kekropas Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Έχει κανένα λογότυπο όταν το ανοίγεις; Αν όχι δύσκολο μου φαίνεται να έχει γίνει branded Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Δεν υπαρχει λογοτυπο ουτε σε cosmote branded που ειμαι εγω. Στις εκδοσεις λογισμικου τι σου γραφει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaosp Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Δεν υπαρχει λογοτυπο ουτε σε cosmote branded που ειμαι εγω. Στις εκδοσεις λογισμικου τι σου γραφει; Δεν υπάρχει κανένα λογότυπο όταν το ανοίγω. Κανένα αυτοκόλητο στο κουτί. Η μόνη ένδειξη είναι το start της vodafone το οποίο μόνο disable γίνεται. Η έκδοση λογισμικού που έχω είναι η Β151 μέχρι και τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Εγώ που είχα περάσει ήδη χειροκίνητα την 162, έβγαλε την προσαρμοσμενη της Cosmote τα 105mb μόνο, όπως ήταν λογικό Sent from my Huawei P10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Καλησπέρα στην παρέα. Χαρίζω 2 θήκες, μια διαφανή και μια μαύρη, πλαστικές πλάτης και οι δύο. Αν τις έχει κάποιος ανάγκη στείλτε PM να σας δώσω πληροφορίες να έρθετε να τις πάρετε. Το έχω δώσει το τηλ και μου ήρθαν μετά από καιρό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 (edited) Να ρωτήσω τους κατόχους: Υπάρχει πρόβλημα συγχρονισμού σε χαμηλές ταχύτητες wifi? Είδα καποια βίντεο στα οποία πιάνει πολύ χαμηλότερες από ναυαρχίδες άλλων εταιριών Edited September 8, 2017 by stapd_21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Οχι, εγώ δεν εχω κάποιο πρόβλημα με χαμηλές ταχύτητες Εμένα παντως παιδιά μου ήρθε μια αναβάθμιση και that's it. Ούτε προσαρμοσμένες εκδόσεις, ούτε τίποτα. Kαι δουλεύει μια χαρά volte/vowifi Sent from my Huawei P10, using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 Φωτογραφίες τραβάτε στα 12 ή στα 20 mpx? Έχεις δεί κανείς διαφορά; Sent from my Huawei P10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 Φωτογραφίες τραβάτε στα 12 ή στα 20 mpx? Έχεις δεί κανείς διαφορά; Sent from my Huawei P10 using Tapatalk Εγώ στα 20 τραβάω!Στα 12 απλά έχεις το loselless zoom! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 (edited) Δεν υπάρχει κανένα λογότυπο όταν το ανοίγω. Κανένα αυτοκόλητο στο κουτί. Η μόνη ένδειξη είναι το start της vodafone το οποίο μόνο disable γίνεται. Η έκδοση λογισμικού που έχω είναι η Β151 μέχρι και τώρα. Κι εμενα αυτη φοραει σαν τελευταια,με επιπεδο ενημ.κωδικα ασφαλειας 5 Ιουλιου.Μαλλον πρεπει να ειναι η πιο προσφατη αυτη.Επισης κι εμενα χωρις να γραφει τιποτα στο κουτι ουτε και σαν λογοτυπο οταν ανοιγει(εχει κανονικα το λογοτυπο της Huawei),αλλα στις ρυθμισεις-σχετικα με το τηλεφωνο-πληροφοριες παροχου και χωρας βγαζει ον.παροχου vodafone-ον.χωρας default,ενω το λειτουργω απο την αρχη με Cosmote...Μυστηρια πραγματα...:worry: Edited September 8, 2017 by Nick_minos Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 Και εμένα εκεί το ίδιο λέει.. vodafone Καμία σχέση όμως.. έχω eu μοντέλο με cosmote κάρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 Και εμένα εκεί το ίδιο λέει.. vodafone Καμία σχέση όμως.. έχω eu μοντέλο με cosmote κάρτα Ποια έκδοση φοράει φίλε μου; Ευχαριστώ Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Με τη δίκια μου χρήση βγάζω 4 ώρες οθόνης, 60% 4G 40%Wifi. Θα μπορούσε αρκετά παραπάνω αλλά χάνει κατανάλωση σε standby. Τα έχω όλα ανοιχτά και το μόνο που έχω κλείσει είναι η σάρωση wifi και Bluetooth στο GPS. Πχ έχω χάσει 12% σε standby και 1% σε χρήση οθόνης σε 4 ώρες περίπου που το έβγαλα από το φορτιστή. Έχει κανείς ανάλογη χρήση που να αφήνει το κινητο το βράδυ ανοιχτό, αν χάνει σε standby? Sent from my Huawei P10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Ποια έκδοση φοράει φίλε μου; Ευχαριστώ Με B151 είμαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Με τη δίκια μου χρήση βγάζω 4 ώρες οθόνης, 60% 4G 40%Wifi. Θα μπορούσε αρκετά παραπάνω αλλά χάνει κατανάλωση σε standby. Τα έχω όλα ανοιχτά και το μόνο που έχω κλείσει είναι η σάρωση wifi και Bluetooth στο GPS. Πχ έχω χάσει 12% σε standby και 1% σε χρήση οθόνης σε 4 ώρες περίπου που το έβγαλα από το φορτιστή. Έχει κανείς ανάλογη χρήση που να αφήνει το κινητο το βράδυ ανοιχτό, αν χάνει σε standby? Sent from my Huawei P10 using Tapatalk Εγώ με όλα ανοιχτά, εκτός από την σάρωση που λες και εσύ, έχω δει και 5 ώρες οθόνη με 80-20 περίπου WiFi - 4g.Στην αναμονή το βράδυ σε διάρκεια 8 ωρών χάνω 1-2% με WiFi κλειστό, βέβαια στο σημείο που το έχω δεν έχω καλό σήμα. Γενικά η μπαταρία του είναι καλή. Έχει μια επιλογή κάπου η οποια αν την ενεργοποιήσει ρίχνει την ανάλυση της οθόνης όπου κρίνει ότι χρειάζεται, για οικονομία μπαταρίας. Δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα. Δες αν τρέχει κάποια εφαρμογή στο παρασκήνιο και δεν αφήνει την συσκευή να πέσει σε deep sleep. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Με τη δίκια μου χρήση βγάζω 4 ώρες οθόνης, 60% 4G 40%Wifi. Θα μπορούσε αρκετά παραπάνω αλλά χάνει κατανάλωση σε standby. Τα έχω όλα ανοιχτά και το μόνο που έχω κλείσει είναι η σάρωση wifi και Bluetooth στο GPS. Πχ έχω χάσει 12% σε standby και 1% σε χρήση οθόνης σε 4 ώρες περίπου που το έβγαλα από το φορτιστή. Έχει κανείς ανάλογη χρήση που να αφήνει το κινητο το βράδυ ανοιχτό, αν χάνει σε standby? Sent from my Huawei P10 using TapatalkΠολύ σου καταναλωνει σε αναμονή. Ρύθμισε να κλείνει τις εφαρμογές που δεν χρειάζεσαι. Δεν ξέρω βέβαια και τι χρήση του κάνεις αλλά άφηνε ενεργές σε αναμονή τις ακρως αναγκαίες για σένα. Ολες τις άλλες κλεινε τις. Εγω το περισσότερο που εχω δει ειναι 3% και αυτό το ειχα αφήσει παραπανω ώρες απο το συνηθισμένο μου. Sent from my Huawei P10, using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 (edited) Πολύ σου καταναλωνει σε αναμονή. Ρύθμισε να κλείνει τις εφαρμογές που δεν χρειάζεσαι. Δεν ξέρω βέβαια και τι χρήση του κάνεις αλλά άφηνε ενεργές σε αναμονή τις ακρως αναγκαίες για σένα. Ολες τις άλλες κλεινε τις. Εγω το περισσότερο που εχω δει ειναι 3% και αυτό το ειχα αφήσει παραπανω ώρες απο το συνηθισμένο μου. Sent from my Huawei P10, using Tapatalk. Υπάρχει βλέπω η επιλογή από το doze να κλείνουν οι εφαρμογές, έχω κλείσει μόνο το Flickr καθώς μου έβγαλε ειδοποίηση για υψηλή κατανάλωση. Εγώ δε τις κλείνω γενικά ούτε καν από το task manager. Ξεκινώ τις δοκιμές. Η κατανάλωση βέβαια μέχρι τώρα είναι κάπως έτσι με 2:10 ώρες οθόνης Sent from my Huawei P10 using Tapatalk Edited September 9, 2017 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaosp Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 (edited) Ποια έκδοση φοράει φίλε μου; Ευχαριστώ Πήρα τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία και μετά από έλεγχο του ΙΜΕΙ της συσκευής μου μου είπαν πως είναι branded της vodafone. Το συγκεκριμένο κινήτο ήταν για χρήση Ευρώπης, εξ ού και η Ευρωπαϊκή εγγύηση που έχω. Μου είπαν πως προοριζόταν για χρήση Ελλάδας ή Ιταλίας. Το τηλέφωνό μου όπως μου είπαν είναι ανοικτό και μπορεί να δεκτεί SIM οποιασδήποτε εταιρείας. Για τις ενημερώσεις μου είπαν πως θα τις παίρνει κανονικά ίσως λίγο καθυστερημένα αφού προσαρμοστούν από τη vodafone. .... Όσο τα σκέφτομαι έχω ακόμα ερωτήματα:wacko: Edited September 10, 2017 by nikolaosp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Υπάρχει βλέπω η επιλογή από το doze να κλείνουν οι εφαρμογές, έχω κλείσει μόνο το Flickr καθώς μου έβγαλε ειδοποίηση για υψηλή κατανάλωση. Εγώ δε τις κλείνω γενικά ούτε καν από το task manager. Ξεκινώ τις δοκιμές. Η κατανάλωση βέβαια μέχρι τώρα είναι κάπως έτσι με 2:10 ώρες οθόνης Sent from my Huawei P10 using TapatalkΔεν είναι κακή η κατανάλωση που ανέβασες. Εκεί βγάζω και εγώ. Στις 4+ώρες οθόνης, σε 1,5 - 2 μέρες χρήσης. Απ' οτι καταλαβαίνω μόνον στην αναμονή έχεις θεματακι. Δες απο το software (δείχνεις το hardware) ποιες είναι οι εφαρμογές που είναι ψηλά σε κατανάλωση και αν δεν είναι απο αυτές που δούλεψες (ώστε να δικαιολογείται η θέση τους), κλείσε τις. Πιστεύω οτι είναι σχετικά απλό το πρόβλημα που έχεις και θα την βρεις εύκολα την άκρη. Sent from my Samsung Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Δεν είναι κακή η κατανάλωση που ανέβασες. Εκεί βγάζω και εγώ. Στις 4+ώρες οθόνης, σε 1,5 - 2 μέρες χρήσης. Απ' οτι καταλαβαίνω μόνον στην αναμονή έχεις θεματακι. Δες απο το software (δείχνεις το hardware) ποιες είναι οι εφαρμογές που είναι ψηλά σε κατανάλωση και αν δεν είναι απο αυτές που δούλεψες (ώστε να δικαιολογείται η θέση τους), κλείσε τις. Πιστεύω οτι είναι σχετικά απλό το πρόβλημα που έχεις και θα την βρεις εύκολα την άκρη. Sent from my Samsung Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Τελικά ήταν όντως πιο απλό, τα άφησα όλα όπως ήταν, απλά έκανα ένα restart :) Εχμ, software είναι η εικόνα για κατανάλωση που ανέβασα Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Και ξαφνικα απο σημερα το πρωι,δεν μπορω να κατεβασω καμμια εφαρμογη απο το play store,ουτε μεσω ασυρματου δικτυου,ουτε μεσω δεδομενων συσκευης.Εκανα εκκαθαριση δεδομενων εφαρμογης και παλι τιποτα.Κανεις με παρομοια εμπειρια??Τι κανουμε τωρα??:worry: Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Και ξαφνικα απο σημερα το πρωι,δεν μπορω να κατεβασω καμμια εφαρμογη απο το play store,ουτε μεσω ασυρματου δικτυου,ουτε μεσω δεδομενων συσκευης.Εκανα εκκαθαριση δεδομενων εφαρμογης και παλι τιποτα.Κανεις με παρομοια εμπειρια??Τι κανουμε τωρα??:worry: Restart τη συσκευη δοκιμασε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Restart τη συσκευη δοκιμασε Το εκανα.Μεχρι και διαγραφη play store εκανα και εγκατασταση με αλλη εκδοση και παλι τιποτα... Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Το εκανα.Μεχρι και διαγραφη play store εκανα και εγκατασταση με αλλη εκδοση και παλι τιποτα... Προσωπικα οταν μου συμβαινει αυτο καμια φορα (μετα την αναβαθμιση Β162) με restart λυνεται το προβλημα. Αν εχεις μονο εκει θεμα αστο και λογικα θα λυθει με καποιο update. Νομιζω μπορεις να δοκιμασεις να αφαιρεσεις τον συνδεδεμενο λογαριασμο σου και να τον ξαναβαλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Προσωπικα οταν μου συμβαινει αυτο καμια φορα (μετα την αναβαθμιση Β162) με restart λυνεται το προβλημα. Αν εχεις μονο εκει θεμα αστο και λογικα θα λυθει με καποιο update. Νομιζω μπορεις να δοκιμασεις να αφαιρεσεις τον συνδεδεμενο λογαριασμο σου και να τον ξαναβαλεις. Το εκανα,και παλι τα ιδια.Ευχαριστω,παντως για το χρονο σου.Θα περιμενω και θα δουμε μηπως διορθωθει με καμμια αναβαθμιση(οποτε δεησει να δωσει η Huawei)... Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts