komias2 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 με συγχωρεις αλλα αυτα εκτος απο την μπαταρια δεν εχουν κανενα αλλο χαρακτηριστικο. Οποτε δεν τα λαμβανω υποψην μου. Οταν μιλαω για κινητα εννοω για high end συσκευες. με δυνατους επεξεργαστες ,μεγαλες αναλυσεις σε οθονες και καλες καμερες. Εχεις δικιο εγραψα πιο πολυ λογω φωτεινοτητας των συγκεκριμενων στον ηλιο αλλα hi end κινητο στην κατηγορια του απο τα προαναφερομενα σε ψιλη αναλυση οθονης καλες καμερες και επεξεργαστικη ισχυ αλλα αλλο λειτουργικο ειναι το 950 xl. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Καλημέρα παιδιά :)μια μικρή παρέμβαση, στο V20 η φωτεινότητα αυτές τις μέρες με την έντονη ηλιοφάνεια στο 100% σε εξωτερικούς χώρους με δυσκόλεψε, η μπαταρία σαφώς καλύτερη του προκατόχου, το G6 έχει καλύτερα χαρακτηριστικά αλλά πιστεύω πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα θα είναι. Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 (edited) Το έχω γράψει και πριν... Το iphone 6s plus, Samy 7 edge και redmi note 4 που είχα το τελευταιο χρόνο, είχαν καλύτερη μπαταρία με τις ίδιες ρυθμίσεις περίπου. Το g6 είναι στα επίπεδα των iPhone 6s kai 7 kai Samy 7 που επίσης είχα., σε μπαταρία πάντα. Sent from my LG-H870DS using Tapatalk Edited May 16, 2017 by toxotis70 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 (edited) φοβερο σημα ..... μονο τα Huawei εχουν καλυτερο... ανωτερο σημα και απο το 10 μου. Edited May 16, 2017 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Οταν λετε ξεπλυμενα χρωματα δηλ...η μιση του οθονη εχει λιγο κοκκινο,ποιο ασπρο η αλλη μιση;εγω το θεωρω πολυ καλο τηλεφωνο και σε καμερα no1 και οχι το dxo mark που εβαλε πρωτο το htc u11!το εβλεπα σε κατι βιντεο με το s8 plus σε καμερα και τα χρωματα του ηταν εντυπωσιακα! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Οταν λετε ξεπλυμενα χρωματα δηλ...η μιση του οθονη εχει λιγο κοκκινο,ποιο ασπρο η αλλη μιση;εγω το θεωρω πολυ καλο τηλεφωνο και σε καμερα no1 και οχι το dxo mark που εβαλε πρωτο το htc u11!το εβλεπα σε κατι βιντεο με το s8 plus σε καμερα και τα χρωματα του ηταν εντυπωσιακα! δεν ειπα οτι δεν εχει ομοιομορφο display η οτι δεν ειναι ποιοτικο,απλα τα SLCD5 της HTC στο U Ultra πχ ειναι ανωτερο,οχι ομως οτι το G6 εχει ασχημη οθονη,προς Θεου. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 μιλαμε για τις δυο καλυτερες καμερες.αλλα το g6 δειχνει κατι παραπανω βλεπω φετος!απο το 12:00 και μετα τα σχολια δικα σας!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Οταν λετε ξεπλυμενα χρωματα δηλ...η μιση του οθονη εχει λιγο κοκκινο,ποιο ασπρο η αλλη μιση;εγω το θεωρω πολυ καλο τηλεφωνο και σε καμερα no1 και οχι το dxo mark που εβαλε πρωτο το htc u11!το εβλεπα σε κατι βιντεο με το s8 plus σε καμερα και τα χρωματα του ηταν εντυπωσιακα! Απλά η οθόνη του g6,δεν έχει έντονα χρώματα. Θα μπορούσαν να έχουν βάλει κάτι καλύτερό,στο θέμα οθόνης πάντα. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 17, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Απλά η οθόνη του g6,δεν έχει έντονα χρώματα. Θα μπορούσαν να έχουν βάλει κάτι καλύτερό,στο θέμα οθόνης πάντα. Τυπική LG σε όλες τις συσκευές της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Το πήρα και εγώ, impulse αγορά εντελώς, μπήκα στο B&H για να αγοράσω το echo dot και τσουπ, νασου το G6 στα $600 και δώρο το νέο το ρολόϊ της LG.. Δε το έχω σεταρει ακόμα, σήμερα το βράδυ λογικά θα το ξεκινήσω.. Για να δούμε.. Sent from my XT1635-02 using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Για πες μας εντυπώσεις κ για το ρολόι... Αν κ θα είμαστε off topic... Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 (edited) μιλαμε για τις δυο καλυτερες καμερες.αλλα το g6 δειχνει κατι παραπανω βλεπω φετος!απο το 12:00 και μετα τα σχολια δικα σας!! Μην τα λες αυτα,γιατι θα πεσουν να σε φανε τα Sammy fanboys εδω μεσα....Κρατα τα για τον εαυτο σου.Παντως ξεχωρα απο την πλακα, οντως ειναι πολυ καλη η καμερα του g6 στην λεπτομερεια,αλλα χανει στα χρωματα απο το s8... Edited May 17, 2017 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 δε νομιζω οτι χανει στα χρωματα, το αντιθετο! Απλα το samy εχει πολυ εντονα και αφυσικα χρωματα... σε καποιους αρεσει βεβαια αυτο, αλλα οχι σε μενα και σε οσους ξερουν απο φωτογραφια. επισης το samy εχει υπερβολικη επεξεργασια που επισης δεν μου αρεσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 δε νομιζω οτι χανει στα χρωματα, το αντιθετο! Απλα το samy εχει πολυ εντονα και αφυσικα χρωματα... σε καποιους αρεσει βεβαια αυτο, αλλα οχι σε μενα και σε οσους ξερουν απο φωτογραφια. επισης το samy εχει υπερβολικη επεξεργασια που επισης δεν μου αρεσει. Σωστα,λαθος διατυπωση εκανα.Συμφωνω απολυτως... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 (edited) δε νομιζω οτι χανει στα χρωματα, το αντιθετο! Απλα το samy εχει πολυ εντονα και αφυσικα χρωματα... σε καποιους αρεσει βεβαια αυτο, αλλα οχι σε μενα και σε οσους ξερουν απο φωτογραφια. επισης το samy εχει υπερβολικη επεξεργασια που επισης δεν μου αρεσει. Με s8 σειρά έχει μειωθεί η υπερβολική επεξεργασια. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=430812&page=676 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=430812&page=679 Αντίθετα βέβαια κάποιος θα μπορούσε να πει ότι του lg είναι ξεπλυμένα και άτονα. Sent from my iPad using Tapatalk Edited May 17, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 (edited) Εχεις δει ποτέ τα χρώματα της Samy στη φύση...? Εγω ποτέ. Το ίδιο συμβαίνει και με την οξύτητα. Έχω βάλει στο παρελθόν δείγματα από πρόσωπα σε samsung και είναι εντελώς αφύσικα, πολύ επεξεργασμενα, λες και τα έχεις μακιγιάρει! Αν έχεις μια υπερβολικά επεξεργασμενη μια εικονα, δεν μπορείς να τη φέρεις πίσω... Το αντίθετο δεν ισχύει... Μια υποτονική, για κάποιους, φώτο μπορείς να την τονίσεις όσο θέλεις. Sent from my LG-H870DS using Tapatalk Edited May 17, 2017 by toxotis70 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 (edited) Εχεις δει ποτέ τα χρώματα της Samy στη φύση...? Εγω ποτέ. Το ίδιο συμβαίνει και με την οξύτητα. Έχω βάλει στο παρελθόν δείγματα από πρόσωπα σε samsung και είναι εντελώς αφύσικα, πολύ επεκεργασμενα, λες και τα έχεις μακιγιάρει! Αν έχεις επεξεργαστει υπερβολικά μια εικονα, δεν μπορείς να τη φέρεις πίσω... Το αντίθετο δεν ισχύει... Μια υποτονική, για κάποιους, φώτο μπορείς να την τονίσεις όσο θέλεις. Sent from my LG-H870DS using Tapatalk Σημασία έχει το τελικό αποτέλεσμα που θα βγει στην στιγμή. Κάποιοι προτιμούν eye catching αποτέλεσμα και κάποιοι μια πιο άτονη απόχρωση. Όπως αντίστοιχα στα μοντέλα που βγάζουν πρόσωπα στους 10 οι 9 θα σου πουν ότι θέλουν μακιγιαρισμένο και τονισμένο πρόσωπο που θα αναδεικνύει την ομορφιά παρά άτονο,άχρωμο όπως ξύπνησες πρωί πρωί. Είναι θέμα προτιμήσεων δηλαδή και ανάλογα την περίσταση της φωτογραφίας ποιος προτιμά τι. Sent from my iPad using Tapatalk Edited May 17, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 εγω το δευτερο... γιατι μπορω να το φερω εκει που θελω ευκολα. Αλλα περι ορεξεως ... Φυσικα το LG G6 το προτιμω κυριως γιατι εχει και τη δευτερη υπερ-ευρυγωνια καμερα, που δεν εχει κανενα αλλο κινητο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Το πήρα και εγώ, impulse αγορά εντελώς, μπήκα στο B&H για να αγοράσω το echo dot και τσουπ, νασου το G6 στα $600 και δώρο το νέο το ρολόϊ της LG.. Δε το έχω σεταρει ακόμα, σήμερα το βράδυ λογικά θα το ξεκινήσω.. Για να δούμε.. Sent from my XT1635-02 using Tapatalk Δώσε μας εντυπώσεις μόλις μπορέσεις. Καλοριζικο! Εννοείται ότι στην Αμερική με το φοβερό promotion με το ρόλοι το μαζεύεις επιτοπου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daug25 Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Το πήρα και εγώ, impulse αγορά εντελώς, μπήκα στο B&H για να αγοράσω το echo dot και τσουπ, νασου το G6 στα $600 και δώρο το νέο το ρολόϊ της LG.. Δε το έχω σεταρει ακόμα, σήμερα το βράδυ λογικά θα το ξεκινήσω.. Για να δούμε.. Sent from my XT1635-02 using Tapatalk εχεις link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Εχεις δει ποτέ τα χρώματα της Samy στη φύση...? Εγω ποτέ. Sent from my LG-H870DS using Tapatalk +++++111111 να και ένας που έχουμε την ίδια γνώμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Εντάξει παιδιά, είναι εντελώς θέμα αισθητικής αυτό. Όπως και στην φωτογραφία υπάρχουν εικαστικές επεμβάσεις απο τον φωτογράφο που ναι μεν είναι αφυσικες παρόλα αυτά όμως ικανοποιούν αισθητικά τόσο τον δημιουργό όσο και τον θεατή. Όχι ολους βέβαια. Άλλος μπορεί να δει την φωτογραφία σαν "μουτζουρα" ή "εξωπραγματική" , "υπερβολική" και "ψεύτικη". Γούστα είναι αυτά. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Και μιας και για φωτογραφικες επιδοσεις ο λογος,εδω ενα ενδιαφερον συγκριτικο καμερων μεταξυ S8,G6 και Pixel... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 (edited) αν δεχτουμε οτι και τα 3 κορυφαια τηλεφωνα ειναι πολυ κοντα (s8, g6 kai pixel) για μενα (φωτογραφικα) υπερεχει πολυ το G6 λογω της υπερ-ευρυγωνιας καμερας. Δειτε τις φωτο που εβαλα πριν και θα καταλαβετε ποσο σημαντικο ειναι μερικες φορες. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7189642#post7189642 αυτο , μαζι με το FM radio (το χρησιμοποιω πολυ) , την ωραια κατασκευη κι εμφανιση, και την ελλειψη edge screen , το κανει πολυ καλη αγορα για μενα. ειδικα σε λιγο καιρο που θα πεσει κι αλλο η τιμη του, θα ειναι value for money... Edited May 17, 2017 by toxotis70 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Μην τα λες αυτα,γιατι θα πεσουν να σε φανε τα Sammy fanboys εδω μεσα....Κρατα τα για τον εαυτο σου.Παντως ξεχωρα απο την πλακα, οντως ειναι πολυ καλη η καμερα του g6 στην λεπτομερεια,αλλα χανει στα χρωματα απο το s8... Nikaki με την samsung ειμαι απο εποχη s1 αλλα το σωστο το λεω.ειχα και g2,g3,g4,g5.εχει ποο φυσικα χρωματα το g6.το εχω δει σε πολλα video με το s8!νομιζω οτι ο αισθητηρας sony imx258 αποδιδει καλυτερα! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts