Jump to content

LG G6

mpompa
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συμφωνω απολυτα. Ο καθενας αγοραζει συμφωνα με τις ιδιαιτεροτητες του. Σε εσενα που εχεις το S8+ σου προτεινα οταν βρεθεις κοντα σε ενα G6 να το πιασεις στο χερι σου, να τραβηξεις καμμια φωτο και να το περιεργαστεις λιγο, γιατι δεν εχει πλεον την αισθηση των LG που γνωρισαμε, εως τωρα. Αλλα μια τελειως νεα και διαφορετικη Premium αισθηση.

Δεν προτεινω μονο σε καποιον χρηστη G5 να μην μεταβει σε καμμια νεα ναυαρχιδα (ειτε αυτη ειναι G7, ειτε S8, ειτε 1+, ειτε HUAWEY,κλπ) , αλλα προτεινω σε οποιον εχει οποιαδηποτε περυσινη ναυαρχιδα να μην παει σε φετινη. (τουλαχιστον οχι σε αυτες τις τιμες). Ουτε χρηστης S7 edge εχει αναγκη να παει σε G6, ουτε σε S8, κλπ. και αυτο το λεω για δικο του οικονομικο οφελος.

Καταρχην να χαιρεσαι την κορακλα σου, να σου ειναι υγιεστατη, τυχερη και παντα μεσα στα χαμογελα! :)

Οπως ειπαμε κ πιο πριν ο καθενας αγοραζει εξατομικευμενα. Πχ εσυ που πλεον εχεις αναγκη μια καλη selfie πολυ καλα εκανες και πηρες το κινητο που σε εξυπηρετει καλυτερα σε αυτον τον τομεα. Δεν θα διαφωνησω προς Θεου.

Η διαφωνια μου ειναι οτι στο προηγουμενο μηνυμα σου ειπες οτι το S8 ειναι το καλυτερο ALL AROUND.

και σου παρεθεσα τη γνωμη μου σχετικα με αυτο. To S8 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ALL ARROUND, οταν πλεον με το G6 εχεις περισσοτερες χρησεις κ εργαλεια στη φαρετρα σου διαθεσιμα για οποιαδηποτε κατασταση κ αν βρεθεις.

Τωρα σχετικα με τον αισθητηρα για εσωτερικες καταστασεις και low light κ εγω προσωπικα αυτα ειχα διαβασει, οταν το πηρα ομως διαπιστωσα οτι δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραματα. Ναι εχει μικροτερο αισθητηρα και κακως τον εχει, αλλα σε καμμια περιπτωση δεν εχω χαλαστει απο την ποιοτητα του. ουτε και ειναι deal break η αποδωση του στις συγκεκριμενες συνθηκες. ουτε καν...

Οσο αφορα τον ηχο, μαλλον μπερδευτηκες. Δεν μιλησα για τον ηχο που αναπαραγει---ουτε απο το μεγαφωνο του (το οποιο ειναι σε αποδωση το καλυτερο μεγαφωνο απο οποιαδηποτε IP68 συσκευη), ουτε για ακουστικα, ουτε για QUAD DECK (το οποιο κ ΔΥΣΤΥΧΩΣ εχουν μονο τα ασιατικα μοντελα). Μιλησα για ηχο που εγγραφεται. Studio HD ποιοτητα για εγγραφη ηχου.

Τωρα σε συναυλιες ουτε εγω χρησιμοποιω κινητο γιατι μαρεσει να το ζω στο φουλ. Εγω δεν παιρνω κινητο μαζι μου ουτε καν οταν βγαινω σε μαγαζι για μπυρα να φανταστεις. το αφηνω στο αμαξι απλα. Δεν μου αρεσει να κουβαλαω τιποτα μαζι μου. Ομως πλεον-εχεις παει σε συναυλια προσφατα να δεις τι γινεται με τα κινητα? Ε... Οποιος θελει να το χρησιμοποιησει σε μια τετοια περισταση θα παθει πλακα με την ποιοτητα εγγραφης του, απλα. (του ηχου)

Σχετικα με το οτι επιλεγεις καθε φορα αυτον που δινει τα περισσοτερα με βαση τα δικα σου θελω, πολυ καλα κανεις, και ετσι πρεπει να κανουν ολοι. Ομως αλλο τα δικα μου, δικα σου θελω και αλλο η εννοια ALL AROUND.

