steman10 Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Παιδιά καλησπέρα! Ίσως έχει απαντηθεί δεν ξέρω. Όταν πάω να βάλω δακτυλικό αποτύπωμα μου λέει δεν γίνεται και να επικοινωνήσω με το service. Είναι γενικό η εγώ έχω πρόβλημα;; Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Όλο κ πιο συχνά "αρνείται" να φορτίσει γρήγορα. Θεωρώ πως η USB C έχει αρχίσει να τα παίζει! Χρησιμοποιώ το δικό του καλώδιο στο σπίτι και ένα της Huawei, on the go με το power bank, το οποίο ομολογουμένως έχει πιο σφιχτό κούμπωμα και δεν ξέρω μήπως σε βάθος χρόνου κάτι έκανε στις επαφές. Την έχει αντικαταστήσει κάνεις; Κόστος; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. October 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2019 Όλο κ πιο συχνά "αρνείται" να φορτίσει γρήγορα. Θεωρώ πως η USB C έχει αρχίσει να τα παίζει! Χρησιμοποιώ το δικό του καλώδιο στο σπίτι και ένα της Huawei, on the go με το power bank, το οποίο ομολογουμένως έχει πιο σφιχτό κούμπωμα και δεν ξέρω μήπως σε βάθος χρόνου κάτι έκανε στις επαφές. Την έχει αντικαταστήσει κάνεις; Κόστος; Ευχαριστώ! πηρα αυτο το καλωδιο και λειτουργει αψογα ενω το δικο του τα ειχε φτυσει και επαιζε https://www.gearbest.com/chargers-cables/pp_009656740978.html?wid=1433363 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aioan Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 εγώ ακόμα με android 8.0 είμαι. Στο LG Bridge λεει No updates available. Η έκδοση που έχω είναι η V20J-EUR-XX. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ditsokas Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 Υπάρχει διαθέσιμη έκδοση της gcam 7.0 για το κινητό μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 Υπάρχει διαθέσιμη έκδοση της gcam 7.0 για το κινητό μας; Δεν νομίζω πως ασχολείται κάποιος από τους devs ιδιαιτέρως με το g6 πια... δοκιμάζεις και ότι κάτσει με τα λιγότερα προβλήματα νομίζω! ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- πηρα αυτο το καλωδιο και λειτουργει αψογα ενω το δικο του τα ειχε φτυσει και επαιζε https://www.gearbest.com/chargers-cables/pp_009656740978.html?wid=1433363 Από την πρώτη στιγμή το δικό του ήταν σχετικά loose ... πολύ ωραίο είναι το πιο πάνω αλλά αυτή τη στιγμή δεν μου χρειάζεται! Θεωρώ πως αν υπάρχει πρόβλημα υπάρχει στη θύρα και όχι στα καλώδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 Από την πρώτη στιγμή το δικό του ήταν σχετικά loose ... πολύ ωραίο είναι το πιο πάνω αλλά αυτή τη στιγμή δεν μου χρειάζεται! Θεωρώ πως αν υπάρχει πρόβλημα υπάρχει στη θύρα και όχι στα καλώδια! το συγκεκριμενο παντως μπαινει σφιχτα και παντα φορτιζει γρηγορα. τα αλλα παιζουν και φορτιζουν αργα. αν εισαι σιγουρος οτι φταιει η θυρα τοτε λυστο. ευτυχως σε μενα δεν εφταιγε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyrus Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 Ακόμα σε εμένα που έχω Dual Sim Hong Kong το update δεν ήρθε. Κανονικά βγήκε 11 Οκτ https://www.mylgphones.com/lg-g6-and-g6-plus-getting-android-9-pie-in-hong-kong-taiwan-and-singapore.html Παράθεση Lenovo IdeaPad5@4500U@8GB@Dell U2421HE@Edifier 1700BT Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evankap70 Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Ξέρω ότι είναι πολύ νωρίς, αλλά ήθελα να σας ρωτήσω κάτι... Ξέρετε αν θα ξανά έχουμε κάποια άλλη αναβάθμιση, ανανέωση ή οτιδήποτε άλλο;;; Έτσι πληροφοριακά ρωτάω. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Ξέρω ότι είναι πολύ νωρίς, αλλά ήθελα να σας ρωτήσω κάτι... Ξέρετε αν θα ξανά έχουμε κάποια άλλη αναβάθμιση, ανανέωση ή οτιδήποτε άλλο;;; Έτσι πληροφοριακά ρωτάω. Ευχαριστώ Ότι πήραμε πήραμε......;) αναβαθμίσεις ασφάλειας παιζει να εχουμε μελλοντικα ! :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evankap70 Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Έχουμε κάποια επιλογή για καλώδιο φόρτισης USB;; το δικό του αρχίζει και τα παίζει. Έχει ανοίξει στις 2 άκρες και φαίνονται τα καλώδια και θέλω να το προλάβω πριν με αφήσει. Ένα παλικάρι πιο πάνω έχει δώσει μια επιλογή για καλώδιο μέσω gearbest, αλλά αν υπάρχει και άλλη πρόταση δεχτή. Ευχαριστώ. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους μου έχουν απαντήσει σε διάφορα ερωτήματα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkai27 Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Γειά σας, μου ήρθε εμένα η αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Έχουμε κάποια επιλογή για καλώδιο φόρτισης USB;; το δικό του αρχίζει και τα παίζει. Έχει ανοίξει στις 2 άκρες και φαίνονται τα καλώδια και θέλω να το προλάβω πριν με αφήσει. Ένα παλικάρι πιο πάνω έχει δώσει μια επιλογή για καλώδιο μέσω gearbest, αλλά αν υπάρχει και άλλη πρόταση δεχτή. Ευχαριστώ. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους μου έχουν απαντήσει σε διάφορα ερωτήματα μου. Εχω δοκιμασει και τα 2 παρακατω που θα δεις. Το ενα ειναι σαν το αυθεντικο,και το δευτερο σαφως καλυτερης ποιοτητας κατασκευης,μιας και η συγκεκριμενη εταιρια βγαζει γενικα καλα προιοντα,απλα εχει ενα θεματακι επειδη ειναι λιγο σφιχτο οταν κουμπωνει και ξεκουμπωνει στη συσκευη και χρειαζεται λιγη αγαπη)). Κατα τα αλλα χρονο και ορεξη να εχεις και θα βρεις κι αλλα κοιταζοντας εκεινα που σου στελνω. 1)https://www.ebay.co.uk/itm/Genuine-LG-G5-H850-G6-H870-USB-To-Type-C-Fast-Charge-Data-Cable-Nexus-5X-6P/152013011964?epid=1382536831&hash=item2364ae7bfc:g:JHgAAOSwFdtX0uCq 2)https://m.banggood.com/BlitzWolf-AmpCore-BW-TC5-3A-USB-Type-C-Braided-Charging-Data-Cable-3_33ft1m-With-Magic-Tape-Strap-p-1144832.html?rmmds=myorders Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyrus Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Ακόμα σε εμένα που έχω Dual Sim Hong Kong το update δεν ήρθε. Κανονικά βγήκε 11 Οκτ https://www.mylgphones.com/lg-g6-and-g6-plus-getting-android-9-pie-in-hong-kong-taiwan-and-singapore.html Τελικά έκανα το update με το LGUP. Μάλιστα με το LG Bridge δεν τα κατάφερα, καθώς ήθελα να κάνω wipe και εκείνο μου έβγαζε 2 updates. OTA update δεν είχε έρθει μέχρι χτες. Προτείνω να κάνετε αυτά που λέει η σελίδα. Παράθεση Lenovo IdeaPad5@4500U@8GB@Dell U2421HE@Edifier 1700BT Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodor77 Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Καλησπερα σε ολους ! Πριν μια βδομαδα το ριμαδη στα καλα καθουμενα σταματησε να δουλευει ο σενσορας του δαχτυλικου ουτε το χτυπησα , ουτε μου επεσε καπου ποτε ! Δεν τον βρίσκει καν σαν συσκευη , και στις επιλογες του ξεκλειδωματος δεν μου εχει καν την επιλογη με δαχτυλικο ! Το εκανα reset αλλα μπα , δοκιμασα να το πατησω διπλα στην καμερα αλλα μπα και αυτο ! Προφανως θελει να σε τεχνικο για αλλαγη ο σενσορας ! Ξερει κανεις να μου πει τα σχετικα ? Που και ποσο ? Ευχαριστω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aioan Δημ. November 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2019 Έχει αντικαταστήσει κανείς την μπαταρία; κάποιο κατάστημα να προτείνετε; κόστος; Η αδιαβροχοποίηση παραμένει; μφχ Άρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aioan Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 άλλαξα την μπαταρια στο ired στο γέρακα σε 1 ώρα έτοιμο. κόστος 35 ευρώ + ΦΠΑ, original μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 Gcam μετά την αναβάθμιση στο Android πρέπει να αλλάξουμε; Γιατί η δικιά μου, κολλάει απίστευτα... Έχετε να προτείνετε κάποια έκδοση, που να δουλεύει καλύτερα;Αυτή που έχω, είναι 1μιση χρόνο που έχω το τηλέφωνο... Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conrad Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Gcam μετά την αναβάθμιση στο Android πρέπει να αλλάξουμε; Γιατί η δικιά μου, κολλάει απίστευτα... Έχετε να προτείνετε κάποια έκδοση, που να δουλεύει καλύτερα;Αυτή που έχω, είναι 1μιση χρόνο που έχω το τηλέφωνο... Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπορείς να δοκιμάσεις την Gcam7.0 with Astrophotography από τον ακόλουθο σύνδεσμο,εμένα με ενθουσίασε πάντως και το βράδυ και την ημέρα,μακράν ό,τι καλύτερο έχω βρεί. https://forum.xda-developers.com/lg-v30/themes/gcam-perfectly-flawless-pie-t3969979 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kok1980 Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Μπορείς να δοκιμάσεις την Gcam7.0 with Astrophotography από τον ακόλουθο σύνδεσμο,εμένα με ενθουσίασε πάντως και το βράδυ και την ημέρα,μακράν ό,τι καλύτερο έχω βρεί. https://forum.xda-developers.com/lg-v30/themes/gcam-perfectly-flawless-pie-t3969979 Φίλε μου αυτή η έκδοση στο g 6 δεν παίζει την έχω δοκιμάσει δύο φορές και πάλι τώρα δεν.. μήπως βάζεις καμία ρύθμιση και λειτούργει σε εσένα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conrad Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Φίλε μου αυτή η έκδοση στο g 6 δεν παίζει την έχω δοκιμάσει δύο φορές και πάλι τώρα δεν.. μήπως βάζεις καμία ρύθμιση και λειτούργει σε εσένα;; Όχι,δεν έχω βάλει κάποια ρύθμιση και η πλάκα είναι ότι παίζει καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη έχω βάλει.Βασικα μόνο όταν μπαίνει στο portrait σε πετάει έξω αλλά όλα τα υπόλοιπα δουλεύουν άψογα. Φαντάζομαι pie έχεις πάρει,έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 https://drive.google.com/file/d/1RMI3_I_n7jMHuSiUTOjSyFledp1aioAJ/view?usp=drivesdk Copy config file to /Gcam/Configs7 ισως θελει και αυτο νταξει δεν ειναι και η πιο σταθερη ουτε το night mode λειτουργει σωστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kok1980 Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Όχι,δεν έχω βάλει κάποια ρύθμιση και η πλάκα είναι ότι παίζει καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη έχω βάλει.Βασικα μόνο όταν μπαίνει στο portrait σε πετάει έξω αλλά όλα τα υπόλοιπα δουλεύουν άψογα. Φαντάζομαι pie έχεις πάρει,έτσι; Φίλε μου μήπως έχεις μπερδευτεί και έχεις βάλει άλλη έκδοση και όχι την 6.2;;; Και βέβαια έχω βάλει την 9 αλλιώς δεν θα μπορούσα καν να την έχω κάνει εγκατάσταση.. εμένα δεν μου δουλεύει ούτε το preview της φωτογραφίας που βγάζω και γενικότερα έχει πολλά θέματα μου φαίνεται περίεργο σε σένα να δουλεύει μία χαρά.. ότι και xml να δοκίμασα να βάλω μία από τα ίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conrad Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Φίλε μου μήπως έχεις μπερδευτεί και έχεις βάλει άλλη έκδοση και όχι την 6.2;;; Και βέβαια έχω βάλει την 9 αλλιώς δεν θα μπορούσα καν να την έχω κάνει εγκατάσταση.. εμένα δεν μου δουλεύει ούτε το preview της φωτογραφίας που βγάζω και γενικότερα έχει πολλά θέματα μου φαίνεται περίεργο σε σένα να δουλεύει μία χαρά.. ότι και xml να δοκίμασα να βάλω μία από τα ίδια Μάλλον εσύ έχεις μπερδευτεί,δεν έγραψα πουθενά για 6.2,εγώ σου έγραψα ξεκάθαρα GCam 7 with astrophotography. Μπορείς να ανατρέξεις και στο προηγούμενο post... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Μάλλον εσύ έχεις μπερδευτεί,δεν έγραψα πουθενά για 6.2,εγώ σου έγραψα ξεκάθαρα GCam 7 with astrophotography. Μπορείς να ανατρέξεις και στο προηγούμενο post...Φίλε ποιανού developer είναι αυτή που λες; Δεν την βρίσκω... Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts