Jump to content

LG G6

mpompa
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια μέρα την βγάζεις χαλαρά με σχετικά βαριά χρήση. Πέρα απ' αυτό, πες ότι κάποιο απόγευμα μένεις χωρίς μπαταρία, μπορείς με ένα 20λεπτο φόρτισης να βγάλεις χαλαρά το υπόλοιπο της ημέρας! Φορτίζει γρήγορα και χωρίς να θερμαίνετε όπως άλλα που έχουν quick charging. Αν είσαι Αθήνα, μπορείς να το δεις εκθεσιακό για να κρίνεις καλύτερα (δες προηγούμενα σχόλια σε ποιο κατάστημα) ή βρες κάποιον που το έχει! Είναι καλό τηλέφωνο, εγώ προσωπικά το έχω ερωτευτεί μιας και σε σχέση με το s7 που είχα ένα χρόνο, κάνει σχεδόν τα ίδια με την κάμερα (+ plus η wide που είναι απόλαυση), ακούω πολύ καλύτερα τους συνομιλητές, έχει καλύτερο σήμα στα ίδια σημεία που το άλλο ήταν εκτός σήματος, έχει μεγαλύτερη εμβέλεια wifi . Ωστόσο για να τα λέμε και όλα, μου λείπει λίγο η amoled, αλλά και η λίγο καλύτερη μπαταρία του s7 που σαφώς έχει προβάδισμα λόγο της τεχνολογίας της οθόνης που "τραβάει" λιγότερη κατανάλωση.

Αν το g6 είχε 64GB χωρητικότητα, amoled οθόνη και τον επόμενο επεξεργαστή, θα ήταν το καλύτερο κινητό της αγοράς.

Edited by hasiotis_john

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

.

Αν το g6 είχε 64GB χωρητικότητα, amoled οθόνη και τον επόμενο επεξεργαστή, θα ήταν το καλύτερο κινητό της αγοράς.

Αν...δε θα είχε τέτοια τιμή να είσαι σίγουρος..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Μια μέρα την βγάζεις χαλαρά με σχετικά βαριά χρήση. Πέρα απ' αυτό, πες ότι κάποιο απόγευμα μένεις χωρίς μπαταρία, μπορείς με ένα 20λεπτο φόρτισης να βγάλεις χαλαρά το υπόλοιπο της ημέρας! Φορτίζει γρήγορα και χωρίς να θερμαίνετε όπως άλλα που έχουν quick charging. Αν είσαι Αθήνα, μπορείς να το δεις εκθεσιακό για να κρίνεις καλύτερα (δες προηγούμενα σχόλια σε ποιο κατάστημα) ή βρες κάποιον που το έχει! Είναι καλό τηλέφωνο, εγώ προσωπικά το έχω ερωτευτεί μιας και σε σχέση με το s7 που είχα ένα χρόνο, κάνει σχεδόν τα ίδια με την κάμερα (+ plus η wide που είναι απόλαυση), ακούω πολύ καλύτερα τους συνομιλητές, έχει καλύτερο σήμα στα ίδια σημεία που το άλλο ήταν εκτός σήματος, έχει μεγαλύτερη εμβέλεια wifi . Ωστόσο για να τα λέμε και όλα, μου λείπει λίγο η amoled, αλλά και η λίγο καλύτερη μπαταρία του s7 που σαφώς έχει προβάδισμα λόγο της τεχνολογίας της οθόνης που "τραβάει" λιγότερη κατανάλωση.

Δεν ξέρω αν φταίει το δικό μου αλλά δεν μου βγάζει μια μέρα απαιτητικής χρήσης ούτε κατά διάνοια.

Φρενταρα μη το ψειριζεις. Πάρτο.
Χαχαχαχαχα έχω καλή επιδότηση τώρα και ψάχνομαι..

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά θα επανέλθω. πραγματικά το κινητό για τα λεφτά του είναι κορυφή..

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν ξέρω αν φταίει το δικό μου αλλά δεν μου βγάζει μια μέρα απαιτητικής χρήσης ούτε κατά διάνοια.
Με πρόλαβες είπε μία μέρα ο φίλος πάνω και ενθουσιάστηκα...

Ίδια διάρκεια ζωής εχω με το s7 edge έχει , τι κάνεις ρε φίλε και δεν σου φτανει ;
All it takes is a swipe...

Ίδια διάρκεια ζωής εχω με το s7 edge έχει , τι κάνεις ρε φίλε και δεν σου φτανει ;

Εμένα ήταν πιο κάτω από s7 edge αλλά όχι πολύ κάτω

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Παιδες μια πληροφορια θελω να δωσω οσον αφορα επιδοσεις μπαταριας..δοκιμασα τις τελευταιες μερες φορτιση με τον παλιο φορτιστη του G2 ο οποιος εχει τα ιδια χαρακτηριστικα με του 6 αλλα χωρις τη γρηγορη φορτιση που αυτο συνεπαγεται περιπου 3 ωρες φορτισης κ ταυτοχρονα εγκατασταση του nova launcher..με αρκετο browsing κ καποια τηλεφωνηματα μου εβγαλε 40 κατι ωρες αυτονομιας με 6 ωρες κ 15 λεπτα οθονης μεχρι το 15% μπαταριας..δεν ξερω αν οφειλεται κ στα 2,αργη φορτιση κ nova η αν απο το καθενα μονο του..το δοκιμαζω περαιτερω κι ενημερωνω τις επομενες μερες.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επισης να αναφερω κατι που ξεχασα..ηδη ειμαι με ακριβως 3 ωρες οθονης με 67% μπαταρια 9 ωρες μετα τη φορτιση.

Κόλλησα... Πως κρύβουμε τα πλήκτρα κάτω στην οθόνη. Εννοώ να μην είναι συνεχώς εμφανή

Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

When the going gets tough,the tough get going...

Φίλε ea6gka, μακάρι να είχε την ίδια διάρκεια μπαταρίας με το edge, αλλά έχουν δυστυχώς μεγάλη διαφορά!

Μάλλον εννοούσες το απλό s7 και όχι το edge.

Eklipsi, δες παρακάτω! Νομίζω πως δεν υπάρχει επιλογή να κρύψεις τα πλήκτρα.

Είναι αργά και νυστάζω να το μελετήσω, αλλά δες και συ μπας και βγάλεις άκρη --->> https://forum.xda-developers.com/lg-g6/help/hiding-home-button-lg-g6-t3583536

Edited by hasiotis_john

Οχι το edge εννοουσα και μαλιστα φρεσκοαγορασμενα και τα 2, s7 edge & G6. Μαλιστα στο G6 εχω μεγαλυτερο sot. Και τα δυο στο τελος της ημερας εχουν την ιδια μπαταρια με τη χρηση που κανω εγω, καθε βραδυ στις 23:00 εχω 28%, +/- 5%.

Αυτο που με εξεπληξε ευχαριστα ειναι η οθονη του, την προτιμαω , ΧΑΛΑΡΑ, σε σχεση με την αμολεντ του S7. Θα γραψω αναλυτικα τη γνωμη μου για τη συσκευη αυτη που μαλλον εχει φαει θαψιμο τρελο, αδικως, που οφειλετε στη κακια προιστορια λεγε με G3, G4, G5 . Ενα πραγμα χρειαζεται το κινητο αυτο, led notification.

Ναι τώρα που το λες και βλέποντας πολλά συγκριτικά, άλλοι λένε υπερβολικά νούμερα (όπως το gsmarena), άλλoι το πάνε στο ίδιο και κτλ κτλ Δεν βρίσκεις άκρη με αυτούς. Εγώ προσωπικά, έχοντας το s7 μπορώ να πω με σιγουριά ότι είναι περίπου τα ίδια στο θέμα μπαταρίας.

Για το edge δε γνωρίζω, μόνο από τα site ότι βλέπω, αλλά σε πιστεύω μιας και σίγουρα τα έχεις και μπορείς να κρίνεις καλύτερα.

Συμφωνά απόλυτα με το led αλλά και το θέμα της προϊστορίας (ειδικά με τα bootloop)! Όπως και να έχει, είναι χαλαρά διαμάντι το κινητάκι και μπράβο στην LG.

Οπότε ρε παιδιά σε γενικές γραμμές με βαριά χρήση τι μέσο όρο βγάζετε;

φαντάζομαι ξεπερνάει τις τέσσερις ώρες οθόνης έτσι;

Κοίτα μια μέρα που το χρειάστηκα γιατί ταξίδευα άκουγα μουσική από bluetooth ακουστικά και μιλούσα αρκετά μέσω messenger και browsing και λίγο tapatalk. Βγήκε απ την πρίζα στις 6:30 και στις 10:30-11:00 ήμουν κάπου κοντα στο 30%. Ε αυτό δεν το λες βγάζει ολόκληρη μέρα απαιτητικής χρήσης. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Οπότε ρε παιδιά σε γενικές γραμμές με βαριά χρήση τι μέσο όρο βγάζετε;

φαντάζομαι ξεπερνάει τις τέσσερις ώρες οθόνης έτσι;

Παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο η φωτεινότητα και αν θα είσαι από Wi-Fi ή 3g. Προσωπικά με 100% φωτεινότητα και 3g το παλεύει για 4ωρο. Με αυτόματη φωτεινότητα σε σκοτεινό χώρο και Wi-Fi έχει πάει και 5.5 ώρες αλλά χωρίς Fb και instagram που ρουφάνε την μπαταρία πιο γρήγορα και από την ταχύτητα του φωτός(άλλο παράδειγμα μου ήρθε αλλά είμαστε σε Δημόσιο φόρουμ και πρέπει να είμαστε σοβαροί).

Εν κατακλείδι αν ψάχνεις κινητό με τούμπανο μπαταρία και δεν κάνεις υποχώρηση σε χαρακτηριστικά βάζεις κάτι ακόμα πας σε 5Τ και είσαι άρχοντας. Αν επίσης το budget σου φτάνει μέχρι τα 350 του g6 και συνεχίζεις να θες απεγνωσμένα να είσαι μακριά απ την πρίζα βάλε 170 πάρε ένα xiaomi note 4 ή κάποιο παρόμοιο με 4000 mAh μπαταρία και θα ξεχάσεις τα καλώδια αλλά θα έχεις τα θεματάκια σου. Αν Τέλος διαθέτεις max 350 και ψάχνεις την καλύτερη λύση σε αυτα τα λεφτά το g6 είναι μονόδρομος.

Edited by stavrosspil

Οχι το edge εννοουσα και μαλιστα φρεσκοαγορασμενα και τα 2, s7 edge & G6. Μαλιστα στο G6 εχω μεγαλυτερο sot. Και τα δυο στο τελος της ημερας εχουν την ιδια μπαταρια με τη χρηση που κανω εγω, καθε βραδυ στις 23:00 εχω 28%, +/- 5%.

Αυτο που με εξεπληξε ευχαριστα ειναι η οθονη του, την προτιμαω , ΧΑΛΑΡΑ, σε σχεση με την αμολεντ του S7. Θα γραψω αναλυτικα τη γνωμη μου για τη συσκευη αυτη που μαλλον εχει φαει θαψιμο τρελο, αδικως, που οφειλετε στη κακια προιστορια λεγε με G3, G4, G5 . Ενα πραγμα χρειαζεται το κινητο αυτο, led notification.

Η οθόνη του g6 είναι πολύ πιο ωραία από του s7, έχει καλύτερο λευκό και τα χρωματα είναι μια χαρά, ενώ το μαυρο δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απο amoled.

Μπαταρία είμαι σίγουρος ότι δεν έβγαλα ποτέ παραπάνω από s7 edge και έχω πάρει 2 φορές το g6.

Το g6 δεν το έχουμε θάψει, απλά θα έπρεπε να μην το έχει βγάλει και στη θέση του να έχει το v30 το οποίο είναι υπέρ άριστο.

Στο g6 έβαλε πιο μικρό αισθητήρα απο g5 και χάνει σε λεπτομέρεια, μην τα ξανά λέμε. Σίγουρα δεν είναι χάλια αλλά γιατί να χαλάσει κάτι που ήταν καλύτερο ?

Επίσης έχει μεγάλο shutter lag που το V30 δεν έχει. Τέλος δεν είναι και πολύ γρήγορο σαν κινητό και φαίνεται μόλις το φορτώσεις.

Για την τιμή του είναι άριστο αλλά οι διαφορες που λέω υπάρχουν.

Τέλος, η μπαταρια με 4g στο s7 edge μου έβγαζε σχεδόν το ίδιο με WiFi ενώ στο g6 πέφτει πολύ πιο εύκολα.

Edited by Nikos_Mpl

Στο g6 έβαλε πιο μικρό αισθητήρα απο g5 και χάνει σε λεπτομέρεια, μην τα ξανά λέμε. Σίγουρα δεν είναι χάλια αλλά γιατί να χαλάσει κάτι που ήταν καλύτερο ?

Kαι σου ξαναλέω με του cstark την google camera το G6 βγάζει απίστευτες φωτό. Και σε χρώματα και σε κοντράστ.:happy:

Ημίμετρο αλλά δουλεύει με μία απλή εγκατάσταση apk χωρίς ρουτιές και λοιπές αηδίες.

Η στοκ εφαρμογή της LG είναι για τα μπάζα. Σε αυτό συμφωνώ.:lol:

Ι need a six month vacation, twice a year.

Kαι σου ξαναλέω με του cstark την google camera το G6 βγάζει απίστευτες φωτό. Και σε χρώματα και σε κοντράστ.:happy:

Ημίμετρο αλλά δουλεύει με μία απλή εγκατάσταση apk χωρίς ρουτιές και λοιπές αηδίες.

Το έχω βάλει στο v30 που είναι σχεδόν τα ίδια.. Δεν είναι πανακεια η εφαρμογή. Ειδικά σε χρώματα τα χαλάει εύκολα, δεν πέφτει πάντα μέσα. Σίγουρα βελτιώνει αλλά σε μετριες σκηνές, όχι πολύ σκοτεινές, εγώ είχα χειρότερα αποτελέσματα.

Επειδή το g6 μου το νέο το έδωσα σε φίλο και δεν τον βολεψε και δεν το δουλεύει θα κοιτάξω να το πάρω να κάνω μια σύγκριση σε κάμερες με v30 είτε με στοκ είτε με εφαρμογή..

Ποια έκδοση ακριβώς φοράς ?

Την είχα βάλει στις πιο πίσω σελίδες. Δεν θυμάμαι τώρα.

Εμένα το αποτέλεσμα με ικανοποιεί. Δεν έχω παράπονο. Τόσο που σκέπτομαι το επόμενο να είναι της σειράς Pixel.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Το έχω βάλει στο v30 που είναι σχεδόν τα ίδια.. Δεν είναι πανακεια η εφαρμογή. Ειδικά σε χρώματα τα χαλάει εύκολα, δεν πέφτει πάντα μέσα. Σίγουρα βελτιώνει αλλά σε μετριες σκηνές, όχι πολύ σκοτεινές, εγώ είχα χειρότερα αποτελέσματα.

Επειδή το g6 μου το νέο το έδωσα σε φίλο και δεν τον βολεψε και δεν το δουλεύει θα κοιτάξω να το πάρω να κάνω μια σύγκριση σε κάμερες με v30 είτε με στοκ είτε με εφαρμογή..

Ποια έκδοση ακριβώς φοράς ?

Η οθόνη του g6 είναι πολύ πιο ωραία από του s7, έχει καλύτερο λευκό και τα χρωματα είναι μια χαρά, ενώ το μαυρο δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απο amoled.

Μπαταρία είμαι σίγουρος ότι δεν έβγαλα ποτέ παραπάνω από s7 edge και έχω πάρει 2 φορές το g6.

Το g6 δεν το έχουμε θάψει, απλά θα έπρεπε να μην το έχει βγάλει και στη θέση του να έχει το v30 το οποίο είναι υπέρ άριστο.

Επίσης έχει μεγάλο shutter lag που το V30 δεν έχει. Τέλος δεν είναι και πολύ γρήγορο σαν κινητό και φαίνεται μόλις το φορτώσεις.

Για την τιμή του είναι άριστο αλλά οι διαφορες που λέω υπάρχουν.

Τέλος, η μπαταρια με 4g στο s7 edge μου έβγαζε σχεδόν το ίδιο με WiFi ενώ στο g6 πέφτει πολύ πιο εύκολα.

Μπορείς κάποια στιγμή να μας κάνεις ένα συγκριτικό μεταξύ v30 και v6 σε όλα;

Μπορείς κάποια στιγμή να μας κάνεις ένα συγκριτικό μεταξύ v30 και v6 σε όλα;

Θα προσπαθήσω φίλε μου. Είναι δύσκολο να τον πετύχω τον άλλο γιαυτό θα του ζητήσω να μου το δώσει. Αύριο θα του το πω.

Άσχετο, στο πλαίσιο στο mall έχει ένα g6 τελευταίο και τσέκαρα wide κάμερα, είχε την καλή. Έβγαλα 2 φώτο με αυτό και το v30 δίπλα δίπλα το v30 είχε ελάχιστα καλύτερη λεπτομέρεια. Το λέω για όποιον ενδιαφέρεται για τις wide

Παιδεία πριν το αγοράσουμε πώς γίνεται να τσεκάρουμε άμα έχει τη σωστή αυτή η κάμερα που λέτε; και αν δεν έχει ποιες είναι οι συνέπειες στην κάμερα; δηλαδή είναι τόσο χάλια οι φωτογραφίες;

Παιδεία πριν το αγοράσουμε πώς γίνεται να τσεκάρουμε άμα έχει τη σωστή αυτή η κάμερα που λέτε; και αν δεν έχει ποιες είναι οι συνέπειες στην κάμερα; δηλαδή είναι τόσο χάλια οι φωτογραφίες;

Δε νομίζω ότι γίνεται. Ότι βγει απλά. χάνεις σε λεπτομέρεια αρκετά, αν δεις δηλαδή δείγματα από τις 2 υπάρχει διαφορά αλλά οκ, σε χρήση social ή σε τοπία δε σε νοιάζει. Η διαφορά φαίνεται σε ταμπέλες με γράμματα κλπ πολύ έντονα

Δε νομίζω ότι γίνεται. Ότι βγει απλά. χάνεις σε λεπτομέρεια αρκετά, αν δεις δηλαδή δείγματα από τις 2 υπάρχει διαφορά αλλά οκ, σε χρήση social ή σε τοπία δε σε νοιάζει. Η διαφορά φαίνεται σε ταμπέλες με γράμματα κλπ πολύ έντονα
Είναι πολλά τα μοντέλα με τον προβληματικό φακό; γνωρίζουμε; Υπάρχει δηλαδή πολύς κόσμος που την πάτησε;

Είναι πολλά τα μοντέλα με τον προβληματικό φακό; γνωρίζουμε; Υπάρχει δηλαδή πολύς κόσμος που την πάτησε;

Τώρα σώθηκες, τι να σου πω. Δεν έχουμε κάνει poll εδώ αλλά έχω δει και από τα 2. Στο 2ο που πήρα ήταν ο κακός. Γιαυτό θέλω να κάνω σύγκριση και σε αυτό μιας και στο πλαίσιο που έκανα με τον καλό το v30 ήταν ελάχιστα καλύτερο αλλά με τον κακό δεν έχω δει την διαφορά πάρα μόνο σε reviews στο ίντερνετ

Τώρα σώθηκες, τι να σου πω. Δεν έχουμε κάνει poll εδώ αλλά έχω δει και από τα 2. Στο 2ο που πήρα ήταν ο κακός. Γιαυτό θέλω να κάνω σύγκριση και σε αυτό μιας και στο πλαίσιο που έκανα με τον καλό το v30 ήταν ελάχιστα καλύτερο αλλά με τον κακό δεν έχω δει την διαφορά πάρα μόνο σε reviews στο ίντερνετ
Μάλιστα

Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις κακό αυτό πάντως.. είναι σαν να παίζεις λαχείο ένα πράγμα..

Οκ σημερα επαιξα με τη φωτογραφικη του. Οι ημερησιες του μου αρεσουν αρκετα, τις βρισκω πιο συμπαθητικες απο του Σ7. Το βραδυ ζοριζεται αρκετα, το σ7 εβγαζε πιο φωτεινες και πιο γρηγορα. Παρολαυτα οι βραδυνες ειναι πανω απο το μεσο ορο, θα ελεγα αναμεσα σε samsung & sony. Ο ευρυγωνιος ειναι και αυτος ωραιος , ιδια ποιοτητα εχει με το βασικο, ειμαι τυχερος ομως (καιρος ηταν) και εχω το καλο φακο. Edited by ea6gka