Σε ευχαριστω για τις ευχες σου και χαιρομαι που μιλαμε με επιχειρηματα. Το να λεμε τη γνωμη μας και να αναλυουμε καποια πραγματα καλο κανει. το να βριζομαστε ενω τα σκαμε χοντρα σε εταιρειες το μονο που μπορει να αποδειξει ειναι οτι ειμαστε ανοητοι (αυτο το λεω γενικα, και για τους φιλους που λενε οτι κουρασαμε και τους ζητω συγγνωμη, αλλα θεωρω οτι ειμαστε εντος θεματος. Εξαλλου δεν απαγορευσαμε να ανεβει φωτο απο καποιον).

Στο 1ο κομματι λοιπον, που μου λες για την αισθηση κτλ, αν και δεν το εχω δει απο κοντα, κανει μπαμ απο εδω οτι θα ειναι φοβερη η αισθηση και η ποιοτητα υλικων, και αυτο ειναι που με ωθει στην αγορα του. αν δηλαδη ξενερωσα με αισθτηρα, φτιαχνομαι με υλικα και σχεδιο κτλ. Ειδικα στο ασημι οπου εχει το χρωμα του μεταλλου, νομιζω τα σπαει.

Τωρα για το αν ειναι καλυτερο το s8 all around ή αυτο, εκει που θεωρω οτι κανεις λαθος ειναι οτι κολλας στο οτι πχ κανει ηχογραφηση στουντιο, ενω και εσυ ο ιδιος δεν το χρησιμοποιεις αυτο το χαρακτηριστικο αφου δεν το παιρνεις καν μαζι σου.

Ειναι σα να λεω εγω οτι ξεκλειδωνει το s8 plus με το ματι, ενω ο ιδιος δεν χρησιμοποιω κανενα κλειδωμα.

Αρα εκει που καταληγω ειναι οτι μιλαω για πραγματα που χρησιμοποιω. Ακομα και εσυ που μου λες για τα παραπανω, μοιαζει να μην τα εκμεταλλευεσαι. Τωρα αν τα χρησιμοποιεις αλλου οκ, εγω δεν εχω καουρα να ηχογραφησω κατι σε ποιοτητα στουντιο, μιας και τα βιντεο μου δεν αφορουν συναυλιες ή βολτες σε μπουζουκια/κλαμπ, εκει περναω καλα μονο αν δεν εχω κινητο στο χερι.

Τωρα για το θεμα ηχος και ραδιο ειναι κατι που αφορα συγκεκριμενο κοσμο και αν δεν σε αφορα, δεν θεωρω οτι μπορεις να λες οτι κανει περισσοτερα αυτο το κινητο απο το αλλο.

Αντιθετα αν στην καμερα ειναι χειροτερο, και σε αφορα, τοτε αυτο το κινητο δεν κανει περισσοτερα απο το αλλο, γιατι αν τα κανει χειροτερα, ειναι θεμα.

Περιμενω και εγω περισσοτερα δειγματα φωτογραφιας αλλα απο αυτα που ειδα στις προηγουμενες σελιδες σε σχεση με s7 edge, γιατι παντα μπορω να εκφρασω καλυτερη αποψη οταν βγαζεις απο 2 συσκευες ταυτοχρονα, οχι να πω οτι το αλλο θα την εβγαζε καλυτερα, χωρις να υπαρχει αμεση συγκριση...

Κλεινοντας, θεωρω οτι μαζι με το Honor 9 ειναι 2 συσκευες που ισως δοκιμασω αμεσα, αλλα φοβαμαι μια αποτομη πτωση τιμης και περιμενω λιγο, καθως βαριεμαι να αλλαζω τη βασικη μου συσκευη και να στηνω-ξεστηνω, οποτε θα τα παρω ολα σαν δευτερα (οχι οτι τα υποτιμω) αλλα πλεον εχω βαρεθει να αλλαζω την βασικη μου συσκευη συνεχεια. Αν με ενθουσιασει καποιο απο τα 2 πολυ ισως το κρατησω παραπανω αλλα προσανατολιζομαι στο να τα κρατησω κανα μηνα για δοκιμη και μετα ειτε πωληση ειτε πασα στη γυναικα μου αν αξιζει τοσο.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Άρχοντα, σε θυμάμαι από το νήμα του ultra, βλέπω κόλλησες με την LG, τι λες να κάνω κι εγώ το βήμα;

Προτείνεις σε V20 ή G6;;;;

Καλησπέρα φίλε μου, ναι στο νήμα του θηρίου τι ωραίες στιγμές.

Έχοντας το V10 και G5 από τα οποία δεν είχα κανένα θέμα πέρασα στο θηρίο, είναι ιδιαίτερη συσκευή και αξίζει για αυτά τα μικρά απλά, ραδιο, μπαταρία αποσπωμενη, dac ήχου και δεύτερη οθόνη, δεν έχω δει ακόμα το g6 για να έχω άποψη αλλά ρώτησα κάποια στιγμή τον Νίκο που έχει και τα δύο και έδωσε προβάδισμα στο V20.

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Πολύ ευχάριστα νέα το γεγονός ότι βρίσκονται σε ευρωπαϊκό δρόμο οι συσκευές από eglobal!!!

Πολύ θετικό που έφτασε ευρώπη μόλις σε 4 ημέρες ( 2 εργάσιμες ) αλλά οι τύποι μέχρι να το στείλουν θέλουν πολύ πίεση, καμία σχέση με το πως ήταν παλιά που είχα ξαναπάρει. Tώρα μένει να πάει Βέλγιο και μετά Ελλάδα.

Η LG το εχει χάσει το παιχνίδι και είναι δύσκολος ο γυρισμός.

Στο G4 έβαλε 808 αλλά τότε ήταν μικρό το κακό γιατί ο 810 ήταν μαπα.

Στο g5 έβαλε σωστό SoC αλλά τα μόνιμα προβλήματα της LG ήταν εκεί. Υπερθέρμανση, κακή φόρτιση (ειδικά με ανοιχτή οθόνη), bootloop και άχρηστα mods ( συν την αίσθηση πλαστικουρας)

Τώρα με τo g6, βάζει τον περσινό 821, δηλαδη έλεος. Το να λες "δεν βλέπω διαφορές επειδή έχει 821 και δεν έχει 835" είναι παράλογο. Κάθε SoC έχει βελτιώσεις σε επιδόσεις και αυτονομία και είναι εμφανέστατο αυτό, ανοίξτε κάνα YouTube και κανα chrome και κάντε κάνα multitasking και θα τις δείτε τις διαφορές.

Και φυσικά σχεδόν υποβάθμιση στην κάμερα, με πολλές φωτογραφίες να βγαίνουν χειρότερες από το g5.

Είχα και το g2 και το g3 και το g4 και το g5, φέτος θα κάνω διάλειμμα από την LG, και αν δεν βγάλει bootloop προβλήματα το G6, θα δούμε από το g7 και μετά.

Παιδια υπαρχει τροπος να βγαζω φωτο σαν αυτες του iphone 7

που βγαζει θολο το φοντο πισω απο αυτο που φωτογραφιζεις?

ευχαριστω

Καλημέρα. Επειδή προσπάθησα να βγάλω κάποια συμπεράσματα για τη συσκευή, αλλά τα περισσότερα ποστ που είδα αφορούσαν μια διαμάχη μεταξύ κινητών, θα ήθελα να ρωτήσω αντικειμενικά την άποψή σας. Για κάποια που θέλει να διαθέσει ένα ποσό περίπου στα 350€, με δεδομένο ότι θέλει οπωσδήποτε ραδιόφωνο, ικανοποιητική αυτονομία και ικανοποιητική κάμερα (προερχόμενη από το Lenovo A806), θεωρείτε ότι είναι καλή επιλογή το G6 ή όχι? Περισσότερο για σερφάρισμα και κάμερα, καθώς παιχνίδια δεν παίζει. Ευχαριστώ!

Καλημέρα. Επειδή προσπάθησα να βγάλω κάποια συμπεράσματα για τη συσκευή, αλλά τα περισσότερα ποστ που είδα αφορούσαν μια διαμάχη μεταξύ κινητών, θα ήθελα να ρωτήσω αντικειμενικά την άποψή σας. Για κάποια που θέλει να διαθέσει ένα ποσό περίπου στα 350€, με δεδομένο ότι θέλει οπωσδήποτε ραδιόφωνο, ικανοποιητική αυτονομία και ικανοποιητική κάμερα (προερχόμενη από το Lenovo A806), θεωρείτε ότι είναι καλή επιλογή το G6 ή όχι? Περισσότερο για σερφάρισμα και κάμερα, καθώς παιχνίδια δεν παίζει. Ευχαριστώ!

ναι. go for it!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο G4 έβαλε 808 αλλά τότε ήταν μικρό το κακό γιατί ο 810 ήταν μαπα.

Στο g5 έβαλε σωστό SoC αλλά τα μόνιμα προβλήματα της LG ήταν εκεί. Υπερθέρμανση, κακή φόρτιση (ειδικά με ανοιχτή οθόνη), bootloop και άχρηστα mods ( συν την αίσθηση πλαστικουρας)

Τώρα με τo g6, βάζει τον περσινό 821, δηλαδη έλεος. Το να λες "δεν βλέπω διαφορές επειδή έχει 821 και δεν έχει 835" είναι παράλογο. Κάθε SoC έχει βελτιώσεις σε επιδόσεις και αυτονομία και είναι εμφανέστατο αυτό, ανοίξτε κάνα YouTube και κανα chrome και κάντε κάνα multitasking και θα τις δείτε τις διαφορές.

Και φυσικά σχεδόν υποβάθμιση στην κάμερα, με πολλές φωτογραφίες να βγαίνουν χειρότερες από το g5.

Είχα και το g2 και το g3 και το g4 και το g5, φέτος θα κάνω διάλειμμα από την LG, και αν δεν βγάλει bootloop προβλήματα το G6, θα δούμε από το g7 και μετά.

κάτοχος του g5 θα συμφωνήσω μόνο στο υπερθέρμανση οθόνης με επακόλουθο το image retention

bootloop και κακή φόρτιση είναι παραπληροφόρηση 100% μη τρελαθούμε κιόλας....

όσο για το g6 στα 400 περίπου που έπεσε είναι μια πάρα πολύ αξιόλογη επιλογή γι αυτούς που δεν θέλουν να κάνουν φιγούρα....

ας περιμενουμε λιγο με καποιο update στην καμερα να δουμε.ειμαι σιγουρος οτι αισθητηρα και να βαλει η lg παντα πρωτοπορει στην καμερα μαζι με καλο γραμμενο λογισμικο!οσο για τομ επεξεργαστη επρεπε να παει στον 835 τις qualcomn!θα ειχε σιγουρα κια καλυτερη αυτονομια.δεν παει το g6 να ειναι μια κορυφαια συσκευη!
I Want To Believe

Σήμερα ξεκίνησε για Ελλάδα από Βέλγιο. Λογικά από Εβδομάδα θα το χω, άντε να δούμε.

Σε χελωνα το φορτωσαν; βελγιο ελλαδα 1 μερα δρομος είναι. :)

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Είναι της πολύ υπομονής στο eglobal...έκανα παραγγελία πριν μια εβδομάδα για ένα τηλέφωνο σε stock (όχι τo G6), καμία ενημέρωση μέχρι και εχθές μέχρι που τους έστειλα 2 μυνήματα με τη μαγική λέξη "refund". Ε λοιπόν σήμερα μου απάντησαν ότι θα το στείλουν εντός της ημέρας :lol: (αν και αμφιβάλλω ότι θα το στείλουν). Αυτά προς ενημέρωση όσων περιμένουν ακόμα. Θέλουν πολύ πίεση για να ξυπνήσουν.
He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past.

Σε χελωνα το φορτωσαν; βελγιο ελλαδα 1 μερα δρομος είναι. :)

Ναι δεν έρχεται ως επιβάτης το δέμα ξέρεις, και κίνα-ελλάδα ένα 24ωρο δρόμος για τους επιβάτες αλλά για τα δέματα, για να σκαναριστούν εκεί, να περιμένουν πτήση, να ξεφορτωθούν και να ξανασκαναριστούν, το λιγότερο 5-6 εργάσιμες.

Edited by adversus

Είναι της πολύ υπομονής στο eglobal...έκανα παραγγελία πριν μια εβδομάδα για ένα τηλέφωνο σε stock (όχι τo G6), καμία ενημέρωση μέχρι και εχθές μέχρι που τους έστειλα 2 μυνήματα με τη μαγική λέξη "refund". Ε λοιπόν σήμερα μου απάντησαν ότι θα το στείλουν εντός της ημέρας :lol: (αν και αμφιβάλλω ότι θα το στείλουν). Αυτά προς ενημέρωση όσων περιμένουν ακόμα. Θέλουν πολύ πίεση για να ξυπνήσουν.

Έτσι ακριβώς. Θέλουν έναν έμμεσο εκβιασμό (λέγε με πίεση :p ) αλλιώς δεν κουνιούνται...

Και εγώ είδα να στέλνεται η παραγγελία μου μετά από μήνυμα που τους έστειλα. Ευτυχώς από εκεί και πέρα πήραν όλα το δρόμο τους!

Εγώ ούτε μύνημα ούτε τίποτα. Σε 10 μέρες το είχα σπίτι μου

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Εγώ ούτε μύνημα ούτε τίποτα. Σε 10 μέρες το είχα σπίτι μου

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Παίξε κανα τζόκερ, ποτέ δε ξέρεις :p

He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past.

Η παραπληροφόρηση καλά κρατεί.

Για να μην βγούμε off topic που είδες κακή φόρτιση; 0 --100 σε 1 ώρα 35 λεπτά.

Υπερθέρμανση εννοώντας καλοκαίρι 37 plus φόρτιση και ταυτόχρονα gaming?

Bootloops ?? Άχρηστα mods?? Από τα πιο stock λειτουργικα android..

Επειδή μιλάμε για το g6 ......μην ρίχνεις λάσπη για κινητά που αμφιβάλω εγω προσωπικά αν είχες το g5 .

Ωστόσο επειδή "ψαχνεσαι" αρκετά κάνε μια βόλτα στο νήμα s7 edge τελευταίες 30 με 40 σελιδες υπόθεση 20 λεπτων και δες προβλήματα που έχουν

iPhone 11

Apple Watch Series 5

iPad Air 3 (2019)

Προχώρα άφοβα.

Άσε που είναι και πολύ μοντέρνο το σχήμα του.

Εγώ αν και το έδωσα το λάτρεψα και κάποια στιγμή θα επανέλθω!!

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Το πως γίνεται VS το κάθε νήμα με ναυαρχίδες, είναι άξιο θαυμασμού. Ακουραστοι εργάτες, συγκεκριμένα άτομα, να γυρίζουν τα ανάλογα νήματα και πάντα να δημιουργούν τις ίδιες αντιπαραθέσεις υπό την πλήρη ανοχή των "κρατούντων τα ηνία"!

Αμέτρητες σελίδες και ποστ, μηδενικής ουσίας!

Έχει υπερβεί τα όρια του βαρετου και πλεον αρχίζει να γίνεται απωθητικό!

Sent from my Samsung Galaxy Tab Pro, using Tapatalk.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Πάντως αν το G6+ το βρω σε "σωστή" τιμή, θα το τιμήσω κάποια στιγμή. Έτσι έπρεπε να το είχε κυκλοφορήσει το G6 η LG εξ'αρχής (αν και πάλι λείπει το notification led).

Η παραπληροφόρηση καλά κρατεί.

Για να μην βγούμε off topic που είδες κακή φόρτιση; 0 --100 σε 1 ώρα 35 λεπτά.

Υπερθέρμανση εννοώντας καλοκαίρι 37 plus φόρτιση και ταυτόχρονα gaming?

Bootloops ?? Άχρηστα mods?? Από τα πιο stock λειτουργικα android..

Επειδή μιλάμε για το g6 ......μην ρίχνεις λάσπη για κινητά που αμφιβάλω εγω προσωπικά αν είχες το g5 .

Ωστόσο επειδή "ψαχνεσαι" αρκετά κάνε μια βόλτα στο νήμα s7 edge τελευταίες 30 με 40 σελιδες υπόθεση 20 λεπτων και δες προβλήματα που έχουν

Να σέβεστε το συνομιλητή σας και να μην μιλάτε για παραπληροφορηση.

Με ανοιχτή οθόνη φορτίζει γρήγορα; Όχι; Μήπως ξεφορτιζει κιόλας? Γιατί; Γιατί ζεσταίνεται πολύ στην φόρτιση και αυτο είναι fact.

Για το throttling:

https://www.google.com.tw/amp/m.gsmarena.com/lg_g5_galaxy_s7_and_nexus_6p_go_under_chipset_stress_test_to_find_whos_the_hottest-amp-17776.php

Χάνει 40% σε 20 λεπτά.

Σε πραγματική χρήση (πχ Chrome browsing βαριές σελίδες σε 4g) ίσως κάνει περισσότερη ώρα ή να θροτλαρει λιγότερο αλλά είναι εμφανές.

Για την υπερθέρμανση και τα image retention τα είπαν και οι άλλοι.

Το σταματώ εδώ αλλά δε δέχομαι παρατηρήσεις στα λεγόμενα μου.

ΥΓ

Όταν η LG έχει σοβαρά σφάλματα στις 3 τελευταίες ναυαρχίδες της και κάποιος εκφράζει προβληματισμό, κάθε άλλο παρά off topic είναι.

Μακάρι να ήταν όλοι ειλικρινείς και να μην ηντουσαν φανμποις, θα ήταν πιο ουσιαστικό το φορουμ.

Edited by nikchris

Θα ξαναγυρίσουμε στο θέμα του νήματος ή θα συνεχιστεί το παντελώς άσχετο ποσταρισμα? Γράφετε για οτιδήποτε άλλο εκτος της συγκεκριμένης συσκευής!

Ημαρτον, δηλαδή! Φτάνει!

Ακούω για σχετικά αργή εστίαση. Σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού τι έχετε δει όσοι το έχετε? Εστιάζει ή ταλαιπωρείται?

Sent from my Samsung Galaxy Tab Pro, using Tapatalk.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue: