Jump to content

LG G6

mpompa
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators
Κάποιος που ξέρει παιδιά;;;πήρα την τελευταία ενημέρωση ασφαλείας?

Δε χρειάζεται άγχος, ότι ενημέρωση είναι διαθέσιμη για τη συσκευή σου θα σου έρχεται κανονικά. Όσον αφορά την έκδοση pie... Και να έρθει θα αργήσει όποτε υπομονή.

Modpic.gif

Έχω μια υποψία ότι κάτι γίνεται με την κάρτα, μια δοκιμή θα το ξεκαθάριζε.

χθες παρακολουθουσα την ιδια σειρα κανα 40 λεπτο και ειχα θερμοκρασιες 30 στην μπαταρια και 40 στη cpu,

πιστευω αρκετα φυσιολογικες τιμες.

δεν ξερω γιατι φρικαρε την πρωτη φορα

τελος εκανα και ενα τεστ στην καρτα μνημης για bad sectors και ειναι μια χαρα.

ευχαριστω

"το 'να χέρι νίβει τ' άλλο και τα δυο το πρόσωπο"

Πολλά ακούγονται για την μπαταρία και μου κάνει εντύπωση. Το δικό μου, με όλα ανοικτά συν ΒΤ για το LG watch και μόνιμα σε 4g περνάει χαλαρά τις 5 ώρες.9d15c421036be36ef6242bce791c09a5.jpg

Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ειμαι λιγο πριν κάνω εργοστασιακες και το ψαχνω.Εχω βγάλει σχεδον όλες τις εφαρμογες.Σε αδράνεια πέφτει η μπαταρία.Αν ξέρεις ποτε είναι σωστό να γίνετε η φόρτιση του κινητού.Αλλοι λένε μόλις φτάσει στο 15%,άλλοι λένε οτι μια στο τόσο να το ξεφορτίζουμε τελείως ,αλλοι ακομα και στο 40% να γινετε η φόρτιση και την επόμενη μερα αν γίνει στο 60% ειναι μια ολοκληρωμένη φόρτιση.

Δεν μπορω να καταλάβω γιατι δεν μπορω να στειλω εδω στο λήμμα μια SCREEN shot ,Μου βγάζει αυτο το Screenshot_2018-11-14-16-34-37.png: Exceeds forum quota by 51,6 KB.

Edited by evankap70

Εγώ το φορτίζω κάθε βράδυ, συνήθως είναι λίγο πάνω από το 15%, κάτι που είναι (όσο ξέρω) και σωστό, γιατί δεν πρέπει να αφήνουμε την μπαταρία να πέφτει κάτω από 15%. Σε αδράνεια η μπαταρία πέφτει από ελάχιστα ως καθόλου (εξαρτάται τι εφαρμογές τρέχουν, αν σου έρθουν ειδοποιήσεις κλπ) έχω προσέξει ότι σε 2=3 ώρες μπορεί να πέσει 1% αλλά μπορεί και καθόλου.

για το screenshot δες το μέγεθος, καν το μικρο (λίγα ΜΒ).

Εγώ το φορτίζω κάθε βράδυ, συνήθως είναι λίγο πάνω από το 15%, κάτι που είναι (όσο ξέρω) και σωστό, γιατί δεν πρέπει να αφήνουμε την μπαταρία να πέφτει κάτω από 15%. Σε αδράνεια η μπαταρία πέφτει από ελάχιστα ως καθόλου (εξαρτάται τι εφαρμογές τρέχουν, αν σου έρθουν ειδοποιήσεις κλπ) έχω προσέξει ότι σε 2=3 ώρες μπορεί να πέσει 1% αλλά μπορεί και καθόλου.

για το screenshot δες το μέγεθος, καν το μικρο (λίγα ΜΒ).

Στις μια τα ξημερωματα ολοκληρώθηκε η φόρτιση 100% και στις 9 το πρωί είχε παέι στο 94%.Ολα κλειστα wifi δεδομένα ολες τις ειδοποιήσεις τις ειχα απενεργοποιήσει.Αν ειναι φυσιολογικό να σταματήσω να του δίνω σημασία.Όσο αναΦΟΡΑ το screen shot το οποίο δεν μπορω να ανεβάσω εδω είναι 241 kb. Ποσο πιο μικρό από αυτο να το κάνω?

Στις μια τα ξημερωματα ολοκληρώθηκε η φόρτιση 100% και στις 9 το πρωί είχε παέι στο 94%.Ολα κλειστα wifi δεδομένα ολες τις ειδοποιήσεις τις ειχα απενεργοποιήσει.Αν ειναι φυσιολογικό να σταματήσω να του δίνω σημασία.Όσο αναΦΟΡΑ το screen shot το οποίο δεν μπορω να ανεβάσω εδω είναι 241 kb. Ποσο πιο μικρό από αυτο να το κάνω?

Μήπως έχεις την AOD ενεργοποιημένη;;

Μήπως έχεις χάλια σήμα?

Με την AOD θα έχανε παραπάνω νομίζω...

Μήπως έχεις την AOD ενεργοποιημένη;;

Το έχω απενεργοποιημένο όπως εχω απενεργοποιήσει και όλη την παρασκηνιακή δραστηριότητα..Το έχω 5 μηνες αλλα εδω και 2 εβδομάδες μου ρουφαει μπαταρία.Δηλαδη σήμερα από τις μια τα ξημερωματα φορτισμένο τωρα που σου γραφω το μηνυμα 5 η ώρα το απόγευμα είναι στο 57% με δύο κλήσεις του ενος λεπτού η καθε μια και με πλοήγηση σκάρτη 45 λεπτα.Οταν μπαινω στη μπαταρια στις ενδείξεις γραφει ΥΠΗΡΕΣΙΕς GOOGLE PLAY χρήση οθόνης 11λ -12%,ινσταγκραμ χρήση οθόνης 28λ-10% αρχική χρήση οθόνης 20λ 5%.

Απλα εξαντλω όλα τα περιθώρια να μην κάνω εργοστασιακές..Αλλα αν κανω εργοστασιακές ,που εκει με βλέπω δεν θα μου ξανα κάνει το ίδιο αφου θα βάλω τις ίδιες εφαρμογες?Να το δουλέψω πρώτα χωρις να κανω καμια εγκατάσταση εφαρμογών??

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μήπως έχεις χάλια σήμα?

Με την AOD θα έχανε παραπάνω νομίζω...

Τι να πω? Να έχει χαλάσει το σημα τις τελευταιές 2 εβδομάδες ?Αν και δεν νομίζω.Την έχω απενεργοποιήσει την AOD.

Κάνε την επαναφορά και δούλεψέ το 1-2 μέρες μόνο με τα πολύ βασικά. Δες πως πάει και άρχισε να περνάς τις εφαρμογές σου.
LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Να ρωτήσω παιδιά, όσοι το έχετε έχει FM Radio; διότι διαβάζω market depent.

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Να ρωτήσω παιδιά, όσοι το έχετε έχει FM Radio; διότι διαβάζω market depent.

Ναι εχει κανονικα....

Poco X3 nfc 6/128

καλημερα παιδια,

εχω περασει απο g4 g5 kai tora g6.

σχετικα με την εφαρμογη whats up οταν την κλεινω μενει ανοιχτη και δεν κλεινει απο τα services.....

το οποιο με ενοχλει αρκετα,διοτι σε g4 kai g5 οτι εφαρμογες εκλεινα τις εκλεινε και στα services για τη ραμ,

και στο g6 κλεινει τις εφαρμογες αλλα ΟΧΙ το whats up.

δεν βγαζει νοημα και με ενοχλει επισης!

ευχαριστω καλη σας μερα

καλημερα παιδια,

εχω περασει απο g4 g5 kai tora g6.

σχετικα με την εφαρμογη whats up οταν την κλεινω μενει ανοιχτη και δεν κλεινει απο τα services.....

το οποιο με ενοχλει αρκετα,διοτι σε g4 kai g5 οτι εφαρμογες εκλεινα τις εκλεινε και στα services για τη ραμ,

και στο g6 κλεινει τις εφαρμογες αλλα ΟΧΙ το whats up.

δεν βγαζει νοημα και με ενοχλει επισης!

ευχαριστω καλη σας μερα

Έχεις τσεκάρει ότι δεν είναι pinned φαντάζομαι... Οπότε μιλάμε για bug του app;

Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδες ερωτηση αν εχετε δει κατι αντιστοιχο μεσα στο storage του κινητου! Κατα πασα πιθανοτητα πρεπει να κανω hard reset αλλα λεω μηπως το εβγαλε και σε καποιον αλλον! 25ed49dc4f2d3ba708f17ef0776724bd.jpg

Sent from my LG G6 using Tapatalk

Λοιπον το βρηκα τι ηταν! Επειδη ειχα το pixel experience theme μαλλον εχουν κανει κατι λαθος στην κωδικοποιηση! Με τα original theme ουτε γατα ουτε ζημια! ;)

Edited by panagiotisd

Xiaomi Mi9 & Blackberry Passport User!

http://mowned.com/sig/panagiotischq.smart.jpg

Δεν ξέρω αν υπάρχει πουθενά το LG G6 ζωντανό να το δούμε.

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Ουσιαστικά δεν υπήρχε απο τότε που παρουσιάστηκε στην χώρα μας (νομίζω σε κάποια μεγάλα καταστήματα public αν θυμάμαι καλά ) πόσο δε τώρα που η συσκευή βρίσκεται στην "δύση " της...
Konakis.

Το κινητο επισημα δεν ηρθε ποτε στην Ελλαδα! Μονο τα καλα μαγαζια απο την γνωστη μηχανη αναζητησης! Αρα δεν υπηρξε ουτε στις μεγαλες αλυσιδες σε "βιτρινα" δυστυχως! Ευτυχως ομως η LG μας καλυπτει στο service! :D

Xiaomi Mi9 & Blackberry Passport User!

http://mowned.com/sig/panagiotischq.smart.jpg

Την 9 θα την παρει?Ξερουμε τιποτα??:rolleyes:

άγνωστοι αι βουλαί της LG :X

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Την 9 θα την παρει?Ξερουμε τιποτα??:rolleyes:

τι να παρει ρε φιλε?τι να παρει?

στο g4 δωσανε την 7 ανεπισημα....

το g5 εχει ακομα την 7....και κολλησε εκει.....

και το g6 θα παραμεινει για ΠΑΝΤΑ στην 8,0

παιζει να ειναι η μονη εταιρεια που δεν δινει 2 χρονια updates

απλα σε παει απο 6 σε 7 η απο 7 σε 8

αυτα,

κατοχος g4 g5 g6

τους εχω ομως τελειωσει και δεν ξανασχολουμαι

τουλαχιστον οταν ειχα το g5 ελεγα οτι εχω και την καλυτερη καμερα(μετα το pixel)

τωρα με το lg g7 τι εχεις?

πας σε λυση mi 8 1+6 η pixel 2

Θα την πάρει το πρώτο τρίμηνο του '19

Δεν θυμάμαι που το διάβασα, αλλά είχε χρονοδιάγραμμα για το G6, G7 και V30

158.png

να μην το πιστευεις

τοσα χρονια τους μιλαμε στα live chat και μας λενε give it some time,patience,the nougat is on its way και αλλα πολλα,

πολλα γραφονται και τιποτα δεν γινεται,μ αρεσει πολυ η εταιρεια γι αυτο και εχω g4 g5 g6 αλλα δεν παραβλεπω οτι δεν δινει ποτε updates

τελος

υ.γ που ειναι η 8αρα για το g5 οεο????

οπως μας ειχαν υποσχεθει.........

εχω προσωπικα τους εχω τελειωσει

Edited by loumos123