Δηλαδή αν φταίει το λειτουργικό που έχω τώρα γιατί να ξαναβάλω το ίδιο;

Για τον ίδιο ακριβώς λόγο που όταν φτάσει το Windows PC στο μη περαιτέρω από προβλήματα κάνεις "format" και -συνήθως- λύνονται τα προβλήματα: σβήνονται τα εγκατεστημένα προγράμματα που είναι η αιτία του κακού και επανέρχεται μια καθαρή πλέον registry.

Φίλε μου, με έπεισες. Την κατεβάζω... Ελπίζω να μην έχει το ίδιο θέμα με τα notifications...ε?

Εννοείται και Ελληνικά ε?

Τα ιδια notifications εχει,η ιδια rom ειναι με περισσοτερες λειτουργιες και βελτιωσεις!

Και ελληνικα δεν εχει!Αγγλικα χρησιμοποιω.

Ελπιζω να σε προλαβα!

Τα ιδια notifications εχει,η ιδια rom ειναι με περισσοτερες λειτουργιες και βελτιωσεις!

Ελπιζω να σε προλαβα!

Σε ευχαριστώ φίλε μου. Σε περίμενα πριν προχωρήσω. Οπότε την σβήνω... Για εμένα τα notifications είναι πολύ βασική λειτουργία, μίας και λόγω δουλειάς έχω πολλά emails.

Έχεις να μου προτείνεις κάποια άλλη στην οποία να δουλεύουν σωστά?

Αν σε ΕΥΘΕΙΑ καταλαβαίνει αυτό το ζιγκ ζαγκ της πορείας,αυτο δε σημαίνει ότι η τοποθεσία σου όσον αφορά το συγκεκριμένο application είναι πάρα πολύ ακριβής?

Μήπως - λεω- πρέπει να αλλάξεις την επιλογή τοποθεσίας για το Google?

Μήπως έχει ρύθμιση μεγάλης ακριβειας που θα πρέπει να αλλάξεις?

Λογικό τα άλλα apps να μην ανταποκρίνονται τόσο καλά, αφού δεν είναι native.

Θα το δω και εγώ στο δικό μου και θα σου πω.

Σε δρόμο τριών λωρίδων δλδ αν πας από δεξιά αριστερά και πάλι δεξιά,συμβαίνει?

το έχω στο high accuracy. έτσι προτείνει το gmaps αλλά το κάνει και στο "μόνο gps ".

είπα αυτό με τον ελιγμό δεν με πειράζει. αλλά να προχωράει στραβά για κάποιο διάστημα είναι bug πως να το κάνουμε. δες τις φωτο στο άλλο ποστ μου

Ελπιζω να σε προλαβα!

Βασικα σε τι ειναι καλύτερο από πχ την eu ή ελληνική rom?

Γενικά κι εγώ έχω αγανακτήσει με τα notifications... Και περισσότερο με το πρόβλημα που εμφανίζει μόνο ένα action button (πχ στο Google Inbox αντί για Done και Snooze εμφανίζεται μόνο το Snooze).

Γι αυτό άρχισα να σκέφτομαι AOSP και LOS. Το καλύτερο θα ήταν μια MIUI με διορθωμένα notifications....

(επίσης κι εγώ πιστεύω ότι το τοπικ για ROMS είναι καλή ιδέα

Παιδιά αν θέλετε τυχόν αγγελίες μπορείτε να τις βάλετε εδώ http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=39

Εντός των thread του εκάστοτε κινητού δεν επιτρέπονται :)

Καλησπέρα παιδιά. Έχει βγεί σε LineageOS , η έκδοση Android 8.0 (Oreo). 1 bug έχει, ότι αναλόγως τον εργοστασιακό τύπο του αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος, (στο RN4 βγαίνει σε FPC και Goodix) , δουλεύει το αποτύπωμα ή όχι. Συγκεκριμένα, δουλεύει κανονικά σε όσους έχουν τον τύπο/φίρμα κατασκευής ΜΌΝΟ FPC. Αυτό μπορούμε να το δούμε, από το μενού του Kernel, όπου βλέπουμε και τον τύπο της κάμερας (πλέον όλα έρχονται με Sammy αισθητήρες).

Μόλις έρθει το κινητό στα χέρια μου, θα την περάσω σε ένα σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, όμως εάν υπάρχει κάποιο μέλος που το έχει ήδη, και θέλει να την δοκιμάσει, ας μας πεί εντυπώσεις.

Επίσης δεν δουλεύει το volte, αλλά στην Ελλάδα μόνο η cote έχει αγοράσει τα εν λόγω δικαιώματα της υπηρεσίας, όπου δεν ξέρω εάν τα έχει και ενεργοποιημένα.

Edited by Vasileios26

Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator

Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+

Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides

50121532128_76c8201c20_n.jpg

Πρώτον, ας μου θυμίσει κάποιος τι πατάω για να μη μου βγάζει GR Cosmote 4G όταν ανοίγω το wi fi και ενώ έχω επιλέξει 2g δίκτυο.

Δεύτερον, έχει δοκιμάσει κανείς αυτό το full body από bangood Bakeey 0.26mm 9H Full Screen Tempered Glass Screen Protector for Xiaomi Redmi Note 4;

Αυτό που έχω από ebay είναι φουλ στις δαχτυλιες και παρατήρησα πως περνά σκόνη από κάτω...

Πρώτον, ας μου θυμίσει κάποιος τι πατάω για να μη μου βγάζει GR Cosmote 4G όταν ανοίγω το wi fi και ενώ έχω επιλέξει 2g δίκτυο.

22c331594448c2b860086306aa30c635.jpg

Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

πως γινετε οταν μου σκαει μηνυμα στο viber να το βγαζει στο κεντρο της οθονης και οχι πανω πανω ?

Καλησπέρα σε όλους δεν ξέρω αν εχει απαντηθεί ξανά θα ήθελα μια βοήθεια όταν επιλεγείς μια εφαρμογή να ανοίξει μέσα από ένα φάκελο που έχεις φτιάξει όταν την κλείνεις ξαναγυρνάει στον φάκελο υπάρχει δυνατότητα να μην γυρνάει και να κλείνει ? στον Nova Launcher γίνεται το έχω δοκιμάσει στον launcher του τηλεφώνου δεν ξέρω

παιδια πηρα αυτο redmi note 4 για ενα φιλο https://www.drele.com/shop/mobile-phones/xiaomi-redmi-note-4-snapdragon-3gb32gb-dual-sim-black/ θελω να παρω ενα nilkin τζαμακι και μια nilking super frost θηκη αλλα δεν ξερω ποια παταει
υπογραφή εκτός ορίων

πως κανουμε εξαγωγη επαφων σε αρχειο .vcf στην καρτα μνημης?

Κατέβασε το super backup & restore... Ότι θες σε αφήνει να κάνεις backup

Κατέβασε το super backup & restore... Ότι θες σε αφήνει να κάνεις backup

κριμα που το λειτουργικο μια τοσο απλη ενεργεια δεν την διαθετει,οπως πχ lg samsung.ευχαριστω για την απαντηση,

:ninja:

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)