NickTSPre Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 κοιτα πριν 3ς μηνες ειχα παρει αυτο (2 εχει μεσα) https://www.amazon.co.uk/gp/product/B06Y6M6KR7/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 και ειμαι ευχαριστημενος(ποιοτικο οκ σε ολα του δε χανει σε χρωματα ) βεβαια συγρινω τωρα τις τιμες στο σκρουτζ κ εχει διαφορα κοστους Σ' ευχαριστώ φίλε! Χρήσιμη η άποψή σου! Θα το τσεκάρω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Κάνε μια ασφάλεια με 22 ευρώ και είσαι οκ. Για μένα πλέον αυτό είναι η καλύτερη εγγύηση. Αρκεί να μην το πάρεις για 1 μήνα, αλλά και για τόσο, πάλι το πουλάς πιο εύκολα.. Για πες λεπτομέρειες για την εγγύηση; Που Πως κτλ κτλ; Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Γίνεται συμβόλαιο σε συσκευη εισαγωγής, για την οποία η αντιπροσωπεία δεν προσφέρει σέρβις; Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achilleas10 Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Καλημέρα σας. Μια ερωτηση θελω να κανω. Απο το eglobalcentral.eu, ερχεται με ευρωπαικο φορτιστη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoutosGr Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Όχι, αλλά σου στέλνουν και μετατροπέα για τις δικές μας πρίζες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achilleas10 Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Όχι, αλλά σου στέλνουν και μετατροπέα για τις δικές μας πρίζες. Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Γίνεται συμβόλαιο σε συσκευη εισαγωγής, για την οποία η αντιπροσωπεία δεν προσφέρει σέρβις; Ποιος το κάνει, κάποιο λινκ η τηλέφωνο επικοινωνίας? Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Εγώ εκείνο που κατάλαβα ότι να κάνει επιπλέον εγγύηση για περίπτωση θραύσης ή "υγρασίας" όχι για συμβόλαιο.... Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Το απόγευμα θα είμαι Πάτρα. Που να πάω σε ποιο μαγαζί εννοώ να το δω από κοντά; αν γνωρίζει κανείς... Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το απόγευμα θα είμαι Πάτρα. Που να πάω σε ποιο μαγαζί εννοώ να το δω από κοντά; αν γνωρίζει κανείς... Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Edit.. Το έχει στο πλαίσιο θα πάω να το δω... Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Πάει και το φράγμα των 400 ευρώ. Απίστευτη πτώση 300 ευρώ κάτω σε λίγους μήνες. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Πάει και το φράγμα των 400 ευρώ. Απίστευτη πτώση 300 ευρώ κάτω σε λίγους μήνες. Send From Note 3 With S8 Port Rom Το ίδιο είδαμε στο G5 Μετά σταθερά στα 360-380 Πολυ καλή τιμή για ναυαρχίδα παντός Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Σίγουρα; Είχα περάσει πριν καιρό βέβαια και δεν το είχαν. Το απόγευμα θα είμαι Πάτρα. Που να πάω σε ποιο μαγαζί εννοώ να το δω από κοντά; αν γνωρίζει κανείς... Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Edit.. Το έχει στο πλαίσιο θα πάω να το δω... Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Σίγουρα; Είχα περάσει πριν καιρό βέβαια και δεν το είχαν. Πήγα χθες κ όχι δεν το είχαν... Ξενερωμα... Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ste3001 Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Καλημέρα σε όλους, θα ποσταρω μερικές φώτο !! Μπορώ να πω ότι σε δοκιμή που έκανα με S7 και S8 φίλων, σε όλες τις περιστάσεις ήταν καλύτερες οι φωτό του G6!! Και ασχολούμαι αρκετά με την φωτό, ;) Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4 LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6 Oneplus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Ακόμα και εδώ http://www.androidauthority.com/samsung-galaxy-s8-plus-review-760314/ έχουν σε υψηλότερη βαθμολογία την κάμερα του g6 σε σχέση με το s8 Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 (edited) Καλημέρα σε όλους, θα ποσταρω μερικές φώτο !! Μπορώ να πω ότι σε δοκιμή που έκανα με S7 και S8 φίλων, σε όλες τις περιστάσεις ήταν καλύτερες οι φωτό του G6!! Και ασχολούμαι αρκετά με την φωτό, Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk πολυ ενδιαφερουσα διαπιστωση. ΚΑι σε βραδινες ειναι ετσι? edit: επισης θα μπορουσες να βγαλεις ταυτοχρονα και με τα 2 για αμεση συγκριση. Θα το ειχα παρει το G6 μιας και η τιμη του ειναι πειρασμος, αλλα χτυπησα ρολοι τελικα. Edited July 14, 2017 by Nikos_Mpl Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sip1995 Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Καλημέρα σε όλους, θα ποσταρω μερικές φώτο !! Μπορώ να πω ότι σε δοκιμή που έκανα με S7 και S8 φίλων, σε όλες τις περιστάσεις ήταν καλύτερες οι φωτό του G6!! Και ασχολούμαι αρκετά με την φωτό, ;) Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πραγματικά οι 2 τελευταίες ειναι υπέροχες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Μήπως μπορείς να τις ανεβάσεις σε κανένα flickr για να τις δούμε σε full ανάλυση? Αν μπορείς και του S8 για να συγκρίνουμε .... Σ' αυτές που βλέπω έτσι, μάλλον μέτριο θα το έλεγα το αποτέλεσμα. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Ούτε εγώ εντυπωσιάστηκα, το αντίθετο μάλιστα. Αλλά ίσως να φταίει ότι έχουν ανέβει εδώ και η ανάλυση μπορεί να έχει πάει περίπατο. btw μη δίνετε τόσο σημασία στο τι λένε τα διάφορα sites, πχ στο gsmarena σε κρυφή ψηφοφορία, βγήκε πρώτο το S8. Όπως και στο dxοmark και με αρκετή διαφορά μάλιστα. Αλλού βγάζουν την κάμερα του G6 καλύτερη (πχ. phonearena). Η αλήθεια πιστεύω είναι κάπου στη μέση. Κάπου υπερτερεί το ένα, κάπου το άλλο. Αλλά και τα 2 τρώνε ξύλο από το U11 :P Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Πλέον έχω και το S8 plus Και όχι το LG G6 δε βγάζει καλύτερες φωτογραφίες. Το plus είναι λίγο καλύτερο απ το edge που ήταν λίγο καλύτερο απ το G6 Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Εντάξει παίδες κινητο ειναι οχι φωτογραφικη μηχανη οι διαφορες δεν ειναι τεραστιες ες8 με τζι6. :) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 παρέλαβα σήμερα το g6. απαλλάχτηκα απ την γάγγραινα s7 edge.... Είμαι ήδη με 5 ώρες sot με 23% υπόλοιπο...κάνα 2ωρο 4g,στήσιμο,συγχρονισμοί,πήρε και αναβάθμιση,αναβάθμιση εφαρμογών,κατέβασμα εφαρμογών,κτλ. μου δείχνει γενικά ότι από μπαταρία πάει καλά,αν και με φόβισε γιατί το άνοιξα με 0%μπαταρία,κάτι το οποίο δεν έχω συναντήσει ξανά.σίγουρα η απόδοση θα πέσει με περισσότερες εφαρμογές να βαράνε παρασκήνιο.αν παίξει με 4 ώρες μ.ο. θα είναι σούπερ. Πολύ πιο σναπυ απ το s7 edge. εργονομία άριστη,χωρίς κατά λάθος touch σαν το καθρεφτάκι των ιθαγενών s7. Από φώτο δεν μπορώ να πω ακόμα....δείχνει όμως άριστο απ τα λίγα δείγματα που τράβηξα. φοβερό γκριπ,ορισμός για λειτουργία μ ένα χέρι. ....lg v10 άριστη συνεργασία για ένα χρόνο. ....s7 edge,μου τα τα έκανε τσουρέκια σε λιγότερο από 2 μήνες.μακριά κι αγαπημένοι. ....lg g6,από day one μου δείχνει ότι θα πάμε για χρόνο.http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=66803&stc=1&d=1500063276 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTSPre Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Καλως ηρθες στην παρεα! :) Καλοριζικο και καλοδουλευτο! Στάλθηκε από το LG-H870DS μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 παρέλαβα σήμερα το g6. απαλλάχτηκα απ την γάγγραινα s7 edge.... Είμαι ήδη με 5 ώρες sot με 23% υπόλοιπο...κάνα 2ωρο 4g,στήσιμο,συγχρονισμοί,πήρε και αναβάθμιση,αναβάθμιση εφαρμογών,κατέβασμα εφαρμογών,κτλ. μου δείχνει γενικά ότι από μπαταρία πάει καλά,αν και με φόβισε γιατί το άνοιξα με 0%μπαταρία,κάτι το οποίο δεν έχω συναντήσει ξανά.σίγουρα η απόδοση θα πέσει με περισσότερες εφαρμογές να βαράνε παρασκήνιο.αν παίξει με 4 ώρες μ.ο. θα είναι σούπερ. Πολύ πιο σναπυ απ το s7 edge. εργονομία άριστη,χωρίς κατά λάθος touch σαν το καθρεφτάκι των ιθαγενών s7. Από φώτο δεν μπορώ να πω ακόμα....δείχνει όμως άριστο απ τα λίγα δείγματα που τράβηξα. φοβερό γκριπ,ορισμός για λειτουργία μ ένα χέρι. ....lg v10 άριστη συνεργασία για ένα χρόνο. ....s7 edge,μου τα τα έκανε τσουρέκια σε λιγότερο από 2 μήνες.μακριά κι αγαπημένοι. ....lg g6,από day one μου δείχνει ότι θα πάμε για χρόνο.http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=66803&stc=1&d=1500063276 Mε μια φορτιση δε βγαζουμε συμπερασματα, 3 4 θελει να στρωσει αλλα γενικα εχει καλες περγαμηνές σαν μπαταρια και ωρες οθονης, 5 6 ώρες τις βγάζει εκτος απο κατι "καμενους" με τερμα φωτεινοτητα ακομα και στο απολυτο σκοτάδι ανοιχτα μπλε δοντι τοποθεσία και 40 εφαρμογες να τρεχουν απο πισω παιζουν και ασηκωτα παιχνίδια και με το ζορι τους βγαζει 3,30 ωρες αυτοι δεν ειναι για κινητα αλλα για τον γιατρό :lol::lol: Καλοριζικο. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loubas Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι να παραγγείλω το g6 από eglobal, αναμενεται και αλλη πτωση τιμης σε συντομο χρονικο ορίζοντα ή να το χτυπήσω τώρα? Ποια η άποψή σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts