cagliostro Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Αφου εκανα ολα τα update μια χαρα, διαπιστωνω ενα προβλημα με το LG6. Οτι και microsd και να βαζω, δεν την βλεπει με τιποτα. Καμια ιδεα ; Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Αφου εκανα ολα τα update μια χαρα, διαπιστωνω ενα προβλημα με το LG6. Οτι και microsd και να βαζω, δεν την βλεπει με τιποτα. Καμια ιδεα ; Ευχαριστω. 1ον, Έχεις βάλει και άλλες κάρτες, και δεν της ''βλέπει'' ? 2ον. Κανε την κάρτα (στο PC) format fat32 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cagliostro Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 1ον, Έχεις βάλει και άλλες κάρτες, και δεν της ''βλέπει'' ? 2ον. Κανε την κάρτα (στο PC) format fat32 Εβαλα της κοπελας την καρτα (καινουργια) δεν υπαρχει πουθενα στο Storage (ουτε καμια επιλογη σχετικη, σαν να μην υπαρχει). Και την δικια μου απο το κινητο και επισης τιποτα. Το 2 θα το δοκιμασω. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Εβαλα της κοπελας την καρτα (καινουργια) δεν υπαρχει πουθενα στο Storage (ουτε καμια επιλογη σχετικη, σαν να μην υπαρχει). Και την δικια μου απο το κινητο και επισης τιποτα. Το 2 θα το δοκιμασω. Ευχαριστω. Σου το είπα και στο π.μ έχει πρόβλημα το sim sd reader Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Ρε παιδιά τελευταία δεν μου βγάζει ειδοποίηση αναπάντητης κλήσης. Ψάχνω στα settings και δεν μπορώ να βρω κάτι. Για ρίξτε καμία ιδέα.. Ευχαριστώ ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρε παιδιά τελευταία δεν μου βγάζει ειδοποίηση αναπάντητης κλήσης. Ψάχνω στα settings και δεν μπορώ να βρω κάτι. Για ρίξτε καμία ιδέα.. ΕυχαριστώΆκυρο... Είχε γίνει μια βλακεία στα notifications των επαφών. Εγώ έψαχνα στο τηλέφωνο. Το τηλέφωνο είναι μέρος της εφαρμογής contacts στο (αχαρακτήριστο) Android skin της LG... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris842 Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Ρε παιδιά γιατί το κινητό έχει τόσο κακό gaming performance? Ενώ γενικά είναι πολύ σπιντάτο κινητό στα παιχνίδια δεν τραβάει... Βλέπω δηλαδή το S6 ενός φίλου να τα πάει καλύτερα που δεν βγάζει νόημα αν συγκρίνει κάνεις το hardware Παράθεση LG Optimus L3--> Galaxy S III mini-->LG G3s-->LG G Flex 2-->LG G6—>LG G7 -->1+ 8-->Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tatos Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Καλημερα σας ! θα ηθελα να ρωτησω αν εχει καποιος αντιμετωπισει ποτε προβλημα με την καμερα να μην σωζει τις φωτογραφιες ! ειμαι δυο μερες που παλευω τα παντα και το κινητο αρνειτε να αποθηκευσει οτι φωτογραφια βγαζω. στα υπολοιπα δουλευει κανονικα... download photo and save-capture-viber cam και οτι αλλο εχει να κανει με αποθηκευση στην καρτα. η μονη λυση που βρηκα ειναι οτι οταν επιλεξω αποθηκευση στην συσκευη λειτουργει κομπλε... καμια ιδεα η λυση? Παράθεση ...OMERTA... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Καλημερα σας ! θα ηθελα να ρωτησω αν εχει καποιος αντιμετωπισει ποτε προβλημα με την καμερα να μην σωζει τις φωτογραφιες ! ειμαι δυο μερες που παλευω τα παντα και το κινητο αρνειτε να αποθηκευσει οτι φωτογραφια βγαζω. στα υπολοιπα δουλευει κανονικα... download photo and save-capture-viber cam και οτι αλλο εχει να κανει με αποθηκευση στην καρτα. η μονη λυση που βρηκα ειναι οτι οταν επιλεξω αποθηκευση στην συσκευη λειτουργει κομπλε... καμια ιδεα η λυση? Το είχα πάθει και εγώ......έκανα την κάρτα FAT32 την έβαλα και έκανα επανεκκίνηση, και την διάβαζε μετά...!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tatos Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Αρα έχουμε να κάνουμε με πρόβλημα της κάρτας και όχι του κινητού?? Αν είναι η κάρτα μικρό το κακό... Παράθεση ...OMERTA... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Εδώ και δύο μέρες και εδώ στην παρέα σας...το κινητό είναι άψογο, μετά το νοτε4 που είχα για καιρό έπαθα πλάκα. Έκανα όλα τα updates και όλα οκ. Μια δύο ερωτήσεις, άλλο update θα πάρει; το όριο είναι αδιάβροχο το δοκίμασε κανείς; Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 29, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 το όριο είναι αδιάβροχο το δοκίμασε κανείς; Χωρίς παρεξήγηση αλλά... αδιαβροχοποίηση υπάρχει για την κακιά στιγμή, όχι για να παίζει κάποιος με τα νερά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Αυτό εννοείται :) απλά ρωτάω γιατί είχα ακούσει ότι κάποιες συσκευές που το διαφήμιζαν, τελικά δεν ήταν και τόσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Ρε παιδιά γιατί το κινητό έχει τόσο κακό gaming performance? Ενώ γενικά είναι πολύ σπιντάτο κινητό στα παιχνίδια δεν τραβάει... Βλέπω δηλαδή το S6 ενός φίλου να τα πάει καλύτερα που δεν βγάζει νόημα αν συγκρίνει κάνεις το hardware Εχει αναφερθει και στο θεμα του v30 και μαλλον οπως φαινεται οφειλεται στο σκιν της lg ή σε κακο optimization στο κομματι αυτο γιατι το ιδιο θεμα εχει και το g7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Εχει αναφερθει και στο θεμα του v30 και μαλλον οπως φαινεται οφειλεται στο σκιν της lg ή σε κακο optimization στο κομματι αυτο γιατι το ιδιο θεμα εχει και το g7.Καλα μιλαμε εισαι παντού σε ολο το φορουμ εχεις αποψη για ολα. Μπραβο αδερφε Στάλθηκε από το LM-G710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris842 Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Εχει αναφερθει και στο θεμα του v30 και μαλλον οπως φαινεται οφειλεται στο σκιν της lg ή σε κακο optimization στο κομματι αυτο γιατι το ιδιο θεμα εχει και το g7. Άρα ελπίζουμε σε βελτίωση με το P αν και όποτε το πάρει. Παράθεση LG Optimus L3--> Galaxy S III mini-->LG G3s-->LG G Flex 2-->LG G6—>LG G7 -->1+ 8-->Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_kostas Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Καλησπέρα παιδιά, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το LG G6, βάζω να φορτίσω το κινητό και βγάζει ότι βρήκε υγρασία και μπλα μπλα μπλα... το κινητό είναι στεγνό 101%, δεν έχει βουτηχτή πότε μα πότε στο νερό. Λογισμικό δεν είναι, πέρασα από Android 8 σε Android 7 δεν άλλαξε τίποτα... Το κινητό είναι ενός χρόνου (τσέκαρα με το IEMI) δεν βρίσκω την εγγύηση, την χρίζομαι οπωσδήποτε για να το στείλω procordia για να γίνει η επισκευή δωρεάν? Plan B: Αν δεν γίνεται το πρώτο πόσο θα κοστίσει σε ένα service να αλλάξουν το port type C είδα έχει τιμή το port στα 15 ευρό. Άπυρα ευχαριστώ :):) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1984 Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Αυτό εννοείται :) απλά ρωτάω γιατί είχα ακούσει ότι κάποιες συσκευές που το διαφήμιζαν, τελικά δεν ήταν και τόσο. Εγώ το έπλυνα κάτω απο την βρύση όταν ήταν σχετικά καινούριο. Όμως εντάξει γενικά η αδιαβροχοποίηση σου δίνει μια αίσθηση ασφάλειας για την κακιά ώρα και νιώθεις ασφάλεια να το πιάνεις με βρεγμένα χέρια, ή όταν ψιλοβρέχει κτλ. Παράθεση Γελαστό Χειλάκι, Αστεία άρθρα και κείμενα, Mp3 και εικόνες.. :lol: HTC Desire A8181 - LG G3 32GB - LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTSPre Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Καλησπέρα παιδιά, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το LG G6, βάζω να φορτίσω το κινητό και βγάζει ότι βρήκε υγρασία και μπλα μπλα μπλα... το κινητό είναι στεγνό 101%, δεν έχει βουτηχτή πότε μα πότε στο νερό. Λογισμικό δεν είναι, πέρασα από Android 8 σε Android 7 δεν άλλαξε τίποτα... Το κινητό είναι ενός χρόνου (τσέκαρα με το IEMI) δεν βρίσκω την εγγύηση, την χρίζομαι οπωσδήποτε για να το στείλω procordia για να γίνει η επισκευή δωρεάν? Plan B: Αν δεν γίνεται το πρώτο πόσο θα κοστίσει σε ένα service να αλλάξουν το port type C είδα έχει τιμή το port στα 15 ευρό. Άπυρα ευχαριστώ :):) .Δε χρειαζεται πανικος φιλε μου. Δοκιμασε με αλλο καλωδιο για αρχη αλλιως υπαρχει και το service. :) Στάλθηκε από το LG-H870DS μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_kostas Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Δε χρειαζεται πανικος φιλε μου. Δοκιμασε με αλλο καλωδιο για αρχη αλλιως υπαρχει και το service. :) Στάλθηκε από το LG-H870DS μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τα έχω δοκιμάσει όλα όσα βρήκα στο ίντερνετ άλλα τίποτα, πήγα και πήρα το γνήσιο καλώδιο άλλα ούτε αυτό βοήθησε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosG2 Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Να αποτυπώσω και εγώ με την σειρά μου για εκείνους που ασχολούνται με το mobile shooting ,και συγκεκριμένα στο g6. Μόλις προσφατα το άλλαξα το κινητό και με την βοήθεια των forum δοκίμασα συμβουλές για το manual και βέβαια είπα να δοκιμάσω την κάμερα του cstark. Δεν ξέρω αν υπάρχει τόσο μεγάλη δίαφορα ώστε να πηγαίναμε στο v30 Υ.Γ. Το όνομα μου θα παραμείνει ως έχει γιατί ακόμα είμαι συναισθηματικά δεμένος με το 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 3, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Υ.Γ. Το όνομα μου θα παραμείνει ως έχει γιατί ακόμα είμαι συναισθηματικά δεμένος με το 2 Και να ήθελες... αυτό δεν αλλάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_kostas Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Καλησπέρα παιδιά και πάλη, βρήκα την εγγύηση άρα πάω Procordia και τους λέω το και το? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosG2 Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Και να ήθελες... αυτό δεν αλλάζει. Ισχύει έχεις δίκιο! ----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης που θα μου προτείνατε να ανεβάσω κάπου τις φωτο ώστε να δείτε όλοι; μιας και δν μπορώ κατευθείαν εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Τα έχω δοκιμάσει όλα όσα βρήκα στο ίντερνετ άλλα τίποτα, πήγα και πήρα το γνήσιο καλώδιο άλλα ούτε αυτό βοήθησε... Πάρε μια μπατονέτα και καθάρισε απαλά την υποδοχή. Αν δεν χωράει, πάρει ένα κομματάκι @@χαρτο, κάνε τόσο μικρό και μυτερό που να χωράει στην υποδοχή και τρίψε καλά! Το τελευταίο το έκανα σε G6 φίλου μου που είχε απελπιστεί με το ίδιο ακριβώς θέμα και έφτιαξε μόνιμα. Πριν κάνα 3μηνο έγινε και από τότε δεν του έβγαλε ξανά το μήνυμα. Δοκίμασέ το πριν το στείλεις στο service. Επίσης φύσα το δυνατά με το στόμα σου, αρκεί να μην είσαι σαλιάρης και το κάνεις χειρότερα. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_kostas Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Πάρε μια μπατονέτα και καθάρισε απαλά την υποδοχή. Αν δεν χωράει, πάρει ένα κομματάκι @@χαρτο, κάνε τόσο μικρό και μυτερό που να χωράει στην υποδοχή και τρίψε καλά! Το τελευταίο το έκανα σε G6 φίλου μου που είχε απελπιστεί με το ίδιο ακριβώς θέμα και έφτιαξε μόνιμα. Πριν κάνα 3μηνο έγινε και από τότε δεν του έβγαλε ξανά το μήνυμα. Δοκίμασέ το πριν το στείλεις στο service. Επίσης φύσα το δυνατά με το στόμα σου, αρκεί να μην είσαι σαλιάρης και το κάνεις χειρότερα. :p hahahahah αρκεί να μην είμαι σαλιάρης :lol::lol::lol: Τα έχω κάνει με οινόπνευμα καλά και προσεκτικά δύστυχος τίποτα Θα πάω Δευτέρα Procordia δεν έχω άλλοι επιλογή :(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts