Antretng Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 χαχαχα ! μερικές φορές προσπαθώ να μάθω κόσμο στα ιντερνετς να χρησιμοποιούν τα ιντερνετς για να μαθαίνουν αυτό που θέλουν. τις περισσότερες φορές ή τσακωνόμαστε ή δεν καταλαβαίνουν ή βρίσκεται κάποιος άλλος να τους απαντήσει! πλέον με τα fb groups ειδικά ο κόσμος όντως θέλει μασημένη την τροφή και αυτή η κλασσική εικονίτσα με τον bart γίνεται πιο επίκαιρη από ποτέ!!! :p Το προβλημα ειναι και πρακτικο. Γιατι αντε πες τα αγνοουμε τα μηνυματα. Αλλα μεσα στο χαμο που γινεται χανουμε και αλλα οπως πχ ο φιλος που ρωταγε με τη καμερα τραβηξα τα δειγματα. Και ειναι και κριμα γιατι δεν χρειαζεται καν να γκουγκλαρεις. Τα χουμε ολα ετοιμα και Link στο πρωτο μηνυμα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektronaut Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 :p Το προβλημα ειναι και πρακτικο. Γιατι αντε πες τα αγνοουμε τα μηνυματα. Αλλα μεσα στο χαμο που γινεται χανουμε και αλλα οπως πχ ο φιλος που ρωταγε με τη καμερα τραβηξα τα δειγματα. Και ειναι και κριμα γιατι δεν χρειαζεται καν να γκουγκλαρεις. Τα χουμε ολα ετοιμα και Link στο πρωτο μηνυμα. ;) έμενα μου λες απλώς θέλει ο κόσμος απαντήσεις ναι / οχι αύτό / το αλλό και όσοι θελουνε και εξηγήσεις δεν αρκούνται στην εμπεριστατωμένη απάντηση - μερικές φορές είναι δύσπιστοι! πραγματικά όμως δεν καταλαβαίνω τι δεν κατάλαβε ο φίλος παραπάνω! αφού το δε λέει το μήνυμα! αγόρασε και κουτί που λέει redmi note 4 και όχι 4X και συνεχίζει και απορεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euromaster Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Ανδρεα, θα με βοηθαγε πολυ αν ειχαμε ενα συγκριτκο φωτογραφιων μεταξυ των ρυθμισεων που κανεις εσυ σαν πιο εμπειρος και ενος αρχαριου οπως εγω, δηλ, αν μπορουσαμε να εχουμε 2 δειγματα, το πρωτο με default capture, οπως θα τραβαγα εγω και μια δευτερη, ακριβως στο ιδιο σημειο και την ιδια ωρα, με τις ρυθμισεις που θα εκανες εσυ. Θα με βοηθουσε πολυ να καταλάβω τις διαφορες των 2 και τελικα ποσο καλυτερο αποτελεσμα μπορουμε να εχουμε με αυτη την μετρια φωτογραφικη, απλως κανντας τις απαραιτητες ρυθμισεις. Αν καταλαβε καποιος τι επα, γιατι κι εγω μπερδευτηκα.. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 (edited) Ανδρεα, θα με βοηθαγε πολυ αν ειχαμε ενα συγκριτκο φωτογραφιων μεταξυ των ρυθμισεων που κανεις εσυ σαν πιο εμπειρος και ενος αρχαριου οπως εγω, δηλ, αν μπορουσαμε να εχουμε 2 δειγματα, το πρωτο με default capture, οπως θα τραβαγα εγω και μια δευτερη, ακριβως στο ιδιο σημειο και την ιδια ωρα, με τις ρυθμισεις που θα εκανες εσυ. Θα με βοηθουσε πολυ να καταλάβω τις διαφορες των 2 και τελικα ποσο καλυτερο αποτελεσμα μπορουμε να εχουμε με αυτη την μετρια φωτογραφικη, απλως κανντας τις απαραιτητες ρυθμισεις. Αν καταλαβε καποιος τι επα, γιατι κι εγω μπερδευτηκα.. :lol: Κοιτα, σε αυτες τις δυο που ανεβασα η διαφορα ειναι σιγουρα μεγαλη αφου μειωσα αρκετα το iso (αρα καλυτερη λεπτομερια και χαμηλοτερος θορυβος). Ομως δεν ειναι τοσο ευκολο, γιατι αν δεις στις πληροφοριες εχω εκθεση 0.3 δευτερολεπτα. Δηλαδη ο φακος εμεινε ανοιχτος για 0.3 δευτερολεπτα. Μια τετοια φωτογραφια ειναι πολυ πιθανο να χει camera shake ή/και motion blur. Το πρωτο λυνεται αν καπως στηριξεις το κινητο ή τα χερια σου καπου. Το δευτερο δυστυχως δεν λυνεται. Ισα ισα που σε τετοιες περιπτωσεις, οταν βγαζω κατι κινουμενο, παρεμβαινω και ανεβαζω την ταχυτητα περισσοτερο απο οσο τραβαει στο auto. Ετσι απο εκει που θα βλεπες ενα θολο κινουμενο αυτοκινητο θα το κανω να φανει καθαρο. Βεβαια οσο ανεβαζεις ταχυτητα τοσο περισσοτερο πρεπει να ανεβασεις το iso => χειροτερη ποιοτητα. Αλλα σιγουρα ειναι προτιμοτερος λιγο θορυβος παραπανω παρα να βγει θολο το θεμα σου ειτε απο motion blur ειτε απο camera shake. Τελος, για την εκθεση δεν στηριζομαι στο τι λεει το κινητο. Και στις 2 που βλεπεις εριξα αρκετα την φωτεινοτητα πριν τις βγαλω αλλιως η ακροπολη και εισοδος της βουλη θα ηταν απλα μια ασπριλα χωρις λεπτομεριες (θα χαν καει). Edited June 19, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euromaster Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Αψογος. Ρε συ πρεπει να κανουμε κανα μαθημα ιδιατερο περι φωτογραφιας, δεν γινεται. Με αυτο το αποτελεσμα που ειδα στις φωτο σου ειμαι ευχαριστημενος, αλλα οπως βγαζει default το κινητο τη νυχτα, εχουμε θεμα. Βεβαια αυτο για οσους θελουν το κατι παραπανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Αν οντως το χες διαβασει, προς τι η απορια σου λοιπον; Τι αλλο θες να σου πουμε για να μας πιστεψεις; Μεχρι και το πως να το εξακριβωσετε απο το κουτι εχω γραψει. Στη τελικη, google is your friend. ;) φιλε παρεξηγησες αυτο που ειπα ηταν σχετικα με την παραγραφο στο ποστ του συμφορμιτη.σε τελικη δεν εγραψα για να ρωτησω η να επιβαιβεωσω τι συσκευη εχω γιατι ξερω τι εχω.φιλικα παντα Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 (edited) Αψογος. Ρε συ πρεπει να κανουμε κανα μαθημα ιδιατερο περι φωτογραφιας, δεν γινεται. Με αυτο το αποτελεσμα που ειδα στις φωτο σου ειμαι ευχαριστημενος, αλλα οπως βγαζει default το κινητο τη νυχτα, εχουμε θεμα. Βεβαια αυτο για οσους θελουν το κατι παραπανω. Κοιτα, με εξαιρεση τις 2 χωριστες φωτογραφιες, τα δειγματα που ανεβασα ηταν auto. Η διαφορα ειναι οτι εχω μαθει πως να το κραταω και παντα τραβαω 3-4 πριν το αφησω το θεμα μου. Πολλες φορες μπορει να νομιζεις οτι οτι δεν ειναι κουνημμενη αλλα στη πραγματικοτητα μπορει να εχει ενα ελαφρυ camera shake. Οποτε τραβατε μερικες, μετα ζουμαρετε για ελεγχο και κρατατε τη πιο sharp. Δυστυχως η ελλειψη ois και το χαμηλο shutter speed το κανει επιρρεπες στο camera shake. Οριστε πως θα βγαινε η φωτογραφια στο auto. (πατα πανω της για πληρη αναλυση). Παιζει βεβαια και ενα ενδεχομενο να μην ειχα νεταρει καλα. http://i.imgur.com/FjJZASQ.jpg Edited June 19, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euromaster Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 (edited) Ρε συ Ανδρεα ειναι χαοδεις η διαφορα αναμεσα στις 2. Η καλη εντωμεταξυ εχει και μεγαλυτερη αναλυση, η μου φαινεται? Δηλ ειναι και πιο καθαρη και με παραπανω αναλυση. Οποτε για να καταλαβω, κατεβαζω iso, σταθεροποιω το κινητο καπως και πριν βγαλω ανεβαζω το contrast (sharp ειναι το ιδιο?) ενα επιπεδο? Αυτες οι ρυθμισεις που αναφερα, ισχυουν εννοειτε μονο για βραδυνες ετσι? Επισης προτεινεις να τις βγαζουμε με το open camera? Edited June 19, 2017 by euromaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 (edited) Παιζει να μην ειχα και νεταρει καλα, οποτε νομιζω το αδικω λιγο το αυτοματο σε αυτην. Αλλα και παλι αμα εχει iso 1000 η μια και η αλλη iso 100 (δηλαδη παραπανω απο 3 στοπ διαφορα) εννοειται πως θα ειναι μεγαλη η διαφορα. Βεβαια σε αυτη που τραβηξα manual την ειχα βγαλει αρκετα πιο σκοτεινη ωστε να μην καουν τα φωτεινα και απλα μετα ανεβασα το φωτισμο στα σκοτεινα. Γενικα εδω με βοηθησε η εμπειρια περισσοτερο και κανενα κινητο δεν θα την εβγαζε καλη στο αυτοματο. Σκεψου οτι στη φωτογραφια με την ακροπολη, φιλος ειχε iphone 7 και την ειχε καψει τελειως. Επρεπε κανονικα να μειωσει την φωτεινοτητα. Για περισσοτερα διαβασε εδω https://photographylife.com/iso-shutter-speed-and-aperture-for-beginners . Αλλα να θυμασαι οτι καλο ειναι να μην ρισκαρεις να τις βγαλεις κουνημμενες. Ειδικα αν δεν εχουν τεραστιες αποστασεις δεν κερδιζεις και πολλα απο το iso. Η φωτογραφια που ανεβασα επειδη ηταν μεγαλη αποσταση θα δυσκολευε ακομα και κινητα τυπου s7 στο auto. Εκει λοιπον αξιζε το κοπο. Αυτο που ειπα για τις sharp φωτογραφιες ηταν γενικοτερα. Οτι στο αυτοματο παντα τραβαω 3-4 (τα δειγματα μου ειναι αυτοματο) και κραταω την πιο sharp. Οποτε μην μπερδευεσαι με το manual. Ειναι κατι γενικοτερο. ;) Edited June 19, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euromaster Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 σσσωραιος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2oo4 Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 βρίσκω σφραγισμένο το Note 4 global . έχω το samsung galaxy j5 2016 . σκέφτομαι την αναβάθμιση . το global 4 έχει σημασία (τελικά) αν είναι snapdragon η cpu του (ή έτσι κι αλλιώς θα έχω μεγάλη διαφορά από το τωρινό cpu του j5) ? κατ αρχάς βγαίνουν 2 διαφορετικά (ως προς την cpu , snapdragon ή όχι) ΝΟΤΕ 4 global ? η διαφορά τιμής που μου ζητά το συγκεκριμένο μαγαζί είναι €90 , μου φαίνονται πολλά . το σημαντικό πάντως είναι η αυτονομία (φαντάζομαι θα δω διαφορά) η οθόνη fulhd και μεγαλύτερη και βέβαια η cpu . αξίζει πιστεύετε ? σας ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Digenis80 Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Σήμερα παρέλαβα αυτή την θήκη. Ταιράζει απόλυτα. Το λάστιχο είναι σχετικά σκληρό. Το κεντρικό κομμάτι στην πλάτη είναι αποσπώμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberdemon87 Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Καλησπέρα παιδιά! Είμαι και εγώ να το αγοράζω αυτές τις μέρες. Ερχόμενος από Windows (Lumia 640) έχω κάποιες απορίες. Υπάρχει κάποια επιβάρυνση στον χώρο και γενικώς στο performance του κινητού αν έχω μέσα 2 διαφορετικές SIM; Στα α-root-αριστα android γενικώς (και στην Nougat που θα πάρει το Note) η κατάσταση παραμένει ΑΚΟΜΗ ίδια όπως τα παλιά κακά χρόνια, με τις εφαρμογές να μην αποθηκεύονται σε SD; Δεν υπάρχει καν η επιλογή να διαλέγεις που θα γίνεται η εγκατάσταση τους; Και κάτι τελευταία, άσχετο... Έχει δοκιμάσει κάποιος κάτοχος από εδώ κανένα φτηνό VR Headset να μου προτείνει; Σας ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euromaster Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Και κάτι τελευταία, άσχετο... Έχει δοκιμάσει κάποιος κάτοχος από εδώ κανένα φτηνό VR Headset να μου προτείνει; εχω παρει το παρακατω vr headset το οποιο αν εξαιρεσεις λιγο που δυσκολευομαι να το τοποθετησω στη βαση του, κατα τ αλλα δειχνει μια χαρα και παντα σε sd αναλυση, μιας που το 1080 μοιραζεται στα 2. Εφαρμογες καλες ψαχνω να βρω, αν ξερει καποιος, καλο θα ηταν να μας πει. Παντως για τα 14€ που το πηρα, αξιζει... http://www.gearbest.com/virtual-reality/pp_280357.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 2 ερωτήσεις γίνεται με κλειδωμένο κινητό με πχ πιν να μπορώ να ανεβάζω ή κατεβάσω την ένταση; γιατί ενώ με άλλα κινητά μπορούσες με αυτό δεν λειτουργούν τα πλήκτρα της έντασης . δείτε βίντεο που τράβηξα στο riverwest πολυχωρο μέρα μεσημέρι με πολύ φωτισμό. πολύ χάλια βίντεο! το είδα στο πισι και τρόμαξα. στο κινητό φαίνεται καλά. πρέπει να κάνω καμιά αλλαγή στις ρυθμίσεις της μαμά κάμερας;; https://www.dropbox.com/s/674zj3uaqxkzhw1/VID_20170619_185433.mp4?dl=0 Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 (edited) Για αρχη μπορουσες να τραβηξεις σε full hd (1080p) και οχι hd ready (720p). Απο εκει και περα, ακομα και σε χαμηλο φωτισμο υπαρχει λυση για σταθερα 30 καρε. Το πιο αδυναμο σημειο ειναι ο ηχος. Κατα τα αλλα αν ψαχτεις το κινητο εχει μεχρι και δυνατοτητα 4K video και 60 καρε. Edited June 19, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SamuraiD Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 βρίσκω σφραγισμένο το Note 4 global . έχω το samsung galaxy j5 2016 . σκέφτομαι την αναβάθμιση . το global 4 έχει σημασία (τελικά) αν είναι snapdragon η cpu του (ή έτσι κι αλλιώς θα έχω μεγάλη διαφορά από το τωρινό cpu του j5) ? κατ αρχάς βγαίνουν 2 διαφορετικά (ως προς την cpu , snapdragon ή όχι) ΝΟΤΕ 4 global ? η διαφορά τιμής που μου ζητά το συγκεκριμένο μαγαζί είναι €90 , μου φαίνονται πολλά . το σημαντικό πάντως είναι η αυτονομία (φαντάζομαι θα δω διαφορά) η οθόνη fulhd και μεγαλύτερη και βέβαια η cpu . αξίζει πιστεύετε ? σας ευχαριστώ. Σου ζηταει πολλα λεφτα για διαφορα, εκτος κι αν το εχεις κανενα χρονο και δεν ειναι σε τελεια κατασταση τα λεφτα που ζηταει ειναι πολλα, καλυτερα πουλα το μονος σου στα διαφορα site.. Το note 4 snapdragon global εχει καλυτερη διαχειρηση πορων και χαμηλοτερες θερμοκρασιες, οποτε πρακτικα ειναι καλυτερο απο το Note 4 με τον Mediatek επεξεργαστη, να σημειωσω οτι το Global με Snapdragon εχει και την 800αρα μπαντα του 4G κατι που δεν εχει το Mediatek Version.. Σε γενικες γραμμες αξιζει διοτι θα δεις τεραστια διαφορα στην μπαταρια ενα αυτο, και επισης θα δεις και διαφορα στις επιδοσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Για αρχη μπορουσες να τραβηξεις σε full hd (1080p) και οχι hd ready (720p). Απο εκει και περα, ακομα και σε χαμηλο φωτισμο υπαρχει λυση για σταθερα 30 καρε. Το πιο αδυναμο σημειο ειναι ο ηχος. Κατα τα αλλα αν ψαχτεις το κινητο εχει μεχρι και δυνατοτητα 4K video και 60 καρε. ναι έχω διαβάσει αυτά που έχεις γράψει για τον χαμηλό φωτισμό αλλά εδώ μιλάμε για ΠΟΛΎ φως και δεν θα έπρεπε έστω και HD ready να δείχνει καλύτερα; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektronaut Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 βρίσκω σφραγισμένο το Note 4 global . έχω το samsung galaxy j5 2016 . σκέφτομαι την αναβάθμιση . το global 4 έχει σημασία (τελικά) αν είναι snapdragon η cpu του (ή έτσι κι αλλιώς θα έχω μεγάλη διαφορά από το τωρινό cpu του j5) ? κατ αρχάς βγαίνουν 2 διαφορετικά (ως προς την cpu , snapdragon ή όχι) ΝΟΤΕ 4 global ? η διαφορά τιμής που μου ζητά το συγκεκριμένο μαγαζί είναι €90 , μου φαίνονται πολλά . το σημαντικό πάντως είναι η αυτονομία (φαντάζομαι θα δω διαφορά) η οθόνη fulhd και μεγαλύτερη και βέβαια η cpu . αξίζει πιστεύετε ? σας ευχαριστώ. οσον αφορα στον επεξεργαστή των διαφορετικών εκδόσεων ρωτάς πάλι πράματα που έχουν απαντηθεί και τα βρίσκεις με το να επισκευτείς την πρώτη σελίδα του thread. όσον αφορά στη σύγκριση με το j5 μιλάμε για καλύτερο επεξεργαστή αλλά όσον αφορά στην απόδοση δε νομίζω να καταλάβεις μεγάλη διαφορά πέραν από τα games - άλλωστε εκεί φαίνεται συνήθως ο επεξεργαστής. όμως η νέα αρχιτεκτονική του θα σου δώσει πολύ καλύτερη αυτονομία στην μπαταρία καθως καταναλώνει λιγότερη ενέργεια! στη μπαταρία θα είναι ένα από τα πιο σημαντικά κέρδη. θα ξεχνάς να φορτίζεις! από κει και πέρα, θα έχει ραμ 3 ή 4 ( δε μας λες ποια έκδοση βρίσκεις ) που οπως και να χει θα συμβαδίζει με την εποχή και όχι τα 2GB του j5 που είναι για 2-3 χρόνια πριν. o αποθηκευτικός σου χώρος θα διπλάσιαστεί τουλάχιστον στα 32GB πράγμα σημαντικό γιατί οι ανάγκες των εφαρμογών επίσης ζητάνε πιο πολύ χώρο και τα 16GB είναι οριακά ανεκτά αλλά παλεύονται με sd. στην οθόνη το μέγεθος θα σου κάνει διαφορά μιας και το FHD στις 5.5'' είναι σαν το HD στις 5-5.2" διαφορά θα δεις σίγουρα ! το θέμα είναι πως όσο και αν τα χαρακτηριστικά του j5 2016 είναι για πιο πριν από το 2016, το τηλέφωνο είναι optimized για το 2016 και άρα για την ώρα λογικα τρέχει οκ. αν εσυ δεν νοίωθεις ότι περιορίζεσαι δεν ξέρω πόσο νόημα έχει η αλλαγή! προσωπικά -αναλόγως με το πότε το αγόρασες κόλας- θα περίμενα να βγει το αντίστοιχο redmi note 5 global του χρόνου. σιγουρα δεν θα είναι κατα πολύ καλύτερο από αυτό εδώ για να πεις οτι αγοράζοντας το 4αρι τώρα ή σε μερικούς μήνες θα έχεις χάσει, όμως ποτέ δεν ξέρεις. αν η περίπτωση σου ήταν τι θα αγόραζες αυτή τη στιγμή το j5 2016 ή το redmi note 4 snap προφανώς εκεί δε θα συζητάγαμε !!!!! και σημαντικό είναι κ στα πόσα λεφτά το βρίσκεις ! γιατί αν το βρίσκεις πολύ κάτω από την τιμή που πουλιεται έχει νόημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 (edited) όσον αφορά στη σύγκριση με το j5 μιλάμε για καλύτερο επεξεργαστή αλλά όσον αφορά στην απόδοση δε νομίζω να καταλάβεις μεγάλη διαφορά πέραν από τα games - άλλωστε εκεί φαίνεται συνήθως ο επεξεργαστής. Διαφωνω. Ο snapdragon 410 που εχει ο j5 ειναι τοσο αδυναμος που βλεπεις διαφορα ακομα και σε απλη χρηση. Και δεν χρειαζεται καν να τον συγκρινεις με τον 625. Ακομα και ο 425 του redmi 4a ειναι σαφεστατα καλυτερος. Γενικα το j5 ειναι απο τα πιο overpriced τηλεφωνα που κυκλοφορουν αυτη τη στιγμη. Το μονο που τον σωζει ειναι η χαμηλοτερη αναλυση οποτε και καπως θα στεκεται ο soc. Edited June 19, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2oo4 Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 ευχαριστώ ήδη για τις απαντήσεις σας , πρόκειται για την απλή (3/32) έκδοση 4 global . δε θυμάμαι αν είναι snapdragon , θα το τσεκαρω αυριο , ψάχνω λοιπόν snapdragon. το j5 το έχω 1+ χρόνο . η μπαταρία του με ταλαιπωρεί όπως και στη χρήση είναι οριακό πλέον . με την κάμερά του είμαι ευχαριστημένος , ελπίζω αν πάω στο note 4 να ΜΗΝ είναι χειρότερη . όπως και το speakerάκι του ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 (edited) Εδώ φίλε μου θα σε στεναχωρήσω. Μπορεί να είναι αξιοπρεπής η κάμερα του redmi όμως το πιθανότερο είναι να δεις διαφορά προς τα κάτω. Ειδικά το βίντεο υποφέρει. Αν για σένα η κάμερα είναι το σημαντικότερο κομμάτι του κινητού, κοίτα καλύτερα το honor 6x έκδοση bln-l21 για να χει 800αρα. Πάντως αν πάρεις το xiaomi σε καμία περίπτωση δεν πας στη mediatek έκδοση. Edited June 19, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariadimitris29 Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Αξίζει να πάρω την εκδοση 4/64; Την έβγαλε το πλαίσιο στα 269. Χρειάζεται η παραπανω ram η να πάρω το 3/32. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Εγώ που δεν αποθηκεύω πολλά τραγούδια, φωτογραφίες κλπ στο κινητό τα 32 μου είναι αρκετά. Τώρα αν θα δεις διαφορά με τα 4 σε σχέση με τα 3 δε ξέρω αλλά και τα 3 είναι μια χαρά για νορμάλ χρήση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektronaut Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Διαφωνω. Ο snapdragon 410 που εχει ο j5 ειναι τοσο αδυναμος που βλεπεις διαφορα ακομα και σε απλη χρηση. Και δεν χρειαζεται καν να τον συγκρινεις με τον 625. Ακομα και ο 425 του redmi 4a ειναι σαφεστατα καλυτερος. Γενικα το j5 ειναι απο τα πιο overpriced τηλεφωνα που κυκλοφορουν αυτη τη στιγμη. Το μονο που τον σωζει ειναι η χαμηλοτερη αναλυση οποτε και καπως θα στεκεται ο soc. δεν το γνώριζα !! οπότε ακόμα πιο μεγάλη η διαφορά! δεςν είπες και συ τη γνώμη σου για το αν αξίζει αυτή τη στιγμή η μετάβαση όμως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts