Jump to content

LG G6

mpompa
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Ναι σιγουρα η μονη διαφορα του απο το S8 ειναι οτι εχει δυο καμερες [...]

Είπαμε να λέμε ότι θέλουμε αλλά εσύ το τερμάτισες! :X

Ας μη μπούμε καλύτερα σε διαδικασίες σύγκρισης και ας μείνουμε στα του G6 και μόνο.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Είπαμε να λέμε ότι θέλουμε αλλά εσύ το τερμάτισες! :X

Ας μη μπούμε καλύτερα σε διαδικασίες σύγκρισης και ας μείνουμε στα του G6 και μόνο.

Εχεις δικαιο Γιαννη δεν επρεπε να μπω σε αυτη την διαδικασια.

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

Ευχαριστούμε για τις φωτό. Προσωπικά μου αρέσει πιο πολύ από το S8....

Είναι πανέμορφο, τι να λέμε!

Σχεδιαστικά είναι πολύ καλή η LG. Αλλού έχει πρόβλημα ..... :rolleyes:

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Προς τους διαχειριστές... Θα γίνει ή έχει γίνει επίσημο θέμα για το g6; ή στο υπάρχον θέμα συνεχίζουμε; ευχαριστώ προκαταβολικά....
είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό...

• Administrators
Και αυτό επίσημο είναι... Όταν κυκλοφορήσει ευρέως θα αλλάξει και το πρόθεμα. Λόγω της μικρής κινητικότητας δεν υπάρχει λόγος να κλειδώσει το παρόν και να ανοιχθεί άλλο.

Modpic.gif

To kaizershop το δίνει διαθέσημο. Αλμυρά βέβαια αλλά διαθέσημο!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Καλημερα παιδια..καλα τα λετε ολα..το βασικο ειναι αν εχει μαθει καποιος απο προκορντια αν εχει εγγυηση κανονικα?αφου το παρουμε απο σκρουτζομαγαζο.

Πριν λίγο live chat lg hellas. view?usp=drivesdk

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πριν λίγο live chat lg hellas. view?usp=drivesdk

448892f902b5df891a355d7fc46e2a35.jpg

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό...

Δλδ αν το παρω απο "σκρουτζομαγαζο", είτε προκειται για παραεισαγωγή (EU) είτε της LG Hellas, και χρειαστει αντικατασταση απευθυνομαστε στο "σκρουτζομαγαζο" ?

Ενω για σερβις που? Έχει πχ επισημο σερβις η LG Hellas στη Θεσσκη?

Θέλει μια προσοχή όλο αυτό τελικά με την χαζομάρα της LG. Στην θέση σου θα επέλεγα να δεις την αγορά από Amazon η κάτι παρόμοιο μιας και είναι γνωστό ότι σου παρέχει εξαιρετική ασφάλεια και αντικατάσταση στο λεπτό αν κάτι πάει στραβά. Ειδικά το doa του είναι κορυφαίο κατ' εμέ.

Nikos from S8 Plus

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Σε περιπτωση που χρειαστω ομως service, που ειναι πιο πιθανο κατα τη γνωμη μου απ'οτι μια αντικατασταση λογω DOA, αν η αγορα εχει γινει απο Αμαζον η LG Hellas καλυπτει service?

Σε περιπτωση που χρειαστω ομως service, που ειναι πιο πιθανο κατα τη γνωμη μου απ'οτι μια αντικατασταση λογω DOA, αν η αγορα εχει γινει απο Αμαζον η LG Hellas καλυπτει service?

Ευρωπαϊκής προέλευσης θα είναι. Λογικά δεν θα έχεις θέμα, αλλά καλό είναι να τους ρωτήσεις επισταμένα.

Nikos from S8 Plus

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

• Administrators

Καλύπτεται κανονικά από την Procordia που είναι το επίσημο service της LG στη χώρα μας.

Modpic.gif

• Administrators
Kαλα ρε παιδες, δεν εχει notification led το G6;;; :blink:

Δυστυχώς όχι... Οι κάτοχοι θα αρκεστούν στο always on diasplay. :down:

Modpic.gif

Όχι δεν έχει γιατί και καλά έχει το Always On Display.

Infrared έχει ή μπα?

άστα να πάνε... το περίμενα κι εγώ τόσο καιρό και απογοήτευτηκα, καλύτερα ένα S7 edge, ο μοναδικός λόγος που θα έπαιρνα G6 ήταν για την wide angle camera. Αλλά όχι και να το έχουν τόσο κουτσουρεμενο με 750 ευρώ αρχική... Έλεος!

Στάλθηκε από το D6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

Το άλλο που δε καταλαβαίνω είναι γιατί απο Corning Gorilla Glass 4 στα G5 επεστρεψαν σε Corning Gorilla Glass 3 για το G6..... τι λογική έχει αυτό;;

• Administrators
Το άλλο που δε καταλαβαίνω είναι γιατί απο Corning Gorilla Glass 4 στα G5 επεστρεψαν σε Corning Gorilla Glass 3 για το G6..... τι λογική έχει αυτό;;

Στη πρόσοψη και στο φακό της κάμερας φοράει Gorilla Glass 3 ενώ μόνο στην πίσω πλευρά (εκτός της κάμερας) Gorilla Glass 5!

Ο λόγος χρήσης της προ 4ετίας (!) έκδοσης του Gorilla Glass, σύμφωνα με υπεύθυνο της LG είναι ότι... δεν άξιζε το επιπλέον κόστος!!! :wacko:

Πηγή

Modpic.gif

Ούτε IR blaster έχει.

(Το G5 ωστόσο έχει)

Κοιτα να δεις που φτάσαμε.:lol:

Όλα τα περίμενα από LG αλλά να αφαιρέσει και Notification led είναι αποκορύφωση της τραγωδίας.

Τελικά μόνο ραδιόφωνο ως τελευταία προπύργιο έμεινε που πιθανό του χρόνου να φύγει και αυτό.

Απόλυτη σύγκλιση δυστυχώς σε αφαίρεση features μεταξύ OEM.

Για την LG ακόμα χειρότερα μιας και ενώ παλεύει να σταθεί σε αξιοπρεπές επίπεδο αλλά σε εκπτώσεις είναι πρώτη και με διαφορά.

Sent from my iPad using Tapatalk

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Το γουστάρω τρελά αισθητικά και ήμουν πολύ ζεστός για να το χτυπήσω. Με όλες αυτές τις περικοπές όμως και με τιμή εκκίνησης μόλις €80 κάτω από το S8 κατά την προσωπική μου άποψη είναι τρομερά υπερεκτιμημένο. Οπότε θα αρχίσω να κοιτάω προς Sammy πλευρά παρόλο που το ξαναλέω για μια ακόμη φορά ότι μου αρέσει περισσότερο το G6...

Το γουστάρω τρελά αισθητικά και ήμουν πολύ ζεστός για να το χτυπήσω. Με όλες αυτές τις περικοπές όμως και με τιμή εκκίνησης μόλις €80 κάτω από το S8 κατά την προσωπική μου άποψη είναι τρομερά υπερεκτιμημένο. Οπότε θα αρχίσω να κοιτάω προς Sammy πλευρά παρόλο που το ξαναλέω για μια ακόμη φορά ότι μου αρέσει περισσότερο το G6...

Όντως το θεωρώ πιο όμορφο μπροστά από s8 αλλά μας χαλάει η LG σε όλα τα υπόλοιπα.

Εξαιρετικά κάκιστες επιλόγες σε όλα τα επίπεδα.

Sent from my iPad using Tapatalk

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Στη πρόσοψη και στο φακό της κάμερας φοράει Gorilla Glass 3 ενώ μόνο στην πίσω πλευρά (εκτός της κάμερας) Gorilla Glass 5!

Ο λόγος χρήσης της προ 4ετίας (!) έκδοσης του Gorilla Glass, σύμφωνα με υπεύθυνο της LG είναι ότι... δεν άξιζε το επιπλέον κόστος!!! :wacko:

Πηγή

Εγώ λέω στο G7 να μην βάλουν καθόλου γορίλα! Τι τον θέλουν? Απλό γυαλάκι! Aμα σπάσει, πας δίπλα σε ένα υαλοπωλείο, σου κόβει ένα κομμάτι και το αλλάζεις τσακ-μπαμ με 2-3 ευρώ. Έτσι θα έχουν ακόμη μικρότερο κόστος!

Edited by fanatikos