Angeldust Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 Πηγαινε δες το. Μιλαω για το p10 και οχι για το plus. Πηγαινε και τραβηξε μια φωτο με ενα λουλουδι. Το κιτρινο χρωμα σχεδον ανυπαρκτο. Εγω απογοητευτηκα εντελως απο την καμερα του. Δυστυχως δεν εχω δειγματα. Θα προσπαθησω να ξαναπαρω το κινητο και να ανεβασω δειγματα. Πιθανως χανει με το 2.2 διαφραγμα. Το plus με το 1.8 δεν το εχω δοκιμασει. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε τι συγκρινεις την καμερα του s7 edge με το p10; Σου αρεσε το zoom στο p10; Βγαλε μια φωτο και με τα δυο και δες το zoom. Μερα με τη νυχτα. Δεν συμφωνώ. Βγάζει καταπληκτικές φωτογραφίες, για μένα βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με το S7. Edit: https://www.dxomark.com/Mobiles/Huawei-P10-mobile-review-Top-performer Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 https://m.youtube.com/watch?v=ZQrvjJ0d_30 Εδώ είναι και μια σύγκριση για την καμερα με το 7plus..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 Κάποιος που έχει το p10 μπορεί να βάλει screenshot από την κατανάλωση; θέλω και sot για να δω λίγο τι απόδοση έχει Στάλθηκε από το D6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 Κάποιος που έχει το p10 μπορεί να βάλει screenshot από την κατανάλωση; θέλω και sot για να δω λίγο τι απόδοση έχει Στάλθηκε από το D6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κάνα 3 ώρες κλασσικά σε φισιολογικες συνθήκες (τέρμα το φως και 4g) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 Και ενώ το σκέφτομαι για αγορά σε μπλε χρώμα ανακαλύπτω πως απο μπροστά είναι όπως είναι και το μαύρο ( δηλαδή μαύρο) Τι τσιφουτιές είναι αυτές; Το honor 8 σε μπλε είναι φουλ σε ολόκληρη της συσκευή. Τώρα αγοράζοντας το μπλε p10 δεν θα το έλεγα πως το καταλαβαίνεις και πολύ μπλε. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Εδώ είναι η σύγκριση στην κάμερα p10 plus vs s7 edge. Όταν έχω και με απλό p10 θα την αναρτήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petsali Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Την ημερα ολα τα κινυτα καλες βγαζουν ακομα και τα ποιο φτηνα σε χαμηλο φωτισμο θελο να δω πως τα παει και σε νυχτερινες ληψεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisakis Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Την ημερα ολα τα κινυτα καλες βγαζουν ακομα και τα ποιο φτηνα σε χαμηλο φωτισμο θελο να δω πως τα παει και σε νυχτερινες ληψεις.. Αν τραβάς στο αυτόματο την νύχτα και με την Sony A7 θα βγάλεις κακής ποιότητας φωτογραφία. Αν ξέρεις να κάνεις ρυθμίσεις ταχύτητας και ISO τότε η ποιότητα είναι πολύ καλή Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Αν τραβάς στο αυτόματο την νύχτα και με την Sony A7 θα βγάλεις κακής ποιότητας φωτογραφία. Αν ξέρεις να κάνεις ρυθμίσεις ταχύτητας και ISO τότε η ποιότητα είναι πολύ καλή Δεν ισχυει αυτο που λες,γιατι με το Galaxy s7 edge στις βραδυνες ακομα και με auto mode,κανει παπαδες.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 18, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Δεν ισχυει αυτο που λες,γιατι με το Galaxy s7 edge στις βραδυνες ακομα και με auto mode,κανει παπαδες.... Συνυπογράφω. Το ίδιο ισχύει και για το Pixel και για το G5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Κάνα 3 ώρες κλασσικά σε φισιολογικες συνθήκες (τέρμα το φως και 4g) 3 ώρες sot? Πολύ λίγο ακούγεται Στάλθηκε από το D6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisakis Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Δεν ισχυει αυτο που λες,γιατι με το Galaxy s7 edge στις βραδυνες ακομα και με auto mode,κανει παπαδες.... Μείνε στο Samsung τότε. Τι αγχώνεσαι με το Ρ10; Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Μείνε στο Samsung τότε. Τι αγχώνεσαι με το Ρ10; Κανενα αγχος,απλως παραθετω την αποψη μου πανω σε αυτο που εγραψες.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 3 ώρες sot? Πολύ λίγο ακούγεται Στάλθηκε από το D6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλά, ο Ντέμης είναι γνωστός μπαταριοφάγος. Μην περιμένεις τίποτα λιγότερο απο αυτόν! ;) Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Καλά, ο Ντέμης είναι γνωστός μπαταριοφάγος. Μην περιμένεις τίποτα λιγότερο απο αυτόν! ;) Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. πάλι καλά.. εγω κανα μισάωρο περίμενα να πει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Όποιος το έχει ας ανεβάσει κανένα screenshot από μπαταρία αν είναι εύκολο, ή ας πει δυο λόγια σε σχέση με την προηγούμενη συσκευή του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 χμ...πώς να το χαρακτηρίσει κάποιος αυτό... Αξιοπιστία; https://techblog.gr/mobile/huawei-p10-storage-and-ram-3788/ Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 χμ...πώς να το χαρακτηρίσει κάποιος αυτό... Αξιοπιστία; https://techblog.gr/mobile/huawei-p10-storage-and-ram-3788/ Κινεζικη κουτοπονηρια, θα την χαρακτηριζα εγω...Παιζεις λοττο δηλαδη,κι αν σου κατσει,σου εκατσε....Κι αυτοι κανουν τον κινεζο....;) Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 19, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Με άλλα λόγια... χωρίς να το γνωρίζεις μπορεί να σου "κάτσει" πολύ υποδεέστερη συσκευή χωρίς να το ξέρεις ανάλογα το συνδυασμό: LPDDR3 + eMMC 5.1 LPDDR3 + UFS 2.0 LPDDR3 + UFS 2.1 LPDDR4 + eMMC 5.1 LPDDR4 + UFS 2.0 LPDDR4 + UFS 2.1 Ειδικά το πρώτο με το τελευταίο έχουν τεράστια διαφορά στην απόδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 χμ...πώς να το χαρακτηρίσει κάποιος αυτό... Αξιοπιστία; https://techblog.gr/mobile/huawei-p10-storage-and-ram-3788/ Όμορφα πράγματα! Και βέβαια η απάντηση είναι .... η μπάλα στην κερκίδα. :mad: Δεν το περίμενα από την Hua κάτι τέτοιο. Λόγω μεγέθους και ονόματος θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικοί σε τέτοιες ατασθαλίες!:whip: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Υπάρχει τρόπος να το ξερεις πριν αγοράσεις τη συσκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Χτες έβλεπα την είδηση σχετικά με το p10 απο το myphone στο Facebook και αναφερόταν μόνο στις συσκευές που προορίζονται για την κινα. Υπάρχει κάποια νέα ενημέρωση γιατί σήμερα δεν βρίσκω τίποτα Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Όσα παιδιά το έχουν πάρει, μπορούν να κατεβάσουν το androbench από play store, για να δούμε τι παρτίδες έχουμε στην Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 20, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Υπάρχει τρόπος να το ξερεις πριν αγοράσεις τη συσκευή? Όχι... με τα σημερινά δεδομένα είναι καθαρά θέμα τύχης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Los Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 (edited) https://drive.google.com/file/d/0B1D6IDsKzX6TLUQ5VWNfUU1MU2s/view?usp=sharing Θα ανεβάσω και από κατανάλωση κάποια στιγμή. Edited April 20, 2017 by Los Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts