Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα και καλό Σ/Κ.

Από χθες παρατηρώ το εξής, η μπάρα αυξομείωσης της φωτεινότητας, αυτή που υπάρχει όταν σαρώνουμε προς τα κάτω την οθόνη και όχι αυτή των ρυθμίσεων, πηγαίνει από μόνη της στο τέρμα αριστερά αλλά χωρίς να επηρεάζεται η φωτεινότητα δηλαδή η φωτεινότητα είναι στο φουλ, όπως το θέλω, αλλά η μπάρα στο σημείο που πρέπει να έχει τη μικρότερη φωτεινότητα.

Ένα άλλο θέμα είναι η απενεργοποίηση της εφαρμογής documents κάθε φορά που το τηλέφωνο κάνει restart.

Κάποια ιδέα;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για όσους αναρωτιούνται για την αυξανόμενη ένταση κουδουνίσματος 3c735fe352b52d5ac1795d0e03ad05ce.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα και καλό Σ/Κ.

Από χθες παρατηρώ το εξής, η μπάρα αυξομείωσης της φωτεινότητας, αυτή που υπάρχει όταν σαρώνουμε προς τα κάτω την οθόνη και όχι αυτή των ρυθμίσεων, πηγαίνει από μόνη της στο τέρμα αριστερά αλλά χωρίς να επηρεάζεται η φωτεινότητα δηλαδή η φωτεινότητα είναι στο φουλ, όπως το θέλω, αλλά η μπάρα στο σημείο που πρέπει να έχει τη μικρότερη φωτεινότητα.

Ένα άλλο θέμα είναι η απενεργοποίηση της εφαρμογής documents κάθε φορά που το τηλέφωνο κάνει restart.

Κάποια ιδέα;

Εισαι σε dev?

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Το αναποδογυριστε για σίγαση κουδουνισματος στις ρυθμίσεις κλήσεων πως ακριβώς δουλεύει, γιατί όπως και αν γυρίσω το τηλέφωνο κουδουναει κανονικά

Το αναποδογυριστε για σίγαση κουδουνισματος στις ρυθμίσεις κλήσεων πως ακριβώς δουλεύει, γιατί όπως και αν γυρίσω το τηλέφωνο κουδουναει κανονικά

Οταν σε παιρνουν το γυρνας τουμπα και μουγκενεται. :)

Η συσκευή του θεματος ειναι το mido? Ασχέτως αν έχει ή όχι την band 20?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Υπαρχει και αυτο το thread για την κινεζικη εκδοση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=446651

Κατα τα αλλα φορανε ακριβως την ιδια rom. Οποτε με εξαιρεση το φορτιση και την 800αρα μπαντα δεν εχουν αλλες διαφορες.

Η ονομασία mido με ενδιαφέρει η οποια απ οτι βλεπω ισχυει γενικά για την εκδοση του note 4 με snapdragon.

Σωστα?

Πολύ σωστά Mol

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Μια προφανη διαφορα ειναι το μεγεθος της οθονης αφου ειναι μονο 5 ιντσες. Επιπλεον, νομιζω οτι εχει κατωτερη ποιοτητα στη καμερα.

ακομα κατωτερη?....υπαρχουν και χειροτερες τελικα:p

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Η ονομασία mido με ενδιαφέρει η οποια απ οτι βλεπω ισχυει γενικά για την εκδοση του note 4 με snapdragon.

Σωστα?

ναι mido ειναι το 4 με snapdragon.

:ninja:

ακομα κατωτερη?....υπαρχουν και χειροτερες τελικα:p

Βασικα στα 160 ευρω 5,5αρα συσκευη θα βρεις αρκετες κατωτερες καμερες ;)

Σωστα?

Ναι. Λεγεται mido δεδομενου οτι φορανε ακριβως την ιδια rom σε αντιθεση πχ με το redmi note 3 pro που ηταν kenzo και kate.

Ενα γρηγορο συγκριτικο stock camera vs google camera (hdr+) για το Redmi Note 4X. Πρωτα ειναι google camera και μετα η stock. Να σημειωθει οτι ειναι πολυ ευκολοτερο να βγαλεις sharp φωτογραφια σε αντιθεση με τη stock που βγαινουν ευκολα κουνημμενες.

Γενικα θα ελεγα οτι εχει πολυ καλυτερο λογο λεπτομεριας/θορυβου. Με ενα μικρο NR στη πρωτη και ενα τερραστιο στη δευτερη :p φτανει ιδιο θορυβο με stock αλλα με πολυ περισσοτερη λεπτομερια. Φυσικα στη δευτερη υπαρχει και εξτρας θορυβος λογω μεγαλυτερης φωτεινοτητας. Η τριτη αν εξαιρεσουμε το wb ειναι καλυτερη σε ολα με google cam.

35838950224_9e36d7d00f_c.jpgIMG_20170819_215628 by Andreas L., on Flickr

36504431242_7b677efcb7_c.jpgIMG_20170819_215607 by Andreas L., on Flickr

35838949554_254ed52695_c.jpgIMG_20170819_215358 by Andreas L., on Flickr

36674000625_07efc497d0_c.jpg2017-08-19_10-01-05 by Andreas L., on Flickr

36278672370_89ed3dfd5d_c.jpgIMG_20170819_223859 by Andreas L., on Flickr

36536088471_87c582c0d1_c.jpgIMG_20170819_223853 by Andreas L., on Flickr

Edited by Antretng

Δοκίμασα χθες να κάνω εγγραφή από το ραδιόφωνο και μόλις ξεκίνησε η εγγραφή ο ήχος άρχισε να παίζει σε slow motion. Έχει τύχει σε κανέναν;

Και κάτι ακόμα. Δεν μου επιτρέπει να σβήσω αρχεία από την εξωτερική sd κάρτα. Υπάρχει θέμα με την συσκευή ή είναι θέμα Android;

Εγω αυτο που ειδα μολις τωρα οταν φορτισε 100% εσβησε το λεντακι πρωτα γινοταν πρασινο,μέχρι να το βγαλω απο την πριζα.

Εγώ πάντως μπήκα στις ρυθμίσεις της στοκ κάμερας και εκεί που λέει ενίσχυση φωτογραφιών χαμηλού φωτισμού αυτόματα το έκανα οφ και επιτέλους έφυγε το χάλι από τις νυχτερινές φωτογραφίες. Ο έντονος θόρυβος που είχε. Δοκιμάστε το μήπως φταίει και σε εσάς

Ενα γρηγορο συγκριτικο stock camera vs google camera (hdr+) για το Redmi Note 4X. Πρωτα ειναι google camera και μετα η stock. Να σημειωθει οτι ειναι πολυ ευκολοτερο να βγαλεις sharp φωτογραφια σε αντιθεση με τη stock που βγαινουν ευκολα κουνημμενες.

Γενικα θα ελεγα οτι εχει πολυ καλυτερο λογο λεπτομεριας/θορυβου. Με ενα μικρο NR στη πρωτη και ενα τερραστιο στη δευτερη :p φτανει ιδιο θορυβο με stock αλλα με πολυ περισσοτερη λεπτομερια. Φυσικα στη δευτερη υπαρχει και εξτρας θορυβος λογω μεγαλυτερης φωτεινοτητας. Η τριτη αν εξαιρεσουμε το wb ειναι καλυτερη σε ολα με google cam.

ποια καμερα εχει?

Χρησιμοποιει κανεις ρομ εκτός μιυι?

Με ενδιαφέρει να μαθω αν ολα λειτουργούν όπως πρεπει και αν έχει ιδια ή καλύτερη αυτονομία

Καλημέρα σε όλους υπάρχει περίπτωση με κάποιο τρόπο να απενεργοποιηθηκε ο φωτισμός στο τρίτο πλήκτρο με κάποια ρύθμιση γιατί δεν μου ανάβει η ένδειξη πίσω??

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)